Uitslagen 14-10

Geplaats door: DES ( )

  • 4C
  • 18/10
  • 1743

Shot - DES 0-5
Reageren

MyKey | 23/10

"ook aan onszelf te danken door gelijke spelen tegen shot ... "

sorry nog :-)

DES | 22/10

pelikaan 9e met 1 gewonnen website thuis van liberty (dat nu 3e staat met 4 gewonnen)
wij hebben ook nog met 9-1 gewonnen op een dinsdagavond van liberty, maar verloren van het volgens ons sterkere Udenhout met 2-3... en nu wint liberty afgelopen weekend met 4-3 van Udenhout, dus het kan verschillen zie je wel...

Nr. 8 | 22/10

www.knhb.nl

OlympiaKeeper | 22/10

Wel mooi dat na 4 websiteen de conclusie is dat DES gaat promoveren. Gezien de uitslagen ook geheel begrijpelijk, maar het blijft toch grappig (en als het zo blijft een weg gegooid seizoen....)
Iemand enig idee hoe Pelikaan het doet in de 3e klasse? Aangezien wij in de voorbereiding nog van ze wisten te winnen.

DES | 22/10

inderdaad en dit jaar gaat het dan eindelijk lukken.... vorig jaar wel heel zuur als je met maar 2 verloren websiteen niet promoveerd. Vond ook dat wij het meer verdienden dan pelikaan omdat zij 4 keer hadden verloren maar ach we hadden het ook aan onszelf te danken door gelijke spelen tegen shot en G-R.

Nu kijken of we de weg naar boven kunnen vasthoUden denk dat we zowieso een stabiele middenmotor zullen zijn in de 3e klasse. Er loopt ook veel talent rond in de jeugd dus de toekomst ziet er goed uit!

Bolle | 22/10

Volgens mij probeert DES al een tijdje door te breken in de 3e klasse, maar toch mogen we ze ieder jaar weer verwelkomen, wel gezellig hoor.
Wij zien jullie dan ook vast over 2 jaar nog een keer thuis bij Mistral :)

DES | 21/10

net zoals bij onze 2e goal afgelopen zondag

Nr. 8 | 20/10

Is het trouwens een idee om DES drie keer te laten overspelen in de cirkel voor ze mogen scoren? Wellicht dat het iets van spanning terugbrengt... ;)

Frietje | 20/10

Laten we langzaam wel een beetje ophoUden met de verheerlijking van DES.

Ja, DES is een maatje te groot voor deze klasse en heeft al redelijk wat klinkende overwinningen geboekt, scoort makkelijk en heeft weinig moeite met de aanvallers van deze derde klasse.

Om DES nu gelijk bovenin mee te laten draaien in de derde klasse lijkt me wat overdreven. Ik heb daarnaast ook geen spelers gezien met tweede klasse-niveau in dat team. Die jongens kunnen allemaal aardig hockeyen, maar het belangrijkste onderdeel van DES is hun positiespel en de homogeniteit denk ik. Het team staat, ze wisselen makkelijk onderling en ze hebben een goede strafcorner. Dat vrijwel iedere speler van DES beter is dan de gemiddelde speler in deze klasse is wel duidelijk, maar derde (en helemaal tweede) klasse lijkt me een redelijk grote stap. Misschien dat hun strafcorner ergens linksback mag staan bij een tweede klasse-team die nog een goede sleep mist.

Ik maak me ook niet de illusie dat wij hadden gewonnen als we compleet waren gebleven, maar wellicht had het iets gescheeld.

mistral 16 | 20/10

Ik zou precies zou reageren ja :p

DES | 20/10

mooie reacties weer haha was idd een redelijk lompe overtreding toen alleen hij viel ongelukkig op die knie...
toen de aanvoerder terug kwam was hij vol goede moed (hij vertrok bij 1-2) en vroeg hoeveel het was:

"1-13, het kan nog jongen kom op"

4de klasse C supporter | 20/10

Is het dan niet erg, dat jouw team afhankelijk is van 1 speler? En als die speler dan wegvalt dat je dan met 1-16 verliest?

Lijkt me een beetje te hoog gegrepen voor 1 speler om die schade op te vangen, jullie niet?

Nr. 8 | 20/10

Zonde als een team zo afhankelijk is van één goede speler... ;) dat is dan ook gelijk weer de kracht van DES; een paar erg goede hockeyers (die tweede klasse aan zoUden kunnen) en de rest allemaal op gelijkwaardig niveau (bovenin derde klasse).

mistral 16 | 20/10

Mwoa toen een des mannetje onze aanvoerder naar de huisartsenpost "kniede"was die optie al minder aan de orde.

hal hal klik | 20/10

hmm weet niet wat ik liever zou willen 16 keer vissen en er 1 maken of een leuke pot spelen en redelijk tegenstand bieden tegen de aanstaande kampioen....

mistral 16 | 20/10

Wel mooi dat ook Shot geen doelpunt kon maken tegen des. Dat is dus alleen nog maar weggelegd voor de helden van mistral.

bafkoning B.V. | 19/10

...UIt het dagboek van OlympiaKeeper....

