uitslag

Geplaats door: rijen - dommel ( )

  • 4C
  • 27/09
  • 1422

gilze rijen - dommel 7-4 leuke website
rest graag ook uitlag neer zetten

goeten rijen
Reageren

nr. 12 | 30/09

Quote Des 'mistral dat nipt won van zundert'
ff recht zetten, 4-4 is nog altijd een gelijkspel....
Wij hebben er zin in na het afhaken van goes, en dit vrije weekend. We balen eigenlijk heel erg dat er niet gespeeld werd.
Klote liemden, wees een fatsoenlijke club en stuur 1 eerste elftal het veld op.

Zeker als je 3 heren elftallen hebt moet dat te doen zijn. Wij zijn maar met 1 elftal, en doen dat toch ook!

rijen | 28/09

hier dan een klein verslagje van rijen

rijen begon super goed en stond binnen 10 min met 3-0 voor door wissel werd het 3-1 gilze egt de veel betere ploeg en maakt ook zo de 4-1 en de 5-1 maar door toch een paar sloordig heidjes maakt dommel de 5-2 en was het rust.

rijen maakt vroeg in de 2de helft de 6-2
snel daarna komt de 6-3 en de 7-3 en dan toch nog de 7-4 en uit eindelijk nog de 8-4

gilze maakt 4 sloordigheids foutjes en dommel maakt met super spits alles af

super vette website voor de toeschouwers
tot volgend weekend

haens | 28/09

dat klopt.

DES | 28/09

Wat valt hier verder over te vertellen. Goede 1e helft van onze kant met snelle combinaties en mooie doelpunten, vooral de 1e die heeft de keeper van goes alleen gehoord ben ik bang. Dit resulteerde in een 12-0 ruststand.

2e helft was erg chaotisch, door vele wissels was de organisatie redelijk zoek en duurde het lang voor we er nog een paar goals bij prikte. uiteindelijk 19-0, het publiek was inmiddels naar veld 2 verhuisd waar het wat spannender was.

Wij kijken uit naar onze 1e echte test, 18 okt uit naar shot.

2 gespeeld 30 voor en 0 tegen is geen slecht begin

Nr. 8 | 28/09

Ik snap nog steeds geen kont van wat je schrijft Mike, misschien morgen nog een keer proberen?

MyKey | 28/09

Oke niet schrijven als je net uit de kroeg terug komt. Hier een kloppend verhaal hehe...:

Vandaag heerlijk in de toernooishirts bij Olympia geroeleerd. Ook fijn dat de scheidsrechters weer net zo 'scherp' waren als afgelopen jaar. Vooral die in het hek leunende pannenkoek. Topper is dat! Geboren met een fluit!

Shot was goed, tien minuten onder druk gestaan zoals de keepert van olympia al aangaf en daarna was het vrijwel 1 richting verkeer. Niet heel groots gespeeld door Shot, maar wel aardig. Weer snel de bus in viel nog mee ... we hadden bier koud in de bus dus dat was prima. En zeg nou zelf hoe vaak komt er een team op bezoek in een touringcar! Fucking ace actie dacht ik zelf!

Ik verbaas me over de uitslag van Gilze tegen Dommel. Wij hadden niet de indruk dat Dommel in staat was 4 goalen te maken in een uitwebsite nota bene.

DES lijkt me duidelijk. Iets om te verbreken :). Zin in de website over drie weken!

Groeten uit Tilburg!

Frietje | 28/09

Ja, 6-4 verloren uit tegen Vlissingen... dik terechte uitslag, slecht begonnen, waardeloos verdedigd, gekrant in de opbouw, leek nergens op (vooral de eerste helft)

Tweede helft was iets beter, uiteindelijk van 6-1 teruggekomen door wel aardige goals, maar gewoon geen goede website van onze kant.

MyKey | 28/09

Euw .. DES speelde tegen goes niet tegen ddhc. Excuus! Nogmaals ... bizarre uitslag! Heb zin in de confrontatie met goes over drie weken in Tilburg. Nu al een legendarisch duel!
later!

MyKey | 28/09

Vandaag heerlijk in de toernooishirts bij Oloempia geroeleerd. Ook fijn dat de scheidsrechters weer net zo 'scherp' waren als afgelopen jaar. Vooral die in het hek leunende pannenkoek. Topper is dat! Geboren met een fluit!

