Uitslagen 13/15-3

Geplaats door: ikke ( )

  • 4C
  • 14/03
  • 1413

OUdenbosch - Gilze Rijen 2-8 (1-4)
Dikverdiende overwinning voor Gilze. OUdenbosch toch zeker een halve minuut 1-0 voor gestaan, maar daarvoor en daarna was het Gilze dat aanviel en het spel bepaalde.
Reageren

nr7 | 22/03

zullen er idd over opoUden:p
ik was niet zo relaxed na de website was echt sjagarijnig maarja speelde ook echt bagger.
btw tsja ik weet niet welke problemen jullie hadden maar liberty was gewoon prima team en stel gezellige gasten

tja... | 22/03

bommelerwaard-liberty was 4-1 niet 5-1, en de blamage was er zeker. mannetjes van liberty die er niet tegen konden dat een club als bommelerwaard met rust maar 2-1 achter stond. En toen hun frustratie maar richtte tegen de scheidsrechter en de tegenstander.

OlympiaKeeper | 20/03

Het is meestal wel relaxed om te zeggen we gaan het er niet meer over hebben, nadat je zelf nog even hebt gezegd dat ik fout zat. Ik kwam ook niet met twee benen gestrekt naar voren in, grappenmaker. Je hebt gewoon geed idee wat er gebeurd is (ik ook niet) maar je hebt geen gelijk. ZO zullen we er nu over ophoUden

En om dit toch nog maar eens te zeggen, ik heb absoluut geen problemen met welke speler van vlissingen dan ook, ik vond het na afloop prima gasten!

nr7 | 19/03

jaja je denkt wel wat heeft die nu te zeiken. een keeper hoort niet gestrekt met 2 benen naar voren in te komen. misschien voelt ie t niet dat ie me raakt, maar ik voelde het wel degelijk. ik denk niet dat we de ander gelijk zullen geven dus k ga er verder niet over zeuren.
verder wil ik de keeper van olympia wel even becomplimenteren met zijn prachtige lange objectieve geschriften
mOssels

Pro | 18/03

Keeperolympia tape je helm dan af...

KeeperOlympia | 17/03

Sorry zon

Nr. 8 | 17/03

Jij biedt NU je excuses aan aan de zon!

KeeperOlympia | 17/03

Geweldig forum is dit, probeer ik de tegenstander een compliment te geven en verder wat zaken te relativeren, wordt meteen op alles gezeurd en wordt ik meteen een arrogante keeper genoemd. Prima als jullie dat graag doen! Ik hou het liever bij normale posts met respect voor elkaar en inhoudelijke reacties op meningen. Is voor sommigen blijkbaar te lastig. Ik weet niet precies hoe ik met dat berichte over de website tegen Gilze er om heb gevraagd ofzo, maar dat zal dan wel. Voor iedereen die ik op zijn teentjes heb getrapt bij deze sorry! Ik vind namelijk de meningen van alle fictieve personen op dit forum echt ongelofelijk belangrijk (vooraal met prachtnamen als nktgldr)

Even inhoudelijk over de website. Eerste speler raakte ik (en dan kun je inderdaad een strafbal geven) tweede raakte ik niet (dat is meneer nummer 7) ik kan daar verder ook weinig over zeggen als jij claimt geblesseerd te zijn, prima! maar ik heb je gewoon niet geraakt. Klaar. Ik heb (om meteen even wat kritiek op mezelf te hebben) niet goed gekeepot (kreeg ik ook geen kans toe, want weinig kansen vlissingen) heb wat strafcorners goed gepakt, doelpunt had ik kunnen hebben. Was een mooie klap en normaal vind ik hoge ballen geen probleem, maar deze was goed hard en de lage zon op dat moment vol in het gezicht. Dat betkeent niet dat ik zeg dat het puur daardoor komt, ik beschrijf gewoon de situatie nog een keer. Ik heb de hele tweede helft mijn ogen moeten afschermen voor de zon, dat keept toch lastig.

Kom nu maar weer met jullie geweldige comments op dat dit weer een (veel te lange) slechte reactie is van een arrogante keeper, ik vind het Best! Tot zondag

nr. 7 | 17/03

Haha ik stel voor dat we scheidsrechters voortaan een geodriehoek mee geven zodat ze kunnen bepalen of de bal daadwerkelijk loodrecht omhoog ging! klinkt voor mij als een hoop gezanik, als iemand op de doellijn een bal die richting doel gespeeld wordt op zn hoofd krijgt is het gewoon een strafbal hoor

@nr8 | 16/03

ik hing er ook niet boven
maar hij ging zeker loodrecht omhoog. en ja de verdediger hing er recht boven. idd niet zo slim.
maar mocht hij er niet recht boven gehangen hebben, dan was de bal volgens allerlei natuurkundige wetten recht naar beneden gevallen en dus niet in de goal gegaan.
verder was het eerst een strafcorner, maar nadat olympia bleef zeuren en de scheids bijna aanviel werd het n strafbal.

Nr. 8 | 16/03

@ nr. 7;

Les 1 van G-hockey; nooit met je hoofd boven de bal hangen ;-)!

