uitslagen 3mei

Geplaats door: nr7 ( )

  • 4C
  • 03/05
  • 1506

de 1e uitslag van vandaag
vlissingen-gilze 1-1
hmmm
wie volgt
Reageren

@ hahah | 07/05

waar was jij in de eerste helft dan? Des had het betere van het spel maar verzuimde de openingstreffer te maken. Tweede helft was een matige pot van beide teams. Overigens wint pelikaan wel verdient want zij scoren wel uit kansen die ze krijgen

haha | 06/05

Pelikaan veel beter dan DES , kon iedereen zien afgelopen zondag!

ikke | 04/05

OUdenbosch zal er natuurlijk alles aan doen om Liberty voorlopig van het kampioenschap af te hoUden. Dan moeten ze het thuis tegen Zundert maar afmaken.
Tenzij ze ons natuurlijk een vat bier beloven....

Neutraal | 04/05

Pelikaan - Des

22 zenuwachtige spelers die geen goede website lieten zien. Enkele discutabele beslissingen maar niet alleen in thuisvoordeel. Complimenten aan de bezoekers, zij hiedlen zich in en begonnen niet met praten maar bleven hockeyen. Corner van Pelikaan recht door het midden, daar had de DES keeper bij moeten zitten. Twee strafballen waarvan 1 twijfel was. Pelikaan bleef stug doorhockeyen en dwong meer kansen af die overigens erg effectief werden benut. DES veelal diep ingegraven en rekenend op een counter of corner. Ben benieuwd wie de zenuwen in bedwan hoeden de laatste twee websiteen. Gilze uit voor Pelikaan is lastig maar vergis je niet DES moet nog nar Olympia!

DES | 04/05

goed gezien van pelikaan dat het toch nog even weerlegd zal worden. Denk dat Pelikaan uiteindelijk de terechte winnaar is. Toch geflatteerde uitslag denk dat DES over de gehele website de betere ploeg was maar als je zelf de kansen niet maakt en ze aan de andere kant wel erg makkelijk vallen (6 kansen 6 doelpunten) dan win je niet.

Pelikaan was het effectiefste en dat gaf de doorslag.

Helaas dat het toch gezegd moet worden dat de heren in het geel weer erg aardig waren voor pelikaan (understatement). Let wel! wij wijten ons verlies hier niet aan. Complimenten aan onze ploeg dat we ondanks de vele twijfelachtige beslissingen geen enkele keer over de schreef zijn gegaan richting de scheidsrechters en toch geconcentreerd zijn blijven strijden en helaas strijdend ten onder zijn gegaan

Domi | 04/05

Ook vanuit Dongen felicitaties naar DDHC toe. keihard werken heeft zich geloond. Gedurende het seizoen steeds meer georganisseerd gaan spelen. Ga vooral zo door, de laatste twee websiteen.

de laatste twee websiteen voor ons zijn oUdenbosch uit en zundert thuis. Voor des is het DDHC thuis en Olympia uit dacht ik. en Pelikaan moet naar Gilze-Rijen en ontvangt de 17e bommelerwaard.

Wij hebben dus het makkelijkere programma en kunnen komende zondag uit kampioen worden bij winst in oUdenbosch. Voor de tweede plaats weet ik het niet. Zowel gilze als olympia uit zijn lastige websiteen en het kan raar lopen. Ik denk dat het pelikaan gaat worden, omdat ze niet nog een keer meteen na een belangrijke website punten gaan verspelen zoals tegen Teteringen. succes mensen

v.a.seline | 04/05

een woord DESjammer (of zijn dat er twee)

Nr. 8 | 04/05

Klasse DDHC, dik verdiende punten!

Verder toch nog spanning aan de top, wie heeft het zwaarste programma nog?

a.onimepje | 04/05

DESjammer

DES | 04/05

een duidelijkere strafbal voor DES Bestaat niet. De scheids aarzelde ook nog is om īm te geven ook.

Aanvoerder DDHC | 04/05

Allereerst een bedankje voor Pelikaan die ons feliciteerde met onze eerste overwinning!
We hebben keihard geknokt en naar mijn mening verdient gewonnen vandaag, iedereen was topfit en enorm gebrand op het winnen van deze website. Ik ben blij dat iedereen zich 200% heeft ingezet en deze website tot een goed einde heeft gebracht. Nu ga ik slapen na een lang durende 3e helft.

