4@c.nl

Geplaats door: martin bosuil ( )

  • 4C
  • 03/04
  • 1877

Teteringen-pelikaan 3-2

domi wat was je voorspelling ook al weer? :)
Reageren

kak | 08/04

"in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst"

gelukkig niet voor jullie anders zag het er somber uit.

@kenner | 08/04

heb je gelijk in. we zeggen toch ook niet dat wij goed speelden;)
iig in de 1e helft speelden we bagger. 2e helft domineren, maar kansen niet afmaken en 20 strafcorners niet meerkrijgen:p
mrgoed das n oude koe die we uit de sloot halen. laten we nu vooruit kijken naar de toekomst.
daarbij wil ik afsluiten met een bekend citaat:
"in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst"

Kenner | 07/04

Ik heb de website natuurlijk niet gezien, ik kan dus ook niet oordelen wie het Beste was. Maar als jullie, Vlissingen, het Beste waren en niet winnen van OUdenbosch, wie levert er dan een wanprestatie? Vlissingen toch en niet OUdenbosch

JP #17 | 07/04

Als die zogenaamde kenner een echte kenner was geweest had hij wel geweten dat het niet altijd het Beste team is dat wint. Helaas was dat afgelopen zondag ook het geval.

invaller | 06/04

DES: ik vond jullie de eerste helft echt erg sterk spelen.. Sterker dan we vooraf hadden gedacht.. Daardoor waren we de eerste helft aardig de kluts kwijt.

2e helft ging er gestructureerder aan toe, maar niet super.. Gelukkig ging DES ook meer fouten maken en konden we de stand gelijk trekken.. Al met al een terechte uitslag waar DES meer aan heeft dan GR, maar dat is de "story of our season" aan het worden :D

Toch nog maar eens extra aanzetten in de pot tegen pelikaan, want we willen echt nog wel van een hoger geplaatst team winnen :P

MyKey | 06/04

Ik heen probleem met Liberty of Gilze gehad op fysiek vlak maar ik heb dan ook maar 1 x tegen beide gespeeld. Zondag na pasen zullen we eens zien tegen Gilze, maar denk dat het allemaal wat overdreven is.

Nr. 8 | 06/04

Daarnaast wordt er ook in 3e en 2e klasses fysiek gehockeyed, alleen weten spelers daar het beter te maskeren ;)

@ oud vierdeklasser | 06/04

ik weet niet in welke regio jij speelt, maar dat zal wel niet de regio zijn waar liberty en gilze in spelen. Zowel liberty als gilze rijen zijn niet vies van fysiek hockey grote vriend. Jij leest alleen de berichten die je wil lezen misschien. Maar ik heb al een aantal posts gelezen waarin staat dat liberty behoorlijk fysiek speelt zodra ze het moeilijk krijgen (Pellikaan en DES uit)

Oud 4eklasser | 06/04

haha te grappig dit!
het is en blijft 4e klasse, maar het is en blijft ook hockey...!
Heb met verbazing gelezen dat het niet erg is dat er bij een sport, waar fysiek contact tegen de regels is, het normaal is als dat wel gebeurd???
dat moet je dan maar verwachten?? dan kan je dus ook reacties verwachten! Hoop voor gilze en liberty dat ze er snel uit zijn, meest hockeyende ploegen! de 3e klasseteams zitten niet op het fysieke DES en Pelikaan!

God | 06/04

Inderdaad, kappen met dat gezeik! Jullie lijken wel een stel oude wijfen! De winnaar heeft altijd gelijk, deal with it!

OlympiaKeeper | 06/04

Ik denk dat hij het had gepresteerd om me er af te sturen ja!
Maf probleem met de bandjes van mijn klompen, ik moest het ringetje nog wat platter slaan, sorry voor het opoponthoud!

Nr. 8 | 06/04

Schitterend hoe nu ook OUdenbosch en Vlissingen zich laten verlagen tot het afzeiken van elkaar! Hulde!

