uitslagen

Geplaats door: hcgr ( )

  • 4C
  • 28/03
  • 1457

rijen - olympia 2-0
Reageren

nr. 9 Olympia | 03/04

Gizle, ik heb vorige week mijn scheembeschermers bij jullie laten liggen. ze zijn wit, met zwart aan de binnenkant en je kan ze zo onder je sok schuiven. bovenaan staat met blauwe stift Tim geschreven. heeft iemand ze gevonden?

groetjes

vlissingen | 29/03

geen lange post olympia keeper:S
vind hem maar een beetje klein voor jou doen.
enne mike denk dat degene met de bal de enkelblessure niet echt doorhad. normaal stoppen we altijd wel bij een blessure.

WodkaJus | 29/03

Sluit me aan bij OlympiaKeeper.

Olympia mocht spelmaken maar had te vaak last van het veld. Rijen niet fortuinelijk met de kansen maar toch 2 keer mogen scoren wat gewoon een terechte uitslag was!

3e helft was zeer geslaagd!

OlympiaKeeper | 29/03

Ik sluit me in principe aan bij Mart. Gilze stond achterin gewoon heel goed en liet ons het initiatief. Al is er niet echt sprake van initiatief als je vervolgens de bal 10 keer te langzaam rondspeelt en hem uiteindelijk zonder echt gevaarlijk te worden kwijtraakt. Uitslag had hoger uit kunnen vallen en behalve een paar verdwaalde strafcorners hebben wij geen kans gehad. Gilze heeft moeite met het spel maken maar verder is dat een prima ploeg. En na afloop was het ook gewoon gezellig.

mart | 29/03

de uitslag bij rijen-olympia(2-0) was volkomen terecht, olympia speelde vreselijk, kwamen er niet aan te pas, veel mazel dat teuntje niet scherp was anders was het mischien wel 10-0 geworden. de kopbal van die olympiaan kwam trouwes goed hard aan(hij zal we koppijn hebben vandaag)

RIJEN VOOR T KAMPIOENSCHAP!!!!

Mike | 29/03

ik vond het gemeen dat jullie mijn enkel blessure niet serieus namen! Voor de rest vind ik Vlissingen-papi's Best wel chille bazen! Volgende keer gewoon niet buiten roken en bij ons gaat zitten - veel gezelliger.

Mooi potje, inderdaad scheids van buitenaf en met zijn collega hielden ze het lekker kort zoals het hoort in de vierde klasse. Jammer dat Olympia het niet op een gunstige 0-0 heeft weten te hoUden. Hoor ik graag het fijne van.

nr7 | 28/03

nja lekker strak hoUden vond dat ze een paar foute beslissingen in het begin hadden. onze coach reageerde daar gewoon volkomen fout op en dat werkte niet in ons voordeel. heb zeker slechtere scheidsrechters gehad en jullie hebben terecht gewonnen. snapte alleen die 10 minuten voor verbaal niet echt
terwijl die man 5 meter buiten de cirkel de bal neemt, de bal heen en weer haalt, de cirkel inloopt (-->meer dan 5 meter gerold de bal) en dan wordt afgefloten. hij gaat verhaal halen en mag 10 minuten gaan zitten.
verder is het helemaal aan onszelf te wijten. we lieten onszelf teveel opfokken

Nr. 8 | 28/03

Mmmm, vond de scheidsrechters geeneens zo slecht om eerlijk te zijn; lekker strak hoUden, weinig dingen gemist en in ieder geval niet partijdig (alhoewel jullie daar misschien anders over denken; maar zie de twee afgekeurde doelpunten van ons en het feit dat 1 van de scheidsrechters van DES is... ;)). Heb in ieder geval dit seizoen slechtere scheidsrechters gezien!

Olympia mooi verhaal over Gilze te vertellen? Terechte uitslag... of...?

nr7 | 28/03

shot-vlissingen 5-1
terechte uitslag. scheidsrechters waren niet geweldig en paar rare beslissingen maar verlies verder echt aan onszelf te wijten. gewoon belabberd gespeeld.

nonine | 28/03

zo zo, de dommel uit is toch een challenge apart. vorige keer gelijkspel ?

we horen graag de details :)

verdere uitslagen ook conform verwachting.

Senior | 28/03

De Dommel - Zundert 5 - 2