Zoals beloofd zal er 17 mei een feestje plaats vinden ter ere van deze overwinning en iedereen is uitgenodigd!

hoi | 04/05

Ter aanvulling om te voorkomen dat er bij Pelikaan wordt thuis gefloten; DES heeft ook een strafbal gehad!!!!!

nr7 | 04/05

vlissingen-gilze denk ik gewoon een terechte uitslag.
zoals vlissingse geilheid al zei, goede keepers, slechte afronding en over en weer wat geduw. Gilze fysiek sterker, maar vechtlust maakt een hoop goed. gele kaart in mijn ogen wel terecht en goal?? geen idee, had er geen goede kijk op.

mssls

me | 04/05

idd Des beetje raar. tegen ons waren jullie ook al niet zo goed:p

kinderachtig | 03/05

beetje kinderachtig van DES.

Weet je wat het is??

Je hebt het zelf in de hand gehad. Hoe kan Pelikaan zover komen bij het doel van DES dan? Als je zo goed bent laat je het niet zo ver komen en is er nog eens niet sprake van een strafcorner tegen of een strafbal tegen. Dan domineer je de website en komt Pelikaan nog eens niet bij het doel van DES. Het is altijd gezeur over scheidsrechters over een verliezende club . Dat houd je altijd. Maar ik denk wel dat DES bevooroordeeld waren. Het is niet anders, de kansen waren het meest voor Pelikaan en ik denk dat Des ook naar zichzelf moet kijken, naar hun eigen spel. Wat ik zeg, als je goed bent komt Pelikaan al helemaal niet in de buurt van het doel van DES en dat hebben ze zelf in de hand, klaar.

ouwe | 03/05

6-3 voor Pelikaan tegen DES. Pelikaan over de gehele website de betere ploeg (let op, zal wel weerlegd worden). Op de scheids valt niks te zeggen die hebben goed staan fluiten (als je het niet eens bent over een beslissing, heb je het of niet goed gezien of je kent de regels niet zo goed). Nog 2 mooie en belangrijke weken te gaan!!

jawel | 03/05

helemaal gelijk daarin
een strafbal op zo'n moment zie je gewoon aankomen, raar ook eigenlijk dat er toevallig bij pelikaan altijd zoveel strafballen worden gegeven of niet?

@ Toeschouwer | 03/05

De strafbal voor Pelikaan was inderdaad onterecht, bal was naast gegaan toen hij op de voet kwam van een Des-speler, dus het was hooguit een strafcorner. Jammer dat een moment zo beoordeeld wordt door de fluiters, want het was volgens mij Best bepalend voor de website (de 2-4 dacht ik).

Toeschouwer | 03/05

Des maakte in de 1e helft de kansen niet af, dat kwam hun niet duur te staan waardoor het met rust 1-1 was. Daarna een aantal strafcorners en een zeer onterechte strafbal van Pelikaan erin, dat heb je met zulke scheidsrechters. Al met al een wat geflatteerde uitslag (6-3), terwijl Pelikaan niet de betere ploeg was.

Nails | 03/05

Vlissingen hebben we absoluut niet onderschat vandaag maar wij speelden slecht en Vlissingen had die ene scheidsrechter niet tegen. Een onterrechte gele kaart, die overigens 15 minuten lang duurde, volledig onterrecht een goal afgekeurd en het niet benutten van de stracorners, dan kom je in de problemen. Snel vergeten dus. Volgende week volle bak tegen Pelikaan.

Vlissingse Geilheid | 03/05

Vlissingen opnieuw onderschat. 1-1 met kansen over en weer. Goede keepers, lichte duwtjes en gemiste strafcorners van beide kanten bepaalden de eindstand.

Joeri | 03/05

Naar de verhalen die ik heb gehoord, is er door een aantal uit het team heel de week hard getraind.. Ik baal ervan dat ik niet bij onze eerste overwinning bij kon zijn!

Volgende week dan maar weer punten pakken!

4e klasse | 03/05

Proficiat DDHC!!! Eindelijk zeg, zucht!! Dat is de beloning voor een heel seizoen keihard knokken en leren! Het is jullie gegund!!

Spectacel bij Pelikaan - DES 6-3 , voor Pelikaan! Mannen proficiat!!!

nr7 | 03/05

en de rest
Olympia - OUdenbosch 5-1
Vlissingen - Gilze Rijen 1-1
DDHC - Zundert 4-1
Pelikaan - DES 6-3
Liberty - Teteringen 9-0
Shot - Bommelerwaard 4-0
nr7 | 03/05

eight hoeveel heeft ddhc gespeeld vertel t:p

Joeri | 03/05

Vanuit het zonnige turkije wil ik even een hartelijke felicitatie uitbrengen aan mijn geweldige teamgenoten! :D GEFELICITEERD MET DE EERSTE PUNTEN MANNEN!

BINNENKORT FEEESIE BIJ ONS!