Des 4 life! | 16/03

Ja mensen hebben wel gelijk, keeper van olympia denkt dat hij de man is terwijl hij nauwelijks doelpunten voor zijn team heeft voorkomen dit seizoen! shame on you man!!

08-12-2008 door: OlympiaKeeper
4507
Bedankt voor de vele complimentjes van Gilze. Helaas konden we ondanks goed spel niet heel veel dreiging veroorzaken. Wel een flink aantal slechte strafcorners van ons. 4-0 is uiteindelijk te veel (al heb ik dus niet het gevoel dat het aan mij lag) maar Gilze was gewoon beter. Maar ik weet zeker dat olympia tegen iedereen meer dan aardig mee kan en dat gaan we de rest van het seizoen ook laten zien. We zijn een flink groeiend team, die duidelijk veel te laag staan.

nr. 7 | 16/03

Dan zou die bal dus precies recht omhoog moeten gaan? (wat al niet waarschijnlijk is omdat je stick over het algemeen voor je lichaam is) Geen scheidsrechter die daar geen strafbal voor geeft hoor

Naaktglijder | 16/03

Ik mag toch gewoon reageren op dit forum? Ben zelf ook keeper en vind jou maar een pannekoek met je gepraat!

nr 7 vlis | 16/03

als hij voor de doellijn staat en de bal recht omhoog springt en dus onmogelijk in de goal kan gaan is het niet het voorkomen van een doelpunt met het hoofd dus strafcorner.
@ keeper olympia. jij vindt jezelf helemaal geweldig. vorige keer uit ook en dat blijkt ook uit eigenlijk al je reacties.
ik speelde inderdaad buitengewoon slecht. maar ik weet zeker dat jij me geraakt hebt want mn enkel is geblesseerd en de sticks waren in de buurt van de bal en niet in de buurt van mn enkel
(toch wel verdacht). ik ga niet lopen janken maar je kan t ook gewoon toegeven in plaats van zo kinderachtig in de ontkenningsfase te blijven. de scheidsrechters waren slecht (ik zeg niet partijdig, ik zeg slecht)

maargoed het is gebeurd. olympia terecht gewonnen, maar 6-1 is overdreven.

ciao

nr. 7 | 16/03

Een strafcorner wordt toegekend:
a voor een overtreding van een verdediger in zijn cirkel, waarbij
niet het maken van een doelpunt wordt voorkomen

Een strafbal wordt toegekend:
a voor een overtreding van een verdediger in zijn cirkel, waardoor
het waarschijnlijk maken van een doelpunt wordt voorkomen

Nr. 8 | 16/03

Op de doellijn altijd een strafbal...

nr.14 | 16/03


Of een strafcorner

nr. 7 | 16/03

@ rode man; Ik was er natuurlijk niet bij, maar als een lijnstop (op de lijn neem ik aan) de bal op zn gezicht kijkt is dat gewoon shoot en voorkomt het een doelpunt. Dan kan het expres zijn of niet, das gewoon altijd een strafbal...

Rood | 16/03

Opstootje in Vlissingen ging nergens over, kwilde alleen de bal snel weer in het spel hebben, gaat een gozer van olympia ervoor staan ja dan vraag je erom. Komt er dan ook nog een pannenkoek van een no. 10 erin vliegen als een halve zool. Hij was gefrustreerd omdat ik 'm nog had laten struikelen Maar goed ik heb dus rood, al vind ik het beetje twijfelachtig..jammer, jammer

Rode man | 16/03

Tja Vissingen-Olympia, wat een westrijd was dat!..Het resultaat was terecht maar ik vond het toch wel geflatteerd. Scheidsrechters zat bij beide ploegen niet mee maar voor vlis was het echt het nadeligst. Strafbal was in mijn ogen onterecht, lijnstop kreeg de bal via de stick op zijn masker kon hij dus niets aan doen! Was trouwens ook het breekpunt in de wedsrijd, onze 1-1 was heerlijk (keeper was jou hoek he! had je kunnen hebben!)

KeeperOlympia | 16/03

En ik zei trouwens over de scheidsrechters KUNNEN we kort zijn (dat betekent niet dat ik er kort over ga zijn!) LAten we het nu weer over de websiteen hebben. Ik vind het verassend dat Teteringen twee keer met flinke cijfers verliest, wat is daar aan de hand?

@ Naaktglijder | 16/03

Ten eerste mag je niet verwachtten dat ik (als speler van de uitspelende ploeg) ga regelen dat vlissingen geniale scheidsrechters neerzet.
Ten tweede de scheidsrechters zijn (vind ik) over het algemeen prima (het is alleen helaas zo dat mensen zich liever concentreren op de scheidsrechter, dan op hun eigen spel)

Er zullen vast soms twijfelachtige beslissingen zijn in elke website, so be it. Over het algemeen wint de betere ploeg. (en ja dat is dus ook zo als ik verlies) Ik vind jouw comment uiterst respectloos en als je niet op een serieuze manier wil reageren op een forum, reageer dan gewoon helemaal niet!

augurk!!