Oloempia | 19/10

ja, jij?

@ Olympia Keeper | 19/10

heb jij buiten het vierdeklasse.nl forum nog wel een leven?

Nr. 8 | 19/10

Speelronde 6 en we zitten alweer op het niveau van speelronde 20 van vorig jaar! Hulde :D!

OlympiaKeeper | 19/10

Ik ben het er helemaal mee eens dat je over het algemeen gewoon naar jezelf moet kijken en niet naar de scheidsrechters! Over het algemeen wordt overal gewoon goed gefloten en het ligt in de aard van de spelers (van het uitspelende team dan vooral) om overal onrecht te bespeuren. Daar moet iedereen eens mee ophoUden. Ga naar een website toe en verwacht gewoon dat er goed gefloten wordt, ga niet bij alles meteen zeuren en je zult merken dat het allemaal veel eerlijker is dan je denkt (en je zelf ook meer plezier hebt) Deze website was helaas vrij treurig, want volgens mij hebben de spelers van ddhc zelf ook toegegeven dat ze gewoon veel te fysieke overtredingen mochten maken. Dan kan de scheids bonds zijn of niet, hij floot gewoon slecht (let op niet partijdig, maar gewoon slecht) 2 duidelijke strafballen missen en verder kaarten op zak hoUden terwijl we onder het kunstgras gestopt werden door ddhc, dat is gewoon schandalig. Niks tegen ddhc verder, ze zullen vast prima scheidsrechters hebben, dan hadden ze gisteren gewoon een off-day. Volgende keer verwacht ik gewoon een sportieve website met gewoon goede scheidsrechters (met die verwachting zal ik ook naar jullie toe gaan dan) Nu kunnen spelers van Mistral en weet ik veel wat voor ploeg dan ook hier nog op reageren, maar dat heeft weinig nut (ze waren er niet bij) Het staat jullie allemaal vrij om van onze scheidsrechters te vinden wat jullie willen, daar ga ik niks aan kunnen veranderen. Dus prima blijf maar met vooroordelen naar ons toe komen, hoe gefrustreerder jullie beginnen aan een website, hoe meer kans voor ons om te winnen! Ik weet niet precies hoe ik een analyse van een website naar mijn eigen hand kan zetten op het moment dat we 5-0 winnen en ddhc welgeteld een kans heeft gekregen (dan is de analyse toch sowieso voordelig voor mij, want we waren gewoon beter!) En ik hoor dus ook graag een reactie van ddhc (als je van ddhc bent zet dan even ddhc in je naam of iets dergelijks) wat zij van de website vonden (en van de overtredingen/scheidsrechters/strafballen) Ik stel het heel erg op prijs dat mensen mij persoonlijk aan willen vallen! Ga je gang ik persoonlijk vind dat een diskwalificatie van jou als persoon. Hou het gewoon netjes en kom met argumenten. En niet gewoon alles afkraken en denken dat je dan de man bent!

Alvast bedankt patatje oorlog!

Joop | 19/10

Ik heb zo'n hekel aan die hond van een keeper van olympia. Wat kun je jouw analyse van de website weer naar jullie heilige hand draaien. Dan loopt er achterin ook nog de hele tijd zo'n gast als een homofiele hond in je nek te hijgen, wat een irritante kerel met zen potje om de nek. Verder hebben die lui uit terneuzen een beetje teveel dunk van zichzelf. Alleen al omdat jullie irritant zijn zou het fijn zijn dat jullie snel naar de 3e klasse gaan. Wordt die dunk in ieder geval héél snel wat minder, want jullie stellen eigenlijk ook geen reet voor in de 4e. De scheids is trouwens bonds, weet heus wel wat ie doet!

MyKey | 19/10

O dit zijn de uitslagen van de 14e? Toen hebben de hesjes bij ons gewonnen van de niet hesjes .. 3-1 geloof ik!

Frietje | 19/10

Helemaal mee eens...

Je moet wel redlijke oogkleppen ophebben wil je niet doorhebben dat iedereen jullie scheidsrechters partijdig, en dus slecht, vindt en jullie niet. Zou dat misschien iets over jullie scheidsrechters zeggen en over het voordeel dat alleen jullie hier uithalen?

Discussie over de websiteen kan doorgaan in het daarvoor geschikte topic lijkt me, die met de goede datum.

