uitslagen 29/3

Geplaats door: nr7 ( )

  • 4C
  • 29/03
  • 1698

vlissingen-Teteringen 4-3
De punten blijven in vlissingen liggen:D
en zoals gezegd mn 5e van na de winterstop;)
ik voel me nu zoooooo goed echt niet normaal:D
Reageren

nr7 | 04/04

thanx olympia keeper:p
maar ik was tegen jullie niet vooruit te branden, rest weet k al niet meer;)
maar idd is nogal sarcastisch waarop ik zeg hoe goed ik mezelf vind en ik vind het prachtig dat iedereen er zo op reageert:D
echt heerlijk

OlympiaKeeper | 04/04

Denk niet dat het van olympia was, ik ben volgens mij de enige van ons die hier post (en ik was het niet) en dat gezeur op mensen moet maar eens afgelopen zijn. Nr7 zegt op een leuke sarcastische manier dat hij zichzelf geweldig vind en meteen krijg je een hoop gezeik. 5 doelpunten scoren is prima! hou dat vol stel zure mannetjes heb je hier zeg!

nr7 | 03/04

02-04-2009 door: @nr7
5473
Toen je tegen ons moest hockeyen was je echt niet vooruit te branden! Ik snap niet dat jij er uberhaupt 5 scoort, maar dat geeft misschien het niveau van deze competitie aan.

en van wie is dit bericht:p
zal wel van olympia zijn;)
toen ook niet gescoord idd:p
en je hebt volkomen gelijk toen stond k n beetje als n zoutzak niks uit te voeren
ja rondjes rennen maar meer heb k niet gedaan

Frits Barend | 03/04

altijd gezellig in k'heuvel

el fenomeno | 03/04

DES sympathiek?!

shot2 | 03/04

Ongeloofelijk dat er geen greintje schaamte te vinden is bij de spelers van Pelikaan, ik zou me in ieder geval wel schamen als wij met zulke scheidsrechters thuis speelden. Vind het nu echt jammer dat onze speler in de laatste minuut voor open goal bij jullie miste, anders was het 2-2 geworden en was het veel symphatiekere Des al een stuk zekerder van promotie.

Mickey Mouse | 02/04

Ik denk dat het ook aan de competitie ligt

@nr7 | 02/04

Toen je tegen ons moest hockeyen was je echt niet vooruit te branden! Ik snap niet dat jij er uberhaupt 5 scoort, maar dat geeft misschien het niveau van deze competitie aan.

a.oniempje | 02/04

voel ik hier haat jegens de aankomende kampioen

nr7 | 01/04

DUH

@ nr 7 | 01/04

en jij zit in jongens C1?

nr7 | 01/04

Tot slot: het gedrag van met name de Liberty doelman had na de website een hoog Jongens C-gehalte. Een uitgestoken hand weigeren doe je niet, ook niet als je teleurgesteld bent.

dat gebeurde ook bij onze website:p
iemand was erg boos en dacht k geef maar geen hand.
nja moeten ze zelf weten hoor.

Schuurbaand | 01/04

Denk dat dat ook het meest verstandige is. Want zelfs bij de prestaties die je hebt moeten leveren als keeper faalde je nogal eens. Je bent een keeper van het type: arrogant. Eigenlijk bak je er gewoon helemaal niks van.

OlympiaKeeper | 01/04

@Henk
Ik heb hier nu ook niet veel te melden nee. Zelf niet goed gekeept (ook niet echt de kans toe gekregen, want ddhc haast geen kansen) geen (of in ieder geval niet genoeg) concentratie van mijn kant. Uiteindelijk vind ik dat we goed rusitg zijn gebleven en het binnen een paar minuten in de 2e helft hebben recht gezet. Ik concentreer me nu liever op shot thuis, dan dat ik open deuren intrap door te zeggen dat olympia gewoon terecht gewonnen heeft van ddhc. Ik weet verder niks van pelikaan - liberty (wat toch een hot topic is nu) dus ik kan verder weinig zeggen hier.


groetjes vanuit Rotterdam!

liberty | 31/03

Moet zeggen dat er via de dvd van pelikaan vast wel terug te halen valt waarom wij erg geirriteerd waren op de scheids en dit vaak ook meer dan terecht was. Zelfs toe gegeven na de hand door spelers van pelikaan. Waar ik een goed pilsje mee heb kunnen drinken en gezellig was. Daarom ook beetje jammer dat er nu op het forum allemaal van dit soort haat vanuit het Pelikaan kamp komt.
Het klopt echter dat we in de tweede helft zelf de website hebben weggeven. We hadden inderdaad moeten blijven hockeyen en onze mond moeten hoUden tegen de scheids, over de fysieke overtredingen ben ik het niet eens want die waren er niet zo veel. En denk dat pelikaan als enigste daarvoor een kaart heeft gehad dus dat zegt wel genoeg dan.
Verder zeg ik op naar het kampioenschap, en pelikaan en des vecht het onderling maar uit.

