Uitslagen 13-09

Geplaats door: EndBoss ( )

  • 4C
  • 13/09
  • 1440

Uitslagen van vandaag:

Des-DDHC 11-0
Dommel-Shot 1-8
Olympia-Mistral 4-2

Reageren

OlympiaKeeper | 16/09

Ik vond het ook absoluut gezellig! Maar de weddenschap gaat overduidelijk over het feit dat ik zei dat we ook bij jullie zoUden winnen. Het gesprek daarvoor ging inderdaad over die strafbal waarvan ik zei dat hij terecht niet gegeven is en mocht hij wel gegeven zijn dan moest hij er nog in ook (en dan was het nog steeds maar 4-3 geweest) Daarna begon dat verhaal over ballen van de kopcirkel en wat geintjes over en weer. De weddenschap staat ZEKER op het feit dat ik zei dat het niet aan de scheidsrechters lag en we dus ook gewoon bij jullie zoUden winnen. Dus mocht deze nog door gaan dan hoor ik het graag! Ik ben niet onpasseerbaar bij strafballen, dat kan ik iedereen verzekeren Maar mooi dat we het verder in grote lijnen met elkaar eens zijn!

Frietje | 16/09

Dit is het laatste dat ik er over wil, en ga, zeggen. Ik vind het vreemd dat je mijn verhaal niet objectief vind, terwijl als je jou verhaal (wat slechts uitgebreider is) er naast legt ze redelijk overeenkomen. Je hebt gewoon een paar extra dingen van jou team gezien en een paar kansen gemist (wat ik wel vreemd vind voor een keeper).

Daarnaast denk ik niet dat jullie nummer 15 ons heeft gedold. Het enige compliment dat ik heb gehad van jullie coach en scheidsrechter (inderdaad ik ben die zeurende kwal) is dat ik hem goed uit de website heb gespeeld. Daarnaast hebben jullie Best een paar handige middenvelders en denk ik dat jullie aardig gespeeld hebben. Ik miste alleen die lange blonde aanvoerder van jullie (oudste van de twee broers) achterin, is hij weg?

Op toch nog enigszins positief af te sluiten. Ik vond het Best een leuke pot, de scheidsrechters hebben hem alleen wel degelijk beinvloed. De biertjes in het clubhuis hebben me ook goed gesmaakt en na de website was et gewoon gezellig.

Bolle | 16/09

Volgens mij had jij een kratje bier staan op het feit dat jij een geweldige keeper bent en onpasseerbaar bent als het gaat om strafballen of kopcirkel slagen...

Het kratje ging er dus ook om dat jij minimaal 80% van 5 ballen vanaf de kopcirkel geslagen tegen houdt en dat een strafpush er al helemaal niet in zit.

Heel leuk dat je de derde helft probeert bij te benen, maar neem af en toe een cola'tje zodat je de details van een weddenschap kunt onthoUden... :)

6 december zullen we zien wie het kratje moet kopen... Ik gok jij (maarja zeker weten doe ik het natuurlijk niet.. jij vast wel..)

OlympiaKeeper | 15/09

Eerste website achter de rug en voor de verandering eens punten in onze binnenzak. Slecht spel, maar wel winnen vind ik persoonlijk ook een prima start. Reactie van Mistral vind ik wat jammer, eerst zeuren over gebrek aan objectiviteit in de krant en dan zelf ABSOLUUT niet objectief zijn. Ik zal dus bij deze vertellen hoe de website volgens mij verliep. Let op dit is een mening!

Olympia was de eerste 20 minuten veel beter dan een zenuwachtig mistral. Zonder moeite liepen we dan ook uit naar een 3-0 voorsprong mede omdat ze geen oplOssing hadden voor onze snelle technische spelers (met name nummer 15, ik geloof dat jij daarmee speelt toch ingvar) was voor hun veel te moeilijk af te stoppen. Na de 3-0 namen wij gas terug (niet dat we daarvoor de gaskraan ver hebben opengedraaid, maar dat was ook niet nodig) We verslapten in onze concentratie en dat was te merken bij de 2 doelpunten van MIstral. Twee keer ingeleid door het opkomen van hun voorstopper (of laatste man, weet ik niet meer precies) die tot twee keer toe niet (goed) wordt opgevangen. De doelpunten zelf kan ik me niet aanrekenen, maar ik heb dus ook geen heldendaden verricht. Sterker nog mijn website was vrij saai. Ruststand 4-2.

