Voorspellingen 18-9-2011

Geplaats door: Senioraa ( )

  • 4D
  • 12/09
  • 1801

Wat zijn de voorspellingen voor de volgende websiteen:
Cranendonck H1 - Eersel H1
Don Quishoot H1 - Hockeer H1
Hilvarenbeek H1 - Nuth H1
Sjinborn H1 - Peel en Maas H1
Venray H1 - Liempde H1
Dommel H1 vrij

Reageren

das war einmal | 18/09

Boekel Kampioen!!

Realist | 18/09

AFGELASTING!

Let op! Het Jip en Janneke Kwartet van vanmiddag is afgelast! Het speelveld, de eettafel van de familie Frencken, is onbruikbaar door een tweehonderddelige legpuzzel van Vrouwtje Theelepel.

@Allochteun | 17/09

Klopt, geen enkele scheidsrechter is perfect, en zeker de scheidsrechters in de 4e klasse niet. Succes tegen Nuth morgen.

Allochteun | 16/09

Dat zo zomaar kunnen, maar als jullie de 3-2 scoren, dan is het toch terecht dat hij gewoon door laat spelen, ondanks een ferme tik op het hoofd?

Maar goed, ik gaf ook al aan dat ik niet vermoedde dat de scheidsrechter partijdig was. Ik heb gemist dat de speler eerst met zijn stick de bal stopte. Dan kan je gelijk hebben inderdaad, afhankelijk van de richting waarin de bal richting voet rolde. Maar dat zijn zaken die zéér lastig te beoordelen zijn als scheidsrechter.

Shit happens, en zo zullen we dit seizoen ook wel eens een website gaan winnen die beide kanten op kon vallen.

Zondag eerst maar eens Hilvarenbeek - Nuth kijken (dames) en dan zelf de eerste thuiswebsite tegen de heren van Nuth.

@Allochteun | 16/09

Hij had het wel goed gezien. Het was een schot op doel dat door de verdediger met de stick gestopt werd. Van de stick ketste de bal op zijn voet. Er is dus sprake van een onopzettelijke overtreding zonder dat een doelpunt voorkomen werd (want het doelpunt werd op legitieme wijze met de stick voorkomen), dus is een strafcorner een terechte beslissing.

Ik wil overigens niet betwisten dat de arbitrage fouten maakte, maar in mijn optiek waren die fouten redelijk 50/50. Zo mistte de arbitrage ook het feit dat jullie voorstopper bij het scoren van de 3-2 een ferme tik uitdeelde op het hoofd van onze speler...

Allochteun | 16/09

Hilvarebeek gaat zondag wat recht zetten.

Gemekker over de scheidsrechter is niet geheel terecht. De Beste man zat er op cruciale momenten (bal stoppen met de voet op de doellijn bij 2-2) volledig naast, maar volgens mij had hij het gewoon echt niet gezien.

Bij een 2-2 stand kreeg Hilvarenbeek nog 3 strafcorners op rij, en dan kan je kwaad worden op een scheids omdat hij geen vierde geeft, je kan er ook gewoon 2 vd 3 inleggen, dan is de website beslist.

Enfin. Nuth.. Geen flauw idee wat die mannen kunnen. Hilvarenbeek is de grote onbekende voor de poulegenoten, voor ons is de hele poule een grote onbekende ;).

Tegen Nuth moeten we als Beek zorgen dat we geconcentreerd blijven hockeyen, dan moeten ze te pakken zijn. Dit keer 3 geblesseerde spelers terug, en de mogelijkheid om te wisselen zal wonderen doen voor het uithoudingsvermogen!

Hilvarenbeek - Nuth: 4-2

HCE #8 | 16/09

Cranendonck H1 - Eersel H1: 2 - 3
De mannen uit Eersel zijn lekker aan het seizoen begonnen, door een eenvoudige zege op de hooligans uit Shitborn. Dit weekend staan de boys uit MaarHeeze op het programma. Een lange tijd weten de bezoekers het evenwicht te behoUden. Pas in de slotfase valt voor Eersel de bevrijdende treffer.