@ KeeperOlympia; zoals ik al schreef wijt ik ons verlies aan ons eigen spel en niet aan de scheidsrechters. Echter, om een paar voorbeelden aan te halen; bal wordt niet op lijn genomen door SHOT -> bal gelijk terug. Bal wordt niet op de lijn genomen door jullie -> waarschuwing. Daarnaast werd elke hoge bal tegen ons gefloten, ook als wij beter gepositioneerd stonden en jullie in principe 5 meter in afstand dienen te nemen. Nogmaals, scheidsrechters hebben er niet voor gezorgd dat we verloren hebben, maar hebben wel een rol gespeeld. De strafbal was overigens inderdaad onterecht in mijn ogen.

Daarnaast heb je inderdaad aardig staan keepen, maar zorg er voortaan voor dat je spullen in orde zijn ;). Ben benieuwd of de scheids je er inderdaad afgestuurd had!

Ouwe | 06/04

Teteringen - Pelikaan inderdaad 3-2.
Er waren aardig wat kansen voor Pelikaan, maar door omstandigheden werden deze niet gemaakt.
We wisten niet goed om te gaan met het stuiterveld en de bekende rust in ons spel konden we niet vinden.
2e plaats is nogsteeds mogelijk, zeker nadat DES punten heeft laten liggen.
Al met al moeten we deze pot maar snel vergeten en vooruit kijken. (h.n.n.m.w.)

Hoi nr. 10 oudenbosch | 06/04

@ KeeperVlissingen a.k.a. Aanvoerder OUdenbosch,

Met een zeer beperkte vocabulaire toch nog een aardig neuk berichtje gepost, Best knap voor zo'n bouwvakker zoals jij..Ik bedoel jij, aanvoerder van ik schat 40 jaar, gaat moeilijk doen tegen mij als ik je, idd, lekker van achter neem, genoot je er van??
Leuk geprobeerd beffie maar ik zou nooit mijn eigen teamgenoten afzeiken, ik denk dat ik hier trouwens teveel woorden aan heb vuilgemaakt dus ik kap er maar weer mee..Op knhb.nl staat trouwens 3-3, haha wat doe je eraan he


ltrz Mbg

Kenner | 06/04

OUdenbosch levert volgens Vlissingen een collectieve wanprestatie, maar wint wel van datzelfde Vlissingen.
Hoe slecht is Vlissingen dan wel niet?

JP #17 | 06/04

Ik had toch een meer volwassen reactie verwacht uit oUdenbosch aangezien het halve team hoog bejaard is. Maar nee hoor die dikke numeer 14 kan het weer niet laten om met ze kinderachtige gezeik een humorloos stukje te schrijven op de naam van onze keeper. Wie is er nou infanTiel, die bejaarde kerel durft niet eens zijn eigen naam te gebruiken. Maar anyway, oUdenbosch is gewoon vernederd in de tweede helft door een stel scholieren. Zelf zijn ze zo ontzettend volwassen en ervaren, maar toch kwamen ze er niet uit. Alleen een zielige counter van een dikke ouwe man die overal doorheen moest beuken, want van zijn techniek moest hij het toch echt niet hebben, maakte een einde aan ons geluk.
Conclusie: Misschien moet oUdenbosch maar lekker op trimhockey gaan, want als je met al die ervaring nog zo'n ongelooflijke collectieve wanprestatie levert moet je toch echt eens gaan nadenken of het geen tijd is om te stoppen met websiteen. Ga nou maar lekker die bierbuikjes trainen bij de rugby of ga gewoon met pensioen.

Groeten uit Middelburg (dat is zo'n leuk stadje vlakbij vlissingen)

GR | 06/04

In tweede helft goed terug gekomen.. DES geeft een 2-0 voorsprong uit handen. Het tweede doelpunt viel doordat 2 spelers van DES nodig waren om een hysterische speler te kalmeren en hun verdediging open lag..

Gelijkspel is uiteindelijk een terechte uitslag..