@ Olympia | 19/10

Het zou voor Oloempia echt verboden moet worden om op de scheidsrechters te klagen... Het begrip 'thuisfluiter' is uitgevonden in Terneuzen!

gezellige supporter | 18/10

Heren hockeyers,

Na een websiteje van DDHC - Olympia te hebben gezien kan ik niet anders van mening zijn dat de keepert van Olympia (voor de analfabeten onders ons Oloempia). Dat spelers overtredingen begaan is logisch, iedereen trekt wel eens aan de noodrem, maar dat er dan 2 pannenkoeken op t veld staan die nog niet eens de spelregels kennen (SC olympia, 1ste klap op de keeper laag, 2de klap hoog in de touwen en een 5 seconden lang twijfelende scheids wel of geen doelpunt), laat staan voor fysieke overtredingen willen fluiten, tja, dan kan t dus uit de hand lopen. Wat dus ook bijna 3 x gebeurde. Knap van de heren van Olympia zich wat dit betreft in hebben kunnen hoUden. Het is niet aan de spelers maar aan de scheidrechters om dit alles in goede banen te Leiden! Dus nogmaals niks aan t adres van de spelers, ook al kan t allemaal effe iets minder!
En die scheidsrechters bij Olympia zijn echt niet zo slecht. Iedereen maakt fouten en de ploegen die tot nu toe langs zijn komen hebben terecht verloren of terecht gewonnen. SHOT kwam langs op een slechte dag van Olympia, en misschien ook wel een slechte dag van de scheidsen. Shot, euh shit happens.
Verder alle lof voor SHOT, die hebben, wat ik begrijp, bonds van DES gevraagd bij hun te fluiten.
Dus, iedereen kan een slechte dag hebben, en zelden wordt er echt echt echt verloren door toedoen van een scheids, dacht ik toch zo te denken.
Euh DES, wordt Olympia de volgende proef of hebben de mannetjes er na de overwinning op SHOT er alle vertrouwen in. Tja dat zal uit voor DES echt lastig worden, wij hebben namelijk de aller-aller-allerslechte scheidsrechters van de 4de klasse... Hahahaha Bijna weer toernooi boys!!!
Oh ja DDHC, weer niet genoeg bitterballen, jammer hoor....

OlympiaKeeper | 18/10

Voor zulke kritiek open even een nieuwtopic dan, dit gaat over de uitslagen en ik heb er wel genoeg van. Onvolwassen mafkees.
Over deze website kan ik zeggen dat ik het echt nog nooit zo heb meegemaakt en verder dat wij zelf een goede website speelden (voor zover we dus de kans kregen te spelen)

OlympiaWeeper | 18/10

Nou JIJ slaat de plank volledig mis, want van "normaal scheidsrechteren" hebben ze bij Olympia nog noooit gehoord, het niveau in Terneuzen is gewoonweg treurig te noemen (qua fluitisten..) Maar goed ik kan wel begrijpen dat jij dat niet vindt, want zolang jullie er baat bij hebben maakt het natuurlijk geen reet uit of er bij jullie slechte scheidsrechters zijn..

Zo dat is ook weer gezegd

Nr. 8 | 18/10

Top! TIs weer tijd om scheidsrechters te bekritseren!

Die van ons waren weer prima, wel humor om een DES-bondsscheidsrechter SHOT-DES te laten fluiten (floot overigens een uitstekende partij)...

OlympiaKeeper | 18/10

@ Frietje,

Niet om je op je teentjes te trappen maar die website die jullie van ons verloren hebben kwam gewoon omdat we beter waren. Niet door de scheidsrechters niet door het veld niet door god en niet door neerstortende vliegtuigen. Gewoon kwaliteits verschil! Dan kun je nog steeds pissig zijn dat je geel kreeg, dat was je eigen schuld.

Nu weet je ten eerste niet hoe er deze website gefloten is en ten tweede niet hoe er over het algemeen bij ons gefloten wordt. Want ondanks het feit dat men naar ons toekomt met blijkbaar in de bagage al een kant en klare slechtte mening over de scheidsrechters er wordt gewoon behoorlijk gefloten. Natuurlijk soms zitten onze scheidsrechters er naast, maar partijdig zijn ze nooit en ijshockey overtredingen fluiten ze consequent af. Wat ik vandaag heb gezien heb ik nog nooit meegemaakt echt ongelofelijk wat de spelers van ddhc allemaal met ons mochten doen! Met alle respect voor jouw mening, maar hier sla je toch de plank volledig mis!

Frietje | 18/10

Quote Olympiakeeper:
"Met normale arbitrage was de score hoger uitgevallen"

Nu zijn jullie ook wel gezegend met erg sterke objectieve scheidsrechters, die voor de verandering afwijkende kleuren aantrekken. Ik kan me voorstellen dat als je zo verwend wordt het zwaar is in de harde realiteit.


