De Stand

Geplaats door: #1 ( )

  • 4D
  • 14/10
  • 1157

Nog 1 wedstrijd voor de herfst, en dan kunnen we heerlijk genieten van een weekendje rust.

Dat het spannend is (en blijft) is te merken aan de onderstaande tussenstand...

Stand:
Pos. teamnaam GS GW GL VL V T PIM PT
1 Parkstad Limburg H1 5 5 0 0 17 5 0 15
2 Eersel H1 5 3 1 1 16 6 0 10
3 Sjinborn H1 5 3 1 1 16 13 0 10
4 Hockeer H1 5 3 1 1 12 9 0 10
5 Best H1 5 3 0 2 11 8 0 9
6 Cranendonck H1 5 1 1 3 10 13 0 4
7 Boekel H1 5 1 1 3 9 13 0 4
8 Venray H1 5 1 1 3 6 15 0 4
9 Dommel H1 5 1 0 4 8 19 0 3
10 Don Quishoot H1 5 0 2 3 7 11 0 2

Heren, wat zijn uw verwachtingen tot aan de winterstop?, Wie staat er over 1,5 maand 1ste? en wie 2de?, Wie blijft in de race voor promotie? Wie haken er hoogstwaarschijnlijk af?

Laat uw mening horen....
Reageren

Eersel | 15/10

Met die opvatting ben ik het eens.

Ik denk dat er momenteel nog niet gezegd kan worden, dat Parkstad erbovenuit stijgt. Dit zullen ze eerst nog moeten bewijzen tegen de no 2. t/m 4.

#1 | 15/10

@ Johan/ HCB/ ***

Sorry , heren, maar parkstad is ook nog niet zeker van haar zaak. Er staan nog 2/3 lastige tegenstanders op het programma voor de heren. Niet te vergeten a.s. zondag uit naar Cranendonck. Maar in november ook thuis tegen Hockeer & Eersel. En uit naar Sjinborn. Dus ook voor Parkstad een zwaar programma tot aan de winterstop waarin ze haar 1ste plek mag gaan verdedigen.

Ik vermoed dat Parkstad ook een off-day gaat krijgen tegen Eersel bijvoorbeeld?...of in de limburgse derby's tegen Hockeer en Sjinborn?
Vooral deze laatste 2 ploegen gaan het Parkstad echt niet cadeau geven. 5 punten voorsprong is nog helemaal niets. Ik zou er niet verbaasd van opkijken als zomaar Eersel, Best, Sjinborn of Hockeer 1ste staat met de winterstop.

Johan | 15/10

Ik zie Parkstad inderdaad niet vlug meer van de 1e plaats verdwijnen. Ze spelen erg consistent, zowel thuis als uit, en weten altijd de punten te pakken. Zolang er geen echt rare dingen gebeuren zitten zij gebakken.

De 2e plaats wordt een veel spannender verhaal. Op dit moment staan er drie ploegen gedeeld 2e: Eerssel, Hockeer en Sjinborn, maar daar staat ploegen onder die nog voor verrassingen kunnen zorgen.

Zo staat Don Quishoot bijvoorbeeld veel te laag. Van de wedstrijden die wij tot nu toe gespeeld hebben vonden wij Don Quishoot een van de sterkste tegenstanders. De 0-1 overwinning die wij daar behaald hebben was niet zonder geluk.

Bij Hockeer krabben wij ons toch nog eens flink op het achterhoofd over de punten die we bij Boekel hebben laten liggen (1e helft 3-0 voor, met overmacht, tweede helft door tactische fouten en zwak spel tot 3-3 laten terugkomen). Zo blijkt maar weer dat consistentie even belangrijk is als kwaliteit.

Wel wil ik nog even opmerken dat het niveau van deze klasse dit seizoen stukken hoger is dan vorig jaar. Veel meer sterke tegenstanders, die erg aan elkaar gewaagd zijn, en (bijna) geen zwakke ploegen die onderaan de lijst bungelen en alles dik verliezen. Wie er ook promoveren zal, dit is tot nu toe een erg leuk seizoen!

PL | 15/10

Parkstad kampione !!!

*** | 15/10

@ HCB

Parkstad is ongetwijfeld de titelkandidaat. het is dan ook maar afwachten of ze voor de winterstop nog punten laten liggen. Ik denk 't haast niet. Ze draaien op dit moment een gemiddelde van een 3-0/4-1 overwinning. Kortom een erg sterke reeks met constante lijn.

Als ik kijk naar de nummer 2 t/m 5, durf ik nog totaal niet te zeggen wie hiervan het sterkste is.

Er wachten namelijk nog een aantal wedstrijden, waardoor er nog geen helder beeld is van elk team.

Daarnaast denk ik dat Venray, Boekel, en Cranendonck ook nog een kansje maken, mits ze vanaf nu weer de draad oppakken.

Alles is nog mogelijk, de kansen liggen nog open..

HCB | 15/10

Ik denk dat Parkstad het sterkste team is in deze poule. Zij zullen met de winterstop bovenaan staan.

Plek 2 is nu nog moeilijk te bepalen. Ik verwacht dat Eersel en Best zullen gaan strijden om de promotie.

Hockeer en Sjinborn zullen naar mijn mening afhaken. Ze doen het Best redelijk, maar hebben tot op heden een relatief makkelijk programma gehad. De komende wedstrijden zie ik deze 2 heren nog punten laten liggen.

Wij kijken nu al erg uit naar 14 november a.s. Dit duel wordt voor ons cruciaal om ons op de 2de plek te vestigen. Als ik de verhalen mag geloven op dit forum, wordt dit een lastige opgave. Wij laten ons niet beinvloeden door allerlei geruchten over scheidsrechters e.d.
Wij gaan puur uit van onze kwaliteiten en dat zal Hockeer ook gewoon doen. Het belooft een leuke ontmoeting te worden.

Tot dan !

thuup | 14/10

nu al speculeren is niks en slaat nergens op.. eind november kunnen mensen excuses zoeken voor de standen van dan..

Tot die tijd bepalen training en de zondag de plaats in de lijst.. (daarna trouwens ook :))