Henk | 31/03

Ik wil toch even kwijt dat de keeper van Olympia hier opvallend weinig te vertellen heeft nadat hij afgelopen zondag een treffer van DDHC heeft doorgelaten. Sterker nog DDHC stond tot de rust met 1-0 voor

11 | 30/03

1. er wordt dus al toegegeven dat er een stick is gegooid, nou, sportief, zover waren jullie gisteren nog niet.
2. als hij in eerste instantie moet inhoUden, daardoor naar buiten wordt gedreven wordt de kans moeilijk... weg voordeel...

strafbal...

Anoniempje | 30/03

Vanachter de boardings de website gezien...

Liberty heeft de ellende over zichzelf afgeroepen. Voor de rust heeft het team zeer geconcentreerd en vooral effectief gespeeld, met als resultaat een terechte 0-2. Evengoed moest de Liberty captain toen al erg veel moeite doen om z'n manschappen aan het hockeyen te hoUden. Respect daarvoor, want een aantal spelers was toen al drukker met babbelen dan het spelletje spelen zoals het bedoeld is.

Na de rust was Pelikaan beduidend scherper en verkreeg het al spoedig een veldoverwicht. Liberty beperkte zich vooral tot irritant gedrag (balletje wegtikken en/of kinderachtig meenemen bij vrije slagen). Met name nr 4, die voor de rust al een waarschuwing had gekregen, deed zijn team tekort met getier en onsportief gedrag. In plaats van eens goed in de handen te spugen en te proberen het spel van voor de rust te herpakken, schonk de Dongense ploeg daarmee Pelikaan de website.

De eerste strafbal en de 1-2 waren gewoon terecht, dito voor de prachtige 2-2. Was Liberty toen gaan hockeyen hadden ze er echt nog wel een overwinning uit kunnen sleuren, maar in plaats daarvan bleef het gemekker aanhoUden en werden er meer en meer stevige overtredingen gemaakt. Pelikaan werd er alleen maar sterker door.

Je kunt een boom opzetten over voordeel en meer, feit blijft dat een speler niet met zijn stick dient te gooien. De tweede strafbal werd derhalve correct toegekend. 3-2.

Tot slot: het gedrag van met name de Liberty doelman had na de website een hoog Jongens C-gehalte. Een uitgestoken hand weigeren doe je niet, ook niet als je teleurgesteld bent.

@ 11 | 30/03

Zodra iemand inhoud vanwege een stick die voorbij komt en daarna gewoon doorgaat met een doelpoging, dan is dat gewoon voordeel. Als hij dan naast pusht, is het zijn eigen schuld. Je kan daarna nog wel een kaart geven voor degene die z'n stick had gegooid. Maar je kan niet voordeel geven (en dat de speler dan ook doorgaat), om daarnaast alsnog een strafbal te geven.

Hulde | 30/03

Overigens mogen we niet vergeten Zundert te feliciteren met de 100ste tegentreffer, proficiat mannen!

held op sokken | 30/03

vind het erg toevallig wanneer liberty tegen een van de andere topploegen speelt vaak onsportief gedrag vertoond. Deze week bij pellikaan, voor de winter uit bij des. Zodra ze het moeilijk krijgen in het veld of achter staan gaan ze fysiek erg stom hockeyen en laten ze zichzaal te vaak gaan tegen de scheids. Misschien moet Domi zijn mannen is rustig hoUden tijdens zulke potjes

11 | 30/03

de eerste strafbal van pelikaan was zeker terrecht! keeper was ver uit zijn goal, aan de zijkant van de cirkel, ik krijg de bal en flats hem in op iemand richting 2e paal die goed voor zijn man kwam. hij kon em tippen in een leeg goal. maar net op dat moment wordt hij hard in de rug geduwd/gelopen. zeer terechte strafbal!
de 2e zag ik zelf ook niet, in eerste instantie. maar ik heb begrepen dat diegene die op goal wilde pushen een stik voorbij zag vliegen, in moest hoUden, en vervolgens naast pusht. als iemand met zijn stik gooit in de cirkel (al helemaal bij een doelpoging) is dat ook gewoon een terechte strafbal. op film scheen het goed te zien te zijn...

