Uitslagen

Geplaats door: OlympiaKeeper ( )

  • 4C
  • 25/04
  • 1304

Al een uitslag bekend, dus bij deze kan de nabespreking beginnen. En stof om over na te spreken is er wel degelijk!
Teteringen - Olympia 5-6 in een toch wel memorabele website (zo heb ik ze in iedergeval nog niet vaak meegemaakt)

Bij het begin beginnen is meestal het handigst. Na een flinke autorit (met een flinke dosis DnB achter onze kiezen, black sun empire ownt!) komen we aan op vrijdagavond in Teteringen. Onze delegatie was slechts 11 man sterk en we wisten dus dat we er voor moesten knokken. Dat is precies wat we in het begin van de eerste heflt verzuimden.

Teteringen was sneller, feller en gewoon beter! Dat vertaalde zich binnen het eerste kwartier in 3 doelpunten. Allemaal van dichtbij binnengewerkt. Hoe ik het zag geen fouten van mij, maar dus ook geen geniale reddingen.
De 4-0 kon ik me echter wel aanrekenen. Balletje komt weer naar een vrije man (op kopcirkel) onze laatste man roept JIJ! (wat zoals jullie allemaal wel snappen betekent dat ik mijn doel uit moet komen en hij achter mij kruipt voor een eventueel pisballetje over me heen) Ik schat het echter anders in en blijf op mijn lijn. Man slaat van redelijk ver links van mij de bal in de korte hoek. 4-0 fout van mij!
Had olympia dan helemaal geen kansen? Die hadden we wel, maar de keeper van Teteringen speelde een beregoede eerste helft! Geniaal en vandaar mijn welgemeende complimenten (ik wou even dat ik jou was ) Toch komen we uiteindelijk uit een van onze toch vele kansen (ondanks slecht spel) op 4-1. Ik geloof dat het een strafcorner was, de variant die Teteringen maar niet wilde verdedigen! Met 4-1 gaan we dus de rust in en op dat moment wisten we het wordt moeilijk. Ik zelf was de 1e helft wat ongelukkig. Heb gelukkig wel een goede redding kunnen maken (bvalletje van ongeveer strafbal stip hoog ingeslagen en in een reflex met mijn handschoen gekeerd. Maar zoals gezegd, de 1e helft was duidelijk voor de nummer 1 van Teteringen! Ik heb stiekem genoten.

In de 2e helft gingen wij dus opportunistishc spelen. Ik moet zeggen dat ik niet echt een plan in ons spel zag (wel een groot hart) we waren een stuk feller dan in de 1e helft en Teteringen was een stuk slapper. Ze speelden het slecht uit. In plaats van de organisatie goed op te zetten en balletje in de ploeg hoUden hielpen ze er aan mee dat het een gekke 2e helft werd, met op en neer golvend spel. In die 2e helft komen wij snel op 4-3. Ik weet niet meer precies hoe we scoorden (als dat nog van enig belang is dan vult iemand dat vast wel in hier) Na de 4-3 ging Teteringen toch de druk voelen (en ging het nonchalante er toch van af bij hun) Toch komen wij ook op 4-4. Ik zelf speelde de 2e helft wat scherper en wist dat een tegendoelpunt in het begin van de 2e helft dodelijk zou zijn. Na de 4-4 was de website weer helemaal open (en ik zat vanaf toen al lang met een teveel aan adrenaline) Daar waar wij toch meer druk zetten scoorde Teteringen uiteindelijk uit een strafcorner. 5-4 ik keihard balen, al was het een mooi doelpunt, ik had hem graag gestopt! (maar dat snappen jullie ook wel) Ik vroeg me op dat moment af of we die klap wel te boven konden komen, maar gelukkig al vrij snel 5-5. Zo mogelijk nog meer adrenaline door me heen. Ik weet echt niet wat er nog allemaal gebeurde, maar we scoren uiteindelijk de 5-6 en hebben de 2e helft toch op karakter (dit moest ik van onze aanvoerder zeggen) gewonnen.

Zelfs na een aantal biertjes en minuutjes later zat ik in de auto nog helemaal vol adrenaline en toen we uiteindelijk wat underworld zijn gaan luisteren (born slippy ^^) kon ik rustig aan het gebeurde verwerken.

Ik vind deze website echt geniaal en Teteringen zal dat wellicht anders zien, maar het was toch een erg speciale virjdagavond. De 2e heflt was de nummer een van Teteringen toch wat ongelukkig (en wij dus wat gelukkig) maar een prachtwebsite was het alsnog.

Zoals jullie merken aan bovenstaand verhaal ben ik nog steeds niet helemaal gekalmeerd, maar man wat was het een vette website. GEWELDIG!

