Voorspellingen 25-09-11

Geplaats door: Import ( )

  • 4D
  • 19/09
  • 1808

Komt u maarrrr...

DQ - Hilvarenbeek
Eersel - Dommel
Hockeer - Sjinborn
Liempde - Nuth
PM - Cranendonck
Reageren

DQ | 25/09

DQ - Hilvarenbeek 1-0 hopelijk eerste puntjes voor ons

Eersel - Dommel 2-2 geen idee hoe sterk deze teams dit jaar zijn dus een gelijkspel

Hockeer - Sjinborn 1-1 Hockeer verdedigt goed maar creëert weinig, Sjinborn lijkt zich te hebben hersteld van de slechte periode vorig jaar

Liempde - Nuth 3-3 Echt geen idee wat dat gaat worden, twee onbekende teams voor mij

PM - Cranendonck 3-0 Peel en Maas is veel beter dan Cranendonck

Ik ben ook klaar met het gezeik over de scheidsen, er wordt nergens perfect gefloten maar ik kan me niet herinneren dat we vorig seizoen ergens er in gefloten zijn. Ook niet bij Hockeer.

Peter | 24/09

Sgelp, wil je bij shell komen werken?

Sgelp | 24/09

DQ - Hilvarenbeek 4-1
DQ is thuis altijd een lastige tegenstander. Hilvarenbeek heeft dan ook weinig in te brengen tegen de stUdenten!

Eersel - Dommel 2-2
Eersel niet meer zo goed als afgelopen seizoen mede door de blessure van 'Ali Pakistani' en Dommel heeft de vrije week niet goed benut waardoor het een gelijkspel zal worden.

Hockeer - Sjinborn 5-1
De Bosuil begint op dreef te komen!!!

Liempde - Nuth 3-3
Leuke wedstrijd met veel doelpunten waar Liempde zijn eerste punten gaat pakken. Nuth wordt de koning de het gelijkspel.

PM - Cranendonck 2-4
Spannende wedstrijd waarbij Cranendonck voor de verrassing van het weekend gaat zorgen!

@fluiter | 23/09

Zelf allemaal meegemaakt daar?!?

Klaas | 23/09

Drie golfballen voor fluiter.

fluiter | 22/09

In Hockeer kunnen ze echt niieeee. fluiten!! , hockeyen, bier zuipen, neuken en bierzuipen!

Bert | 22/09

Dat flauwe liedje is zeker niet van mij afkomstig! Ik heb nooit problemen gehad met de arbitrage bij Hockeer, en ben wel een beetje klaar met dat gezever daarover.

HVB | 22/09

Die Bert is erg goed met verhalen.... en wellicht ook met songteksten. Tenminste, ik neem aan dat het Bosuil liedje ook van hem afkomstig is.

Ik zou er copywright op aanvragen, en laten publiceren in de locale Beekse krant.

Succes !

@ Bert | 22/09

Welke bar?

Don Q. heeft het meest trieste clubhuis van de hele poule. OK, het verpauperde veldschuurtje in SHiITborn is ook niet je-van-het.

Ik denk dat je bedoelde dat ze intussen in een cirkel op de grond om het blikjesautomaat gingen zitten.

;-)

@ Bert | 22/09

Welke bar?

Don Q. heeft het meest trieste clubhuis van de hele poule. OK, het verpauperde veldschuurtje in SHiITborn is niet ook niet je-van-het.

Ik denk dat je bedoelde dat ze intussen in een cirkel op de grond om het blikjesautomaat gingen zitten.

;-)

Ernie | 22/09

hey Bert....

mooi verhaal....haha... Hilvarenbeek is geen KL#TE waard....haha....

Dommel 11 | 22/09

DQ - Hilvarenbeek
2-2 zet in op een solide gelijkspel, beide teams ontlopen elkaar niet zo veel

Eersel - Dommel
Dommel keert terug op het toernooi terrein, dit zorgt ervoor dat de stemming er al meteen goed in zit, verwacht 0-3 overwinning voor ons

Hockeer - Sjinborn
Vorige jaar waren deze teams gelijkwaardig, volgens mij zijn ze verder niet heel erg veranderd dus zet hier in op een 2-2 gelijkspel

Liempde - Nuth
3-2 voor Liempde, Liempde word sterker en groeit verder in de 4e klasse,

PM - Cranendonck
0-2 Cranendonck, Heren nemen de pen weer mee en werd nog een laten avond in Peel en maas

@Bert | 22/09

Held!

