Uitslag HCGR - Pelikaan

Geplaats door: Nails ( )

  • 4C
  • 10/05
  • 1383

Helaas vanmiddag verloren met 1-2. Zeker de 1e helft beter dan Pelikaan, tweede helft was Pelikaan beter. 1e doelpunt was duidelijk shoot van Pelikaan, maar de scheidsen beslisten anders. Het tweede doelpunt voor Pelikaan was knap afgemaakt maar wel een weggevertje.

Een gelijkspel was verdiend geweest maar helaas. Wij hebben onze sportieve plicht gedaan maar meer zat er niet in vandaag. Gefeliciteerd Pelikaan,

HCGR
Reageren

OlympiaKeeper | 14/05

Nee man ik post hier nog wel, had eigenlijk niet echt dingen toe te voegen! Dus vandaar dat ik niks heb gezegd. Olympia speelde niet zo goed. Zundert aggressief. Ik vond persoonlijk die ene scheidsrechter echt een flapdrol, maar dat ging beide kanten op (die man bleef echt op een punt staan heel de website) Maar Olympia lekker bezig, nu proberen het Bestte uit ons te halen tegen DES.

Nr. 8 | 13/05

Nee man, hij zou niet meer posten toch, omdat de reactie's hier niet altijd even volwassen waren?

MyKey | 13/05

post de Olympia Keeper nu ook al onder de naam van een Zundert speler


ZHC | 12/05

Zundert - Olympia

2-3, laatste minuut 2-2, strafcorner voor olympia, en die ging er helaas in. Eigen schuld, helaas, hadden we maar wat meer kansen moeten benutten. Goeie keeper bij Olympia deze website, geen foutje voor de verandering hoorde ik van z'n team genotenl Lekkere pot verder.

HNNW Toeschouwer | 12/05

Gilze heeft het pelikaan heel moeilijk gemaakt, Gilze is een stugge ploeg en pelikaan moest het in deze website meer hebben van wilskracht ipv tactiek en moesten alles geven. Het was een uiterst spannende website.
Mooi dat er meer dan 60 toeschouwers van Pelikaan waren meegereisd om hun team te steunen.

Maar was een gezeik van DES dat deze in het nadeel werden gefloten door de (bonds)scheidsrechters. Pelikaan speelde een zeer mooie website en waren gewoon beter. Beide teams hebben een strafbal gekregen en waren allebij terecht. En dat weet de lijnstopper van DES ook.

Liberty en Pelikaan terecht promotie.
(mits ze winnen van Bommel)
andere toeschouwer | 12/05

Ik denk toch dat het doelpunt van Bommel afgelopen weekend toch in de top 5 van mooiste doelpunten hoort;)

des.jammer | 11/05

titel zegt genoeg

DES | 11/05

Liberty en pelikaan gefeliciteerd met de promotie!

des - ddhc was geen partij, DES mist veel kansen ddhc blijft wel knokken krijgen nog een cadeautje in de 2e helft. Keeper DDHC man of the match hij pakte erg veel ballen.

vind toch dat niet de Beste ploeg promoveerd, liberty uiteraard wel de terechte kampioen. Mja Pelikaan zal ook vinden dat zij het meer verdienen dan wij. So be it dat zijn de regels maar als je maar 2 websiteen verliest in een seizoen waar pelikaan er 4 verliest is het toch zuur.

Wij hebben het zelf laten liggen thuis tegen shot en gilze dit is ook meteen het verschil tussen pelikaan en ons zij kunnen thuis niet verliezen want als het moeilijk wordt is er altijd een helpende hand aanwezig.

ik wens beide ploegen veel succes in de 3e klasse en denk ook dat zij net als wij prima mee kunnen op dat niveau.

Wij hopen stiekem nog dat er een extra plaatsje vrijkomt in de 3e klasse zo niet dan zullen wij volgend jaar in ieder geval vol voor het kampioenschap gaan en kampioen worden is toch mooier dan via de 2e plaats promoveren.

MyKey | 10/05

Er stond op omroepbrabant.nl dat des 10-1 had verloren ... ik meteen mijn teammaten bellen maar bleek dus een foutje

Shot was weer goed, niet denderend maar duidelijk sterker. Net als tegen Bommel een berg kansen onbenut en twee goals tegen die te voorkomen waren. Al met al hebben we solide gespeeld en zijn we weinig in de problemen gekomen.

5e plek zo goed als zeker voor ons of het moet volgende week heel gek lopen. Prima seizoen met nog zeer veel potentie voor komend jaar.

uitslagen | 10/05

uitslagen in deze poule voor dit super zonnig weekend!

Bommelerwaard - Vlissingen 3-2
DES - DDHC 10-1
Gilze Rijen - Pelikaan 1-2
OUdenbosch - Liberty 0-10 (Liberty kampioen !)
Shot - Teteringen 5-2
Zundert - Olympia 2-3

Nog een competitieronde!

Nr. 8 | 10/05

Felicitaties naar Dongen, enige team waar we dit seizoen geen punt(en) tegen gepakt hebben.

SHOT - Teteringen; 5-2, terechte revanche website tegen Teteringen.

@ roelof | 10/05

Blijkbaar niet Roelofje....anders stond DES wel hoger dan Pelikaan! Wat is het trouwens stil aan DES zijde? Normaal zijn ze hier toch wel aanwezig?

Toeschouwer | 10/05

Pelikaan, gefeliciteerd met de overwinning. Het bleef een spannende pot tot het eind; of er terecht gewonnen is? Mwoah, ik heb jullie wel eens beter zien spelen en had er vandaag ook meer van verwacht. Mede omdat er zoveel publiek op de been was (of zorgde dit juist voor teveel druk?)

Maar, de overwinning is jullie gegund en volgende week zal het ook een mooie feestje worden in het o zo mooie Roosendaal!

roelof | 10/05

Mooi dat Peli heeft gewonnen, ze winnen ook volgende week wel dus DES succes, maarja jullie spelen het Beste hockey

Nktgldr | 10/05

Zo, daar is ie weer!
Pelikaan gefeliciteerd!
Ik gun het jullie meer dan dat klote DES!
Kom maar met je commentaar keep van oloempia..
Heb staan kijken bij deze pot en moet zeggen dat Gilze sterk stond, wel een verdiende winst voor de Roosendaalers.

nr 13 zb | 10/05

bommel vs vlissingen 3 - 2

was gwn weer gesellie