Marc Lammers | 06/04

Het is winnaars hebben een PLAN
verliezers een excuus

toeschouwer des-gilze | 06/04

des verliest 2 zeer belangrijke punten door 2 ruzie makende teamgenoten. Erg knullig dus!!

Booring :) | 06/04Ik las laatst een goeie....

Winnaars een tactiek,
Verliezers hebben een excuus,
was t nou de brug die open stond of de wind die we tegen hadden ;)

nr7 | 05/04

om dan ook even te mierenneuken:p
keeper vlissingen had een post van 607 woorden.
keeperolympia had er 1 van 586 woorde. volgens mij heeft dan keepervlissingen langste post:p

KeeperOlympia | 05/04

O ja een speler van shot beweerd dat de ruststand 1-1 was, dat klopt niet het was 1-0. Dit even om nog lekker te kunnen kommaneuken!

nr7 | 05/04

uhu k had niks anders van je verwacht keeper:D

KeeperOlympia | 05/04

Ik wil ten eerste kwijt dat de reactie van shot op de scheidsrechters niet helemaal terecht is. Ten eerste was de gele kaart voor aanhoUdend commentaar op de scheidsrechter. Dus de kaart is op die manier terecht. Scheidsrechters hadden inderdaad niet alles goed (zoals volgens mij bij jullie strafbal (de zogenaamde snel orde op zaken stellende 1-1)) maar floten niet partijdig. Inderdaad erg veel beslissingen met een hoog HUH gehalte, maar dat ging beide kanten op (en dan heeft elk team altijd het gevoel benadeeld te zijn) Onze aanvoerder heeft ook nog een klap met een stick gehad nadat de bal al lang weg was. Ik heb het niet gezien, maar ik geloof hem en onze rechtsachter (die het zag) daar in. Dit is niet Bestraft (waar als het waar is rood echt gepast was geweest)
Onze 1-0 kwam inderdaad wat gelukkig tot stand, een slechte bal van onze back, die via via bij de rechtsbuiten komt en die in combinatie met "de snlle man voorin" de 1-0 scoort. Op dat moment had shot de bal, maar geen kansen. Heel de eerste helft heb ik ook geen noemanswaardige bal gehad. De 1-1 komt uiteindelijk letterlijk uit de lucht vallen. Een slechte starfcorner (die erg slecht ging bij shot, volgens mij) die uiteindelijk aan mijn linkerkant uitkomt. Daar krijgt hij een duel met onze laatste man, die inderdaad zijn hand op de rug van de tegenstander heeft. Situatie was wel gevaarlijk, maar absoluut niet neomenswaardig en als jullie een strafcorner hadden gekregen (wat terecht was geweest) dan waren jullie echt niet op het idee gekomen een strafbal te claimen. Ik snap Best dat jullie gaan zeggen dat het er wel een was, maar dit was in elke andere website niet gefloten. Na de 1-1 zitten wij een tijdje in de verdediging, zonder veel kansen weg te geven en we scoren uiteindelijk snel de 2-1 en de 3-1. Tussen de 3-1 en de 4-1 krijgt shot flink wat kansen en dit is dan ook de fase waardoor ik zeg dat ik vind dat ik een goede website heb gekeept. Uiteindelijk scoren we de 4-1 (ik dacht dat die voor jullie doelpunt kwam, ik weet het niet meer zeker) en op het moment dat shot scoort scoren wij meteen na de spelhervatting, die onze "snelle man voorin" naar achteren naar de laatste man speelt. Shot zet druk (en staat met een flink gat achterin) en onze laatste man geeft een scoop op de helemaal virjlopende spits. Deze speelt de keeper uit (en komt ver aan de kant uit) en geeft af op een andere spits, die scoort. 5-2. Shot zet nog wel aan, maar zonder overtuging. En wij scoren uiteindelijk de 6-2. Olympia was zeker weten beter, omdat we gewoonweg veeeeel effectiever waren met ons balbezit. Gezeuer over scheidsrechters is in mijn ogen onterecht. Ze waren niet goed, maar dan nog waren ze absoluut niet partijdig. Ik hoop dat jullie dit ook toe kunnen geven, want anders blijft er toch een naar smaakje hangen.

