Uitslagen 7-12

Geplaats door: ikke ( )

  • 4C
  • 07/12
  • 1349

Bommelerwaard - DDHC 4-1
DES - Liberty 3-2
Gilze Rijen - Olympia 10-0
SHOT - OUdenbosch 3-0
Vlissingen - Pelikaan 1-9
Zundert - Teteringen 0-9
Reageren

Webber | 11/12

Srry ikke dat zundert je moets teleurstellen. Eerste minuut domme actie laateste man, die resulteerde in een strafbal. Later nog 2 persoonlijke fouten, eigenlijk voorzetten aan de spitsen van Teteringen, en dan weet je al hoe laat het is. Of day van een aantal spelers, 0-9 had indderdaad niet gehoeven. En wederom wel weer veel kansen gehad, maar veel op de keeper, en net naast of op de paal. Maar idd die tellen niet. dus 0-9

Iets om over na te denken in de winterstop

DES | 09/12

Denk niet dat jou post nou zo'n groot aandeel heeft gehad in het begin van ons weekje vriend..

Geloof dat het misschien meer lag aan de 3-2 overwinning van zondag, kan het mis hebben natuurlijk

groetjes thuis

Supporter (LIBERTY) | 08/12

08-12-2008 door: @ Supporter

@Je mag Best zeggen dat je een supporter van Liberty bent hoor

Bang om commentaar te krijgen van een "objectieve" toeschouwer? Want mijn beeld zal we te gekleurd zijn om voor waar door te mogen ;) maar ik zal het er de volgende keer wel groot voor je bij zetten, als ik jou net begonnen weekje daar mee kan opvrolijken;)

En ik stond inderdaad aan de zijlijn voor Liberty, maar dat was nu wel duidelijk.

Alle team succes komende weekend, dat iedereen met een goed gevoel de winterstop in mag gaan.

jajaaj | 08/12

olympia uiteraard veel sterker dan vorige keer

keeper naar mijn mening Best wel goed ja
olympia gezellig team en kan 2de helft gaan stunten denk ik als ze zo door gaan

... | 08/12

ahum, ahum keeper....

OlympiaKeeper | 08/12

Bedankt voor de vele complimentjes van Gilze. Helaas konden we ondanks goed spel niet heel veel dreiging veroorzaken. Wel een flink aantal slechte strafcorners van ons. 4-0 is uiteindelijk te veel (al heb ik dus niet het gevoel dat het aan mij lag) maar Gilze was gewoon beter. Maar ik weet zeker dat olympia tegen iedereen meer dan aardig mee kan en dat gaan we de rest van het seizoen ook laten zien. We zijn een flink groeiend team, die duidelijk veel te laag staan.

MyKey | 08/12

Hopelijk worden alle wedstrijden voor de winterstop nog ingehaald zodat we een knap overzicht hebben van de stand van zaken (al is die niet heel onduidelijk op het moment)

Daarnaast voor ons iet wat minder gunstig dat DES heeft gewonnen daar het naar mijn idee duidelijk is wie dit jaar de titel oppakt.

Domi | 08/12

Tja, wat kan ik zeggen. dat is hockey, beter spelen en toch verliezen. DES maakt de kansen en wij misten er een aantal. Het was gewoon een leuke pot, die wel enigzins door de scheidsrechters is bepaald. afgekeurt doelpunt, een wat mildere houding voor overtredingen van DES, maar ja dat heb je af en toe.

Complimenten voor de vecht- en arbeidslust van DES, en voor het publiek. Altijd mooi om voor veel man te spelen. Alleen balen we wel van de uitslag. Gelijkspelletje was misschien meer verdient, maargoed dat is hockey.

Shot | 08/12

koningen

@ Supporter | 08/12

Je mag Best zeggen dat je een supporter van Liberty bent hoor

Supporter | 08/12

DES - Liberty

Een mooie wedstrijd zeker voor de mensen aan de kant. Des speelde zeer fysiek hockey dat naar mijn mening vaak onBestraft bleef door de scheids. Er word zo ontzettend veel geduwd, getrokken, gehakt dat heeft echt niks met hockey te maken. Natuurlijk kwam dit gedrag ook aan Liberty kant voor, en hulde voor de vechtlust en doorzetting vermogen van DES maar dit resulteerde vaak meer in onbesuisd hockey dan in goed hockey aan DES zijde. Als Scheid moet je daar van minuut 1 op zitten en ook consequent fluiten voor zulke overtredingen als je dat eenmaal door de vingers gaat zien dan zie je het steeds erger worden naar mate de wedstrijd vordert, dit was ook het geval. Al met al het is de 4de klasse, dus er echt iets aan doen zal lastig worden. Een gelijkspel had beter gepast. Liberty de Beste ploeg in de poul en nog steeds verdient bovenaan. Des een goede felle ploeg met veel vechtlust maar missen technisch niveau.