DQS #8 @ Bert | 22/09

dat kost hem dan 2 meter voor die rode kaart :D

Bert | 22/09

Het is zondagmiddag, vlak voor de wedstrijd Don Quishoot – Hilvarenbeek. De mid-mid van DQ loopt de kleedkamer in, en ziet al zijn teamgenoten een beetje moedeloos voor zich uit kijken.

Hij vraagt zijn teamgenoten wat er aan de hand is. “Wel,”zeggen zijn medespelers, “we hebben moeite om ons voor deze wedstrijd op te laden. We weten dat het belangrijk is, maar het is maar Hilvarenbeek. Echt hockeyen kunnen ze niet, en we hebben er eigenlijk gewoon geen zin in.”

De mid-mid kijkt naar de ongemotiveerde gezichten van zijn teamgenoten, en bedenkt een plan. “Jongens, maak je geen zorgen, ik kan ze in mijn eentje wel aan. Het zou niet de eerste wedstrijd zijn die ik in mijn eentje beslis. Gaan jullie maar fijn aan de bar zitten, een spelletje kaarten en bier drinken.”

Zo gezegd zo gedaan. De mid-mid gaat het veld op om te spelen, en de rest van het team gaat opgelucht aan de bar hangen. Na de eerste ronde toepen kijken de spelers naar buiten, en zien 1-0 op het scorebord staan. Hun speler is gewoon in zijn eentje de wedstrijd aan het winnen! Bij het rustsignaal kijken ze nogmaals naar buiten, en de stand is ongewijzigd, zodat ze met een gerust hard door kunnen toepen.

Een paar ronden toepen later horen ze het eindsignaal klinken. Ze kijken weer naar het scorebord, en zien de eindstand: 1-1. Ongelofelijk! Hun speler heeft in zijn eentje een gelijkspel tegen Hilvarenbeek neergezet! Ze stormen de kleedkamer in om hem te feliciteren met zijn prestatie, maar daar treffen ze hem aan met al zijn spullen aan, huilend in zijn handen.

Hij durft zijn teamgenoten niet aan te kijken. “Sorry mannen, verdomme, ik heb jullie tekort gedaan”, snikt hij. “Doe niet zo raar!” roepen zijn teamgenoten, “je hebt in je eentje een gelijkspel tegen Hilvarenbeek gehaald! En ze hebben pas in de tweede helft weten te scoren!”.

“Nee, nee, je begrijpt het verkeerd”, snikt de mid-mid, “ik heb in de twinstige minuut een rode kaart gekregen!”.

Henk | 22/09

@ Kor

Zeg jij geisoleerde internetpater,

Dat die gefrustreerde simpele geest van jou geen gezonde dosis aan humor bevat, neemt nog niet weg dat jij hier maar moet komen liggen klagen en zeuren over posts.
Stop je neus in je onderbroek, dan weet je waar we het over hebben. ;-)

@ Kor | 22/09

Ach een beetje leven in de brouwerij kan geen kwaad als je het mij vraagt, de prognoses van Realist waren ook totaal stompzinnig maar wel boordevol met humor!

Kor | 22/09

Leuk dat het forumpje van 4D zo druk bezocht wordt. Jammer dat de helft van de posts het niveau 'X en Y eten stront en scheidsrechter Z is blind, partijdig en homofiel!' niet ontstijgen. Zie onderstaand waardeloos epistel van de Wandelaar als sprekend voorbeeld.

We zullen maar eindigen met twee mooie Nederlandse spreekwoorden: "waar het hart vol van is, loopt de mond van over', en 'zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten'.

Harrie | 22/09

@ wandelaar

Die discussie komt snel ten einde, want dat is al helder: Beide hebben zaad in de mond en stront op 'de stok'.

Het duel op het Brabantse strontstrand eindigt na 2 keer 35 in een remise. Maar in de 3de helft wordt dit spannende plas&poepszexduel beslist in het voordeel van de gasten. Deze putten namelijk extra kracht uit hun plaatselijke keutelbeek genaamd 'De Dommel'.

Je prognoses zijn sterk, ga zo door !

#13 | 22/09

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHA !

