uitslagen 19 april 2009

Geplaats door: 4e klasse C ( )

  • 4C
  • 19/04
  • 1422

Uitslagen van dit weekend volgens omroep brabant:

Bommelerwaard - DES 1-11
DDHC - Teteringen .... (onbekend....DDHC gewonnen????)
Olympia - Liberty 1-1 (zeer verrassend, Liberty goed de fout in)
Pelikaan - OUdenbosch 9-1 (volgens verwachtingen)
Shot - Gilze Rijen ...... (onbekend )
Vlissingen - Zundert 5-2


Reageren

@ nr 13 | 23/04

Ging zeker heel snel

DES nr 2 | 21/04

idd leuke en sportieve pot bij bommel met prima scheidsrechters. Daarna nog paar biertjes met de heren gedronken maar helaas was de muziek een btje dood en aangezien er bij ons een feestje op het programma stond toch maar de auto voor de fiets omgeruild in kaatsheuvel.

Ook nog even de heren van shot kunnen feliciteren in de kroeg met hun prima resultaat tegen gilze. Daar ben ik het ergens kwijtgeraakt, geen flauw idee hoe ik thuis ben gekomen.

nr 13 bommel | 20/04

helaas moet ik alle des haters teleurstellen,

ondanks onze gigantische nederlaag tegen des was het wel een leuke en vooral gezellige pot.
scheids floot goed, volgens mij was zelfs des het hier helemaal mee eens !!
( Ja bij ons krijgen de scheidsrechters complimenten )

DES ging helaas gewoon 4 niveautjes te snel voor ons,,,,
en maakte in de eerste helft kans na kans heel goed en netjes uitgespeeld af.

Na de website wel de 3e helft gewonnen en met DES lekker biertjes gedronken

Kwam rond 12 uur savonds met onze laatste man terug niet meer in staat om fatsoenlijk te kunnen pratenen

groeten uit bierbommel

Domi | 20/04

Eigenlijk hebben we inderdaad een punt gestolen. We waren geen schim van de ploeg die we kunnen zijn, en Olympia maakte daar dankbaar gebruik van. Scheidsrechters vond ik niet echt bepalend. De strafballen waren terecht, misschien dat wat strafcorners makkelijk gegeven waren, maar al in al niet slecht gefloten. Zondag weer een website.

liberty | 20/04

''maar dit gelijkspel is niet alleen aan liberty te wijten. Het is ook aan olympia te danken''

Dat ben ik he-le-maal met je eens, wij hebben 1 punt aan Olympia te danken. Jullie hebben het verlies van 2 punten aan jullie zelf te wijten.

OlympiaKeeper | 20/04

Wat ik bedoel is dat eric zegt dat ik goed heb gekeept en ik leg uit waarom hij dat vind. Maar prima, kom maar weer op met de verhalen over hoe arrogant die keeper van olympia wel niet is! Ik ben gewoon tevreden over mijn eigen website, dat zal toch nog wel mogen?

3,14159265 | 20/04

echt, weer een prach-ti-ge zelfreflectie deze week!

maar ik moet wel zeggen dat de scheidsrechters de laatste jaren goed zijn bij oeloempia...

OlympiaKeeper | 20/04

Liberty had meer dan 2 kansen, maar ik heb voornamelijk goed gekeept omdat ik in een website waarin ik weinig te doen had, toch de concentratie wist te behoUden (is niet altijd zo bij mij) Maar het was dus inderdaad voornamelijk alert mijn doel uitkomen, omdat de weinige aanvallen die liberty heeft gehad door de individuele kwaliteit toch erg gevaarlijk waren.

Ik wil graag nog even kwijt dat ik het jammer vind dat altijd wordt gezegd dat olympia thuisfluiters heeft en dat we daarom thuis goed presteren. teams komen al met zon gevoel naar ons toe en gaan dan al snel in dit beeld geloven. Ik vind dat gewoon niet waar! We spelen thuis ook goed omdat we een geweldig publiek hebben! Dat zie ik niet veel bij andere teams. bedankt publiek!!!!

Over de website
Olympia speelde agressiever dan liberty, had meer balbezit en het spel heeft zich voor minstens 70 procent op de helft van liberty afgespeeld. We hebben niet veel ruimte weggeven en daardoor is het voor liberty ook moeilijker. Ik zeg niet dat wij kwalitatief sterker zijn dan liberty en ik weet ook wel dat ze beter kunnen dan dit, maar dit gelijkspel is niet alleen aan liberty te wijten. Het is ook aan olympia te danken, wij hebben gewoon goed gespeeld.

Liberty succes in de 3e klasse (al izjn jullie dus nog niet zeker ) en als jullie daar komen geef dan als het even gaat rapide een flink pak slaag!

NU is het aan ons om te bweijzen dat we dit ook kunnen als we uit spelen (en dat kunnen we)

Op een goed einde van het seizoen

B-Z | 20/04

@ Eric
ehm in pzc stond dat liberty maar 1 a 2 kansen had, hoe kan je keeper dan goed hebben gekeept Toch wel verrassende uitslag, geinig hoor


liberty | 20/04

Uiteraard is er gefloten in het voordeel van Terneuzen, maar dat neemt niet weg dat wij een zeer slechte website hebben gespeeld. Alle schuld ligt bij onszelf, niet bij Olympia noch bij de scheidsrechters. Zoals al gezegd: we zijn met 1 punt nog goed weggekomen, daar we echt dramatisch speelden.