Ik hoop dat dit een beetje een (waarheidsgetrouwe) indruk geeft van wat er is gebeurd, zo niet dan hoor ik het graag! Iedereen veel succes gewenst zondag! Mogen de doelpuntjes schoon zijn en de websiteen spannend!

(dit is misschien wel mijn langste bericht ooit)

Reageren

Willem | 26/04

"Man slaat van redelijk ver links van mij de bal in de korte hoek"

vind ik opmerkelijk, grote korte hoek heb je daar...

Tim | 26/04

sjonge, wat een flauwe reacties allemaal hier.
Sebas, leuk verslagje, niks aantrekken van die dutsen hier met hun nogal matige opmerkingen.

Groetjes

janpiethenkklaascees | 26/04

Autobiografie

Een autobiografie (Grieks: αυτος zelf, βιος leven, γραφειν schrijven) is de beschrijving die iemand geeft van zijn eigen levensloop.

De meeste schrijvers beginnen pas op gevorderde leeftijd aan hun autobiografie, die dan ook terugblikt op hun hele leven.

De autobiografie wordt daardoor onderscheiden van het dagboek dat direct op de gebeurtenissen reageert. Wanneer autobiografische teksten slechts Bestaan uit een reeks lOsse aantekeningen, of slechts een bepaalde periode uit het leven van de schrijver beslaan wordt veelal gesproken over memoires of herinneringen. De schrijver van een autobiografie kan gebruikmaken van een ghostwriter die het boek een betere vorm geeft. Soms wordt deze expliciet vermeld en heeft de autobiografie de ondertitel zoals verteld aan Er blijft echter altijd een duidelijk onderscheid Bestaan met de biografie, die door een ander geschreven wordt en in de derde persoon is gesteld. Het aantrekkelijke van de autobiografie is de persoonlijke toets die de schrijver aan de gebeurtenissen geeft.

Daar staat tegenover dat niet iedereen die een interessant leven heeft geleid ook goed kan schrijven en dat schrijvers maar al te vaak een sterk vertekend beeld van de gebeurtenissen in het verleden geven.

oloempiakeeper -1

@Olympiakeeper | 26/04

Leuk verhaal, ga gewoon door met websiteverslagen te doen. Volgens mij zijn er ook een hoop lezers die het wel leuk vinden, maar simpelweg niets op dit forum schrijven vanwege de kinderachtige reacties die teveel gegeven worden.

Neutrale toeschouwer | 25/04

Olympiakeeper heeft moeite met kritiek, en wil dol graag eens een positieve reactie hebben op z'n saaie langdradig verhaal. Tevens wil hij blijkbaar altijd het laatste woord hebben..

ik zeg maar 1 ding: accepté nou gewoon eens!

OlympiaKeeper | 25/04

En wat bedoel je daar precies mee?
Dat ik (daar heb je het woordje weer) niet meer de gebeurtenissen vanuit mijn oogpunt moet opschrijven?
Man wat kan mij dit forum verder schelen. Ik (he bah 2 keer in een bericht) vind het gewoon leuk om mijn mening hier te geven in nogal lange verhalen ja. Jullie hoeven het niet te lezen! Maar het mag wel en er mag ook op gereageerd worden. Maar als dat steeds zo onvolwassen moet dan vraag ik me toch af hoeveel klasse de 4e klasse heeft. Maar ok mijn reactie was misschien wat overdreven, maar ik probeer alsnog een geintje te maken. Maar bij deze nog een keer iedereen succes morgen! Ik ga van mijn vrije dag genieten.

(wat een haat ook altijd hier!)

MyKey | 25/04

serieus gast ... raak je 'ik' complex eens kwijt in je berichten. Man man man ...

OlympiaKeeper | 25/04

Dat is dus precies wat ik dacht toen ik die berichten las. Ik denk ik maak er een soort grapje van waar ik mijn ongenoegen in uit. Maar alsnog vind ik dat dit Best wel leuk zou kunnen zijn als we allemaal wat serieuzer reageren. En ik vond het echt een vette website trouwens!

Buttinge-Zuid terreur | 25/04

Jezus wat zielig, overdreven, vriend

OlympiaKeeper | 25/04

Tot zover dus de kansloze reacties van totale debielen die er niet tegen kunnen dat er iemand Bestaat die een verhaal typt wat zo lang is, dat als ze bij het einde zijn het begin al lang weer vergeten is. Vandaar dat zulk soort grappenmakers hun berichten tot een zinloze kreet beperken om zich dan weer bezig te gaan hoUden met hun hobby. Paardendrollen beffen. Rot toch op met die kansloze reacties

zo ik hoop dat dit jullie (en jullie niveau) wat meer aanspreekt!

gérard d'n beffert | 25/04

sjonge wat een k*tverhaal weer

n21 | 25/04

Je ken nie keepén