Uitslagen

Geplaats door: OlympiaKeeper ( )

  • 4C
  • 08/11
  • 1789

Een uitslag is mij al bekend.

Olympia - Vlissingen 0-1

Niet echt een opwindende website. Denk dat de teams in principe aan lekaar gewaagd zijn, maar vlissingen had vandaag duidelijk de betere instelling en ook meer kansjes. Ik vind persoonlijk dat een gelijkspel hier ook terecht was geweest, maar winst voor vlissingen is ook niet onverdiend! In principe hebben ze heel gedisciplineerd gespeeld (nog sorry voor het aansmeren van die gele kaart he!) en zo veel mogelijk hun mond dicht gehoUden tegen de scheidsrechters. Die floten niet per se zo super vandaag, maar denk dat beide partijen uiteindelijk niet veel te klagen hebben. Het staat erg lang 0-0. Wij creeren weinig kansen en de strafcorners die we krijgen verprutsen we (misschien even wat rustiger aan van de zaterdagavond genieten! al is dat natuurlijk geen excuus) En vlissingen is wel dreigend, maar ook hun strafcorners lopen niet zo geniaal. (sleep ging beter voor de website, dan tijdens de website)

Uiteindelijk scoort vlissingen 5 minuten voor tijd, na een actie over de linkerkant, bal voorgegeven, waar iemand ongeveer 2 meter vor het doel de bal aan kan nemen en heel beheerst afmaakt, waar ik en een van onze verdedigers (met zijn hoofd) nog in de buurt waren, maar geen kans kregen door een uiterst koele afronding. Vlissingen verder niet echt iets weggegeven en zo verliezen we de aansluiting met de top (er van uitgaande dat des en shot gewonnen hebben)

Shot is nu de lachende 3e (of beter gezegd lachende 2e) en wij hebben duidelijk een te smalle selectie (dat zie je in websiteen zoals vandaag, als onze laatste man geblesseerd is) Had hier graag een puntje gered (of eeen overwinning gestolen) maar helaas, vlissingen kan uiteindelijk met 1-0 de punten mee naar het verkeerde van zeeland nemen! Gefeliciteerd mannen!

Wij moeten nu aan de bak tegen des (en de uitwebsiteen tegen gilze, shot en vlissingen) als we nog iets willen klaarspelen dit seizoen. Ik geloof nu dat vlissingen en olympia op even veel punten staan (dus dat worden nog spannende tijden in zeeland)

Conclusie: Volgende week moeten we een stuk beter spelen!


Reageren

OlympiaKeeper | 11/11

@Bolle
Ik weet dat we op dit moment qua verliespunten niet tweede staan, door dat verlies tegen vlissingen, maar ik durf Best wel te voorspellen dat de top 5 DES, Shot, Vlissingen, G-R en Olympia gaat worden. Daar kan ik me in vergissen, maar dat is wat ik op dit moment denk (kijkend naar de uitslagen en de websiteen die we tot nu toe gespeeld hebben) En nu niet denken dat ik arrogant ben omdat ik voorspel dat we met 2-1 van DES gaan winnen, ik kan ook moeilijk voorspellen dat we gaan verliezen, dat zou een flink verkeerde instelling zijn!

MyKey | 10/11

Kijk op 13/12 pas naar de stand ... dan heeft iedereen als het goed is alle websiteen gespeeld en kunnen we pas echt iets zeggen over koplopers, top 5-jes etc.

Voor zowel Gilze als Shot staat er nog een website tegen Goes op het program. Des moet nog tegen Vlissingen en Terneuzen. Alles kan anders zijn zometeen ... Maar ach, rekenen en speculeren doe ik ook en kan erg vermakelijk zijn

Bolle | 10/11

Tering hey! Je moet het echt bijhoUden dat forum, anders moet je alles in een keer lezen en mag je 20x een verslag van dezelfde website lezen...

@ Oloempia keeper:
"Inderdaad, het is nog vrij spannend. De top 5 is wel min of meer los van de onderste 5, maar binnen de top 5 is alles nog mogelijk. Ik denk en hoop dat er nog een hoop spannende potten gespeeld gaan worden"
--> ik denk dat er nog heel veel kan gebeuren in de competitie en dat het nog helemaal niet zeker is of jullie wel in de top 5 terecht komen.. ik neem aan dat je daar op doelde aangezien jullie nu op een geflateerde 2e plek staan... (KNHB)

"Gelukkig geen probleem voor onze speler, het frappante was dat de DDHC verdediger zo hard in z'n kruis werd geraakt, dat ie gewisseld moest worden"
--> Volgens mij hebben die iedere website wel iemand die in de familie juwelen wordt geraakt... bij ons thuis speelde diegene echter wel heel de website door... al bleef hij na de website wel lekker staand een biertje drinken ipv op een kruk te gaan zitten ^^

Bolley ??????? | 09/11

;):P idd... Tactische wissel van Naam moest toch ff gebeuren...


