Tussenstand

Geplaats door: Frietje ( )

  • 4C
  • 30/11
  • 1634

Nu iedereen eenmaal tegen elkaar gespeeld heeft (op SHOT en Goes na, maar dit mag denk ik geen naam hebben) is het wel leuk om even een tussenstandje op te maken en misschien vooruit te blikken. Zo staat het er nu voor:

Pos. teamnaam GS PT
1 DES H1 9 25
2 Gilze-Rijen H1 8 20
3 Olympia H1 8 18
4 Vlissingen H1 9 18
5 Shot H1 7 16
6 Zundert H1 9 8
7 Mistral H1 8 7
8 Dommel H1 9 6
9 DDHC H1 8 4
10 Goes H1 7 -2

Reageren

JP | 30/11

Het zou terecht zijn als des en gilze promoveren, maar shot moeten wij wel kunnen hebben. Dat we olympia kunnen pakken hebben we gelukkig al laten zien. De top 5 is wel duidelijk, maar hoe de volgorde van 3 tot 5 gaat worden wordt nog heel spannend. Ik heb er zin in, en hoop natuurlijk dat wij die derde plek kunnen pakken. We zullen zien.
Groetjes uit Middelburg!

Nr. 8 | 30/11

Op verliespunten staan wij nu tweede. Paar keer zelf geluk gehad (Vlissingen en Mistral uit) en een paar keer een tegenstander bij ons geluk gehad (zoals Gilze).

Oftewel; als we dit kunnen doorzetten en geen onnodige punten laten liggen dan ziet het er goed voor ons uit! Gilze en Olympia zijn voor ons de belangrijkste websiteen in de tweede seizoenshelft. Als we dan geen fouten maken tegen Zundert / Mistral / Vlissingen dan zou SHOT, met een nieuw veld, eindelijk naar de derde klasse kunnen!

Met een beetje geluk trekt dat dan ook wat betere spelers aan, die nu vaak in 'de plaats van herkomst' blijven hockeyen omdat 4e klasse niet ECHT aantrekkelijk is...

Maar goed... niet te veel op de zaken vooruitlopen :)!

Buttinge-Zuid | 30/11

Misschien is het goed om te zeggen dat Vlissingen altijd pas na de winter echt warm is gedraaid..

Frietje | 30/11

De conclusie is ook niet dat de hele competitie gelopen is. Dit is gewoon wat ik verwacht dat er gaat gebeuren gebaseerd op de websiteen die ik gespeeld heb en de indruk die ik daarin kreeg van de teams. En daarin vond ik DES en Gilze er wel bovenuit steken. Ik mag alleen hopen dat jullie inderdaad je Best zullen doen om tweede te worden.

OlympiaKeeper | 30/11

Zoals ik een tijdje terug al zei denk ik dat DES kampioen gaat worden met een spannende strijd om plaats 2 tussen Shot, Gilze, Olympia en Vlissingen. Met de Bestte papieren voor shot en gilze rijen. Wij hebben tegen shot en vlissingen in thuiswebsiteen twee dure misstappen gemaakt, maar als we net zo'n goede tweede helft van het seizoen spelen als vorig jaar, dan zijn wen og lang niet kansloos. We mogen ons echter nog maar weinig (tot geen) fouten permiteren en kunnen tegen iedereen punten laten liggen. Kortom we zullen aan de bak moeten!

Shoarma Sjonnie | 30/11

Het aantal gespeelde websiteen klopte niet, moet dit zijn:
1 (1) MHC DES 9 25
2 (2) Gilze Rijen 9 20
3 (3) Shot 8 19
4 (4) MHC Olympia 9 18
5 (5) Vlissingen 9 18
6 (6) Zundert 9 8
7 (7) H.C. Mistral 9 7
8 (8) MHC De Dommel 9 6
9 (9) DDHC 9 4
10 (10) Goes 8 -2

MyKey | 30/11

Ik snap de conclusie niet dat de hele competitie gelopen is. Shot staat virtueel tweede en heeft slechts drie verliespunten op DES. Een van de weinige interessante confrontaties na de winter zijn Gilze-Shot en Des-Shot (denkt aan de 4-4 van vorig jaar). Olympia en Vlissingen komen op bezoek. Nee het is wat mij betreft nog helemaal niet zeker.

Des, Shot, Gilze en ik vlak Olympia niet uit doen gewoon mee om plek 2. Ben het er wel mee eens dat vlissingen nog wel steekjes laat liggen na de winter.

el fenomeno | 30/11

Top 5 gaat onderling uitmaken wie er gaan promoveren hoewel DES wel zeker is. Vlissingen in tegenstelling tot de teams in het rechterrijtje niet zo afhankelijk van 2 spelers die vertrekken.

Frietje | 30/11

Ik verwacht dat DES en Gilze zo blijft, in mijn ogen terechte promovendi.

SHOT zal denk ik derde worden, heeft ook nog twee websiteen tegoed. Vlissingen gaat in mijn ogen zakken, zeker nu twee betere spelers van hen weg zijn.

Goes zal denk ik de rode lantaarn wel vast kunnen hoUden, beetje de Kenny van Hummel van deze klasse. Hoop en denk dat we zelf nog wel een plaatsje, of 2 kunnen stijgen (alhoewel het gat naar de top 5 erg groot is). Op zich redelijk tevreden over wat we bij vlagen hebben laten zien in ons eerste jaar vierde klasse (vaak heel redelijk meegespeeld), maar verwacht wel dat het beter wordt.