Eindstand Competitie

Geplaats door: Ik ( )

  • 4C
  • 20/08
  • 1085

Beste Heren,

Over enkele weken beginnen we. Wat is julie mening betreffende de eindstand dit jaar. Ik heb het idee dat Liempde wel erg hoog kan eindigen. Wat denken jullie?
Reageren

Frietje | 14/09

Als speler van Mistral is het moeilijk een inschatting te maken, wij zijn zo te zien ook een van de grote onbekenden. Ik denk dat het vier/vijf jaar geleden is dat wij in de bondsklasse hebben gespeeld en er zal vast veel vranderd zijn.

DES is zo te zien de grote favoriet, in mijn tijd slechts een middenmoter. SHOT was ook geen sterrenensemble, maar met stUdenten kan het ieder jaar anders zijn. Gilze Rijen hebben we toendertijd afgewisseld in de derde klasse. Made, DDHC en Zundert zullen moeten vechten om geen laatste te worden, daar geen verandering.

Realistisch denk ik dat wij voor een plaats rond de 5de plaats kunnen gaan, zeg maar 3de-6de plaats. In dat kader is het wel jammer dat we al van Olympia hebben verloren.

Buttinge-Zuid | 26/08

Goes zal denk ik heel veel problemen krijgen met hun arbitrage, die is nl. heel maar dan ook heel erg slecht! Van Dommel, Liempde en Mistral kan ik verder echt geen hoogte krijgen, ik denk wel dat Mistral nou niet bepaald een hoogvlieger is..

Nr. 16 | 23/08

ik weet dat goes JA1 sub-top heeft gespeeld.
oke nu weet ik ook wel dat het bij goes niet denderend is qua arbitrage dus dat voordeel hebben ze dan wel weer bij hun. mistral Liempde en dommel geen flauw id

Nr. 8 | 20/08

1. DES H1
2. Shot H1
3. Gilze Rijen H1
4. Dommel H1
5. Olympia H1
6. Liempde H1
7. Vlissingen H1
8. Goes H1
9. Mistral H1
10. DDHC H1
11. Zundert H1

Paar jaar geleden tegen Liempde gespeeld; toen was het weinig bijzonders. Wellicht nu een beter team. Weet verder niks van Goes / Mistral. Dommel zal uit altijd lastig zijn, maar was thuis nooit een groot probleem, zijn ook ver gezakt in een paar jaar (speelden die niet drie jaar geleden nog 2e klasse?). Olympia zal het goed doen denk ik dit jaar, net als Vlissingen. DES zal, in mijn ogen, probleemloos kampioen worden. Strijd om plek 2 zal onderling tussen Shot / Gilze-Rijen gaan. DDHC gaat dit seizoen in ieder geval maar punten pakken en wordt de rode lantaarn (terecht) bespaard!

Ach ja... voorspellingen... :P