Dit is hoe ik de website zag en ik vind dat olympia toch de credits verdient voor een goede 2e seizoenshelft tot nu toe (waar we ook tegen pelikaan goed speelde, maar waar ik dus helaas niet mijn Bestte website had) Ik ben blij dat ik eindelijk weer eens kan zeggen goed gekeept te hebben en ik vind dat er dit weekend een hoop verrassende uitslagen waren!

p.s. Ik kon het natuurlijk niet laten gebeuren dat ik niet de langste post op het forum had

Keeper Vlissingen | 05/04

Ik dacht,...meestal heeft onze "keeper" nog wel het een en ander te zeiken op dit forum. Dacht, ik ben hem een keer voor. Wees met zijn allen nu eens even lekker realistisch, je zit in de 4e klasse?! Hockey speel je daar voor je plezier. Je kunt net zo goed in de onderbond 2e klasse spelen. Ook gewoon gezellig.

Wij weten gelukkig dat er elk jaar wel 2 of 3 teams boven de rest staan. Het enige dat je dan kunt bereiken is een klein stuntje en anders gewoon accepteren en doorgaan. De rest van de competitie maak je zelf spannend. Om je dan als een stel debielen te gedragen op internet geeft al genoeg aan!!

Nog een paar websiteen en dan weer lekker de zomer in! Vandaag was het in ieder lekker weer!

groeten uit OUdenbosch

Bolley Boomans NR 10 | 05/04

Gasten,


OUdenbosch heeft gewonnen. Zij zijn ouder. DUSS!!!!

WIj hadden de eerste helft gewoon beter moeten hockeyen. En ik had in de 2de halft die kansen moeten afronden.

Ik denk niet dat dit een moment is van zeiken naar elkaar.


Punten verdelen was misschien meer verdiend geweest, alleen niet gekregen.


Succes volgende week.


WEL LEKKER DAT DES GELIJK SPEELT!!!!
EN PELIKAAN VERLIEST!!!!


HOPEN OP LIBERTY EN GILZE NAAR DE 3de KLASSE!!!


LATERZ,Bolley Boomans, nr 10 Vliss

HJ | 05/04

MyKey heb het dan ook door: Dat is onze keeper niet, maar een kleuter uit OUdenbosch die zijn/haar naam niet durft neer te dumpen, en grappig probeert te zijn.

Loeders daar in oUdenbosch zoveel ervaring, en nog zoveel te leren

MyKey | 05/04

"Dan is er nog een clubje ergens in West-Brabant,"

sorry maar gast ... of all places : je hockeyt in Vlissingen

ikke @ nr 7 | 05/04

Achterin kunnen wij het inderdaad redelijk aanpoten tegen de "mindere" in onze competitie, tegen de toppers zoals Liberty, DES, Pelikaan en Gilze komen we echt tekort. We kunnen daar overigens prima mee leven.
Verder weet ik niet welke website jij hebt gezien, maar in welke actie zag je een strafbal voor jullie? En 20 corners, je hebt er al een stuk of 10 gehad. Daar scoor je dan nog 2x uit door de eerder door mij gemelde nr 10. Volgens mij ben je in de war met een andere website. Als nummer 10 er niet was geweest, dan hadden jullie werkelijk helemaal niets te vertellen gehad, dankzij hem werd het nog spannend.

Voor de rest gaan wij ons nu opmaken voor de resterende websiteen. Eerst Pelikaan uit.. we gaan uit van niets, alles meer is in het voordeel van DES. Daarna nog DDHC thuis, Olympia uit, Liberty thuis en Teteringen uit.
We blijven ons Best doen....

