Uitslagen 6-12

Geplaats door: Nr. 8 ( )

  • 4C
  • 06/12
  • 1688

SHOT - Dommel; 4-0
Reageren

OlympiaKeeper | 09/12

Pffff Best wel jammer als mensen dan ook onder jouw naam gaan posten! Hulde

H. Etze | 09/12

Beetje jammer dit niveau

OlympiaKeeper | 08/12

ik ben homo

OlympiaKeeper | 08/12

Wat een slecht getypt bericht van die keeper van oloempia ^^

OlympiaKeeper | 08/12

Dat Rotterdam dwe hoofdstad is toch algemeen bekend!
Groetjes uit Rotterdam (en niet Buttinge) Zuid!

JP | 08/12

Idd sinds wanneer is vlissingen de hoofdstad van Zeeland. Ik dacht dat de hoofdstad buttinge-zuid was..

Groetjes uit Rotterdam (das toch de hoofdstad van nederland??)

@ nr7 | 08/12

Denk dat DES een aantal maatjes te groot is voor jullie, niet zomaar één

nonine | 08/12

Mistral - Olympia was zeker geen mooie website (voor mistral) om de winterstop mee in te gaan, zeker niet voor mij als gelegenheids-linksback.

Nr. 12 | 08/12

Goes - Zundert 2-12

Wat zal k zeggen, wij begonnen furieus, 0-1 in de eerste minuut, 0-8 de eerste helft. Dat tempo was moeilijk vast te hoUden de tweede helft, en door het eenrichtingsverkeer gingen we misschien wat teveel bij het goal van goes wachten. Stilstaande spelers zijn makkelijker te verdedigen, en Goes kreeg nog 2 of 3 strafcorners.
Scheidsen waren van bedroevende qwaliteit, nieuwe regel waarbij je niet direct in de cirkel mag spelen vannuit het 23m gebied, dus ook bij de lange corner, waren ze niet van op de hoogte, en een van de twee tegendoelpunten was een hoog ingeslagen strafcorner. Idd geslagen.... Maar ach, waar klagen we over..... Lekker afstand kunnen nemen van Mistral. Op naar de aansluiting na de winterstop, tegen vlissingen en olympia moeten we ons kunnen revancheren!

nr7 | 08/12

ik las net een verslag van des op hun site
Als we de Vlissingse verslagen mogen geloven, was het helemaal aan de scheidsrechters te danken dat wij altijd thuis winnen.

Als de gesprekken gevolgd worden die na afloop van de website gevoerd zijn, dan wint des inderdaad. Des is nu een maatje te groot, maar na de winterstop zal het zeker lastiger worden. nu ga ik maar eens slapen anders haal ik mijn practicum morgen niet^^
groeten uit Leiden:p

Buttinge-Zuid | 07/12

www.hockeydes.nl/index.php?page=87

Sinds wanneer is vlissingen de hoofdstad van Zeeland??

Frietje | 07/12

Tja 8-1 verloren tegen Olympia, waarin opnieuw veel doelpunten vielen in het einde van de tweede helft. Op het moment dat de website gespeeld is hebben we nog wel eens de neiging om de koppies te laten hangen. Daarnaast had onze gelegenheidslinksback niet zijn dag, wat vooral resulteerde in veel doorschietende scoops.

Verder niet scherp begonnen en daardoor snel 0-2 achter. In de rest van de eerste helft dit wel goed opgepikt en meerdere malen gevaarlijk geworden, bal wilde er echter niet in. Enerzijds door een beetje pecht, anderzijds omdat we niet geconcentreerd waren voor de goal.

Na de rust leken we even de website te kunnen keren, maar hier volgde iets te snel de 1-3 op. Dat moment heeft ons denk ik voornamelijk de website gekost.

Wel goede derde helft, gezellige gasten die zelfs mee de Rucphense kroeg ingingen.

Hetze???? | 07/12

Heren,

Wat te denken van de hetze over de keeper van Olympia?? Wel makkelijk om met z'n allen op 1 persoon te gaan lopen vitten. Dan voelt lekker he mannen, we zetten die keeper van Olympia nog een keertje te kakken... Flauw hoor....

MyKey | 07/12

Ik verbaas me over Dommel en de plaats die zij bezetten op de ranglijst. Deze heren kunnen Best aardig hockeyen. Het is dat wij genoegen nemen met een goed eerste kwartier en vijf geweldige minuten na rust, maar daar loop je niet zomaar overheen.

Daarnaast zegt de uitslag 8-4 (gilze-dommel) daar genoeg over (des wint maar met 5-0 thuis) en denk ik dat wij met 4-0 de boel prima hebben uitgespeeld. Pas laat in de eerste helft kreeg dommel het eerste schot op goal, hun keeper stond af en toe schitterende ballen er uit te halen, en wij faalde vrij vaak voorin.

