nieuwe indeling

Geplaats door: kampioen ( )

  • 4C
  • 14/05
  • 1488

weet iemand miss wat de nieuwe poule indeling voor volgend seizoen is niet dat dat belangrijk is want wij woorden toch kampioen maar ik zou graag willen weten met hoeveel wij in de poule komen
alvast bedankt
Reageren

Nr. 16 | 08/06

Goes wordt lastig wordt ook gewoon weer oud hollands hockeyen tegen de scheidsrechters zoals donald duck:P

nr.8 | 04/06

heb vernomen dat Teteringen heren 1 stopt met hockey.

haha | 23/05

DES VIERDEKLASSER haha

... | 21/05

De nummers 11 en 12, maar als er slechts 11 teams in een poule zitten, zoals in de 3e klasse C, degradeert alleen de nummer 11 toch? ;)

henk bam | 19/05

weet iemand iets meer over tempo of die zich terug trekken.
Misschien is er dan nog een plaatsje vrij voor ons niet de leukste manier om te promoveren maar toch

DES | 19/05

in het promotie degradatie regelement 2008/2009 staat:

3e klasse/4e klasse
De nummers 11 en 12 van de 3e klassen (A, B, C, D, E en F) degraderen naar de 4e klasse.
De nummers 1 en 2 van de zes 4e klassen (A, B, C, D, E en F) promoveren naar de 3e klasse.

er komen dus gewoon 2 teams terug uit de 3e klasse voor onze regio Berlicum en waarschijnlijk hoeksche waard

remco | 18/05

mooi dat worden tripjes naar terneuzen, vlissingen EN goes komend seizoen

nr7 | 17/05

wij blijven zeker gewoon doorgaan en dat zal idd 4e klasse worden.
goes wil idd weer heren 1 oprichten.

nr 16 | 17/05

ik heb begrepen dat tempo gaat stoppen met een heren 1 die mannen spelen nu in de 3e klasse
maar begreep dat goes wel weer een heren 1 gaat op richten hun jongens A speeld of speelde sub top.
komen volgens mij ook in de 4e klasse terecht.
vlissingen blijft volgens mij gewoon in de 4e klasse.

DDHC | 15/05

De potentie is er inderdaad op de club. Er zijn alleen veel mensen die het wel kunnen, maar het niet willen of het niet op kunnen / willen brengen te komen trainen. En om aan iets te bouwen is dat toch wel degelijk nodig. Volgend jaar hopen we met een sterker team te komen. We hebben dit seizoen nog wat tegenslagen gehad met trainers.. Er werd een nieuwe trainer / coach aangesteld, maar die snapte er zelf maar weinig van. Hij had niet in de gaten dat wij een team zijn dat op 0 moest beginnen. Hij zou trainer / coach worden, maar dit werd alleen trainer. Er werd dus niet getraind op dingen die in de websiteen fout gingen, of nog beter konden. We speelde vorig jaar nog 4e reserve, en om dat verschil op te vangen zal er aardig getraind moeten worden. En dat is waar we nu met een nieuwe trainer / coach proberen verder te gaan. We hopen volgend jaar beter te presteren dan volgend jaar. En ik denk dat er volgend seizoen toch leukere potjes tussen zitten omdat we toch wel vooruit gaan. We zullen het zien!

Succes allemaal..

OlympiaKeeper | 15/05

DDHC moet gewoon blijven. Ten eerste omdat ik vind dat ze echt niet zo heel slecht spelen. Ze moeten een fractie verbeteren en dan zullen ze in veel dingen meer geluk hebben en dan kunnen ze Best een lastige ploeg worden. Ook hockeyend zit het heus wel goed daar! Gewoon blijven volhoUden (en dat jullie dat kunnen hebben jullie bewezen) en ik zie jullie graag volgend seizoen weer 2 keer!

(ga niet op jullie feestje aanwezig zijn, ik ga gewoon lekker spareribs eten bij mijn eigen cluppie)

@DDHC | 15/05

Even een vraagje: hoe komt het dat DDHC zo'n zwak elftal is? Jullie hebben 3 heren teams en een veteranenelftal, dus er moet toch genoeg rondlopen om een degelijk team te vormen?
Vlissingen doet het met 2 heren en 2 veteranenelftallen wel stukken beter. Ook Bommelerwaard met slechts 1 heren en 2 veteranen, OUdenbosch met 1 heren en 1 veteranen, Teteringen met 1 heren en 2 veteranen (en zo zijn er nog wel meer) doen het stukken beter.

Ik denk dat jullie gekeken naar behaalde resultaten en potentie dik onderaan staan in deze poule...

DDHC | 15/05

DDHC blijft zeker in de 4e klasse hockeyen. We hebben dit seizoen veel verloren, maar zijn ondertussen bezig met het maken van een nieuwe selectie. De eerste helft van de competitie verloren we haast elke week met dubbele cijfers. De websiteen in de 2e helft van de competitie hebben we alle websiteen met minder verloren. Er zit dus vooruitgang in de ploeg. We hebben een nieuwe trainer die toch wel potentie ziet in onze club. We proberen over een aantal jaar mee te kunnen spelen aan de top van de 4e. We staan zelfs gekeken naar de 2e helft van de competitie niet eens laatste! Vooruitgang genoeg om te blijven toch?

el fenomeno | 15/05

Niemand, maar het werd gesuggereerd, beter lezen.

@ hieronder | 15/05

Wie zou dat dan wel doen?

Vlissings hoogtepunt | 15/05

Waarom zou vlissingen niet in de poule blijven, wij zijn niet zo zielig om na 1 seizoen 4e klasse waarin we we in het rechterrijtje belanden meteen weer eruit te stappen. Wij gaan volgend jaar gewoon lekker door en we gaan dan richting linkerrijtje

hoe het zit | 15/05

Er gaan 2 teams uit de 4e, dat was al bekend. Er komen ook 2 teams terug uit de 3e. Er zijn immers 6 4e en 6 3e klasses.
Welke teams er naar welke poule gaan is nog niet duidelijk. De knhb wil een 'gezonde' 4e klasse en zal dus poules van 12 teams regelen.
Wellicht zal een club als mistral, rucpen, weer een team in de bondscompetitie moeten zetten.
Heb geduld en het zal snel genoeg bekend worden.

MyKey | 14/05

Lekker een competitie met 4 teams ...

overigens, Bommel. Blijf toch lekker joh!

Nr. 8 | 14/05

Discussie die we afgelopen dinsdag ook op de training hadden; als Pelikaan en Liberty promoveren, maar er niks terugkomt uit de 3e klasse (aangezien deze niet allemaal 12 teams hebben), kan het zomaar zijn dat er weer een anderhalve competitie gespeeld wordt. Zeker als Bommelerwaard ervoor kiest om in een andere regio te worden ingedeeld. Daarnaast blijft het de vraag wat Zundert / DDHC / OUdenbosch / Vlissingen willen doen (en wat er vanuit de bond mag).