Keeper Vlissingen | 05/04

Tja, ik kan het na al deze "berichten" toch echt niet meer laten.... Ik zal toch bij deze mijn excuses aan moeten bieden namens mijn infanTiele (= zoiets als kinderachtig)teamgenootjes....

Even een objectieve mening...we begonnen de eerste helft gewoon als een stel kranten. Leek een beetje op de inhoud van de PZC. Dit schijnt een of ander regionaal blaadje te zijn. Na een seconde of 45 stonden we gelijk met 1-0 achter..... Vervolgens hebben we het goed opgepakt en zijn we met zijn allen gaan zeuren (ik zal het K-woord niet gebruiken) tegen elkaar, de tegenstanden en zelfs tegen de scheidsrechters.

Door deze nieuwe tactiek hebben we het circa 10 minuten volgehoUden, waarna we de volgende goal om ons oren kregen. Was wel een beetje vervelend want die ging ongeveer van kop cirkel tussen mijn benen door. Ik ben daarna gelijk begonnen om de tactiek van mijn teamgenootjes te volgen en te verbeteren,....naast alles en iedereen ging ik ook maar op mezelf "zeuren". Toen 1 van die oudjes voor mn neus ging staan heb ik hem lekker van achteren genomen. Helaas moest het met mn linker- en rechterknie en vervolgens nog met mn stick, want ik werd toch echt zenuwachtig.... Heeft hij ook nog een grote mond tegen me? Dat kan toch niet????

Gelukkig mochten we ook nog een keertje tegen scoren. Was wel heel sportief van die oudjes van OUdenbosch....ze hadden namelijk een keeper van onder de 20 in de goal gezet... Maar het mocht niet al te lang duren....slechts 20 seconden want toen kregen we WEER een goal tegen. Gelukkig was het rust en konden we uitkijken naar de tweede helft met een 3-1 achterstand.

In de rust hebben we lekker lopen "zeuren" tegen die oudjes, we waren namelijk al bijna vergeten dat we vorige keer met 4-0 verloren thuis. Toen hadden we helemaal niks in te brengen. Hopelijk had OUdenbosch zijn kruit al verschoten, want onze tong hing op het kunstgras.

In de tweede helft had OUdenbosch het echter wel gezien, en hadden ze hun echte Veteranenteam ingezet. Was ook wel knap , want ze kregen het voor elkaar om 35 minuten tegen elkaar te "zeuren". Niet tegen ons en zelfs niet tegen de scheidsrechters. Gewoon op elkaar.....

Wij scoorden toch nog de 3-2, en opeens zagen we toch nog wat mogelijkheden. We moesten wel opschiets want mijn moeder had al gebeld dat ik op tijd thuis moest zijn....

Jammer genoeg kwam daar opeens de "man of the match" langs de zijlijn opstormen. We probeerden hem met alles wat we hadden neer te halen, maar helaas,....deze speler passeerder alles en iedereen en kreeg zelfs de mogelijkheid om te scoren....hij deed het ook nog.

Gelukkig hebben wij ook een topscorder....nr 7 geloof ik. Deze dikke fab is ongeveer 1,60m lang en moet toch wel zo'n kilo of 95 meezeulen.... Gelukkig heeft hij nog iets van zich laten horen,......"Oudje, schiet eens op, wij staan achter..."!

Door met zijn allen onze nr. 7 te passeren, wisten we zelfs nog de 4-3 te scoren. Om vooral nu druk te gaan zetten, beslotten we zelf ook nog even tegen iedereen aan te gaan "zeuren".

Helaas verloren van de ervaren mannen, ik zal het dragen als een "volwassen" man.

