uitslagen 17mei

Geplaats door: nr7 ( )

  • 4C
  • 17/05
  • 1390

vlissingen-shot 2-2
Reageren

DES jammer | 23/05

Des, toch jammer........

@ des jammer | 21/05

wij liggen nog steeds onze roes uit te slapen ondanks de teleurstelling van het niet promoveren hebben wij ons toch helemaal klem gezopen en het kampioenschap van Heren 5 en 6 mee gevierd. Des gezellig. Daarna ons nog vergrepen aan alles wat los en vast zat = resultaat 26 soa's en een hivje
nu voorbereiden op het toernooi seizoen, kijken of we dat gaan overleven. ik voorspel een acute soa uitbraak, condooms zijn voor homo's

@ DES jammer | 20/05

triest hoor niet eens je eigen naam en/of club melden

Des jammer | 20/05

DES wat zijn jullie stil op dit forum??

Buttinge-Zuid | 18/05

Vanzelfsprekend dat DES in Terneuzen wint, had niet anders verwacht, maar misschien olympia zelf wel?...Jammer hoor

@Olympiakeeper | 18/05

Het was nummer 11 (ik dus) die een bal voor een leeg doel op de kruising flatste. Heb echter nog steeds geen idee hoe dat kon want had mn stick gewoon vlak om de bal op de plank te flatsen. Met de 2-1 echter weer goedgemaakt waar niks aan de hand was. Als het van iemand een overtreding was dan wel van jou. Daarna nog een paar mooi uitgespeeld aanvallen waar Olympia geen raad mee wist en hebben we het seizoen nog met een overwinning af kunnen sluiten.

Ouwe | 18/05

Pelikaan gewonnnen met 12-1 van Bommel. Leuke pot hockey en Bommel is nog lang gebleven (super jongens!!!). Promotiefeestje was prima georganiseerd door de club en nu kunnen we ons opmaken voor de 3e klasse!!!!
Ik denk dat de meeste van Pelikaan nu nog op bed liggen van het feesten

KeeperOlympia | 18/05

Bij deze dan de uitleg.

Zelf was ik supergemotiveerd en goed fit (vroeg gaan slapen nadat Feyenoord van NAC verloren had, dat doen ze donerdag als ik er bij ben in de kuip vast een stuk beter) ik voelde me ook goed en met dat gevoel ging ik de website in. Het begin was voor DES, die veel druk zetten op ons en ook wat kansen kregen. Vooral veel uit moeten komen in de eerste 10 minuten.
Uit het niets valt er dan plotseling een doelpunt voor ons en vanaf dan worden wij ook beter. Het middelste stuk van de eerste helft dacht ik echt dat, mits we ons bleven concentreren, we DES konden pakken. Uiteindelijk scoort DES uit een onterecht gekregen strafcorner (bal wordt op het bovenbeen van onze laatste man gespeeld) bal gaat er laag en hard in aan mijn rechterkant. Had ik op zijn minst bij moeten zitten, maar ik stond aan de gornd genageld. Helaas kregen ze ook behoorlijk wat tijd bij deze strafcorner.
Vlak voor rust mist een man van DES (helaas kan ik het nummer hier niet melden :P) een supergrote kans, nadat de bal langs mij was gespeeld, flatst hij voor open goal OP de kruising. Met wat geluk gaan we dus 1-1 de rust in.
IN de tweede helft spelen wij een stuk minder (niet dat het de eerste helft zo goed was trouwens) ik weet het niet meer zeker, maar volgens mij komt DES op 2-1 (wat ik een dubieus doelpunt vind, omdat ik door een spits naar de grond wordt gewerkt op het moment dat ik de bal van de doellijn weg wil spelen. Maar er is denk ik ook wat voor te zeggen dat ik me onnodig erg breed maakte, maar zoals gezegd die had wat mij betreft afgekeurd mogen worden)
Uiteindelijk komen we wel op 2-2 en missen daarna (bal op de paal) wat kansen op de 3-2. ALs uiteindelijk DES de 2-3 maakt is onze tank meteen op. DES liep over ons heen en scoren door combinatie doelpuntjes (je weet wel, waar de keeper uitkomt en de speler 2 afspeelmogelijkheden heeft) helaas hadden ze in de tweede heflt wel mannen die de balletjes er in durfden flatsen.
Wat heel de 2e helft van het seizoen wel goed ging (mentaliteit bij achterstand) mislukte na de 2-3 vrijwel direct. We waren vanaf toen alleen nog maar met elkaar bezig in plaats van met de website (Olympia oude stijl, om het zo maar eens te zeggen)

Ik kijk nu al weer uit naar het volgend seizoen, zeker omdat onze 2e helft zo lekker ging. We moeten de selectie als het even kan wat breder maken, want ook dat was vandaag een groot verschil. Waar wij een wissel hadden had DES er 4 of 5.

