Uitslagen 4-10

Geplaats door: MyKey ( )

  • 4C
  • 04/10
  • 1507

Shot - Zundert 4-1 (0-1)
Reageren

| 02/12

MyKey | 06/10

Wandelgangen ....

nr 16 | 05/10

Lekkere tosti's bij Mistral!

Nr. 8 | 05/10

Denk dat het grote verschil was dat Zundert een redelijk fysieke ploeg is en er minder aan gewend is dat deze overtredingen afgefloten worden. Met name Zundert begon te praten tegen de scheidsrechters en dat kwam hun spel (zeker in de tweede helft) niet ten goede.

Overigens mag Zundert denk ik van geluk spreken dat er van hun partij geen mensen af zijn gestuurd voor verbale overtredingen, heb toch dingen gehoord die ik zelf als scheidsrechter zou belonen met een gele kaart :)

nr. 12 | 05/10

Quote nr. 69: "In de wandelgangen hoorde ik (weer) iets over een competentiestrijd tussen speler(s) en scheidsrechter(s) van Shot."

Ach zeuren over de scheids is zo saai. In een krappe website kan het t verschil maken. En ja hij zag de eerste helft een strafcorner voor ZHC niet, en nee hij wardeerde mijn opmerking "als jij niet fluit moet ik die speler wel blokkeren" niet. Maar om nu te zeggen, als we die strafcorner hadden gehad, en als die er inging, stond het 2-0 voor zundert.... vind ik een beetje ver gaan. Te veel als als zegmaar.

En misschien floten ze niet consequent. Maar ik vond het niet storend. Alleen de gele kaart vlak voor tijd was wat jammer, maar schijnbaar leek het vannuit een bepaalde hoek alsof onze speler de speler van shot sloeg met z'n stick. Ik zou dan minstends nog even de andere scheids raadplegen, want vannuit mijn zichtveld leek het meer alsof hij gewoon de bal pakte om een vrije slag voor zundert te nemen..... Maar eerlijk is eerlijk, toen was de website al gespeeld.

haens | 05/10

indrukwekkende resultaten van DES, maar wel tegen ddhc, mistral en goes. 2 teams uit de reserve klasse en de nummer laatst van vorig jaar.

vlis | 05/10

wij leggen ons niet neer^^
of t gaat lukken des tegen te hoUden weet ik niet, maar we zullen ons Best doen.

verslag Mistral - DES | 05/10

0-1 Maarten 7e min.
0-2 Paul (SC) 12e min.
1-2 SC 16e min.
1-3 Paul (SC) 18e min.
1-4 Bas (Paul) 19e min
1-5 Bas (rebound) 26e min.
1-6 Paul (SC) 28e min.
1-7 Peter (SC) 32e min.
------
1-8 Paul (SC) 41e min.
1-9 Paul (SC) 51e min.
1-10 Paul (SC) 54e min.
1-11 Kasper (Reinier) 59e min.
1-12 Kasper (Paul) 61e min.
1-13 Kasper (Reinier) 65e min.
1-14 Bas (Kasper) 68e min.
1-15 Bas (Kasper) 69e min.
1-16 Roel (Paul) 70e min.

Strafcorners 7 uit 10

nr. 69 | 05/10

Ik mis een websiteverslag van de website Shot-Zundert.
Naast scoreverloop ben ik natuurlijk ook geinteresseerd in het verhaal achter de score.
Wat was het verschil tussen de eerste helft en de tweede helft?
In de wandelgangen hoorde ik (weer) iets over een competentiestrijd tussen speler(s) en scheidsrechter(s) van Shot.
Altijd in voor een paar smeu ige details.

Legt iedereen zich nu al neer bij de veronderstelde suprematie van Des en blijft slechts de strijd om de tweede plaats over voor the Best of the rest?

nr. 69

OlympiaKeeper | 05/10

Des lijkt inderdaad moeilijk te stoppen!
De Dommel - Olympia 0-3 In een website waarin we niet zo sterk begonnen mar Dommel eigenlijk nooit echt een kans heeft gehad (al hadden ze wel een bal op de lat) na de 0-1 krijgen wij ook de meeste kansen (nog 2 ballen op de paal) en al met al heeft de betere ploeg hier gewoon gewonnen. Meer kan ik er niet over kwijt!