Moraal hiervan,....: Je speelt hockey in een klasse die ze bijna onderbond mogen noemen. Dan is er nog een clubje ergens in West-Brabant, dat een aantal leden heeft die daar gewoon blijven hockeyen totdat er een aantal jeugdleden zover is. Stop gewoon met zeuren, drink een biertje en realiseer je gewoon dat je hebt verloren van een aantal "ervaren" mannen! Elk antwoord verder is kansloos......net als jullie trouwens!

groeten uit OUdenbosch

DES | 05/04

DES - Gilze 2-2

1e helft kunnen we kort over zijn des stukken beter en terecht op 2-0....2e helft verzuimd des in het begin afstand te nemen en loopt tegen een domme gele kaart aan daarna meer druk van gilze en komen ze terug tot 2-2. des probeert het nog wel in de eindfase maar kan niet doordrukken en de winnende maken.

MyKey | 05/04

Terneuzen ... ik had er nog nooit van gehoord en ik heb het per direct weer uit mijn brein gewist ... Ik heb wel eens wat over ze gelezen hier op het forum, maar damn dat was nog mild. Ze zullen de punten hard nodig hebben gehad.

Oja om wel volledig commentaar te leveren: Shot was zeer slecht en ik vond het paars van de scheidsen/beunhazen (?) eerder roze dan paars.

analist | 05/04

dan moet de mid wel die plek overnemen;)
maar goed als je dan kijkt naar hoe het uitgespeeld wordt en dat een scheidsrechter een stuk of 5 overtredingen op weg naar de goal niet zag, ja dan is het idd mogelijk dat een verdediger scoort:p
scheidsrechter 1 slecht, scheidsrechter 2 gewoon dramatisch en partijdig. volgende keer beter en weer punten pakken

Nr. 8 | 05/04

Mwah, opkomende backs over de vleugels en een rechts / links midden die een positie overneemt? Volgens mij geen hele rare tactiek toch?

Quote ikke - nummer 2 | 05/04

En daarbij heb je het over onze spelorganisatie, als jullie back in de voorhoede loopt? Ik speel zelf in de verdediging, en ook ik heb nog nooit gescoord, gewoon omdat IK wel positie weet te hoUden. Zegt weer wat over jullie z technische kant van het spel.

Quote ikke | 05/04

Dat ook mag je weglaten, want het had gewoon 3-3 moeten zijn :-)

Als het voor Vlissingen niet beter had moeten zijn ivm niet gegeven voordelen.

nr7 | 05/04

na dat laatste bericht kon k toch echt niet niet posten;)
dat je me niet hebt gezien zegt miss wat over de leeftijd, oudziend heet zoiets geloof ik maargoed.
helaas strafbal niet gekregen, en n stuk of 20 corners niet gekregen, maargoed verder deden de scheidsrechters ook gewoon hun Best. volgende week gaan we gewoon door en dan zullen we weer wat laten zien;) (btw k had ook niet voorspeld dat k ging scoren dus k zat weer heeeeeelamaal goed met mn voorspelling *uchhum* )
t was een matige website 1e helft en we starten echt bagger. 2e helft 99% op de helft van oUdenbosch, stond achterin echter wel redelijk goed daar. helaas, maar volgende keer beter. 4-3 vond ik niet terecht, maar dat is slechts mijn mening.

groetjes een nederige nr 7:D

ikke | 05/04

Ik vraag me nog steeds af wie die stoefbal van een nr. 7 van Vlissingen is. Die had deze website werkelijk helemaal niets te vertellen. De enige die gevaarlijk was bij Vlissingen was nr. 10, hij was eruit de gevaarlijkste van het veld. Er is geen enkele andere speler van Vlissingen geweest die ook maar 1 kans heeft gehad. Die nr.7 is toch echt een
Het zegt toch wel wat dat onze rechtsachter zomaar kan scoren als hij met zijn actie vetrekt vanaf zijn eigen 23-meter lijn. Dan is de organisatie bij Vlissingen toch ver zoek. Het was zijn eerste doelpunt ooit in Heren 1, dat zegt toch genoeg over de tegenstander.

En wij zijn trots dat we als "oudjes" zulke jonkies/prutsers toch verslaan. Dat wij wat ouder zijn, a la, maar dat jullie (= Vlissingen) daar niet eens van kunnen winnen, tsja, dat zal dan toch echt aan jullie zelf liggen. In Vlissingen wonnen we ook met 4-0, toen hebben jullie wel geteld 0,0 kansen gehad..

