Uitslagen 11-9-2011

Geplaats door: Senioraa ( )

  • 4D
  • 11/09
  • 1676

Na een lange zomerstop worden vandaag de eerste competitiewebsiteen gespeeld. Laat de uitslagen maar eens horen, en geef een goed websiteverslag.
Eersel H1 - Sjinborn H1
Hockeer H1 - Hilvarenbeek H1
Liempde H1 - Dommel H1
Nuth H1 - Venray H1
Peel en Maas H1 - Don Quishoot H1
Reageren

Janalist | 17/09

Wereldschokkende analyses. Drie van de vier aanvallers gaan mee in de aanval? Whats next, verdedigers die meeverdedigen, en middenvelders die op het middenveld te vinden zijn?

@Hilvarenbeek | 14/09

Nuth is technisch een prima ploeg. Let op, vaak gaan drie van 4 aanvallers mee in de aanval, dus een scherpe mandekking vereist. Aan de andere kant kan je profiteren van die ruimte door daar over de verdediging te scoopen. Succes!

Boris | 13/09

Ik ben een beetje klaar met dat gezever over arbitrage. Wij hebben vorig seizoen geen enkel probleem gehad in de uitwebsite tegen Hockeer. Er werden vergissingen gemaakt door de arbitrage, maar waar is dat niet zo? Van partijdigheid was in ieder geval geen sprake. Snap niet dat Hilvarenbeek zo loopt te zeuren. Ik was er niet bij, maar op basis van de uitslag (3 doelpunten verschil) zal het niet alleen aan de arbitrage gelegen hebben.

Janalist | 13/09

Het is geestig, bij thuiswebsiteen van Hockeer ligt een overwinning altijd aan de bosuil - vorig seizoen besliste hij volgens sommige bezoekers zelfs websiteen waar hij niet floot.

Maar in de voorspellingen voor komend weekend, waar Hockeer een uitwebsite speelt, verwacht iedereen dat Hockeer gaat winnen. Fluit de bosuil nu ook al in Eindhoven?

Hilvarenbeek had geen wissels en was - met alle respect - niet het meest fitte team. Hockeer had 4 wissels en heeft de website op conditie gewonnen.

Wouter | 13/09

Je schrijft 'OEHOE, OHOE', maar ik lees 'BOEHOE, BOEHOE'. Als in 'Boehoe, we hebben verloren maar het is echt niet onze schuld! Boehoe!'

Wandelaar | 12/09

@ H1Hilvarenbeek
Haha heb je hem gespot ja? Die flink bebaarde grijze uil? Die bedoelen we ja :)

@venraay | 12/09

strafballen worden snel gegeven als ze in het voordeel zijn van Nuth , heb er zelf nog nooit een website gespeeld zonder een strafbal tegen te krijgen..

zegt genoeg

H1Hilvarenbeek | 12/09

@ Venray hoe is Nuth hockeyend? Goede ploeg ? Wat kunnen wij verwachten

H1Hilvarenbeek | 12/09

Nu weet ik wat jullie met de bosuil bedoelen, bedankt thuis zullen we op eigen kracht met goede websiteleiding (tweemaal bonds) proberen de 2-1 uit te bouwen. Hockeer is te kloppen

@@Hilvarenbeek | 12/09

Ik denk eerder ''oehoe-oehoe'', zoals het een ware bosuil beaamt!

Ursel | 12/09

Sjinborn was in het begin beter. Maar Ursel counterde goed naar 2-0. Toen was het verzet van Sjinborn gebroken en liep Eersel uit naar 4-0. Helaas zakte toen de spirit bij Eersel weg en kwam sjinborn nog op 4-2.

Overduidelijk dat Sjinborn niet echt een hecht team meer is, maar er spelen wel een paar jonge mannen in met potentie. midden en voor lopen er 2 rond die wel eens punten kunnen gaan halen voor limburg.

Venray | 12/09

Reactie op 'scout':
In Nuth hadden wij twee scheidsrechters, 1 NIET-BONDS, die floot een perfecte website, en 1 BONDS-SCHEIDSRECHTER.. juist hij was degene die een 100% strafbal niet gaf en zijn club in de website hield... Dus bonds zegt niet altijd wat.

@H1Hilvarenbeek | 12/09

bij die 2 -2 stand, hoorde je toen niet toevallig: ROEKOE-ROEKOE !!!!! ?

Dommel11 | 12/09

Liempde - Dommel: Goede website waarin de Dommel 5-1 voor kwam, maar Liempde nog dapper terug knokte naar 5-4. Strafcorner van de Dommel maakte echter einde aan deze drastische comeback van Liempde. Om op alle kritiek rond scheidsrechters nog even te reageren, Prima websiteleiding bij Liempde! Onze complimenten! Voor de rest prima after party bij Liempde we kijken uit naar de return!


scout | 12/09

Jammer dat er vaak door de thuis fluitende scheidsrechters een stempel op de website wordt gedrukt. Als alle clubs nu een aantal bondsscheidsrechter aan zoUden bieden, daar voorkom je een hele hoop gezeik mee. Maar zolang dat niet gaat gebeuren (en waarschijnlijk wel nooit), zal het met clubscheidsrechter moeten. De een beter dan de andere helaas. Dus leg je daar maar bij neer.

