Uitslagen 7-3

Geplaats door: Uitslagen 7-3 ( )

  • 4C
  • 07/03
  • 1567

Gilze Rijen - Shot 2-0
Reageren

DES | 09/03

en we zijn weer begonnen hiep hoi en we mogen weer lekker gaan zeiken op de scheidsrechters.

het is een bekend verhaal in de 4e klasse dat clubscheidsrechters veelal in het voordeel van de thuisspelende partij fluiten. je zal dit toch moeten accepteren en zorgen dat je kwalitatief gewoon stukken beter bent en op basis daarvan wedstrijden winnen.

Het blijft toch zuur zoals al is verwezen naar pelikaan vorig jaar waar wij de dupe van werden (overigens wijten wij het mislopen van promotie daar niet aan).

Wij spelen overigens al jaren tegen shot en heb nog nooit is aan te merken gehad op de leiding daar. Dit seizoen Gilze uit was ook prima. Gilze heeft gewoon een hele stugge ploeg die goed georganiseerd verdedigen alleen met weinig aanvallende kwaliteiten.

Door Gilze wordt het gaatje weer groter op weg naar het kampioenschap en wordt het nog extra spannend voor de 2e plek.

vlissingen | 09/03

De olympia keeper schitterde overigens door afwezigheid bij de wedstrijd vlissingen -olympia.

Ik meende ook ergens te lezen dat olympia gilze kan pakken met techniek enzo, maar zet ingvar (nr 15) vast en de opkomende nr 4 (laatste man) en ze kunnen niks meer.

nr 38 | 09/03

Ik krijg sterk het idee dat mykey en de olympiakeeper goede vrienden zijn! Kunnen allebei alleen maar zeiken en het ligt nooit aan hen zelf!

MyKey | 09/03

Ja mooie counters ja. En als we het daar toch over hebben... Vakkundig hoe de gilze keeper onze aanvaller van zijn stick ontdoet dmv een vakkundige trap. Shot verbijsterd en gilze kan m binnentikken in die counter. Dit is dus 1 van de strafcorners die we niet kregen waar de neutrale toeschouwer vermoedelijk al op duidde. Nee wouter slaat tot nu toe elke spijker op zijn kop.

Nr. 8 | 08/03

Mwah ik ben ook niet te spreken over de scheidsrechters, maar ik kijk ook graag naar onszelf. Heel simpel; als je het achterin potdicht houdt en niks weggeeft ga je minimaal met een punt weg. Als je daarnaast een overduidelijke goal weet te maken, waar geen twijfel over KAN Bestaan, dan ga je met drie punten weg.

Als je de scheidsrechters tegen je hebt wordt die opdracht alleen een stuk lastiger...

Wouter | 08/03

Je pakt nu de enige reactie eruit die gematigd negatief is ipv ontzettend negatief. Overigens is hij de enige die er zo over denkt bij ons. En ik zoek niet naar een makkelijke oplOssing. Ik wijs gewoon op de partijdigheid van jullie scheidsrechters. Je doet het zo erg makkelijk af en dat is niet terecht, want het was een zeer belangrijke wedstrijd. Ik ben inderdaad niet van plan om er nog iets over te zeggen. Hopelijk komt er dit seizoen nog gerecgtigheid en zakken jullie nog 1 of 2 plaatsjes.

NR 7 | 08/03

we kunnen wel gaan lopen zeuren maar we worden het er toch niet over een jullie NR 8 zegt zelf ook " Verder mag gezegd worden dat de heren scheidsrechters een aantal dubieuze beslissingen hebben gemaakt; niet heel opvallend aanwezig, maar wel bij de minste twijfel in het nadeel van Shot fluiten.
Dat is overigens niet de reden dat we verloren hebben; Gilze gewoon efficienter met de counters.

dus miss heb jij dan de wedstrijd door een hele andere kant gezien ofzo maar jullie acht vond het niet storend en besLissend
ik wil de rest over ons goed spel wat jullie NR8 aankaart ook nog wel effe een keertje laten zien :::: Tsjaa, saaie wedstrijd. Gilze groef zich aardig in en eerlijk is eerlijk; gaven weinig tot niks weg achterin. Twee counters vliegen erin, want meer kansen heeft Gilze eigenlijk niet gehad (op een verdwaalde strafcorner na).

Wij speelden zeker niet slecht, aardig combinatiespel tot aan de 23, maar daarna was er niet meer doorheen te komen.


nouw ja denk dus dat het allemaal wel mee valt maar ja we kunnen er niks meer aan veranderen en als je verliest dan zoek je nog al snel naar de makkelijkste oplOssingen maar het lag dus zeker niet aan de scheidrechters
en het waren ook niet de zelfde want op het punt dat damens 1 begon stond ik nog HVA te fluiten die vervolgens onze wedstrijd floten maar dat terzijde

groeten halleeeeeeee

Wouter | 08/03

Ja, blablabla.... Ben blij dat er tenminste nog iemand van jullie het lef heeft om te reageren. Vind het ook wel mooi dat je daar op ingaat en niet op het feit dat jullie zwaar partijdige scheidsrechters hebben neergezet. Overigens zou ik ook niet eens de moeite nemen om te ontkennen. Ik heb nog nooit lopen zeuren over de kwaliteit of partijdigheid van scheidsrechters, want dat heb je nu eenmaal in de 4e klasse..Maar wat er bij jullie is gebeurd zou echt niet moeten kunnen. In een cruciaal duel dit soort mensen neerzetten. Een gele kaart willen geven en dan tegengehoUden worden door spelers van Gilze, omdat, en ik quote: 'We daar toch niets aan hebben'...