In de rust hebben we tegen ons zelf gezegd dat het belachelijk was dat we stopten met hockeyen en ook niet de inzet widen tonen die mistral toonde. Zodoende werden we meegesleurd in een fysieke website waren wij zelf niet gretig waren, kortom initiatief lag al het latste kwartier van de eerste helft bij Mistral.
Dit moest de tweede helft veel beter vonden wij!

Heel de tweede helft zijn wij echter niet uit de relax mode gekomen, maar Mistral heeft daar (met name door gebrek aan kwaliteit mijns insziens) geen gebruik van gemaakt. Twee keer moest ik van mijn doellijn af: -een keer werd ik mooi gepasseerd, maar was de man al te ver naar buiten en de controle te slecht. Deze claimde toen een strafbal (en hij was heel de tijd al aan het zeuren) in mijn ogen was het absoluut geen strafbal, maar dit gaat niet meer worden dan mijn woord tegen het zijne. Hij werd er toen hij bleef zeuren afgestuurd, wat ik een beetje overtrokken vind, maar het zij zo. De andere keer kwam ik zelf slecht uit en was het een koud kunstje om me voorbij te lopen. Deze man mistte echter een backhand op het doel (Waar op dat moment ook nog twee verdedigers stonden) en verder heeft Mistral geen serieuze kans gehad, ondanks voortdurende dreiging.

Klagen over de scheidsrechter heeft geen zin heren van Mistral, want dat deden jullie al vanaf de eerste minuut. Met zo'n instelling is iedereen thuisfluiter en vergeet je wanneer fouten in jouw voordeel zijn en onthoud je alleen de nadelige beslissingen. Ik vind het bijzonder triest dat dit meteen weer moet, maar jullie hebben absoluut verloren omdat jullie gewoon minder waren dan Olympia. Daar heb ik dan ook een kratje bier op staan met een van jullie spelers, dus ik kijk uit naar een gezellige uitwebsite!

En nog gefeliciteerd met de 3e helft he!

groetjes!

tjah (mistral) | 15/09

Maar het klopt wel een gedeelte van ja1 is doorgestroomd naar de heren

tjah | 15/09

volgens mij was dat wel 2de klasse als ik me niet vergis

Buttinge-Zuid | 14/09

Mistral een sterke jeugdselectie haha, ik heb afgelopen seizoen tegen mistral ja1 gespeeld en dat was 3 keer niks: 13-1 en 13-2 gewonnen..Zijn die spelers van ja 1 doorgestroomd naar heren 1?

Aanvoerder ZHC | 14/09

Goes heeft zich zaterdagavond afgemeld, melde iets over een gebroken been. Ik neem aan dat je iets eerder weet dat je onvoldoende spelers hebt dan zo kort voor de website.
Terechte 3 punten aftrek lijkt me.

Verder, ZHC en Mistral hebben vorige week een oefenpot gespeeld, 5-4 voor mistral. 2 groene scheidsrechters met begleiding, paar rare beslissingen, maar wel een leuke pot. ZHC's hele verdediging was op vakantie, maar mistral speelde niet onverdienstelijk. Let op de laatste man, en de aanvoerder. Na de afzegging van goes hebben we er nog meer zin in, volgende week de rematch met Mistral, met verdedigin

DES | 14/09

Zoals verwacht een ruime overwinning voor ons, Hoewel DDHC een betere indruk maakt als vorig jaar. Klasse dat ze vooruit zijn blijven proberen te hockeyen, misschien naief maar beter als jezelf ingraven.

Verder valt er weinig over te zeggen, aantal goede doelpunten voor DES en DDHC uit de counter enkele kansen zonder resultaat.

chapeau voor onze 4 jonge debutanten (15 en 16 jaar) die het ondanks fysiek spel van DDHC prima hebben gedaan.

dommel SHOT 1-8 | 14/09

Het was een terechte uitlslag Shot was vooral de eerste helft de veel betere ploeg omdat de Dommel niet echt dekte. Dit heeft ze zeker 5 doelpunten in de eerste helft gekost. In de tweede helft was de dommel pas wakker en werd er beter gedekt. In ieder geval vond ik SHOT zeer goed combineren. Een goede overwinning.

nr10 | 14/09

@Frietje: everything is in the eye of the beholder
Wel goed dat je de kant van Mistral ook belicht. Dat schept voor mij en andere lezers een wat beter beeld van de website.

Ik vind het wel zonde dat je de scheidsrechters de schuld geeft van jullie verlies. Zoals ik het lees, was Olympia de eerste helft beter en dat kwam tot uiting in de score, terwijl Mistral de tweede helft beter was, maar teveel opgelegde kansen miste.
En het blijft een feit: als je in de 3e of 4e klasse een uitwebsite wilt winnen, moet je gewoon stukken beter zijn dan je tegenstander...