Wandelaar | 21/09

DQ - Hilvarenbeek 4-2
In deze ultramegahyperdeluxe wedstrijd tussen de koene ridders en onze beekse berggeiten lopen de gemoederen niet zo hoog op, integendeel, de olijke hockeyers dansen en zingen de hele wedstrijd lang, want het is weer herfst!

Eersel - Dommel 2-2
Deze ploegen kennen elkaar erg goed door de gemoedelijke teamuitjes die zij voor elkaar organiseren op het lokale strontstrand in Eersel, hierdoor wordt er veel met poep gegooid en weinig gehockeyed in het altijd stinkende Eersel, gelijkspelletje dan maar?

Hockeer - Sjinborn 4-0
Ook ik kan natuurlijk niet achterblijven in mijn eeuwige adoratie voor zeldzame uilen, en zet er dan ook een bak geld op in dat die zaadslikker weer een puike fluitpartij neerzet. Alhoewel Hockeer toch wel had gewonnen meent onze uilenbal dat hij sjinborn nog wat extra zand in de ogen moet strooien!

RAADSEL: Wat is de overeenkomst tussen een homo en de bosuil? Discussieer daar maar eens over ipv scheidsen...
Mooi trouwens dat het controlewoord strafpush in, alsof ze het aanvoelen bij dit forum!

Liempde - Nuth 3-3
Liempde, de naam alleen al... Nuth, ook al zo kud. Nouja, omdat het alle kanten op kan gaan, voorspel ik hier een gelijkspelletje!

PM - Cranendonck 2-3
Ik vermoed hier een kraker, Cranendonck speelt uit tegen niet alleen Peel maar ook nog Maas, een natuurgebied en een rivier tegen een vogel... De vogel laat niet met zich sollen en Weert zich cranig! (en zorgt misschien wel voor een stuntje?)

Henk | 21/09

@MhcM

Zoals hier al eerder werd vermeld:

Nuth is 3 jaar terug gepromoveerd in een poule met brandhoutclubs zoals DVS, Bakel, Heesch e.d.
Terwijl Nuth zich eigenlijk bij dit rijtje van 'biljart'-verenigingen mag aansluiten.

Dus dat verklaart het ;-)

MhcM | 21/09

@#1Venray

Peel en Maas zal idd wel snel terug willen. Hebben het vorig seizoen ook helemaal niet slecht gedaan in de 3de klasse. Ze zijn uiteindelijk strijdig ten onder gegaan in een spannende degradatiestrijd. Nuth daarentegen wil en kan bij lange na niet terug. Die club heeft nooit iets te zoeken gehad in de 3de klasse, als je het mij vraagt. Het is dan ook een groot raadsel hoe deze club ooit in de 3de klasse terecht is geraakt. Misschien waren ze verdwaald? Foutje van de KNHB bij de poule-indelingen?

voorspeller | 21/09

@ janalist

tsja, daarom zeggen ze ook:

Alles uit Nuth is Kuth !

@ @janalist | 21/09

...."Nuth voelt zich inmiddels weer op veilige aarde -4D"

Daar ben ik het met je eens. Want in de 3de klasse afgeschoten worden met dubbele cijfers wil niemand.

Janalist | 21/09

Die van Nuth zelf!

H1Hilvarenbeek | 21/09

Heerlijk dat de discussie weer is begonnen. We zullen het allemaal in de loop van volgende week zien hoe het ervoor staat na drie wedstrijden.

Ik denk dat het voor ons zondag een flinke pot zal worden en die we op bloed zweet en tranen volhoUden.. we zien wel waar het schip strand

@Janalist:
Welke coach/voorzitter bedoel je? Van Beek of Venray?

[s]

Janalist | 21/09

HVB:

12 - 1 verliezen van Parkstad, niet kunnen winnen van Venray en Hilvarenbeek (zowel Venray als HVB hadden het idee dat ze met wat meer geluk hadden kunnen winnen), en opmerking van hun coach/voorzitter dat de selectie nog niet compleet is en erg jong/onervaren.

Is dat grond genoeg?

voorspeller | 21/09

DQ - Hilvarenbeek 5-1
De Donkeys zijn goed op elkaar ingespeeld, en tikken de defensie van Beek op gegeven moment weg.

