Uitslagen 20-09

Geplaats door: EndBoss ( )

  • 4C
  • 20/09
  • 1214

Uitslagen van vandaag:

DDHC-Dommel 1-1
Goes-Vlissingen 2-5
Mistral-Zundert 4-4
Shot-Gilze 2-2
Reageren

vlis | 21/09

inderdaad goes-vlissingen goed gefloten. natuurlijk heeft iedereen wel eens een opmerking maar geen grote fouten of partijdig gefloten. was weer eens wat anders dan gefloten worden door digneus

HeyScheids! | 21/09

Toevoeging aan Goes - Vlissingen: eerder opmerkingen op deze site over de arbitrage in Goes bleken op helemaal niets gebaseerd. De website werd zeer goed en onpartijdig geleid!
Bedankt scheidsen!

Mag ook wel eens worden gezegd.

MyKey | 21/09

In navolging van onze 8 ook van mijn kant een kort bericht over de website. Een zeer leuke, open website die vanaf seconde één al veel strijd liet zien. Telkens waren er lange periodes dat één van de teams groot overwicht had en daarom kun je eigenlijk alleen maar concluderen dat (omdat 'ie' niet viel) een gelijkspel terecht is. Super website om te zien denk ik, waarin veel gebeurde! Vooral de twee gemiste strafballen (waar die vorige week nog feilloos werd binnen geschoten) was een behoorlijke aderlating.

Leuk om te zien dat DDHC nu al zijn punt binnen heeft en dat Goes toch aan de competitie is beginnen (zij het in de min).

Volgende week een mooie pot in Zeeland!

Frietje | 21/09

Eerste topper onbeslist, jammer had wel graag duidelijk een of twee teams gehad om in de gaten te hoUden. Nu blijven zowel DES, Gilze en SHOT in de race.

Onze website, 4-4, was jammer. Sterk begonnen, ook binnen 20 minuten 3-0 voor (mooie aanvallen, goed verzorgd spel). Daarna de rust een beetje verloren, slecht gewisseld waardoor de organisatie wegviel. 3-2 de rust in, maar daarna het goede spel niet meer op kunnen pakken.

Ook goed teruggeknokt door Zundert, wat wel echt een tegenstander is die zich kan vastbijten in een team. Jammer genoeg hebben ze dat gisteren tegen ons laten zien.

69 | 20/09

Jammer jongens!
2-2 in een thuiswebsite dat moet toch beter kunnen.
En ............ wie gooide met z'n stick?

nonine | 20/09

Mistral - Zundert
*mijn visie*
Eerste helft Mistral sterker, wat leidt tot meerdere doelpunten. 2e helft begint chaotisch en we vinden de rust niet meer terug. Wat uiteindelijk leidt tot 4-4.
Chapeau voor de heren van Zundert dat ze met 11 man speelden.

Nr. 8 | 20/09

Shot - Gilze Rijen; 2-2

SHOT erg vlammend uit de startblokken, uit één van de eerste aanvallen werd de 1-0 binnengetikt (hoewel deze 'twijfelachtig' was). Gelijk daarna een besLissend moment; keeper komt uit zijn cirkel en haalt opzettelijk doorgebroken speler met bal neer; voordeel werd niet gegeven waardoor de opgepikte afvallende bal niet in het lege mandje geschoven hoefde te worden. Keeper krijgt groen, waar ook een gele kaart op zijn plaats was geweest (immers; scheidsrechter geeft een strafcorner voor de opzettelijke overtreding).

Uit de strafcorner kwam een strafbal (reden bij mij niet helemaal duidelijk), deze werd goed gepakt door de keeper. Na een kwartier spelen kwam Gilze beter in de website en creeerde enkele kansen; de 1-1 uit een strafcorner, de 1-2 uit een schitterende aanval (en met een beetje geluk). Eind van de tweede helft een tweede strafbal (bal met lichaam op de lijn gestopt na strafcorner; overigens respect voor deze speler die vervolgens vrolijk doorgaat met hockeyen). Ook deze strafbal werd goed gepakt door de keeper van Gilze.

Gilze speelde de eerste helft met name verdedigend erg goed, onze spits kwam er niet aan te pas en het was (op het eerste kwartier na) erg lastig om kansen te creeren. Opmerkelijk moment na het rustsignaal; speler van ons krijgt geel (10 minuten) voor het op de grond gooien van zijn stick; zeker aangezien de keeper met groen er vanaf kwam een rare beslissing om hier gelijk geel voor te trekken.

Tweede helft leek het alsof Gilze de voorsprong wou verdedigen en op de counter wou spelen. Al redelijk snel kwamen we echter terug tot 2-2. Daarna een schitterende website met kansen over en weer. Laatste 10 minuten waren zeker voor SHOT, die volle druk op de verdediging van Gilze speelde en regelmatig met 10 man op hun helft opereerde. Helaas kon dit niet omgezet worden in een doelpunt, waardoor de 2-2 op het scorebord bleef staan.

Al met al een mooie website, Gilze verdedigend heel erg sterk (centraal duo was uitermate sterk) en wij konden net niet de kansen afmaken of de combinaties vinden zoals we dat vorige week deden. Denk dat 2-2 een terechte uitslag is, hoewel wij meer aanspraak mochten maken op de overwinning.

De eerste topper zit erop; op naar Olympia onze angstgegner van vorig seizoen ;)

el Fénomeno | 20/09

begin van = beginnend

el Fénomeno | 20/09

Goes - Vlissingen 2-5

Een scherp begin van Vlissingen leidde al snel met 0-2 binnen 10 minuten. Daarna vooral veel kansen om zeep geholpen door gebrek aan scherpte, websiteritme en geluk. En de keeper die er aardig wat uithield.
Desondanks goed spel van Vlissingen tegen een Goes dat duidelijk nog zoekende is.

Roel | 20/09

Veel gelijkspelletjes!