Shot was goed, tien minuten onder druk gestaan zoals de keepert van olympia al aangaf en daarna was het vrijwel 1 richting verkeer. Niet heel groots gespeeld door Shot, maar wel aardig. Weer snel de bus in viel nog mee ... we hadden bier koud in de bus dus dat was prima. En zeg nou zelf hoe vaak komt er een team op bezoek in een touringcar! Fucking ace actie dacht ik zelf!

Ik verbaas me over de uitslag van Gilze. Wij hadden niet de indruk dat ze in staat waren 4 goalen te maken in een uitwebsite nota bene.

DES lijkt me duidelijk. Iets om te verbreken :). Hopen voor DDHC dat ze niet weer de 'magische' grens van 200 tegengoals gaan verbreken! Ik heb vertrouwen in jullie dit seizoen mannen! Groeten uit Tilburg!

Buttinge-Oost | 27/09

Effectiviteit is toch een kwaliteit van een goede ploeg?

vlis | 27/09

vlissingen niet scherp in afronding anders had het zoveel meer geweest in beide websiteen

DES | 27/09

oh ja dat klopt..

Frits nr 9 | 27/09

volgens mij worden er ook maar 4 websiteen gespeeld in deze poule. toch knappe overwinning van des en shot

DES | 27/09

vorige bericht: hij heeft al gepost ondertussen hehe

DES | 27/09

Rijen tegen Dommel: 7-4, niet een heel erg sterke uitslag lijkt me... Dommel 1-1 tegen DDHC dus Dommel lijkt niet heel erg sterk. Waarom die 4 doelpunten tegen?

Oympia-Shot: lijkt me een knappe overwinning van Shot, graag een reactie van OlympiaKeeper haha maar aan de uitslag te zien terecht overwinning van Shot, misschien is Shot dan onze belangrijkste tegenstander?

Hiermee zijn denk ik alle toppers besproken, met onze tegenstander Goes was het een fijne pot, veel openingen achterin en 19-0 lijkt me een duidelijke uitslag

ps. Vlissingen speelt 6-4 tegen Mistral... beide niet heel goed denk ik, Vlissingen een paar sterke spelers om op te bouwen, maar uitslagen (2-5 tegen Goes, en 6-4 tegen Mistral, dat nipt won van Zundert) zijn niet erg goed toch... Ben benieuwd naar de andere uitslag voor de middenmoot

OlympiaKeeper | 27/09

Ja hij speelde een uiterst goede eerste helft. tweede helft was heel ons team minder dan de eerste helft (voor zover dat mogelijk was) Na ons goede begin (wat ook maar hooguit 10 minuten duurde) speelden we weer als tegen mistral, tactisch slecht, technisch slecht en NUL inzet!
Resultaat: Shot dat simpel wint en volkomen terecht een feestje mag vieren (al waren jullie vrij snel die big ass bus ingevlucht :P) Olympia is zoals gewoonljk in het begin van het seizoen de weg al kwijt. Wij moeten nu zorgen dat we het snel weer op de rails krijgen, want vandaag was een super slechte website! Eerst maar eens afgehaakt voor een mogelijke top 3! gefeliciteerd met jullie revanche!

Nr. 8 | 27/09

Olympia - Shot; 1-5

Verdiende overwinning van SHOT, feest in de bus terug (D1 en H1 beide met 3 punten terug uit Zeeland).

Olympia; wat gebeurde er met Nr. 15 van jullie? Die gozer speelde briljant de eerste helft en hebben we de tweede helft niet meer gezien!

Nr. 6 | 27/09

Vlissingen begon gewoon goed, 4-1 rustand, 4 doelpunten van die geile middevelder (nmr 6 volgens mij) eerste helft was eenzijdig... tweede helft kakte we in, website was voor ons al gewonnen, positie spel werd wat minder, daar maakte mistral gebruik van, vlissingen mist in de tweede helft wel wat scherpte en mist veel kansen... 6-4 terechte uitslag... Voor de terug website hoop ik op een 0-6 of beter wat zeker mogelijk is.

vliss | 27/09

vlis-mistral 6-4

DES | 27/09

DES - Goes 19 - 0