Haaie...

biertje | 09/11

Haha bolley bomans is ineens bolley peekel. Zo snapt iedereen die de pzc leest dat hij die mooie jongen is van het doelpunt tegen olympia. Tactische wissel (van naam) hoor

Bolley Peekel | 09/11

De Beste keeper van Zeeland verdiend ook gewoon een plek in het PZC haha...


Buttinge-Zuid | 09/11

Mooie foto ook in de pzc...

OlympiaKeeper | 09/11

"Olympia-Vlissingen 0-1 (0-0): Het duel was vrij evenwichtig, al toonde Vlissingen meer scherpte. Als één collectief vocht het voor iedere bal en won veelal de persoonlijke duels. Op basis daarvan was de winst verdiend. In de beginfase kreeg het team twee mooie kansen. Die bleven onbenut.

Naarmate het duel vorderde werd ook Olympia af en toe gevaarlijk. Tien minuten voor het einde besliste Roland Peekel dit treffen in het voordeel van Vissingen. Olympia kon geen beroep doen op aanvoerder en routinier Gijs Schueler. Afgelopen week blesseerde hij zich op de training"

Kijk eens aan, komt dit eens even mooi overeen met wat ik gezegd heb (behalve dat het doelpunt 5 minuten voor tijd was volgens mij, maar dat kan ik mis hebben)

En ddhc bewijst voor mij nog maar eens dat ze absoluut geen volwassen ploeg zijn.....

Re:re: Nr. 12 | 09/11

Volwassen reactie, goeie onderbouwing ook. Had niet anders verwacht.

Bolley Peekel!! | 09/11

LEKKER STUK IN HET PZC... TERECHTE OVERWINNING!!! VLISSINGEN KEI HARD GEWERKT EN TERECHT DIE PUNTEN MEE NAAR HUIS!!!!


LATERZ,

@ Nr 12 | 09/11

ZHC! Jullie zijn heilig hoor, jullie durven niemand aan te raken, fysiek spelen komt niet in jullie woordenboek voor.Echt hulde! Als iedereen zo zou spelen als jullie, dan zou de 4e klasse perfect zijn! En zo sportief dat jullie zijn! Jullie zijn echt een voorbeeld voor de gehele 4e klasse! Owja en jullie scheidsrechters zijn echt de Beste van de hele wereld!

Nr.12 | 09/11

DDHC - Zundert 1-3
Redelijke pot van ZHC, Hadden meer goals moeten scoren.

Ondanks de waarschuwingen van vorige week van Olympia wil ik toch nog een keer ff zeggen, je hebt fysiek spel, en je heb lomp fysiek spel.

Er komen zeker 2 acties bovendrijven van ddhc spelers, waarbij ik denk wat heeft dat met hockey te maken.

Het begint in de eerste helft als de DDHC keeper echt idoot uitkomt, en zowel een Zundert als een DDHC speler onderuithaalt. Gelukkig geen probleem voor onze speler, het frappante was dat de DDHC verdediger zo hard in z'n kruis werd geraakt, dat ie gewisseld moest worden. Je snapt wel dat je dan staat te kijken van, wat gebeurt er hier?! De DDHC keeper komt overiges de 2e helft nogmaals zo idoot uit, zonder de bal te raken, en onze speler hard te vloeren. Schijnbaar zijn de scheidsen daar dit spel zo gewend, dat ze er niet meer voor fluiten. Oja en zuivere doelpunten niet zien, maar laat ik daar maar niet over beginnen.

Vervolgens vind er nog een botsing plaats tussen de meest fysieke, (en daarbij raar schreeuwende) ddhc speler van het veld, en onze linksvoor. Gelukkig aan onze zijde maar een klein wondje aan het hoofd, waar de DDHC speler 4 hechtingen in z'n kin nodig had.

Blij dat DDHC uit achter de rug is, en dat we er maar met een paar schrammen van af zijn gekomen +3 punten. Overigens daarna nog wel lekker in de bank gezeten daar, na de website niks mis mee, ddhc.

OlympiaKeeper | 09/11

Inderdaad, het is nog vrij spannend. De top 5 is wel min of meer los van de onderste 5, maar binnen de top 5 is alles nog mogelijk. Ik denk en hoop dat er nog een hoop spannende potten gespeeld gaan worden!

Frietje | 09/11

Gefeliciteerd Gilze Rijen, ik denk dat niemand dit verwacht had gezien het gemak waarmee DES door deze klasse walste tot nu toe.