Frietje | 14/09

Leuk om te zien dat stukjes in de krant altijd gekleurd worden door de betreffende aanvoerder die gebeld is.

Enkele kleine puntjes als toevoeging:
Eerste helft was inderdaad voor Olympia, in mijn ogen omdat wij nog niet draaiden en we nog niet aan het strandhockey gewend waren dat op het hoofdveld van olympia gespeeld moet worden.

Tweede helft was duidelijk voor Mistral, tweemaal keeper al gepasseerd maar gemist, tip-in voor open doel gemist. Olympia is slechts spaarzaam van hun eigen helft gekomen.

Gelukkig kan op dat moment Olympia altijd rekenen op de steun van een tweetal supporters dat zichzelf scheidsrechter noemt. Onterecht strafbal onthoUden, gele kaart tegen, regen van discutabele beslissingen. Gevaarlijke momenten uit de voordeelregel worden echter wel heel enthousiast afgefloten, op zulke momenten kunnen de heren ook niet correct genoeg zijn in het bepalen van de positie van de bal.

Conclusie ik denk dat Olympia thuis zijn websiteen wel gaat winnen!

nr10 | 14/09

wat stukjes uit de zeeland-krant:
------------
De websiteen Vlissingen-Liempde en Zundert-Goes in de vierde klasse bij de mannen vonden geen doorgang. Liempde heeft zich inmiddels teruggetrokken uit de competitie, terwijl Goes voor het duel met Zundert niet genoeg spelers op de been kon brengen. Volgende week staat de website Goes-Vlissingen geprogrammeerd, maar het is onzeker of die ontmoeting doorgaat.
------------

Olympia-Mistral 4-2 (4-2). Olympia dicteerde de website voor rust en had een groot overwicht. Via Eric Leliveld, Jeroen Cauwels, Ingvar Neve en Philippe Ysebaert kwam Olympia aan de doelpunten. Mistral was tweemaal trefzeker bij uitvallen.

Na rust speelde Olympia slordig en kwam er geen verandering meer in de stand. Olympia wil dit seizoen graag bovenin meedoen en mikt op een klassering bij de eerste vijf.
------------

Vlissingen begint straks 2 weken later aan de competitie als het tegenzit...

Uit de krant | 14/09

Nieuw in de vierde klasse is het Rucphense Mistral. Na drie jaar afwezigheid keert één van de kleinste clubs van Nederland terug in de bondscompetitie. Eibert van de Wel, die vorig seizoen nog speelde bij Etten-Leur, legt uit waarom. "We hebben nu een sterke lichting jeugdspelers en een selectie van zeventien man tot onze beschikking. Verder Bestond er weer de wens om tegen standaardteams uit te komen." Van der Wel is niet bang dat Mistral vooral als kanonnenvoer zal dienen. "Sterker nog, we gaan voor een plek bij de eerste vier."


De rest is gewaarschuwd !!!

MyKey | 14/09

Als goes zich terugtrekt ga ik janken ...dat zou wel heel sneu zijn

Buttinge-Zuid | 13/09

Op zich geen verrassende uitslagen vandaag, alleen ik had verwacht dat olympia veel harder over mistral heen zou lopen..Keeper van Olympia waar is je betoog over die website?

Nr. 8 | 13/09

Zou erg jammer zijn... zoiezo dat een website wordt 'afgelast' door te weinig spelers...

Anyway; Dommel - SHOT, pot met twee gezichten, onze spits was aardig op dreef in de eerste helft en binnen de eerste 10 minuten stonden we met 0-4 voor. Ruststand was 0-7.

Tweede helft een beter Dommel, waardoor onze combinaties voorin niet meer voor 100% liepen. Dommel scoort een verdiende goal, in de slotfase een sterker SHOT met nog 1 doelpunt en veel doelpogingen (bal op de paal, net naast et cetera).

Dommel heeft een aardig team dat zeker mogelijkheden heeft; als ze zo spelen als in de tweede helft kun je er een zware kluif aan hebben!

Volgende week Gilze... de eerste 'echte' krachtmeting... we hebben er zin in ;)!

nr10 | 13/09

Zundert - Goes is zaterdagavond door Goes afgelast ivm te weinig spelers....wordt Goes het volgende team dat zich gaat terugtrekken?

Buttinge-Zuid | 13/09

DDHC weer terug bij af denk ik..