Don Quishoot H1 - Hockeer H1: 1 - 1
Don Quishoot is praktisch hetzelfde team als vorig seizoen. Op eigen veld is DQ een taaie tegenstander. Dat bewijst het door Hockeer een zware middag te bezorgen en met 1 punt naar huis te sturen.

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1: 1 - 4
Nuth laat zien dat het vorig seizoen op een hoger niveau heeft geacteerd. Tijdens de theepauze staat de stand nog gelijk (1 - 1). Echter de 2de helft wordt HVB (net als vorige week) overklast!!!

Marc staat machteloos toe te kijken "Ik stond erbij, en ik keek erna" ;-)

'Stront geboren' H1 - Peel en Maas H1: 1 - 10

De Shitbornse F-side probeert vanaf het begin de bezoekers met wat oerwoudgeluiden te imponeren. Al de 1ste helft slaat na 3 gele & 2 rode kaarten, de website meteen om in een grimmige en vijandige sfeer. Hier weet PM dankbaar gebruik van te maken, met als gevolg: een doelpuntenregen. Spits van PM is niet te stoppen en schiet er een stuk of 7 binnen. Na afloop vd website weten de bezoekers niet hoe snel ze zich uit de voeten moeten maken, met als gevolg dat het claustrofobische tuinhuisje er al om 17.00u verlaten bij ligt.

Het is te hopen dat PM niet de vetranenziekte oploopt door de ondraaglijke strontgeur op het terrein, of het legionella bacterie in de douches :-)

Venray H1 - Liempde H1: 5 - 1
Normaal gesproken mag nieuwkomer Liempde geen probleem zijn voor de heren in Venray.

Dommel H1: massaal aanwezig bij de kraker van de middag : PSV - Ajax ( 0 - 2 :-) )

@realist | 16/09

"Sjinborn - Peel en Maas 1-17
Met enkele forse transfers is het hockeytalent bij Sjinborn inmiddels vertrokken. Uit pure armoede heeft de club het lokale waterpoloteam ingeschakeld, maar dit heeft van hockey helaas weinig kaas gegeten."

hahahahahaha !!!

Dommel11 | 14/09

Cranendonck H1 - Eersel H1

Lastige website 2 leuke teams, 1 gewapend met een voor koppijn zorgende pen, de andere gewapend met een gezellig toernooi, (ook voor koppijn zorgend) Dus ik zet in op een gelijk spel 2-2 en spannende 3e helft.

Don Quishoot H1 - Hockeer H1
De stUdenten uit Eindhoven zullen gewoon simpel winnen van Hockeer.

2-0


Hilvarenbeek H1 - Nuth H1
Beide teams ken ik nog niet, als ik de plannen van Hilvarenbeek lees op de website van ze, zijn ze behoorlijk ambiteus. dus we zullen maar zeggen dat ze de punten in huis hoUden.

1-0

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1
Sjinborn vorig jaar zeer fanatiek, peel en maas wilde graag in de 4e klasse spelen, dus ik zou zeggen dat ze aan elkaar aan moeten kunnen, een mooie 3-3Venray H1 - Liempde H1
Na goede website van vorige weekend, is Liempde nu meteen wakker, en winnen ze terecht met 2-4. en vervolgens gaan ze samen met hun dames 1 dit vieren met een frietje gok ik zo...

Dommel H1 vrij,

Idd bier drinken op zaterdag, zondag naar Den Bosch H1 - Laren H1 kijken, gevolgd door buffet en painball!

Biri Biri | 14/09

Cranendonck H1 - Eersel H1 4-1
Eersel begint aardig, maar laat de spirit wederom zakken. Cranendonck heeft een leuke middag.

Don Quishoot H1 - Hockeer H1 1-2
Hockeer denkt dat het al kampioen is na de overwinning op Hilvarenbeek, maar komt op achterstand in Eindhoven. Uiteindelijk herpakt Hockeer zich en stelt de winst vlak voor tijd veilig.

Welvarendbeek H1 - N(et n)ieth H1 2-0

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1 3-1
Peel en Maas had wederom een stelletje zatte stUdenten verwacht...

Venray H1 - Liempde H1 7-1
Geen kans voor Liempde! Als je er thuis al 6 om je oren krijgt van Dommel... Venray is wel zo sportief om de spits van Liempde 1x op goal te laten slaan.