Zundert overigens 12 goals tegen Goes? Netjes! Misschien kan Goes nu alvast aangeven of ze überhaupt zin hebben om te komen aankomend weekend, dan hoUden we daar rekening mee!

nr5 | 07/12

DDHC - DES
absoluut geen overdreven fysiek spel. Gewoon normaal hockeyen met nog een leuk afscheid van 2 jongens van DDHC.

- jammer dat een terecht doelpunt van ons nog is afgekeurd maar dat maakt verder ook niks meer uit.

OlympiaKeeper | 07/12

@Geert-Willem

Ik wil absoluut geen hetze beginnen. Maar ik mag Best zeggen dat bij ONZE website tegen ddhc er nogal fysiek gespeeld is (en dat daar toen absoluut niet voor gefloten werd) Verder geen probleem met die gasten en hoe ze tegen anderen spelen (en hoe er dan gefloten wordt) kan ik niet inschatten. Ik hoor van mistral en des bijvoorbeeld dat ze geen problemen hebben gehad en van een ander team (ik geloof shot, maar dat weet ik niet zeker) dat ze hetzelfde hebben meegemaakt. Wij hadden mazzel dat we zonder blessures naar huis gingen, dat is gewoon de waarheid. Dat is geen oordeel over ddhc in het algemeen, maar wel in die website! Dit is alles wat ik toen wilde zeggen en daar laat ik het dus ook bij!

DES | 07/12

verhaal van de website:

-zakelijke overwinning
-des simpelweg stukken beter
-geen fysiek spel
-prima scheidsrechters
-sportiviteit top

conclusie: OlympiaKeeper is een huilebalk

Nr. 8 | 07/12

Dommel inderdaad niet zo slecht. Eigenlijk kopie van de uitwebsite; website in 15 minuten in de zak steken (3-0) en daarna rustig uithockeyen.

@nr7 | 07/12

Dommel is zo slecht nog niet.

Geert-Willem | 06/12

Hallo allemaal
Jammer dat wij met ons team uit Teteringen dit jaar niet door konden gaan, maar ik volg de 4e klasse c nog steeds.
Maar nu deze note:

Een van onze jongens is bij ddhc gaan spelen en heeft het kenbaar naar zijn zin, ik ben de laatste twee weken eens gaan kijken en vraag mij het volgende af:

Beste Olympiakeeper
Waar haal jij al je frustatie vandaan, heb je problemen om uit de kast te komen of zo!!
Volgens mij ben jij een hetse tegen die jongens begonnen.
Als dit hard spel is wat waren wij dan vorig jaar.
Als jij je ook zo opstelt op je werk, dan denk ik dat je heel ver komt, een leuke collega.

DES | 06/12

DDHC - DES: 1-13

geen bijzondere website gewoon maximaal ingemaakt die gasten. wel eerste velddoelpunt van het seizoen tegen gekregen na een scrimnage. Verder geen bijzonder fysiek spel van de kant van DDHC dus dat valt ook allemaal wel mee daar. Al met al sportieve website met eenrichtingsverkeer.

Fijne feestdagen en tot over een maand of 3

OlympiaKeeper | 06/12

Mistral - Olympia 1-8

Fabriclive 40 als voorbereiding in de auto (aanrader voor iedereen NOISIA!) Om vervolgens bij een gesloten clubhuis aan te komen! Mistral baalde net zo hard als olympia (nog bedankt voor de koffie he!)

Over de website:
Olympia begon veel beter dan Mistral, waardoor er binnen tien minuten 0-2 op het scorebord stond (en nog 3 of 4 onbenutte strafcorners) kortom alles leek lekker soepel te verlopen. Wij verzwakken dan in de mandekking en mistral gaat minder sloridg spelen. De reest van de eerste helft is voor mistral en dat resulteerd ook in een hoop kansen (met als meest noemenswaardige de bal van kopcirkel op de kruising) Maar mistral komt niet tot scoren en zo gaan we met die voorsprong rustten. 2e helft begint mistral wat beter en wij zijn nog niet helemaal wakker. Mistral scoort dan ook de verdiende aansluitingstreffer! Maar heeft dan pech dat olympia meteen daarna de 1-3 laat aantekenen. Het verzet is helemaal gebroken als wij de 1-4 maken (vrij snbel na de 1-3) Mistral krijgt ook nog wel kansjes, maar is eigenlijk vanaf dan vooraal uit de counter gevaarlijk. Olympia loopt uit naar 1-8 en daar is volgens mij dan alles wel mee gezegd!

3e helft was prima! En ik hoop dat mistral wat meer punten pakt dan ze nu hebben, datzou wel terecht zijn (al helemaal als ze dat tegen shot/vlissingen/gilze doen) Succes in de rest van de competitie! En iedereen een goede winterstop gewenst!

nr7 | 06/12

hmm shot thuis slechts 4 tegen dommel:S
geen tegendoelpunten dat dan weer wel, maar vind het een kleine uitslag.