Je backhand zat er overigens inderdaad mooi in (die 1e dan), dat mag gezegd worden. Helaas heb je alleen maar houthakkers om je heen staan en op het moment dat je door bondsscheidsrechters gefloten gaat worden ga jij geen ballen meer krijgen. Toch nog veel succes gewenst de rest van de competitie, maar dat hebben jullie niet nodig. Daar zorgen de scheidsrechters wel voor he..

hcgr | 08/03

NR 7 de backhand koning hier of je bent een beetje scheel of anders weet ik het niet maar er stonden 100% zeker te weten bij beide wedstrijden andere scheidsrechters hoor

Wouter | 08/03

Feit is dat Gilze de wedstrijd heeft gewonnen (en misschien wel promotie) met dank aan de scheidsrechters. Vorig jaar is DES ongeveer hetzelfde overkomen doordat Liberty er bij Pelikaan werd ingefloten. Olympia zou op basis van kwaliteit een goede kans hebben om Gilze te verslaan. Iedereen weet jammer genoeg al dat dat toch niet gaat gebeuren, aangezien er vast weer dit soort scheidsrechters staan. Het is jammer dat er nog steeds clubs Bestaan waar dit soort dingen gebeuren. De scheidsrechter was overigens dezelfde die de wedstrijd daarvoor 2 doelpunten van SHOT dames 1 had afgekeurd. Dit soort clubs horen niet in de 3e klasse thuis. Wel fijn dat ze er toch direct weer uitgaan. Als er door bondsscheidsrechters gefloten gaat worden gaat Gilze echt geen punten pakken.

Toeschouwer | 08/03

Ik heb tot mijn pensioen in het oosten van het land gewoond, dus ik weet niet hoe er bij Push wordt gefloten. Verder wordt er volgens mij vanaf de 3e klasse door bondsscheidsrechters gefloten.

Buttinge-Zuid | 08/03

Als je vindt dat er bij push eerlijk wordt gefloten moet je je toch even laten nakijken toesch..ehm supporter van Shot

Toeschouwer | 08/03

Ik ben onlangs in Rijen komen wonen en ik dacht laat ik een bij het hockey gaan kijken. Ik heb de wedstrijd tegen SHOT gezien en daar werd ik niet vrolijk van. Ik heb twee scheidsrechters gezien, zo onsportief, als club zou je zo niet moeten willen winnen. De aanvallers van SHOT werden alleen maar op de stick geslagen en zo het hockey onmogelijk gemaakt. SHOT had minimaal 7 tot 8 strafcorners meer moeten hebben en over gele kaarten zal ik het maar niet hebben. De volgende keer ga ik wel bij Push kijken. Niet zo zeer omdat het hockey dan beter is, maar omdat ik graag naar eerlijke sport kijk.

Wouter | 08/03

Gewoon schandalig. Als je 2 scheidsrechters neerzet die elke bal die in de buurt van de eigen cirkel komt affluit..Dan houdt het gewoon op. Het was gewoon 11 tegen 13 en niets anders. Echt ontzettend triest. Gilze komt technisch zwaar tekort en kan op eigen kracht onmogelijk promoveren. Als dit team 3e klasse gaat hockeyen degraderen ze met 0 punten. De scheidsrechters hebben de wedstrijd beslist en niemand anders, geen discussie mogelijk. Dat moet even gezegd worden.

Nr. 8 | 07/03

Tsjaa, saaie wedstrijd. Gilze groef zich aardig in en eerlijk is eerlijk; gaven weinig tot niks weg achterin. Twee counters vliegen erin, want meer kansen heeft Gilze eigenlijk niet gehad (op een verdwaalde strafcorner na).

Wij speelden zeker niet slecht, aardig combinatiespel tot aan de 23, maar daarna was er niet meer doorheen te komen. Verder mag gezegd worden dat de heren scheidsrechters een aantal dubieuze beslissingen hebben gemaakt; niet heel opvallend aanwezig, maar wel bij de minste twijfel in het nadeel van Shot fluiten.

Dat is overigens niet de reden dat we verloren hebben; Gilze gewoon efficienter met de counters.

vlissingen | 07/03

olympia-vlissingen 3-3
(oefen duel)

senior | 07/03

De Dommel - DDHC 4-2

MyKey | 07/03

Tijdens het kijken van Gilze dames I - Shot dames I schoot me opeens te binnen dat hier helemaal niet te winnen valt. Shot maakt goal, goal wordt door scheids goedgekeurd, de ander weet het nog niet en overlegt met ... de coach van Gilze. Vervolgens (na een overleg van 5 seconden) keuren ze de goal af. Bijzonder op zijn minst... het was niet eens in zijn cirkel. Nee... Shot heren I kon op voorhand niet winnen bij Gilze.

nonine | 07/03

Zundert - Mistral 3-2.

Zuurheid ten top, op naar de volgende wedstrijd in deze mickey mouse poule.

Spikes | 07/03

Schaakspel, weinig kansen voor beide teams. Voor onpartijdige toeschouwer niet leuk om naar te kijken. Shot 1e helft iets beter, Rijen 2e helft beter. Rijen efficienter met haar kansen. Uitslag had zelfs nog veel groter kunnen zijn, Rijen heeft kansen verspeeld.