Dommel H1 vrij

H1Hilvarenbeek | 14/09

Hulde voor realist!

Cranendonck H1 - Eersel H1 2-2
Cranendonck kan niet wachten en gaan goed van start worden moe tweede helft en halen nog maar een puntje.

Don Quishoot H1 - Hockeer H1 3-2
DQ wil ook revanche en heeft een solide verdediging, met een goede nieuwe trainer (Hein Strijbosch, als ik het goed heb, ex Hilvarenbeek trainer) hebben ze veel aan het hockeyspel gewerkt.

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1 3-1
Beek wil revanche na Hockeer en speelt de website nu wel rustig uit. Eindelijk met meer dan 11 man zodat ze ook kunnen wisselen.

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1 2-4
Peel en Maas net als Nuth ex derde klasser iets meer hockey en tactiek, Sjinborn probeert het wel maar mist websiteritme door een matige voorbereiding.

Venray H1 - Liempde H1 3-2
Beide sterk, Liempde moet nog inkomen net als Hilvarenbeek ook nieuw, Venray wint op ervaring.


Dommel H1 vrij

Klets | 13/09

Mooi dat het weer is begonnen....

Wandelaar | 13/09

Realist inderdaad nu al koning der voorspellingen!

Dan nu wat serieuzere zaken;

Cranendonck H1 - Eersel H1 4-1
Cranendonck sterk, en ali pakistani kan Eersel dus ECHT niet redden... Miscchien hadden ze Elliot toch moeten hoUden...

Don Quishoot H1 - Hockeer H1 3-3
Rare website met veel doelpunten en nog meer overtredingen, bij de 2-3 in de 69e minuut wordt de coach van Hockeer helemaal gek en krijgt spontaan een ''jizz in his pants'' omdat hij denkt dat Hockeer de Champions League gewonnen heeft, hierdoor bespringen zijn descipelen hem en vergeten ze dat DQ ook nog meedoet.

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1 1-2
Beek probeert het goed, houdt lang een 1-0 voorsprong vast maar verliest het uiteindelijk door domme overtredingen die geen enkel Nuth hebben

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1 2-4
Sjinborn heeft te lang in hun clubhuis(je) gezeten en daardoor spelen ze nogal claustrofobisch hockey, wat tot een goeie overwinning van P&M leidt

Venray H1 - Liempde H1 3-1
Venray verschijnt de eerste helft met knotsen ipv sticks, waardoor ze op een 0-1 achterstand komen, helaas attendeert de kneutelaar van het gesticht ze erop dat ze niet binnen de muren zijn en dus gewone sticks mogen gebruiken; 3-1

Dommel H1 vrij
Dommel pakt een glansrijke nederlaag en zuipt zichzelf de trap af omhoog, bij het licht van een uitgebrandde kaars lezen ze nog wel wat tactische tips in een gesloten boek maar dit resulteert in een fust bier voor HCC

Sgelp | 13/09

Cranendonck H1 - Eersel H1 5-2
Cranendonck heeft een leerzame en goede voorbereiding gehad en is klaar voor een goed seizoen in de 4de klasse!

Don Quishoot H1 - Hockeer H1 2-1
Nipte overwinning voor de stUdenten uit Eindhoven. Ondanks de degelijke verdediging van Hockeer worden ze door iedereen zwaar overschat.

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1 2-2
Lastig te voorspellen, daarom maar een gelijkspel.

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1 1-8
Sjinborn erg verzwakt en heeft dit seizoen niks in te brengen in de 4de klasse.

Venray H1 - Liempde H1 3-1
Venray zeker geen titelkandidaat, maar Liempde is gewoon net wat zwakker.

Dommel H1 - De Pen[b] 0-1
Dommel heeft een zware zaterdagavond met de gevaarlijke pen en gaat deze race uiteindelijk niet winnen. Gevolg: hoofdpijn op zondag

De10 | 13/09

Gelukkig slaat HCL weer volwassen taal uit.. ik zou zeggen laat je op het veld gelden ipv andere clubs af te kragen... Hou het netjes..![b]

@Realist | 13/09

Jij hebt duidelijk de voorbereiding van DQ gemist... die gaan er dik op in de bierrace tegen Hockeer!