Sowieso in mijn ogen veel onverwachte uitslagen, had Vlissingen ook niet zo snel zien winnen in terneuzen bijv. Zo te horen wel terecht.

Leuk om te zien dat nog niet alles vaststaat in deze klasse, behalve dan dat Goes hoogstwaarschijnlijk niet in de plus gaat eindigen.

Ikke | 09/11

SHOT-Goes afgelast

Goes weer eens niet genoeg spelers???

drill instructor | 08/11

Hey mannen,
was gewoon een prima pot.
heb veel hard werk gezien en jullie hebben je aan de afspraken gehoUden. Dus de overwinning tegen Olympia was gewoon meer dan verdiend.
En als we zo doorgaan zullen we elke week weer sterker voor de dag komen. dus de rest is gewaarschuwd. op naar de volgende 3 punten

Aanvoerder HCGR | 08/11

Vandaag een hele gave pot tegen DES.. Eerste helft was Rijen echt wel de betere ploeg. Over die veldkansen kan ik niet meer zeggen dan dat het echt onzin is dat we die de eerste helft niet gehad hebben: na minder dan 1 minuut was er al een kans voor open doel! Bovendien had DES simpel gesteld de eerste helft geen antwoord klaar voor de gedurfde manier (hoge druk, achterin 1vs1) waarop wij gespeeld hebben. Daarbij heeft onze keeper de eerste helft niet 1x in actie hoeven komen en hebben we niet 1 corner weggegeven! Ik kan me voorstellen dat het de eerste helft even slikken was voor de mannen van DES, die aangetoond hebben gekregen dat hun suprematie niet altijd onbetwist blijft (of je nou wel of niet je dag hebt mannen!).

Tweede helft was een totaal ander beeld, waarbij ik niet anders kan zeggen dan dat DES de betere ploeg was. Ons spel van de eerste helft was duidelijk een aanslag op het loopvermogen geweest en daar heeft DES (zelfs met 10 man) goed gebruik van weten te maken: snelle aanvallen en snelle kom achterin. Gelukkig haperde de strafcorner van DES net zoals die van ons in de eerste helft niet vlekkeloos liep.

Wij gingen inderdaad juichend van het veld, maar dat lijkt me niet onterecht, daar we de eerste ploeg zijn die de mannen uit d'n Kets heeft weten te stoppen. Adel verplicht zullen we maar zeggen... Toch denk ik nog steeds dat DES de Beste ploeg is van onze competitie (was in de oefenpot afgelopen zomer eigenlijk al duidelijk). Het is voor hen echter alleen maar goed om af en toe eens wat tegengas te krijgen. Dit zullen ze in de 3e klasse namelijk ook krijgen. Ik ben er trots op dat wij de ploeg waren die ze dit hebben mogen geven.. Gelijkspel was volkomen terecht en ik heb al zin in de return!

el fenomeno | 08/11

De 0-1 van vandaag was echt zeer terecht. Hadden in de eerste helft al minimaal 1 goal moeten maken. Tactiek werkte vrijwel de hele website goed, gevaarlijkste man aan banden gelegd en die is toch wel redelijk uit de website gespeeld (zodanig dat ie 3 keer bij een sc over de bal heen maaide).
Wat echter werd gesuggereerd door fc sheriff dat olympia punten heeft laten liggen is niet waar. Vlissingen heeft gewoon terecht de 3 punten meegenomen. Zo kun je het beter bekijken. Maar ik snap je punt. Volgende week zundert, 3 punten.

spikes | 08/11

HCGR DES
Eerste helft was HCGR beter en had moeten soren maar liet dit na. De tweede helft was DES beter. Dit was de Beste website in deze dat klasse dat deze toeschouwer heeft gezien. Compliment voor beide teams dat ondanks de spanning en het hoge tempo de beide teams sportief bleven spelen. Mijn voorspelling: DES kampioen en HCGR Beste 2e.

nr7 | 08/11

Terechte overwinning voor vlissingen.
Als Des nu volgende week even superieur speelt tegen olympia en dan tegen ons weer wat minder:p

MIDDELBURGER | 08/11

Haha olympia keeper had een gelijkspel tegen ons wel terecht gevonden . Uiteraard zijn wij het daar niet mee eens aangezien wij tegen 13 man speelden, meer kansen hadden en olympia zelf niks creërde en het moest hebben van de (onterechte) strafcorners. Ja en als je die dan niet eens weet te benutten dan maak je geen gebruik van het voordeel dat je via de scheids verkrijgt. Dus ja terechte overwinning voor vlissingen die olympia in de tang had door meer vechtlust en mentaliteit te tonen.

Groeten uit het zonnige Zeeland!!

