uitslagen 14-12

Geplaats door: @ ( )

  • 4C
  • 14/12
  • 1029

De uitslagen van zondag 14-12:

DDHC - DES 0-15

Liberty - OUdenbosch 4-0

Teteringen - SHOT 7-0
Reageren

Teteringen | 15/12

Wij hadden ook een iets zwaardere middag ingecalculeerd, maar het zal de volgende keer zeker een interessante pot worden.

Wel hulde voor Shot dat ondanks alles sportief bleef tegenover zowel ons als de arbitrage!

Geniet van de winterstop allemaal

MyKey | 15/12

Teteringen - Shot

ik heb maar één ploeg zien hockeyen en moet zeggen dat ik het van de kant goed heb kunnen zien. Mazzel dat we niet met dubbele cijfers naar huis zijn gegaan. Keepertje had nog enkele belangrijke saves. Werkelijk waar, we waren nergens. Return thuis zal hopelijk compleet anders zijn.

Fijne Paas

Hiteker van de Schuurbaond | 14/12

Teteringen - SHOT 7-0

ikke | 14/12

Liberty - OUdenbosch was geen 4-0 maar 5-0.
Bij rust was het 1-0 door een onterecht toegekende strafcorner (Liberty-speler strompelde weg na een bal op de voet, wel een strafcorner mee).
OUdenbosch had daarvoor al de kans om 1-0 voor te komen en vlak na rust ook om gelijk te maken.
Door een aantal frommel goals (die tellen nu eenmaal ook) liep Liberty uit naar 3-0. Toen was het verzet gebroken en werd het uiteindelijk nog 5-0.
De overwinning was zeker terecht, maar wel geflatteerd.
Als OUdenbosch zijnde hebben we in ieder geval nog wel een andere kleine overwinning behaald op Liberty door zowel Liberty 1 als 2 te verslaan in de bierestafette.
Burppp, proost

Ikke wenst jullie allen prettige Kerstdagen src=../_smilies/image32.gif> en een goed 2009.
Tot in maart !!

Nr. 8 | 14/12

Tsjaaa... wat valt er te zeggen over ons spel vandaag... Diep beschamend was het. Hulde voor Teteringen die inderdaad met een dosis positieve agressie op de mat kwamen. Gewoon afgebluft door ze. Strafcorner liep inderdaad niet, maar we wisten ook geen enkele fatsoenlijke aanval te produceren. Teteringen met snelle counters gewoon gevaarlijk. Strafcorners die door ons genomen worden zijn tegenwoordig gevaarlijk voor onze verdediging...

Met een kater de winterstop in...

@ Teteringen | 14/12

Hier een beknopt websiteverslag van Teteringen - SHOT

Bij voorbaat moet gezegd worden dat bij SHOT enkele belangrijke spelers afwezig waren. Ook bij Teteringen ontbraken er vier spelers met blessures.
In de 1e helft liet SHOT Teteringen te veel ruimte wat al snel resulteerde in twee doelpunten. SHOT kreeg enkel een paar strafcorners die niets opleverden. Teteringen wist uit te lopen tot 5-0 met de rust.
Na de rust een ander beeld, SHOT de betere ploeg en wist Teteringen onder druk te zetten. Uit de vele strafcorners wist SHOT geen enkele keer te scoren en Teteringen scoorde nog tweemaal uit een snelle counter.
Al met al een pot met hoog tempo, waarin Teteringen gretig was om te laten zien dat zij ook mee konden ballen in deze klasse.

Tot in Maart!