liberty lat zih vervolgens inderdaad helemal gaan... als iemand dat niet moet doen is dat liberty want bij hun zijn we ook vaak genaaid! maargoed, het hoort niet... dat je 2 keer geel krijgt is ook gewoon volledig terecht... je moet ook op zo'n moment gewoon je beheersing hoUden. pelikaan krijgt zelf zelden kaarten, en al helemaal niet omdat we onszelf laten gaan... misschien een lesje voor liberty?

verder kan er veel egzeurd worden over strafballen en kaarten, maar ik ben van mening dat die veel meer gegeven moeten worden! als je overterdingen uit de 4e klasse maakt in hogere klasses zit er veel sneller strafverzwaring bij. dat is iets wat hier vrij onbekent is. ik vind het dan ook jammer dat als er een strafbal wordt gegeven dan meteen zoveel geeur is...

maar verder vond ik het een prachtige website en ik ben benieuwd naar de dvd!

DES | 30/03

shot - des 0-5

prima website van de kant van DES vanuit een strakke organisatie nauwelijks iets weggegeven. Toch enkele strafcorners voor shot, die werden echter niet goed aangegeven/gestopt. DES speelt het verder zakelijk uit en laat de kansen liggen op een grotere score.

Hulde aan de scheidsrechters, zelden zulke goede scheidsrechters gehad in een uitwebsite.

Domi | 30/03

Tja, wat moet ik zeggen over de website. Allereerst was het zeker een kraker. Wij speelden eigenlijk de Beste eerste helft van het seizoen. Goed verzorgt en zakelijk hockey met een terechte voorsprong in de rust. Na rust valt de 1-2 te snel en in mijn ogen door een vrij dubieuze strafbal. der stonden zeker 22 man zich af te vragen waar de scheids een strafbal voor gaf. hoe dan ook ze sluiten aan en dan weet je dat ze gaan komen. Wij draaien niet de knop om om goed door te hockeyen. Uit eigenlijk geen kans komt het gelijk, uit de draai wordt de bal prima ingeslagen, de keeper ziet hem te laat. Dat we daarna nog een strafbal tegen krijgen, ja, dat werd te gek voor woorden. Maargoed, ze worden gemaakt en peli wint. Wij hadden het gewoon voor rust moeten afmaken. En niet dat ik pelikaan de overwinning niet gun, net als DES en Gilze is Pelikaan gewoon een ploeg waarvan verloren kan worden. Het is alleen wrang dat het zo loopt. Gezien het spel van beide kanten was een gelijkspel meer verdient, maarja dat is hockey. Verder was het gewoon een goeie pot hockey. We staan nog boven aan en hebben het makkelijkste programma, dus we gaan zondag tegen ddhc thuis verder.

en even een ander thema. wie had er hier een overwinning voor vlissingen voorspelt?? wie?? wie??? Die had ik dan toch weer wel goed.

@ mykey | 30/03

nummer 7 van vlissingen had het toch niet zo slecht gezien...

27-03-2009 door: MyKey
5229
"Shot - DES 1-6 shot toch gaan stappen en helemaal doorgezakt''

en toen was je geloofwaardigheid oppperdepop

Toeschouwer | 30/03

Pelikaan - Liberty,

Pelikaan 1e helft niets in te brengen. Liberty betere organisatie en een geweldige corner. (Pelikaan kreeg overigens eveneeens 4 corners in korte tijd echter geen benut.). 2e Helft Pelikaan met meer durf naar voren. Twee strafballen, normaal op dit niveau geef je ze wellicht niet maar beide waren wel terrecht. Liberty liet zich echter gaan, fysieke charges uit frestatie zijn nooit goed te praten. Op het einde werd er zoveel geroepen richting scheids dat Liberty eigenlijk blij moest zijn dat er niet meer kaarten vielen. Jammer dat een "kraker" zo eindigt maar het is niet voor niets een "kraker"
Allen succes de volgende ronde

Milano | 29/03

Verrassende uitslagen vandaag, zeker vlissingen- te-teringen springt eruit, vlissingen slaat de weg naar boven in en kan wellicht gaan stunten

tjah | 29/03

ja dat leek me ook, maar de pelikaan crew schijnt dit niet te snappen in alle overmoedigheid

Nr. 8 | 29/03

Dacht dat dat ook wel duidelijk was dat ik geen DESser ben?

ehmm?? | 29/03

mag ik eventjes wat dingen rechttrekken...
DES heeft hier vandaag nog geen berichten op gezet, dus niet janken dat wij in paniek raken want jullie weten niks...
nr. 8 is iemand van SHOT en niet van DES dus beetje jammer dit..
bovendien vandaag wel zeker terecht gewonnen in Tilburg, organisatie stond erg goed vandaag waardoor SHOT eigenlijk geen echte kans kon krijgen en wij hadden misschien nog wat in kunnen schieten, maar die 0-5 staat. succes pelikaan

Bolley Boomans | 29/03

Ik kan me ook nog wel scheidsrechters bij PElikaan herinneren....
Veel meer dan deze 2 figuren is het niet hooor...


laterz

Bolley boomans | 29/03

Vliss domineerde in eigen huis.