Nktgldr | 16/03

Over de scheidsrechters kunnen we kort zijn..
DAT IS JE LANGSTE STUK!

Naaktglijder | 16/03

Heb je geen dagboek waar je je verhaal kwijt kunt?
En je mag (zelfs in de 4e klasse) gewoon verwachten dat je goede scheidsrechters hebt!
Waarom lukt andere clubs dit wel en jullie niet!?
Mijn zusje kan ons ook naar eer en geweten fluiten, moet je daar genoegen mee nemen?

Pannekoek!

Kees | 16/03

Zo is het Ikke! Oh ja, DES zuipt als een stel dames!!!

Proost!

KeeperOlympia | 16/03

Bij deze wil ik toch nog even reageren op afgelopen website, waar Olympia uiteindelijk verdiend heeft gewonnen. Vlissingen erg weinig kansen, met een mooi doelpunt en één (niet twee) onterecht niet gekregen strafbal. Strafbal Olympia was terecht (bal met de voet van de lijn halen is gewoon een strafbal) en het opstootje was onnodig en en smet op de website.

Nummer 7 van Vlissingen neem ik niet serieus. Je kunt Best geraakt zijn, maar dat was dan niet door mij. Ik speel (wat enkele spelers van vlissingen ook duidelijk hebben toegegeven) gewoon de bal (en niets dan de bal) en je moet je niet zo aanstellen als je gefrustreerd bent dat je eerder geen strafbal krijgt! (ik vond je trouwens ook erg slecht spelen )

Over de scheidsrechters kunnen we kort zijn. Ze floten deze (uiteindelijk erg moeilijke) website naar eer en geweten. Ze maakten wat fouten (en lieten het in feite uit de hand lopen) maar ze hebben absoluut hun Best gedaan en meer mag je (zeker in de 4e klasse) niet verwachtten. HEt was voor hen een erg moelijke website en waarschijnlijk zullen VLissingen en Olympia allebei beweren dat het fluiten in hun nadeel was. Daar komen we nooit uit (dus laten we het maar in het midden)

Ik wil afsluiten met een duidelijk compliment naar enkele spelers van Vlissingen (waaronder ook de aanvoerder die nog even naar onze speler met rood toegaat na afloop van de website en een goed gesprek met hem heeft!) Ik vond de sfeer na afloop erg goed en ik vind het knap dat de spelers waar ik het over heb zo relaxed deden. Ik heb me uiteindelijk prima vermaakt! Succes met de rest van de competitie! (en Pelikaan maak je borst maar nat )

no7 | 15/03

echt he die keeper van olympia ook
haalt ie me neer gaat ie ontkennen dat ie me raakt:p
k ben nu wel geblesseerd
bedankt jongen. ga nog lang door met jezelf de Beste keeper vn de wereld te vinden en lekker door blijven liegen en janken
oooooi

ikke | 15/03

Als OUdenbosch op de aanval was gaan spelen dan hadden ze misschien 1x gescoord, maar hadden ze er ook 10 tegen gekregen. Met wat invallers en zonder wissels had OUdenbosch weinig keus.
Het is jammer dat 1-0 snel viel in de 2e helft, anders ahd het nog leuk kunnen worden.
Overwinning van DES is overigens niet meer dan terecht, maar dat even terzijde.
Wij sparen onze krachten voor de websiteen tegen de teams waar we wel kans tegen hebben.

Henk Bam | 15/03

ik zou me schamen als ik oUdenbosch was, dit soort afbraakhockey heb ik nog nooit meegemaakt geen enkele intentie om ook maar iets van hockey te spelen. met 11 man voor de goal liggen en idd DES had het moeilijk om een gaatje te vinden en eerlijk, knap van oUdenbosch dat ze zo lang stand hielden uiteindelijk toch respectabele 4-0 in lastige website. Door een te laag tempo te spelen en te weinig gebruik te maken van de flanken maakte DES het zichzelf moeilijk om kansen te creeren.

Alles Geven | 15/03

DES begon het toch knap benauwd te krijgen. Tot de rust 0-0, en dat tegen van die oude mannen, die al hun 2e website van het weekend speelde. Ik zou me schamen, achteraf nog 4-0 3x strafcorner.
DES-OUdenbosch 4 - 0

nr7 | 15/03

vlissingen olympia 1-6
verdiende overwinning olympia, 6-1 echter geflatteerd.
nog n opstootje. rood voor keeper vlissingen
en speler olympia
vlissingen 2 strafballen niet gekregen olympia 1 strafbal onterecht gekregen.

henk | 15/03

liberty-bommelerwaard 5-1 wat een blamage

Nr. 8 | 15/03

Shot - Zundert; 4-2

Waardeloze website, slecht uitgespeeld en Zundert nog terug laten komen. Liever zo'n website slecht spelen dan een website tegen bijvoorbeeld DES of Gilze. Geen woorden meer aan vuil maken ;)

Ali | 15/03

Pelikaan-DDHC: 14-0.

jajaaj | 15/03

gilze rijen -Teteringen 10 - 2 dik verdiend
leuke website om te zien denk ik.