Uitslagen 14/11

Geplaats door: Juniorr ( )

  • 4D
  • 14/11
  • 1327

Zullen er vandaag websiteen worden gespeeld ivm het regenachtige weer?

Boekel H1 - Eersel H1
Dommel H1 - Venray H1 (al afgelast)
Don Quishoot H1 - Cranendonck H1
Hockeer H1 - Best H1
Sjinborn H1 - Parkstad Limburg H1

Ik ben benieuwd.
Reageren

@ Quibus | 17/11

Wat had je anders verwacht?

Die gastjes van Cranendonck drinken alleen maar ranja + een rietje na de website.

Als dan eindelijk op zondag eens het bier in werking gesteld moet worden, zal dat eerst door leidingen gaan, die al jaren zijn dichtgeslibt door de alg, kalk en alle andere vieze rotzooi die erin is blijven steken.

Ik hoorde trouwens naderhand dat ze een lekkage hadden, vanwege de gesprongen leidingen. Dat krijg je met achterstallig onderhoud.

Mocht iemand zin hebben in de ziekte van Weil, neem dan gerust een pilsje in MaarHeeze.

Quibus | 17/11

...de laatste restjes lauwe kriek.....haha

Nou, dan heb je nog niet gedronken aan het leiding-bier van Cranendonck. Alsof het riool omhoog kwam. Boh, wat was dat smerig bier zeg!....alsof er stront in verwerkt was... Ik begin nu al weer te kokhalzen, als ik terugdenk aan die vreselijke teringsmaak "BWWWWWRRRUURRRCCHH !!!"

Hockeer | 17/11

Die website hadden jullie inderdaad gewonnen - maar zeker niet dik! Was Best een leuke pot, alleen jammer dat de derde helft dus wat tegenviel. De laatste restjes lauwe kriek drinken was geen pretje. De bitterballen waren overigens wel weer in orde.

Afin, kan allemaal gebeuren, volgende keer drinken we wel een biertje.

Justin1hand | 15/11

Don Quishoot - Cranendonck: 5-0

eindelijk heeft DQS zijn eerste overwinning behaald. Eigenlijk net zo goed gespeeld als de laatste websiteen, maar nu gingen de ballen wel in het net.

Complimenten aan Cranendonck, in tegenstelling tot vorig seizoen, nu wel een positieve instelling in het veld.

sjinborn | 15/11

ja en dat van het bier dat op was was idd een beetje vervelend. maar ja dat heb je wel eens bij de eerste website van het seizoen.
die wij ook wonnen..!

sjinborn | 15/11

wij gingen op de vrijdag na die overwinning bij jullie onze eigen clubkas spekken waar dames 1 op ons aan het wachten was om gezellig wat te drinken.

@@@@@@@ | 15/11

van PL zeker.... en een beetje vuurtje liggen te stoken op dit forum.

@@Zo zie je maa | 15/11

haha ik speel niet bij sjinborn

@zo zie je maar | 15/11

"limburgse derby's kunnen ook gezellig zijn . 3e helft gezellig .. Het ligt dus echt aan de rasnichten van hockeer hahaha"

Sjinborn - Hockeer: Er is geen bier.
Hockeer - Sjinborn: Sjinborn rijdt meteen na de website naar huis.

Jullie hebben beide keren ervoor gezorgd dat er geen derde helft mogelijk was maar nu wel een beetje popie jopie komen doen, stoer hoor

#1 | 15/11

Een ding is wel zeker...

Het komt nu allemaal weer heel dicht bij elkaar. Metname de nummer 2 t/m 4


1. Parkstad (25pt.) / 1 wedstr. minder

2. Sjinborn (19pt.)
3. Best (18pt.) / 1 wedstr. minder
4. Hockeer (17pt.)

5. Venray (13pt.) / 2 wedstr. minderDe spanning stijgt !. Kon nog wel eens een stressvolle ontknoping aan het einde van dit seizoen worden...

de10 | 14/11

@zo zie je maar

hockeer blijft een een aparte ploeg, maar doordat hockeer wint van Best blijft de schade voor Sjinborn zowaar overzichtelijk in de strijd voor promotie en komen de teams weer dicht bij elkaar
sjinborn
Best
hockeer
Venray (als ze weten te winnen van de dommel)

zo zie je maar | 14/11

limburgse derby's kunnen ook gezellig zijn . 3e helft gezellig ..
Het ligt dus echt aan de rasnichten van hockeer hahaha

PL | 14/11

sjinborn had goede scheidsen die heel correct en netjes floten!
heren van sjinborn sportief en een leuke 3de helft!