Tot volgend seizoen!

Barry van den tillaert | 18/05

"resultaat : kotsende middevelder, autorijden met veel te veel bier, spits die vcan de kruk afviel en een spits die een half uur probeerde duidellijk te maken dat zijn tas in mijn auto lag "

zozo stoere vent hoor

nr 13 zb | 18/05

mm is bommel nou echt het enige team dat 2 feestjes is langsgegaan dit weekeind,

na het feestje in roosendaal ( waar ik tijdens de website even mijn shirt heb viesgemaakt mat een totaal onnodige buikschuiver ) nog even naar het overvolle ddhc geweest,, altijd lachuh

einde van de dag nog in bommel biertje gepakt,,,

resultaat : kotsende middevelder, autorijden met veel te veel bier, spits die vcan de kruk afviel en een spits die een half uur probeerde duidellijk te maken dat zijn tas in mijn auto lag

andere uitslagen | 17/05

ging niet goed:p
Olympia - DES 2- 6
Teteringen - OUdenbosch 5- 2
Vlissingen - Shot 2- 2
DDHC - Gilze-Rijen 0-10
Liberty - Zundert 16- 0
Pelikaan - Bommelerwaard 12- 2
andere uitslagen | 17/05

op verzoek
Olympia - DES
Teteringen - OUdenbosch
Vlissingen - Shot
DDHC - Gilze-Rijen
Liberty - Zundert
Pelikaan - Bommelerwaard 2- 6
5- 2
2- 2
0-10
16- 0
12- 2

nr7 | 17/05

zijn er trouwens nog andere uitslagen naast die 2-6 van des uit bij olympia??
btw keepertje wat is dat nou 6 goals thuis om je oren krijgen.
ik verwacht wel een uitleg.

@nr8 | 17/05

thanx voor t compliment:p
zoiets dacht k al maar begreep t bijna verkeerd;)

Vlissingse Geilheid | 17/05

Vlissingen revancheerd zichzelf tegen Shot!!! Na de 13-2 nederlaag in tilburg zet het vandaag een uitstekende prestatie neer door thuis met 2-2 gelijk te spelen. Het was de website van vlissingen, dat de website controleerde en op eigen helft niets weg gaf, helaas werden enkele grote kansen gemist. Shot moest het vooral hebben van strafcorners maar die bleven bijna allemaal onbenut. Zeer goede website, sportief, en goed gefloten.

Nr. 8 | 17/05

Tis een cryptische / semi-sarcastische opmerking... Oftewel; gewoon hulde voor het vertoonde spel.

nr7 | 17/05

was idd nu ander nummer:p
shirt zat niet in de tas;)
maarre shot waren we geen schim van wat we voor de winterstop waren??
dat is volgens mij beetje negatief. zal misschien foutje zijn, maar is verwarrend:p

jajaaj = hgcr | 17/05

heey mannen hier website verslag ddhc - gilze rijen
0-10 eerste helft met 2 of 3 -0 voor wij hebben egt veel te veel kansen niet afgemaakt het had al zeker 4/5 -0 moeten zijn 2de helft zijn we door gegaan en met succes we hebben nog 7/8 doelpunten bij geprikt en en dat wil dus zeggen 10 - 0 nog steeds veelste veel kansen niet afgewerkt maar 2de helf was veel beter.

keeper van ons heeft 2 keer de bal geraakt door 2 niet aangenome scoops van ons voor de rest was het voor de verdediging niks aan en na de website was er ook niet egt het beloofde grootte party te zien
mannen tot volgend seizoen

V.A.seline | 17/05

is et DES jammer of PELI jammer>?>>>

sorry ben dronken maar wil het wel weten

xx

Nr. 8 | 17/05

Waarom zoUden we willen zeuren? Leuke pot, Vlissingen geen schim van het elftal waar we de eerste competitiehelft tegen moesten spelen. Hulde voor de scheidsrechters, die op de laatste 10 minuten na een prima website floten!

Dop | 17/05

nr.7 was vandaag nr.16, mocht Shot nog willen zeuren

DES | 17/05

Olympia - DES 2-6