Onze website HC Mistral - Goes

Scherpe eerste helft van onze kant, de kiddo's van Goes waren redelijk overrompeld door de druk. Aantal goed uitgespeelde kansen gecreeerd, strafcorner liep voor de verandering ook eens aardig. Wel slap verdedigd in de counter, makkelijk balverlies op onnodige momenten. Al met al aardig gehockeyd, maar twee onnodige kansen weggegeven. Ruststand: 5-2

Tweede helft heel slecht begonnen, niet scherp genoeg in duels en opbouw waardoor de bal teveel op ons middenveld bleef hangen. Desondanks wel groot veldoverwicht, maar niet geconcentreerd vanaf hun 23. Na minuut of tien/vijftien de draad weer opgepakt en teruggekomen in ons spel. Niet scherp in de afronding maar desondanks wel vijf doelpunten er bij kunnen prikken. Goes heeft een redlijke keeper, die de schade beperkt gehoUden heeft. Uiteindelijk zwak verdedigd, maar soepel aangevallen. Eindstand van 10-2 die veel hoger had moeten uitvallen.

Wel lekker na een oorwassing als die van DES.

OlympiaKeeper | 18/10

1 redding moeten maken bij een score van 2-0 geloof ik en verder niks te doen gehad.

woot | 18/10

een verdomd kort bericht van je keeper:p
en hoe heb jij gespeeld?
of kwamen ze niet in de buurt van de goal

OlympiaKeeper | 18/10

DDHC - Olympia 0-5

Olympia begon goed aan de website en ddhc was gewoon kwalitatief te zwak om mee te kunnen. Snelle 3-0 voorsprong was het gevolg. Daarna begon ddhc steeds fysieker te spelen en de scheidsrechters waren absoluut niet van plan om de hockeyende ploeg in bescherming te nemen. Wat als gevolg had dat ddhc schandalige overtredingen kon maken (van achteren op enkels slaan, bodychecks, met 2 handen tegenstanders naar de grond werken) zonder dat olympia daar vrije slagen voor kreeg (en ddhc kreeg ook geen kaarten tot 5 minuten voor tijd) Dit had als gevolg dat wij veel moeilijker in ons spel kwamen en zelf ook gefrustreerd raakten (want de scheidsrehters waren echt een aanfluiting)
Ddhc speelde zonder respect voor de tegenstander en bleef maar fysieke overtredingen maken.
Ook hadden we 2 strafballen moeten hebben (2 keer shoot op de lijn, waar we 2 keer een strafcorner voor kregen) maar al met al mogen we niet klagen dat we zonder blessures van het veld af zijn gegaan. Met normale arbitrage was de score hoger uitgevallen (of omdat ddhc niet zulk afbraak hockey had kunnen spelen, of omdat ddhc met nog maar 4 man op het veld had mogen blijven staan) Uiteindelijk gewoon een overwinning voor ons (en verbijsterend hoe slecht er gefloten is) En de conclusie dat ddhc echt hockeyend tekort komt.
Een positieve uitzondering heb ik gezien en dat was de aanvoerder. Technisch goed en ook nog ballen van de lijn halen alsof hij er extra voor betaald kreeg! Goede pot gespeeld man!

(en debitterballen waren verdomme op
)

DES | 18/10

Van ons ook wat commentaar op de website Shot-DES;
Was een leuke pot waarbij Shot goed mee hockeyde. Shot begon fel aan de website, maar wij wisten dit snel om te buigen. Een strafcorner ging via de verdediger in de goal, en na druk van ons werd het in de eerste helft nog 0-2 en 0-3 (laatste einde eerste helft).

In het begin van de tweede helft was DES even het spoor bijster, meer druk van Shot resulteerde in wat kansjes, waar onze keepert goed bij zat. Uiteindelijk werd Shot overlopen in de counter door waardoor de 0-4 en 0-5 vielen, terechte overwinning maar verwacht dat Shot hoog gaat eindigen dit seizoen. Groeten uit Brabant jonge KHUT!

Senior | 18/10

De Dommel - Vlissingen 3-4

Mooie website, spannend tot het eind, ook dankzij falende arbitrage, maar daar hadden beide teams last van.

Nr. 8 | 18/10

Tsjaaa, Shot - DES... duidelijk verhaal. DES gewoon een stuk beter, superscherp in de counter, supersnelle spitsen die switchen met middenvelder en die switchen met elkaar. Eerste kwartier werden we echt overlopen door DES, daarna kwamen we wat beter in de website en kregen zelfs wat kleine kansjes. Tweede helft zelfde verhaal, DES superscherp in de counter en supereffectief.

Mag hierbij gezegd worden dat we geeneens zo'n slechte pot speelden, maar DES was gewoon een maatje te groot voor ons.

HCGR | 18/10

rijen - zundert 4-1