arbitrage

Geplaats door: Edward ( )

  • 4C
  • 28/12
  • 826

persoonlijk vind ik dat er in de 4e klasse redelijk slecht gefloten wordt, enkele uitzonderingen daargelaten. op bijvoorbeeld Culemborg en flevoland zijn de scheidsrechters prima... lelystad, Doorn, zeewolde en naarden daarentegen is echt verschrikkelijk. vind het niet gek dat naarden zo hoog staat!!!!!

welke vereniging heeft in onze poule de Beste scheidsrechters??
Reageren

Patrick | 26/02

Als ik het goed lees wordt die partijdigheid niet gesuggereerd, maar gewoon gesteld. En terecht lijkt me, er zijn meerdere voorvallen bekend waarin dit overduidelijk gebeurd.

Sterker nog, in 4B hebben ploegen (Purmerend met name) het zelfs al in hun tactiek opgenomen. Een ploeg die het continu net niet haalt, kan zo'n laatste zetje wel gebruiken. Het is namelijk algemeen bekend dat er simpelweg niets tegen te doen is. Klaag, protesteer en dien bezwaren in bij de bond wat je wilt, maar het zal niets veranderen.

Hoe gelijk je ook hebt, maar zolang er geen ooggetuige van de bond bij is geweest, krijg je het niet. De bond heeft ook aangegeven geen tijd (lees zin en/of geld) te hebben om dit soort 'akkefietjes' te behandelen, laat staan dus komen bekijken.

Kortom, accepteer het en/of doe hetzelfde.

1 | 23/01

Hieboven wordt partijdigheid gesuggereerd, ik kan je vertellen dat dat bij onze club nooit zal voorkomen, vorig jaar was de arbitrage bij ons beter, meestal 2 bondsscheidsrechters, dit jaar lukt dat wat minder ivm de beschikbaarheid van beide heren. Er zijn idd wat websiteen die slecht gefloten waren, maar de bewering dat clubs uit de 4e klasse proberen hun teams uit de 4e klasse te fluiten, dat slaat nergens op!

Groeten Karel (hockeyclub Zeewolde)

#7 Culemborg | 10/01

En jij hebt daar natuurlijk als toeschouwer de Beste kijk op?! Kom op man, schei uit! Wij hebben inmiddels bijna alle uitwebsiteen gespeeld en kunnen een duidelijk onderscheid maken tussen goede en slechte scheidsrechters. In de websiteen tegen Naarden en Flevoland werd er gewoon goed en onpartijdig gefloten! Bij Doorn was het gewoon echt verschrikkelijk. Twee oude knarren, waarvan de een half blind was. Wij zijn er hier echt ingefloten!

Toeschouwer | 03/01

Overal wordt er ...... gefloten, want iedereen wilt natuurlijk zijn eeste team uit de 4de klasse hebben!!! En nou niet zeggen dat het alleen bij een paar clubs gebeurd.Ook geweldig hoe mensen tot een conclusie komen van goede of slechte scheidsrechters meeste mensen maken 1 website mee en hebben meteen een mening daar over.Het team wat daarna komt heeft alleweer gehoord van die scheidrechters en de scheidsen kunnen vanaf voor de website in hun ogen al niet fluiten. Nou suc6 allemaal en hockey gewoon voor je plezier.

oester | 02/01

Doorn is idd erg beroerd en ook nog partijdig
Nijkerk is ook niet al te Best maar niet partijdig
Bij Naarden en Flevoland is Culemborg goed gefloten