Sjors | 13/09

Dankzij de voorspellingen van Realist ga ik mijn pensioengeld dit weekend vertienvoudigen bij Unibet!

Wouter | 13/09

@Voorspeller: Peel en Maas - Sjinborn een derby? En ik maar denken dat Valkenburg en Peel & Maas zo'n 90km van elkaar afliggen. Heb ik een reorganisatie gemist?

Janalist | 13/09

Realist is nu al mijn favoriete voorspeller!

Harrie | 13/09

@ Realist LOL
Epic Nuth en St. Servaas...uehh...ik bedoel Venray

voorspeller | 13/09

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1 3-2

Hilvarenbeek wordt sterker gedurende de competitie. Ze zijn de vierde klasse niet gewend. Nuth heeft een klasse hoger gespeeld en het daar niet kunnen handhaven door een bepaald soort hockeyspel. De scheidsrechters in Hilvarenbeek fluiten fysiek spel af en daardoor komt Hilvarenbeek tot hun recht als ze Nuth niet onderschatten.

voorspeller | 13/09

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1 2-6
Een derby. Peel en Maas laat zien waarom het niet in de vierde klasse hoort en heeft de ene na de andere mooie aanval. Af en toe countert Sjinborn door beslissingen van de mannen in het geel en scoren toch nog met geluk 2 doelpunten.

Venray H1 - Liempde H1 4-2
Venray is beter en overtreft Liempde. Venray thuis altijd sterk en profiteert van het thuisvoordeel.

Dommel, gaat heel de zaterdagavond lekker stappen en daarna lekker uitslapen. Ach, dat hoort ook een beetje bij de vierde klasse en heeft wel iets. Geniet ervan.

Realist | 13/09

Cranendonck - Eersel (22-3)
Cranendonck is een samenwerkingsverbond aangegaan met de supportersvereniging van Rode Ster Belgrado, waardoor enkele spelers van Eersel herhaardelijk en op onverklaarbare wijze van de trap gevallen zijn.

Don Quishoot - Hockeer (12-11)
Beide ploegen komen overeen om de website te spelen in de vorm van een bierestafette. Don Quishoot wint nipt, doordat de rechtsachter van Hockeer zijn bier niet binnen kan hoUden.

Hilvarenbeek - Nuth 3-0
De website wordt een automatische 3-0 winst voor Hilvarenbeek, omdat Nuth nooit op komt dagen. Oorzaak? De Praalwagen van CV Nuth (de Nachuule), in de vorm van een zeventien meter lange bunzing, wordt bij knooppunt Bingelrade van de snelweg gehaald.

Sjinborn - Peel en Maas 1-17
Met enkele forse transfers is het hockeytalent bij Sjinborn inmiddels vertrokken. Uit pure armoede heeft de club het lokale waterpoloteam ingeschakeld, maar dit heeft van hockey helaas weinig kaas gegeten.

Venray - Liempde (0-0)
Doodsaaie website waarbij niets bijzonders plaatsvind. Wel vind er na afloop van de website een spectaculair potje Jip en Janneke Kwartet plaats in het huis van de familie Frencken, dat op slechts 700 meter van het clubhuis van Venray ligt.

voorspeller | 13/09

Cranendonck H1 - Eersel H1 4-2
Cranendonck begint nog fris aan deze vierde klasse , heeft volgens mij een goede voorbereiding gehad en start geconcentreerd, overtreft en verrast Eersel in de eerste paar minuten van de website.

Don Quishoot H1 - Hockeer H1 1-4
Hockeer is gewaarschuwd door de prestatie van Don Quishoot in de eerste website. Ze weten dat het niet makkelijk gaat worden maar vallen gedoseerd en gegroepeerd aan. Hockeer moet het hebben van hen tactiek en speelt daardoor Don Quishoot weg. Iedere week leren ze bij van hen trainer.

!! | 12/09

Oja,

En elke wedtrijd word super gefloten, stelletje lutsers!! met je discussie....