Iedereen was zo goedvan Vliss.


Terecht gewonnen...


Laterz Bolley.

@7 | 29/03

Fijn dat jij je ook zo goed voelt!

Nu nog een paar kilotjes afvallen en dan zit je helemaal weer strak in je vel ;)

voorspeller | 29/03

Pelikaan gaat naar de derde klasse!! DES niet!!

zucht | 29/03

Pelikaan wint ook van DES!!

Wat een gezeik zeg van DES, gewoon die overwinning gunnen van Pelikaan. Pelikaan kan gewoon echt wel hockeyen anders winnen ze niet!!

Vandaag heeft Liberty het zelf op zich afgeroepn een voorsprong weg te geven, dit kan niet aan de scheidsrechtesrs alleen liggen!

Zo gaat dat in het hockey.

Ik kan me overigens voorstellen dat DES in paniek raakt nu Pelikaan blijft winnen en loze reacties gaat deponeren op de site!

Nr. 8 | 29/03

Kun je voor de website Pelikaan - DES geen bondscheidsrechters aanvragen, gezien het belang? Geen commentaar richting de scheids bij Pelikaan, want die was bij ons prima, maar dan kan het achteraf in ieder geval geen gezeik opleveren.

Qua spel, allebei sterke ploegen, maar DES toch echt beter dan Pelikaan. Veel dynamischer voorin en veel strakker achterin.

fluffen | 29/03

Pelikaan en Liberty naar de 3e klasse!
Schijt aan DES!

toeschouwer | 29/03

website pelikaan-liberty was een blamage van de scheidsrechters (onder andere 2 strafballen). Pelikaan doet er blijkbaar alles aan om nog een kans te maken om te promoveren via de 2e plaats...
Achterstand op DES is nu 2 punten en met het vooruitzicht dat ze DES nog thuis krijgen lijkt dit een doomsenario te worden voor de mannen uit kaatsheuvel. Hopelijk hoUden zij wel stand tegen 13 man, want ze hebben mijnsinziens meer recht op een plekje in de 3e klasse.

ikke | 29/03

Bommel heeft thuis blijkbaar altijd 1 of 2 mannekes extra. Zelf de keeper en coach gaven hun excuses voor de scheidsrechters die de website helemaal kapot floten.
Met name de 2-1 voor Bommel vlak voor rust had nooit goedgekeurd mogen worden. Een overtreding 5 meter van de zijlijn snel kop cirkel nemen, dat kan natuurlijk nooit, maar bij Bommelerwaard vinden ze dat allemaal prima. Tegenstander de stick uit de hand slaan, geen probleem, vrije slag mee. En zo kunnen we nog wel even doorgaan..
Gezien de website was een gelijkspel het meest terecht geweest.

Nr. 8 | 29/03

Shot - DES; 0-5

Eerste tien minuten leek het een mooie partij te worden. DES liet ons het spel maken en speelde netjes half-court. Uiteindelijk was het wachten op de foutjes die we zoUden gaan maken. Letterlijk KANSLOOS veroren en geluk dat de score niet groter opliep.

Succes mannen, jammer dat jullie (misschien) uit de poule gaan want het waren altijd mooie partijen!

nr 14. | 29/03

Bommel is thuis toch altijd sterk, jammer genoeg spelen ze zo niet uit

nr 13 | 29/03

bommel - oUdenbosch
4 - 3

Buttinge-Zuid | 29/03

Domi de allesweter, Jammer dat je je eigen website dr net naast zat maar verder weer goed in de buurt, zeker als enige die Vlissingen winst voorspelde

HJ | 29/03

Goed gedaan, even tegendeel bewezen van de voorspellingen die er in het voorspellingen topic zijn gedaan. De Vlissingen - Teteringen 2-8 makkie vind ik toch wel het meest lachwekkend.

En nu niet met van die smoesje komen als: we hadden de avond ervoor een teamfeest, want daar geloven wij natuurlijk geen reet van. Pluim voor mijn team!

nr7 | 29/03

congrazt vogeltjes

Anoniempje | 29/03

Pelikaan - Liberty 3-2