Janalist | 12/09

Met drie spelers meer en (gemiddeld) 10 kilo minder zou Hilvarenbeek Best een gevaarlijke ploeg kunnen zijn.

MHCV | 12/09

11-09-11 391 Nuth H1 - Venray H1 (2 - 2)
11-09-11 274 Liempde H1 - Dommel H1 (4 - 6)
11-09-11 62 Hockeer H1 - Hilvarenbeek H1 5 - 2
11-09-11 130 Peel en Maas H1 - Don Quishoot H1 (1 - 0)
11-09-11 201 Eersel H1 - Sjinborn H1 4 - 2

Zitten verrassende zaken tussen.

Mark Schmets | 11/09

Vorig jaar oefenwebsite bij ons thuis? :D

Dan ben je dus Parkstad H1 (die gewoon 4-1 van ons wonnen, geen idee waar de scheidsen jullie genaaid hebben), Nuth H1 (die 7-0 verloren, als dat aan de scheids lag heb je pas echt een vijs los), of... Scoop Dames 1? Ben jij die met die vlechtjes? Mag ik je telefoonnummer?

Wat een vreemd verhaal.

Zwitser | 11/09

Ik zal als neutraal persoon even mijn mening geven over de scheidsen bij Hockeer, ik vind deze uitspraak namelijk behoorlijk terecht. Wij zijn vorig jaar met een oefenwebsite (Hockeer - Zwitserland) namelijk ook behoorlijk genaaid, het is niet zo dat hockeer niet kan hockeyen, maar de scheidsen kregen het wel voor elkaar om gewoon de website kapot te fluiten met strafcorners/ballen geven voor hockeer, en niet voor anderen die ze op dat moment WEL verdienen...
Wat Mark zegt is ook absoluut waar, niet alleen bij Hockeer wordt slecht gefloten, maar bij de top 3 slechte scheidsen staat de bosuil toch absoluut op nummer 1. Ook is het zo dat ik als neutrale Zwitser de website van vandaag natuurlijk niet gezien heb, dus in hoeverre die kritiek van vandaag waar is kan ik niet zeggen. Wel dat er over het algemeen gewoon heel slecht gefloten wordt in de 4e klasse. Er gaan nu vast en zeker discussies losbarsten maar ik denk dat dat niet nodig is, er wordt gewoon slecht gefloten, leg je er bij neer want ook bij jullie zelf staat de scheidsrechter regelmatig aan je zijde, mensen zijn alleen nogal gefrustreerd omdat ze niet kijken hoe de scheids hun thuis net zo goed helpt. Einde onderwerp
Zijn de andere uitslagen trouwens ook bekend?

Mark Schmets | 11/09

Hilvarenbeek is een goede ploeg, gaan nog veel punten pakken dit seizoen. Maar "veel hulp van de scheidsrechters"?? Opmerkelijk dat dat gezegd wordt.

Hilvarenbeek was met 12 man, al snel viel iemand vanwege een blessure uit en 'Beek kon het in de loop van de tweede helft niet belopen en verloor het op conditie/wissels. Dat is heel nuchter het verhaal van de website en dat de scheidsen er bij gehaald worden, dat is bizar. Maak dan je borst maar nat, jullie gaan nog wat uitwebsiteen beleven, als je dit al slechte scheidsen vond.

Hilvarenbeek op zich goede ploeg, paar zwakke spelers. Let op: sterkste speler staat rechtsachter (?? zet die jongen gewoon op het middenveld!). Over hun linkerkant aanvallen gaat prima. Trap niet in de fuik in het centrum.

wtf | 11/09

Nuth - Venray 2 - 2???

Venray | 11/09

Hockeyend een leuke pot geweest tussen Nuth en Venray. Maar bij een 2-0 voorsprong maximaal genaaid. Voor open goal kon onze aanvaller schieten, maar werd maximaal op z'n stick geslagen. Omdat het bij 3-0 voorbij zou zijn gaf de scheids een strafcorner. Uiteindelijk is 2-2 wel een terechte uitslag.

H1Hilvarenbeek | 11/09

Hockeer H1 - Hilvarenbeek H1 5-2 een goede website van Hilvarenbeek. Eerste helft 1-2 voor en daarna 2-2. Hockeer tweede helft zoekende en kreeg veel hulp van de scheidsrechters. Strafbal en strafcorner niet geheven op 2-2 dus cruciaal moment.
Verder geen kritiek goede website, Hockeer was verrast door het spel van Beek. Uiteindelijk 5-2 verloren. Hockeer uit niet te doen.

Klets | 11/09

Liempde - Dommel 4-6

MHCV | 11/09

Nuth Venray 2-2

De10 | 11/09

Ben benieuwd hoe de verhoudingen liggen dit seizoen met een aantal nieuwe teams...