Sjinborn | 14/11

ik ben natuurlijk de gene die zegt dat het zonde is dat wij een 2-0 voorsprong uithanden gaven tegen PL. beide ploegen bleven aanvallen en drukken echter wist parktstad 2 maar uit een strafcorner variant te scoren aangegeven op de kop en afgeschoven naar links 2 maal ingeslagen op de stickkant van de keeper waarvan 1 maal heel zuiver en hard.
en het verhaal van hun kleinde handige spits is waar

daarnaast zie je maar weer dat de reputatie in valkenburg van slechte scheidsen totaal uit de wereld is en het ditmaal zelf tegen ons werkte. (zal bij hockeer nooit gebeuren zo zie je maar weer)

uiteindelijk had parktstad de langste adem en nam daardoor de 3 punten mee naar huis feit blijft wel dat ze dit maal door een klein oog van de naald zijn gekropen.

sportieve website.....

@HcB #7 | 14/11

Als jullie je kansen gewoon afmaken staan jullie bij rust al met 2-5 voor, ongelofelijk dat jullie de scheidsen de schuld van de nederlaag geven. En jullie keeper schoffelt een speler van ons onderuit, in de rebound stopt een verdediger van jullie de bal op de doellijn met zijn voet. Scheids geeft slechts een strafcorner, mogen jullie ook niet over klagen lijkt me.

@### | 14/11

slaat de spijker echt op zn kop!! Arbitrage floot strak en goed waardoor het een zeer leuke website was om te spelen

@ MHCV | 14/11

yeah right !

Lees onderstaand bericht.

En jullie dachten uberhaupt dat Best jullie daar liet winnen? Dream on !

Die onterechte strafbal (2-1) zit nog steeds hoog bij Best.

Welterusten & droom zacht

@ Mark Schmets | 14/11

Hadden jullie nog wat aan de strafcorner-tips eerder op dit forum?

MHCV | 14/11

Uitslagen zijn prima voor Venray!! Alleen niet te vroeg juichen. Minder verliespunten dan hockeer en gelijk aantal punten met Sjitborn. Nu nog tegen Best(uit) en Hockeer thuis.

lol | 14/11

haha, was 't weer zover in Hockeer?HcB #7 | 14/11

Sorry dat ik dit hier post op dit Forum. Maar ik moet toch even wat kwijt over de scheidsrechters bij Hockeer. Dat we begin dit seizoen erin zijn gefloten (strafbal) bij Venray, was triest. Maar hoe vanmidaag gefloten werd in dat godverlaten dorp genaamd Cadier & Keer. Nou, ASOCIAAL DIEP TRIEST !!!!!

Hockeer mag zich KAPOT SCHAMEN !!!!!

### | 14/11

ter aanvulling:

Sjinborn was de 1ste helft beter...
Parkstad was de 2de helft de betere partij.

De arbitrage was weinig op aan te merken.

MhcV | 14/11

Wat is er in Hockeer gebeurd? 2 -1 against all odds?

Heeft iemand hier een verhaal bij?

PL | 14/11

Sjinbron parkstad
Sjinborn domineerde de website en stond tot vlak voor rust met 2-0 voor , parkstad gaf wel druk op doel maar de verdediging en keeper brachten meerdere malen redding.
waardoor de score niet veranderde. Vlak voor rust maakt PL de 2-1 en voelt dat er nog wat te halen valt in het regenachtige valkenburg.

2e helft wij kwamen een paar keer goed weg naa een ingeslagen bal die op de paal werd getipt en soms net dat halve metertje te kort kwamen om hem erin te leggen, sjinborn bleef maar drukken en had de punten al bijna in de zak .