Welterusten en succes verder!!!

Nr. 8 | 05/04

Tsjaaa... wat is er bij SHOT gebeurd. Zoals al enkele weken speelden we weer tegen onszelf en dan is het lastig winnen. Over het algemeen een gelijkopgaande website, zeker de eerste helft. Doelpunt van Olympia valt uit de lucht, maar al snel komen we terug tot 1-1.

Tweede helft dramatisch slecht, waar Olympia leunde op de scoop naar boren en die snelle gozert voorin.

Normaal gesproken zou ik niks over scheidsrechters zeggen, maar ik kan het helaas deze keer niet laten. We hebben van onszelf verloren, maar de heren 'in het paars' waren zeker niet in ons voordeel (zachtjes uitgedrukt). Zeker de gele kaart was VOLKOMEN onterecht.

Niks aan te doen, volgende keer weer lekker ballen, maar de 2 uur terug vielen zwaar op deze mooie zondag... ;)

fridaynight@Teteringen | 05/04

Beste Nr. 11 van Pelikaan,

Het is voor mij onbegrijpelijk dat jij je via dit forum weer zo onnodig provocerend uitlaat tegenover Teteringen. Hoewel je terecht constateert dat de scheidsrechter niet goed waren, maar zeker niet partijdig floten, gaat het veel te ver om ons een ordinaire schopploeg te noemen. Pelikaan heeft als team te weinig gebracht om aanspraak te maken op de overwinning.Het beeld dat jij schetst strookt ook niet met de waarheid. Al je ploeggenoten spraken achteraf van een verdiende nederlaag en van een sportieve website. Dat het K woord is gevallen valt te betreuren, maar in zo'n spannende website kan dat wel eens gebeuren. Jij hebt je zelf laten kennen door daar weer op te reageren. . Dat je als spits af en toe niet gevrijwaard wordt van duwpartijen of dat er eens aan je shirt wordt getrokken is niet ongebruikelijk.
De frustratie van een nederlaag is begrijpelijk gezien jullie prestaties na de winterstop, maar gedraag jij je net zoals je teamgenoten en laat je niet onnodig grievend uit over een tegenstander. Dat valt namelijk net zo te betreuren als dat iemand eens in het heetst van de strijd het K woord gebruikt.

Lator!

Uitslagen | 05/04

Des - Gilze 2-2
Liberty - DDHC 12-0
Olympia - SHOT 6-2
OUdenbosch - VLissingen 4-3
Teteringen-Pelikaan 3-2
Zundert - Bommelerwaard 3-3

HJ | 05/04

Onterecht gewonnen is dat natuurlijk, lees de laatste zinnen van mijn eerste berichtje nog eens goed door

jajaaj | 05/04

des - gilze rijen
2-2 jajaja wat een website eerste helf goede scheidsrechters 2 de helf veel dingen niet voor gefloten (duwen en na slaan) eerste helf 2- 0 achter maar in de 2de helf gewoon er goed tegen aan gegaan en een verdiende 2 doelpunten voor ons we hadden er denk iets meer van verwacht maar het was een leuke pot maar naar maate de website verliep werden de duels wel steeds ernstiger maar al met al 2-2 terechte uitslag en hier laat ik het dan bij


p.s shot WTF is er bij jullie gebeurd

HJ | 05/04

Meneer "Gezeik" ik vind dat mannen van 40/50 niet meer thuis horen in een heren competitie, daarvoor hebben we de veteranen.

Daarbij zeg ik alleen dat ik ze kinderachtig vind, en ik heb niet gezegt: ZE HEBBEN ONTERECHT VERLOREN. Ik vertel mijn kijk op de website en wees dan in ieder geval niet zo zielig om geen naam in te vullen.

HAHA | 05/04

Des?? het inkoppen is niet echt gelukt he??!!