Frietje | 05/10

Tjah 16-1, wat moet ik er van zeggen: kan niet roepen dat het onterecht was. DES is duidelijk een maatje te groot voor denk ik iedereen in deze klasse.

Scherpe websiteanalyse kan ik er ook niet van maken, ik heb zelf namelijk maar 15 minuten van de website meegemaakt door een beetje een ongelukkige verwonding aan mijn hoofd.

In ieder geval de helft van de voorspelling gehaald, wij zijn de eerste die tegen DES gescoord hebben. Wel meer dan tien doelpunten tegen, op het moment dat ik terug kwam was het echt totale chaos op vooral ons middenveld. Weet niet of ik hier een verschil in had kunnen maken (probeer natuurlijk hard te geloven van wel).

Nee DES is een waardige derdeklasser, goed dynamisch positiespel, sterke sleep blijkbaar, handig middenveld. Meer heb ik er niet uit kunnen halen. Hopen dat we de return een dragelijker resultaat neer kunnen zetten, want dit is echt een afgang.

MyKey | 05/10

Dit komt van de website van de uni:

"Het Sportcentrum breidt uit. Dit najaar worden nieuwe tennisbanen, een kunstgrashockeyveld, en een beachveld aangelegd. Ook wordt er een kleedgebouw bij de velden gerealiseerd.

De planning is dat eind 2009 alles klaar is, als het weer tenminste geen roet in het eten gooit. Met name het instrooien van de velden vraagt droog weer. Hebben we pech, en is december een natte maand, dan zal het instrooien pas begin januari kunnen plaats vinden. Het is dus te hopen dat de weergoden ons gunstig gestemd zijn."

MyKey | 05/10

semi-water hockeyveld, tennisvelden, korfbalveld en ... als ik me niet vergis een beachvolleybal veld en dat allemaal onder de paraplu van de Uni. Het wordt tijd :)

Als het goed is wordt het huidige veld ook voorzien van een nieuwe toplaag en zal het geen half tennis half hockeyveld worden, puur alleen voor de hockey.

Na de winterstop zal er dus nog even op deze betonnen hobbel plaat moeten worden gespeeld... leuk!

nr. 12 | 05/10

Lekkere pot vandaag tegen Shot. Helaas konden we de voorsprong niet vasthoUden. Onze omschakeling de 2e helft was nog niet wat het moest zijn, maar we werken eraan.

Oja nog 1 vraagje, die bouwput naast jullie veld, komt daar een nieuw strak kunstgrasveld? Dat zou wel een vooruitgang zijn. Geen verwijten aan het veld verder, iedereen heeft er even veel last van, maar wij hebben er ook 10 (!) jaar tegen aan gehikt voor er een nieuw veld kwam dus ik ken het probleem....

nonine | 04/10

Mistral-Des meegemaakt. tjah wat valt er over te zeggen behalve dat ik de tel kwijt was.

Terechte overwinning daar valt niets aan af te doen.
de plek van de middenstip is weer vaak gezien.

Aan het klasse verschil kan toch niets gedaan worden dus m.i. moeten we punten pakken waar het kan en bij zulke potten toch maar proberen de lol er van in te zien.

nr 10 | 04/10

-------------
03-10-2009 door: Frietje

Ondanks dat we niet helemaal compleet zijn verwacht ik niet dat DES het zo makkelijk gaat krijgen als hier wordt gesuggereerd.

Een doelpunt voor ons moet er dus inzitten, het wordt zeker geen 10 doelpunten verschil en wie weet zelfs een stuntje? Maar het blijft gokken natuurlijk.
------------
je zat er net naast met je voorspelling

MyKey | 04/10

Serieus DES ... wat een uitslag weer ... Wat een competitie.

Nr. 8 | 04/10

Lekker bezig DES; 46-1 na 3 rondes als doelsaldo is wel ziekelijk!

Zundert verraste ons onaangenaam vandaag, speelden erg sterk en pas in de rust konden we ons team zo neerzetten dat Zundert niet meer eruit kon komen. 0-1 TERECHT achter bij rust, 4-1 gewonnen uiteindelijk (gezien het aantal kansen en strafcorners was dat ook zeker verdiend).

Maar goed gespeeld Zundert!

DES | 04/10

Mistral-DES: 1-16

#3 | 04/10

0-5

#3 | 04/10

DDHC - Gilze-Rijen 5-0