MyKey | 20/04

Fluiten in het voordeel van Olympia in Terneuzen ... joh?

harry nak | 20/04

strafbal, mis... nog een strafbal en raak 1-1. Strafcorners, liberty: enkele, Olympia: een stuk of 13.

hmm dit ruikt toch een btje naar fluiten in het voordeel van olympia, of was alles terecht heb nog geen reatie gehoord van domi?

complimenten voor de scheidsrechters bij bommel vooral de dame met bril zag alles. Zo kan het dus ook, het gaat de goede kant op nadat er bij shot ook uitstekend gefloten werd.

Henk Bam | 20/04

bommel - des 1-11

Des al na 45 seconden 1-0 voor daarna loopt des uit naar 7-1 bij rust. 2e helft is het vooral kansen missen aan de kant van des. bommel komt er niet meer uit, maakt wel bijna het mooiste doelpunt van de website maar helaas hij ging over. DES maakt het op het einde toch nog goed en weet nog een paar keer het net te vinden.

Schuurbandje | 20/04

DDHC een heerlijke pot hockey gespeeld. De eerste 10 / 15 minuten waren de kansen toch voor de thuisploeg. Teteringen pakt dan toch de eerste goal, en weet er overheen te gaan. DDHC laat de kop toch niet hangen en probeert door te gaan. Voor het eerst dit seizoen maken ze 3 doelpunten, de winst zit er dit seizoen dus zeker nog in! Sportieve en gezellige pot.

bolley boomans | 19/04

vlissingen gewoon weer 3 punten.

Vette goals en mooi spel.

Laterz,

Bolley

Eric | 19/04

Lekkere pot tegen Liberty, na matig begin gelijkwaardig over en weer kansen, maar olympia verzuimde deze te maken. Liberty 0-1. Olympia bleef doorgaan en kreeg een strafbal, mis... nog een strafbal en raak 1-1. Strafcorners, liberty: enkele, Olympia: een stuk of 13. Denk dat Liberty beter kan maar dat het met name door het lekkere spel en de inzet van Olympia deze uitslag is geworden, het was zelfs dusdanig dat de 1-1 voor ons eigenlijk te weinig was aangezien we ontzettend veel kansen ionbenut hebben gelaten! Oftewel, we moeten verder werken aan de afwerking.

ps onze keeper zat er weer lekker bij vandaag, complimenten Sebastiaan, en keeper Liberty, PETJE AF!!!! Ondanks het gebrek bij scherpte in de afwerking bij ons, subliem gekeept!

dopler | 19/04

'Olympia - Liberty 1-1 (zeer verrassend, Liberty goed de fout in)'

Goed van Olympia of slecht van Liberty? (beide?)

coach | 19/04

ddhc - Teteringen 3-7

4e klasse we komen eraan!!!!!!!!!!!!!

Nails | 19/04

De scheidsen bij Shot -HCGR waren een verademing. Dit seizoen niet vaak deze kwaliteit gezien. Zo kan het dus ook. Prima Shot

?????? | 19/04

nouw nouw liberty schaam jezelf als dit liberty wil promoveren dan wil ik wel is weten hoe snel ze weer terug in de 4de klasse zit

MyKey | 19/04

Oja, dikke chapeu voor de scheids. Ik heb geen goede verstandshouding met die persoon, echter liet hij volkomen terecht een strafcorner doorgaan na te vroeg uitlopen van Gilze. Ik ook een keer blij met het scheidsfront.

MyKey | 19/04

Ik zou graag verzoeken: degene die mijn politiek correcte 1-1 bij shot de grond in te drukken, zich te melden!

Even ingaand op de website. Gilze was net als in de uitwebsite gelijkwaardig. Bij gilze meer beweging zonder bal, echter stond het achterin als een huis. Shot kon vaak dmv een scoop of enkele 1-2-3'tjes er uitkomen. Zoals de laatste weken slechts enkele strafcorners tegen. Een groot verschil met de 1e helft van de competitie. Geen bijzonder grote kansen voor beide ploegen (die uiteindelijk gemist zoUden worden). Al met al een terechte uitsl

ag. Beide maakten geen aanspraak op de overwinning. Hier kunnen beide teams mee leven nietwaar Gilze? Volgend jaar in de top van de 4e klasse, dunkt mij

Nr. 8 | 19/04

Shot - Gilze inderdaad de 'politiek correcte' 1-1. Mooie website, net als de uitwebsite. Twee ploegen die willen hockeyen en kansen creeŽren. Altogether denk ik dat Shot net wat meer kansen had, maar ook net wat onzorgvuldiger met de kans omsprong.

Leuke pot, tot volgend jaar!

bas | 19/04

ik ook

nr7 | 19/04

en weer gescoord:D

nr 16 | 19/04

vlissingen - zunder 6-2

jajaaj | 19/04

shot - Gilze Rijen 1-1
beide partijen even goed rijen 1 - 0 voor 15 min later tegen doelpunt denk terechte uitslag