!! | 12/09

Cranendonck H1 - Eersel H1 : 2-3 Eersel wil alleen maar aanvallen
Don Quishoot H1 - Hockeer H1 0-1 DQ heeft team nog niet kater vrij
Hilvarenbeek H1 - Nuth H1 0-1 Nuth geluk
Sjinborn H1 - Peel en Maas H1 0-3 Sjirnborn gaat niks inbrengen dit seizoen
Venray H1 - Liempde H1 2-0 omdat ik het Venray gun, Liempde heb ik geen idee van
Dommel H1 vrij

@ @ajren | 12/09

Ik weet niet wie je bent, maar wil je je ff excuseren voor je taal gebruik! 2 coke verslaafden! Hoe haal je het in je hoofd! Blijf wel respect hoUden anders donder op van dit forum!

@ Arjen | 12/09

De 'torenwachter' van Venray scoort inderdaad 4 x, nadat hij ongeveer 20 van de in totaal 80 grensballen heeft kunnen aannemen. Waarvan welliswaar 10 met de voet, maar dat wordt natuurlijk door die 2 arbitrale 'coke-verslaafden' door de vingers gezien.

Arjen | 12/09

Cranendonck H1 - Eersel H1 4-1
De Cranendonckse jongens kunnen niet wachten om te beginnen en walsen in de eerste 15 min. over Eersel heen.

Don Quishoot H1 - Hockeer H1 0-2
De degelijkheid van Hockeer is ook weer merkbaar in Eindhoven en ze winnen tamelijk eenvoudig met 0-2

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1 4-5
Nuth begint zwak aan de website omdat ze 2 uur in de auto hebben moeten zitten en de beentjes nog een beetje stijf zijn. Uiteindelijk komen ze een beetje in hun spel en winnen daarom nog nipt

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1 3-1
Sjinborn speelt op hoogte en daar heeft Peel en Maas moeite mee.

Venray H1 - Liempde H1 4-1,
Duidelijke overwinning voor Venray, Liempde komt ook in aanraking met Grensbal van Venray.

MHCV | 12/09

op papier gaat Venray winnen zo te lezen ;-)

Goksyndicaat | 12/09

Cranendonck H1 - Eersel H1 3-1 (Eersel goede start, maar zijn niet Bestand tegen Cranendoncks arbitrage)

Don Quishoot H1 - Hockeer H1 1-5 (hockeer titelkandidaat en goede start gemaakt)

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1 2-1 (Nuth moet het op eigen kracht doen en heeft moeite kansen te creëren)

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1 1-2 (Sjinborn is helaas niet meer wat het geweest is, maar P&M won eerste website moeizaam)

Venray H1 - Liempde H1 3-0 (Liempde net gepromoveerd en moeten nog groeien, Venray is volwassen genoeg om hier geen punten te laten liggen)

Import | 12/09

Lijkt me wat voorbarig om nu al over Beste ploeg in de competitie te praten. Laten we daar na een potje of 5 eens op terugkomen.

@HCL | 12/09

Hockeer Beste ploeg in competitie? Leuk team hoor, maar echt niet de Besten. Peel en Maas steekt er bovenuit, en als Don Quishoot de selectie rond heeft en klaar is met introducties en andere flauwekul kunnen die van iedereen winnen. De rest ontloopt elkaar nauwelijks.

@ HCL | 12/09

haha... Shitborn ligt in het zuiden van Limburg ergens. Valkenburg.

Is dus weer een teringeind rijden :-)

HCL | 12/09

CD H1 - Eersel H1: 2 - 2
Geen hoe deze heren spelen, maar gezien de 1ste resultaten verwacht ik dat ze aan elkaar gewaagd zijn.

DQ H1 - Hockeer H1: 1 - 3
Hockeer schijnt een international als trainer aangetrokken te hebben, om dit seizoen te promoveren. Naar zeggen het sterkste team in deze competitie? Ik geef het voordeel aan het bezoekende team daarom.

HVB H1 - Nuth H1: 4 - 0
Nuth schijnt erg zwak te zijn, na de degradatie van vorig seizoen.

Shitborn H1 - PM H1: 1 - 7
Wat is Shitborn?...waar ligt dat uberhaupt?

