hockeer sjinborn

Geplaats door: uitslag 29/10 ( )

  • 4D
  • 30/10
  • 1123

3-4

Ondanks de vele hulp van het arbritale duo heeft hockeer verloren. Na 10 strafcorners die overigens waardeloos waren en 2 gele kaarten. Ja sjinborn heeft met 9 man gespeeld heeft hockeer terecht verloren


Kom er maar in johan en mark schmets!


Reageren

1# | 30/10

wat een gedoe allemaal om een website.
overal word er slecht gefloten..

dit weet je van tevoren . wel merk ik dat dit jaar alle scheidsrechters van bijna bejaarde leeftijd zijn of verdwaalde chagerijnige schoolmeesters ..

suc6 zondag

Quibus | 30/10

@ iedereen
Ik geloof dat Hockeer hier a.s. zondag naar moet afreizen. Dus dan kunnen ze hier meteen een goed voorbeeld aan nemen.

@Mark Schmets
Lang leve het darmtoerisme !

@ iedereen | 30/10

Tot nu toe is er in deze 4e-D klasse maar bij een club correct gefloten namelijk DOMMEL. De rest van de clubs mogen hier wel eens voorbeeld aan geven.

#1 | 30/10

jongens, jongens, jongens toch...

het is weer te merken dat er een limburgse derby heeft plaatsgevonden.

@ @!^^$ | 30/10

haha, nee met A.I.D.S.

Arsch Infektion Durch Schweinerei

@!^^$ | 30/10

Vandaar die achternaam 'Schmetzzzz'. Die gast is natuurlijk be-schmetzzzt met 't HIV-virus.

@ Mark Schmets | 30/10

Mark, ik denk dat het tijd wordt dat jij je roze kleurige bril afzet, ook al past deze perfect bij je geaardheid.

Er stonden zojuist 2 PRO-HOCKEER-scheidsen te fluiten.

De een (oud speler heren 1/libero/ex-coach e.d.) wilde perse dat de 1ste helft een doelpunt aan zijn zijde binnenvloog voor jullie. Ook al moest hij hier iets spontaans bij gaan verzinnen, om dit middels de strafcorner te bewerkstelligen.

De andere (ongeschoren dementerende blinde boswachter, die voor aanvang vd website zoekende was naar zijn voelstok & golden retreiver) moest nadat er 3 x op de lijn de bal met het lichaam werd gestopt, met veel moeite constateren dat er niets anders dan een strafbal gegeven kon worden. Dit deed hem natuurlijk erg pijn in z'n ziel, gezien het bittere en zure gezicht dat hij erbij trok. Dan de 2de helft (strafcornerrebound) dat hij niet eens ziet dat de bal op/voor de lijn wordt geparreerd. Vanuit wat 'toegezonden' Hockeer signalen, gaat onze blinde vink er maar vanuit dat het een doelpunt is, DUS doelpunt!..

En zo gaat 't waslijstje nog wel ff door van partijdige dwalingen....

Kijk, als je op deze manier thuis iedereen erin fluit, verbaast het me niets dat jullie zo hoog in de ranking staan.

Hou in godsnaam op over bondscheidsrechters. Als die hier vanavond hadden gestaan dan had de einduitslag een veel beter beeld van de verhoudingen weergegeven.

En dan die schijnheilige handdrukjes na afloop. 'Jongens, goed gespeeld!' OPZOUTEN ! Probeer eerst maar eens op een eerlijke manier te fluiten/winnen.


Ga maar lekker met je blije GAY-Friends naar Bournemouth......... en vergeet die pot vaseline of glijmiddel niet !

Mark Schmets | 30/10

We hebben 4 strafcorners gehad, jullie hebben een strafbal gehad en meer strafcorners dan ons.

Met bondscheidsrechters hadden jullie veel meer kaarten gehad, die fluiten wél voor fysieke overtredingen. Jullie spelen op een gegeven moment er bewust op in dat één van onze scheidsrechters lang niet alles ziet en niet snel kaarten geeft. Als iemand van jullie na een belachelijke overtreding met geel van het veld moet, krijgt hij een high-five van jullie coach met de opmerking "goed die gevaarlijke counter er uit gehaald". Dat geeft ten eerste aan dat de kaart terecht was, en ten tweede in hoeverre jullie het van hockeyend vermogen moeten hebben.

Maar desondanks hebben jullie terecht gewonnen, meer inzet getoond, meer wil om te winnen. Daar hebben we jullie na afloop ook oprecht mee gefeliciteerd. Nogal jammer om dan zo te reageren. Maar ja, dat zijn jullie niet gewend, een tegenstander die het gewoon eerlijk toegeeft als de andere ploeg beter was. Als jullie een keer verliezen, ligt het altijd aan de scheidsen.

Ik zou oprecht willen dat onze websiteen door bondsscheidsen gefloten werden, ik denk dat jullie nogal zoUden staan te kijken van de gevolgen.

Blijven jullie de volgende keer wel een keertje hangen voor een biertje? Beetje jammer dat jullie meteen in de auto springen.