4e klasser | 05/04

DES - Gilze Rijen 2-2

Gunstig voor Pelikaan!

pelikaan | 05/04

03-04-2009 door: DES
5487
Teteringen bedankt voor de voorzet, wij koppen m wel in

haha, koppen ze op de paal

gezeik | 05/04

wat een gezeik weer, zeker over die laatste website van OUdenbosch. Je weet gewoon dat bepaalde dingen erbij horen in de sport en je verliest, dan moet je gewoon je mond hoUden en ervan proberen te leren voor de volgende keer. Succes de komende keer en niet zoveel zeiken op alles en iedereen!

HJ | 05/04

OUdenbosch - Vlissingen 4-3

Ik stel voor dat de heren van OUdenbosch maar gewoon Veteranen gaan spelen, zelfs bij onze veteranen spelen ze nog sportiever dan dit belachelijke team.

Eerste doelpunt onterecht goedgekeurd, was een bolle-kant. Keeper mooie uitverdediging op de bal, kreeg direct een grote mond van: Nog een keer en ik pak je. En ondertussen ons benoemen tot kleine kinders, tetwijl OUdenbosch zich als mannen van 40/50 gedroegen als een stelletje kleuters van ik weet niet hoe oud. Eerste helft 3-1 voor OUdenbosch.

Vlissingen domineerde de tweede helft, nauwelijks ballen van OUdenbosch in de cirkel gehad, Vlissingen kreeg er nog 2 extra punten in, en OUdenbosch nam met een zwak balletje de leiding naar 4-3, helaas.

Ik ben zeker niet te spreken van de pot, maar het is nou eenmaal zo! Hopen dat de volgende keer weer een sportief fris team voor onze neus staat!

11 | 05/04

we hebben inderdaad de wedtsrijd verloren, met 3-2. alles behalve terecht, maarja. wij misten inderdaad een aantal spelers, maar Teteringen hockeyde ook gewoon niet slecht.

ik heb wel al mijn respect voor Teteringen verloren. ordinaraire schopploeg, letterlijk. als je zoveel wordt geschopt en geslagen met sticks in duels enzo dat ik nu nog mank loop ben je gewoon schandalig bezig. in de eerste minuut voelde ik mijn shirt al scheuren nadat ik na een loopactie werd vastgehoUden.
en als mensen schelden met het k-woord (ik kan het niet eens volluit schrijven op deze site) zeg ik daar wat van. als ze vervolgens een grote bek teruggeven heb ik het al helemaal gehad met ze.

scheidsrechters waren dra-ma-tisch. twee kanten op, eerlijk is eerlijk, maar als hockeyende en aanvallende ploeg hebben wij daar dan denk ik meer last van gehad dan Teteringen.

naja, jammer allemaal. we hopen nu maar op een misstap van des.

succes gilze!!

jajaaj | 05/04

nice man Teteringen nu door zetten en dan liberty ook nog pakken en dan kan het gewoon niet meer kapot.
mar was pelikaan niet hellemaal compleet of zijn de scheidsrechters een helpende hand geweest of is het egt gewoon de klasse van Teteringen dat ze egt veel beter zijn

Domi | 04/04

als ik ernaast zit, zit ik ernaast. Feli Teteringen. Chapeau. Maar ik lees graag meer over de website. Het hoe en waarom? ltrz

ja | 04/04

klopt de website is al gespeeld, pelikaan kansloos en zeer terecht verloren! Er is inderdaad zaterdagavond een feest op Pelikaan vandaar dat de website verzet was

4c | 04/04

Ik hoorde dat pelikaan zaterdag avond een hockey feest heeft en daarom de website heeft verzet naar vrijdagavond.....

MyKey | 04/04

Hebben jullie al gespeeld (Teteringen-pelikaan)???

nr7 | 04/04

netjes Teteringen er is dus nog hoop voor ons:D

DES | 03/04

Teteringen bedankt voor de voorzet, wij koppen m wel in