Vreemdgenoeg ging het arbitrale duo van sjinborn ,PL wat Cadeautjes geven "het leek wel sinterklaas" strafcorners vlogen in het rond , de lijnstop van sjinborn redde nog knap een sleep van onze sleepspecialist , na een korte variant scoorde wij de 2-2 en voelde dat er hier meer te halen was dan een gelijkspel , we drukte door en met een snelle counter en een vrije man op kop konde we de winnende goal binnen slaan.
het was een sjpannende middag en zijn door het oog van de naald gekropen mja de 3 punten gaan mee naar kerkraden

Adiƫje Wah !!
sjinborn-Parkstad Limburg
2-3

J.P. | 14/11

Ik zat er met mijn prognoses van afgelopen week niet veel naast... en dan de 2 topduels v/d week:


Hockeer - Best: 2 - 1 (0 - 1)

Als het goed is weet Hockeer wat het in dit duel te doen staat. Het gelijkspel bij Dommel en het zure verlies in Parkstad heeft de heren wakker geschud. Het is tijd voor werk aan de winkel. Best is een tegenstander van caliber. Uitgerekend tegen deze tegenstander voelt Hockeer zich geroepen om van zich af te bijten. De thuisreputatie die Hockeer vertegenwoordigd is te danken aan het sterke collectieve spel dat ze 70 minuten volhoUden. Best heeft dezelfde speelstijl als Hockeer. Het heeft een verzorgde opbouw waarmee het uiteindelijk dreiging op de helft van de tegenstander weet uit te zetten. Metname over de flanken zijn ze gevaarlijk, om van hieruit de weg naar de cirkel te Bestormen. Hockeer speelt hier slim op in en formeert een blok achterin met een teruggeschoven middenveld. Vlak voor rust weet Best uit een strafcorner te scoren. De bekende variant (om de 1ste uitloop heen, uitwijken naar rechts en schot hard linkslaag op doel) heeft succes. Of misschien scoren ze deze wel uit de 2de variant: namelijk, lage ingepushte bal op de aangever die naar de 1ste paal loopt en hem binnenflatst. Dit is moelijk van te voren te voorspellen. Na rust gaat Hockeer op jacht naar de gelijkmaker. Deze volgt al snel waardoor er nog genoeg tijd overblijft om door te pressen voor de 2-1. Ook deze blijft Best niet gespaard. Uit een ijzersterke strafcorner trekt Hockeer de website naar zich toe. De paniek slaat toe bij Best en het gaat met slordige aanvallen (individueel) op zoek naar de gelijkmaker. De tijd wordt haar vijand, wat er voor zorgt dat Hockeer opgelucht de punten op zak steekt.


Sjinborn - Parkstad: 3 - 3 (1 - 2)
"De Limburgse kraker"

Parkstad gaat haar ongeslagen status verdedigen bij Sjinborn. Sjinborn is een ploeg waar Parkstad het aanvankelijk zwaar tegen zal krijgen. Parkstad heeft metname voorin veel kwaliteit waar Sjinborn het voor zal moeten ontgelden. De voorsprong die Parkstad de eerste helft opbouwt, is moeilijk vast te hoUden. 2de helft wordt het pas echt een duel waar het er fel aan toe zal gaan. Spel gaat op en neer, waarin veel kansen aan beide kansen zullen worden gecreerd. Tot vlak voor tijd staat Parkstad nog met 2 - 3 voor, maar het is de vraag of ze dit nog weten vast te hoUden. Mijn gevoel zegt dat Sjinborn hier (verdiend of onverdiend) een punt weet uit te slepen.

@ Mark Schmets | 14/11

Stond die krullebol weer te fluiten bij jullie?... Zal jullie wel weer naar de zege gefloten hebben..... of niet?...

HVS - HCP | 14/11

leuke sportieve website waar parkstad aan het langste eind trekt na een 2-0 achterstand

Die kale HCBer | 14/11

Boekel - Eersel 4-3

Hoi | 14/11

Don Quishoot 5-0 Cranendonck

Juniorr | 14/11

Ben benieuwd naar de andere 2 uitslagen.

mark schmets | 14/11

Hockeer - Best 2 -1

Best was beter maar mist de kansen. Beide partijen kwaad op de scheidsen.

Sjinborn - PH1 | 14/11

Sjinborn H1 - Parkstad H1 2-3

de10 | 14/11

het zuiden van het land geen last meer van het extreme weer

MHCV | 14/11

Dommel H1-Venray idd al afgelast

Quibus | 14/11

je bent er vroeg bij ;-)