OlympiaKeeper | 08/11

Ik gaf ook al aan dat dat natuurlijk geen excuus is. En helaas is onze selectie zo smal dat een blessure wel degelijk een groot verschil kan maken, dat is ons zwakste punt. Maar terechte overwinning voor vlissingen, al hadden we er net zo makkelijk een gelijkspel uit kunnen slepen! Ik denk dat vandaag de instelling van vlissingen ook veel beter was. Ze speelden een stuk gretiger in de duels. Olympia is een team dat zijn punten moet pakken met werken! En dat laten we nog te vaak na.

Nr. 8 | 08/11

Well done Gilze! Niet echt gunstig voor ons in de strijd voor de tweede plaats... maar wel klasse dat DES niet onverslaanbaar is!

FC Sheriff | 08/11

Hadden vandaag wederom onze dag niet. De 1e helft was Gilze inderdaad de bovenliggende partij, maar ze konden verder geen uitgespeelde mogelijkheid creeren. Maar de strafcorners waren geen bedreiging, waarbij onze keeper de ballen ook goed tegenhield!

De 2e helft was had een totaal ander spelbeeld. Wij waren veel meer in balbezit (ivm met die 50/60%), alleen is het altijd lastig om te hockeyen tegen een ploeg die met 11 man in de eigen 23, of zeg maar eigen cirkel, staat te verdedigen. Daarnaast kregen we 3 strafcorners, waarvan er 2 enkele centimeters naast vlogen. Daarnaast was de gele kaart ook wel terecht, alleen hadden de scheidsrechters 10 seconden daarvoor niet gezien dat onze linksback totaal in elkaar gehakt werd door de verdedigers van Gilze in hun cirkel. Oftewel, minimaal een strafcorner voor ons kijkend naar de opzettelijke overtreding in de cirkel van Gilze Rijen zelf. Ook uit de kans van onze spits bleek wel dat we de 2e helft de betere ploeg waren, maar soms heb je weinig geluk.

Dat zullen we komende zondag laten zien in de thuiswebsite tegen Olympia, waar we natuurlijk weer voor de volle 3 punten zullen gaan! Was nog wel leuk om te horen dat Olympia thuis tegen Vlissingen punten heeft laten liggen.

Groetjes thuis

DES | 08/11

gilze - DES 0-0

eerste puntverlies voor ons.....
vooropgesteld was de uitslag terecht. Gilze begon scherp aan de website en was fel en blonk vooral uit in verdedigen. in de eerste helft was gilze zelfs de bovenliggende partij op basis van de kansen. Wij hadden nauwelijks iets gecreeerd en gilze liet 4 strafcorners onbenut (overigens ook nauwelijks veldkansen voor gilze).

In de 2e helft een heel ander beeld wij zetten gilze enorm onder druk en eigenlijk komen zij er niet meer aan te pas zelfs even met 10 man (terechte gele kaart) bepaalden wij het spel. grootste kans van de website kwam van onze spits die de keeper al kwijt was en alleen voor een leeg doel naast schoot. Ook uit onze anders zo betrouwbare corner wisten wij het net niet te vinden.

Conclusie: Gilze zeer geconcentreerd en gediciplineerd gespeeld en daarom terecht een punt eruit gesleept. Zij liepen juichend het veld af.

HCGR | 08/11

Gilze-Rijen - Des 0-0

Eerste helft veldoverwicht 60/70 procent van Rijen. Tweede helft voor DES 50 / 60 procent. Rijen was over de website gezien wel beter maar terechte uitslag

Strafcorners illustreert dit, Rijen 5 en Des 3.

Terecht blij met het punt en leuk om te zien dat DES hier ziek mee was.

MyKey | 08/11

Dat ik nog eens blij kon zijn met een team uit zeeland ... met Goes in ieder geval niet. Knap van Vlissingen dat jullie van 13 terneuzenaren (?) hebben gewonnen, of waren de helden in het roze ditmaal gewoon erg correct aan het fluiten?

nr.10 | 08/11

DDHC - Zundert: 1-3
Terechte overwinning voor Zundert die de gehele website de bovenliggende partij was.

Vlissingen | 08/11

Natuurlijk is de uitleg van olympiakeeper iets geflateerd.... Zaterdag avond en één blessure dat zijn natuurlijk geen excuusjes.. Vlissingen gaf (bijna)niks weg, en de strafcorners die wij tegen kregen waren eigelijk al niet echt terecht (denk aan die bal die "express" over de achterlijn ging). vlissingen liet zoals het hele seizoen al wel veel uitgesproken kansen liggen waardoor een vroege 1/2/3 doelpunten niet werden gemaakt... Olympia had totaal geen antwoord op ons spel en liet zich er in mee slepen... De coach van de terneuzenaren noemde ons spel slap en laf, terwijl wij juist de aanvallende ploeg waren ... maarja... gewoon terechte overwinnen voor vlissingen..