Voorspellingen 27-09-2009

Geplaats door: My Key ( )

  • 4C
  • 21/09
  • 1325

DES - Goes
Gilze - De Dommel
Olympia - Shot
Vlissingen - Mistral

Alle websiteen beginnen om 14:30

vrij zijn: Zundert en DDHC
Reageren

DES | 23/09

Onbetaalbaar! Heerlijk om ze zo te vernederen!

MyKey | 23/09

Had graag de gezichten van Liberty willen zien :)

DES | 23/09

uitslag was wel redelijk geflatteerd maar toch liberty speelde goed tot aan de 23 en wist erg weinig kansen te creeeren, Waar ze achterin veel te veel ruimte weg gaven, en daar maakten wij dankbaar gebruik van. ruststand was al 7-0.

Nr. 8 | 22/09

9-1 van Liberty winnen? Respect mannen!

DES | 22/09

Vanavond tegen liberty een oefenwebsite gespeeld omdat we zondag vrij waren en toch wel iets wilden doen.

Uitslag 9-1 in ons voordeel. Liberty speelde leuk rond maar kon de spitsen moeilijk vinden. Wij gewoon effectief gespeeld.

Zondag gaan we uiteraard weer voor de winst maar weten niks over Goes. Gilze zal ook wel winnen, Oympia - Shot is een interessante website met gelijkwaardige kansen en ik denk dat vlissingen wel zal winnen van De Dommel.

Buttinge-Zuid | 22/09

Zo te horen staat er dan een geslepen team op het veld komende zondag, ik denk ook dat het een mooie pot gaat worden!

Frietje | 22/09

Ik ben blij dat jullie goed hebben 'ingekocht', ik moet eerlijk zeggen dat ik er weinig over kan zeggen. In de vierde klasse kunnen een of twee versterkingen het verschil al maken.

Ik kan wel het verhaal van onze kant toelichten. Bij ons is inderdaad een gedeelte van ons oude A-team doorgeschoven (daar zaten een aantal getalenteerde jongens tussen). Dit team vormt echter niet de ruggengraat van ons team, dit was een klein beetje verkeerd geinterpreteerd door de verslaggever. Daarnaast stond er een redelijke basis met wat goede spelers uit verschillende generaties. Plus dat ik terug ben gekomen vanuit Etten-Leur H1 en hoop ook hier en daar het verschil te kunnen maken.

Tot nu toe hebben we echter pas 1 punt, wel aardig gespeeld, dus we zullen zien wat dit seizoen brengt. Volgend seizoen komen er hopelijk wat meer spelers terug, maar ook dit seizoen denk ik niet dat we overal van het veld gespeeld hoeven te worden.

Buttinge-Zuid | 22/09

Vlissingen - Mistral, hmm ik denk dat vlissingen goed heeft ingekocht deze zomer dus we staan dit seizoen met een goed team op de mat. Mistral ken ik niet echt, als ik dan hoor dat er spelers van ja1 zijn doorgeschoven denk ik dat vlissingen aan het langste eind trekt: 5-3

el Fenomeno | 22/09

vanuit een zonnig Antwerpen:

Vlissingen - Mistral 7-2

Frietje | 22/09

Als ik resultaten en commentaren op dit forum een beetje volg zullen DES en Gilze-Rijen weinig moeite hebben dit weekend.

Olympia is een stugge tegenstander met redelijk veel hockey op het middenveld. Dus ondanks dat ik SHOT niet meer zo goed ken zeg ik 2-2.

Vlissingen kan ik nog niet zo goed inschatten, dus laten we het op een zuinige 2-3 hoUden.

Nr. 8 | 21/09

DES - Goes; 8-0; easypiesy
Gilze - De Dommel; 5-1; simpele overwinning
Olympia - Shot; 0-3; met veel moeite
Vlissingen - Mistral; 2-2; geen idee

Haens | 21/09

dank je

vlis | 21/09

DES - Goes
goes krijgt wel een team op de been (hebben ze afgelopen weekend handen voor opgestoken en volgens mij zag ik meer dan 11 handen^^) uitslag: 8-1 voor DES
Gilze - De Dommel ken de dommel nog niet en heb geen idee hoe het gaat. als de strafcorner van gilze loopt gok ik 7-2
Olympia - Shot als beide teams de lijn van vorig jaar doorzetten zal olympia winnen met 4-2
Vlissingen - Mistral mistral nog nooit tegen gespeeld, maar als ik hun resultaten nu zie denk ik dat we met 3-1 wel kunnen winnen.

OlympiaKeeper | 21/09

Ik denk dat er maar 2 spannende websiteen gaan zijn dit weekend.
DES - Goes 6-0
Des gaat hier geen fouten maken en wint makkelijk.

Gilze - De Dommel 5-1
Ook hier geen problemen.

Olympia - Shot 3-1
Onder voorbehoud dat we een stuk beter spelen dan tegen Mistral. Als we ons niveau halen wat we in de voorbereiding tegen Pelikaan hebben gehaald dan zit deze uitslag er in (zeker met vorig seizoen in ons achterhoofd) Al wordt dit dus wel een zware website!

Vlissingen - Mistral 2-2
Ik vind vlissingen altijd moeilijk in te schatten. De 2 keer dat ik er tegen heb gespeeld vond ik ze niet zo sterk, maar ze halen van tijd tot tijd goede resultaten. Deze website zal iets zeggen over war ze nu staan. Al denk ik dat Vlissingen meer anspraak gaat maken op de overwinning dan Mistral.

Iedereen een goede website gewenst!

ikke | 21/09

DES - Goes: 8-0, makkelijke overwinning voor DES. Aangezien het een uitwebsite is voor Goed zou het natuurlijk ook kunnen dat de website helemaal niet doorgaat omdat Goes weer eens niet genoeg man op de been kan brengen.

Gilze - De Dommel: 6-1, makkelijke overwinning voor Gilze.

Olympia - Shot: 3-2, Spannende website waarin Olympia aan het langste eind zal trekken.

Vlissingen - Mistral: 3-1, Mistral mss meer veldoverwicht, maar Vlissingen maakt de kansen wel af....

MyKey | 21/09

Des zal zijn tweede website winnen, met hoeveel ... vijf goals zullen ze wel maken.

Gilze zal zijn tweede website ook wel gaan winnen. team is goed en thuis tegen De Dommel moet geen probleem zijn al weet ik weinig over De Dommel behalve onze website.

Alweer een 'kraker' is de website tussen Olympia en Shot. Vorig seizoen is Shot er hard af gegaan op basis van heel hard werken van Olympia onder de brandende Zeeuwse zon en het zandbak-effect van het veld deed ook weinig goeds. Shot gaat trainen op het braakliggend terrein naast het eigen trainingsveld om zo te wennen aan de ondergrond van Olympia. Wie gaat er winnen? Laat ik zeggen Shot, maar gemakkelijk gaat het niet worden.

Vlissingen - Mistral vind ik ook lastig om te voorspellen. Vlissingen ken ik nog van vorig jaar, Mistral heb ik nog nooit zien spelen. Vlissingen heeft drie punten, Mistral één. Vlissingen speelt thuis ... meer zinnigs kan ik er niet over zeggen. De drie punten blijven waarschijnlijk in Zeeland.