DES | 07/12

inderdaad jammer van nummer 4 maar geen enkele blaam aan de rest van het elftal, was een individuele actie de rest van liberty pakte het sportief op. DES in de 1e helft verdiend op voorsprong, liberty de betere ploeg in de 2e helft alleen konden niet profiteren van de vele corners. Maar nadat de wedstrijd in dongen geen winnaar had verdiend en liberty toch de punten haalde is het nu de andere kant op gevallen.
liberty nog steeds kampioenskandidaat nummer 1 wij hijgen in de nek en gaan het ze nog moeilijk maken, gelukkig hebben we de druk op kunnen voeren en is de competitie nog niet gespeeld.

.... | 07/12

Het klopt wat supporter zegt. Maar ik moet zeggen dat Liberty slechte verliezers zijn. Liberty kan goed uitdelen en heeeeeel slecht incasseren. Voornamelijk de nummer 4...

Een smetje op de wedstrijd!

supporter | 07/12

Ben bij des- liberty westen kijken de eerste helft 3-2 voor des derde doelpunt van des wat dubieus te noemen vooral omdat voor zelfde actie net daarvoor was afgefloten bij liberty. Maar naar de eerste helf gekekn des net iets feller en daarom verdiend rust in. Tweede helft werd het heel fysiek en hier door scheidsrechters niet goed op gereageerd. Doelpunt van liberty teruggefloten ipv voordeel te geven. Liberty vrijwel heel de tweede helft op de helft van des gespeeld. Des af en toe met counter eruit. Van de zijlijn vond ik dat de scheidsrechters toch wel erg kort op liberty zaten en des veel meer ruimte lieten. Liberty raakte hier ook terecht gefrusteerd door. Uiteindelijk hadden ze wel minimaal een gelijkspel verdiend maar het mog niet zo zijn. Des zat er de hele wedstrijd fel op en dit leek liberty iets te verassen terwijl liberty technisch en tactisch vele male beter was. Na de wedstrijd nog met coach van des gesproken en deze gaf eerlijk toe dat ook in zijn ogen liberty de betere ploeg was. Voor het publiek was he teen prachtige wedstrijd. Daarna nog lekker drankje gedaan in het clubhuis. Al met al zie ik liberty terecht kampieon worden en des toch wel tweede worden!

DES | 07/12

DES kwam snel op 1 nul voorsprong door rebound van 'n corner. liberty halverwege eerste helft de gelijkmaker ook door corner. nog 'n corner was de 2-1 van DES en een uitgespeelde aanval maakte het vlak voor rust 3-1. laatste corner wist liberty te benutten.

rust stand 3-2

na rust liberty betere partij. DES eindelijk voorsprong weten te behoUden en uiteindelijk 3-2 gebleven.

kortom: Mooie pot die beide kanten op had kunnen gaan, DES uiteindelijk aan langste eind getrokken door net iets meer felheid

jajaaj | 07/12

uitslag klopt niet is 4-0 gilze rijen ipv 10-0 haha 4 en 10 lijken op elkaar hahaha leuke wedstrijd beide teams niet goed in afmaken (scoren ) maar ja 3 punten zijn 3 punten olympia zeker veel sterker dan vorige keer keeper goed
goed gefloten ( vonde beide kanten ) leuk voor des goed hoor nu wij straks ook nog
laterz

Nr. 8 | 07/12

Matig duel tegen OUdenbosch. Uiteindelijk wel een terechte uitslag denk ik, gezien het aantal kansen dat wij wisten te creŽeren. OUdenbosch slechts in de beginfase een paar keer gevaarlijk geweest. Duurde lang voordat we de 1-0 wisten te maken. In de tweede helft bleek conditie de doorslag te geven.

Zakelijke overwinning, ben benieuwd naar de reacties op DES-Liberty! Klasse mannen van DES, hoewel het voor de overige teams een negatieve uitslag is natuurlijk!

ikke | 07/12

Bommelerwaard - DDHC 4-1, magere score...
DES - Liberty 3-2, ben benieuwd of de uitslag terecht is, het zal iig spannend zijn geweest,
Gilze Rijen - Olympia 10-0, erg ruime cijfers al zeg ik het zelf. Olympia niet compleet??
SHOT - OUdenbosch 3-0, slechte wedstrijd van beide kanten, SHOT terecht gewonnen. Prima scheidsrechters !
Vlissingen - Pelikaan 1-9, zoals verwacht...
Zundert - Teteringen 0-9, dat Teteringen zou winnen is niet verrassend, ik vind het wel dat ze dik hebben gewonnen. Had ik niet verwacht.