Venray H1 - Liempde H1: 2 - 3
Liempde toont veerkracht, en laat zien dat het zin heeft om te winnen. De goden zijn hopelijk gunstig gezind deze zondagmiddag.

De10 | 12/09

Cranendonck H1 - Eersel H1 1-3

GEEL tegen GEEL de mannen van CD kunnen helaas niet winnen van de mannetjes van Eersel

Don Quishoot H1 - Hockeer H1 2-1

Hockeer lijdt na een vliegende start de eerste nederlaag van het seizoen bij de Studs uit Eindhoven....

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1 2-2
Geen idee hoe Hilvarenbeek thuis speelt en wat de omstandigheden zijn. Nuth is gefrustreerd door de 2 gelijke spelen

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1 3-1

Sjinborn heeft volgens mij al geoefend tegen peel en maas en zou van zijn fouten geleerd moeten hebben.. mij lijkt het dat ze in de competitie thuis weer weinig weg gaan geven.

Venray H1 - Liempde H1 4-1

De houthakkers van vorig jaar uit Venray zijn volwassen geworden en spelen Best aardig hockey... zakelijke overwinning van Venray

Dommel H1 vrij dat word dan PINTEEEE[b]

... | 12/09

Cranendonck H1 - Eersel H1: 4 - 5
Eersel krijgt een zware middag. Veel doelpunten resulteert uiteindelijk in een krappe overwinning.

Don Quishoot H1 - Hockeer H1: 0 - 1
Een replica van vorig seizoen. Cheers !

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1: 1 - 1
Zagen! .. is het kettingwoord in deze 'stugge' ontmoeting

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1: 1 - 5
PM duidelijk de bovenliggende partij in dit duel. Alleen de arbiters kunnen evt. nog wat weerstand bieden.

Venray H1 - Liempde H1 : 4 - 1
Venray thuis, herinneren we het ons nog ?? :-) (Liempde kansloos, en in zwaar ondertal: 13 vs. 11)

Steve | 12/09

Cranendonck H1 - Eersel H1 Duel der jonge goden, 3-2

Don Quishoot H1 - Hockeer H1 StUdenten komen altijd pas later in het seizoen op gang 0-1

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1 Hilvarenbeek klasse beter dan de weinig creatieve jochies van Nuth 3-1

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1 Doelpunten alom, thuisploeg trekt aan het langste eind 6-4

Venray H1 - Liempde H1 Venray niveau beter dan Liempde 3-1

Import | 12/09

Cranendonck H1 - Eersel H1, 5-3. Eersel start goed, C'donck echter de langste adem

Don Quishoot H1 - Hockeer H1, 1-4, DQ nog niet bij de les

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1, 5-1. Beek wil wat rechtzetten

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1, 1-1. Bloedeloos

Venray H1 - Liempde H1, 6-0, solide titelkandidaat

Dommel H1 vrij, 14 katers op zondag

Sterkte met de maandag allen...

scout | 12/09

Cranendonck H1 - Eersel H1 4-2
Eersel zal de Beste ploeg zijn van de 2, echter krijgt Cranendonck hulp uit onverwachte hoek. Met deze hulp kan Eersel niet omgaan en zal de voorsprong uit handen geven.

Don Quishoot H1 - Hockeer H1 0-5
De mannen uit zuiden komen vandaag maar van 1 ding winne, dit doen ze dan ook overtuigend. Hockeer zal geen minuut in gevaar komen.

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1 1-0
Een magere overwinning voor de onbekende in de pole. Nuth "zeker kamioen" (laat me niet lachuh) zal merken dat uitwebsiteen lastiger zijn dan thuis. Hier krijgen ze niets kado.

Sjinborn H1 - Peel en Maas H1 2-1
Op papier niet te zien, maar een duidelijke overwinning voor Sjinborn. Peel en Maas zal eerst moeten wennen aan de 4de klasse.

Venray H1 - Liempde H1 4-1
Venray duidelijk de betere, zij hebben een goede voorbereiding achter de rug en laten dit zien tegen Leimpde. Liempde kan tegen dit geweld geen weerstand bieden.