Eersel - Dommel 4 - 4
Veel doelpunten, maar helaas geen winnaar

Hockeer - Sjinborn 10 -1
" TIEN ! TIEN ! TIEN !" roept het publiek bij een 9 - 1 stand... en ja hoor daar is hij weer...MENEER DE UIL! .. in de 70ste minuut.. "PFFFFIEEET !!!" STRAFBAL !!!.
... want dieren zijn pre-cies als men-sen,
met de-zelf-de men-sen-wen-sen...
en de-zelf-de men-sen-stre-ken.... :-)

Liempde - Nuth 1 - 2
Jammer voor Liempde, maar het verliest weer NET aan.

Peel & Maas - Cranendonck 2 - 2
Cranendonck reist met volle moed af naar Panningen. PM scoort in de slotfase uit een strafcorner, en red daarmee 1 wedstrijdpunt.

HVB | 21/09

@ Janalist

Hoezo denk jij dan niet dat Nuth de top-4 zal halen?
Op grond waarvan denk je dat?

HVB | 21/09

Ik vond Nuth geen verkeerd elftal. Hoewel ik ze op voorhand qua techniek hoger had ingeschat, kon ik niet zeggen dat er echte sterspelers bij zaten. Als collectief stonden ze er wel. Helaas dat wij in de slotfase niet meer voordeel wisten te halen, uit de ruimte die ze achterin weggaven.

HVB | 21/09

Ik vond Nuth geen verkeerd elftal. Hoewel ik ze op voorhand qua techniek hoger had ingeschat, kon ik niet zeggen dat er echte sterspelers bij zaten. Als collectief stonden ze er wel. Helaas dat wij in de slotfase niet meer voordeel wisten te halen, uit de ruimte die ze achterin weggaven.

@ Janalist | 21/09

ik bedoel Nuth dus ;-)

@ Janalist | 21/09

exact .. DVS heeft 3 jaar terug ooit het geluk gehad om in een poule met brandhoutclubs zoals o.a. D.V.S., Bakel etc te promoveren. Nuth voelt zich inmiddels weer thuis op veilige aarde - 4D.

Dapje | 21/09

DQ - Hilvarenbeek 2-0
De stUdenten hebben een degelijke verdediging, waartegen Hilvarenbeek niet is opgewassen!

Eersel - Dommel 3-2
Eersel revancheert zich van de verliespartij tegen Cranendonck en wint moeizaam van Dommel

Hockeer - Sjinborn 5-0
Sjinborn erg verzwakt en Hockeer thuis altijd sterk

Liempde - Nuth 1-3
Werkelijkwaar geen idee, ik geef het voordeel aan de ploeg die uit de derde klasse komt

PM - Cranendonck 3-3
Duel dat beide kanten op kan gaan, maar uiteindelijk is de uitslag terecht!

Janalist | 21/09

Nuth eindigt niet eens in de top 4. Mark my words.

#1 Venray | 21/09

Sowieso kandidaten voor promotie; Nuth en Peel & Maas. Beiden gedegradeerd, die zullen toch wel snel terug willen. Maar nog te vroeg om over titelkandidaten te praten. Laten we eerst maar eens de eerste vijf speelrondes bekijken.

@Prognose | 21/09

Teken ik voor.

Denk alleen niet dat deze eventuele promotie op basis van de onderlinge duels zal zijn. Eerder door de resultaten tegen de mindere goden...

MHCV | 21/09

@prognose

Je vergeet Venray, een gevaarlijker outsider dit seizoen :)

Prognose | 21/09

Peel & Maas en Hockeer gaan dit seizoen promoveren.

Dit zijn duidelijk de 2 betere elftallen in deze 4D poule.
Die 2 zullen naarmate de competitie vordert alleen nog beter gaan spelen. Het verschil met de rest vd poule zal tegen de winterstop al neerzet worden.
Kwestie van tijd en afwachten.

27 november a.s. wordt dan ook een spannende ontmoeting als Hockeer thuis moet optreden tegen Peel & Maas.

Steven | 21/09

Don Quishot - Hilvarenbeek 1 - 1
Beek zal nog even moeten wachten op haar 1ste overwinning. Progressie is wel al duidelijk aanwezig. MIsschien dat de week erna (op eigen veld) eindelijk die welverdiende winst binnengesleept kan worden.

Eersel - Dommel 2 - 1
In Eersel winnen, schijnt naar zeggen moeilijk te zijn.
Dit ondervinden de gasten uit M'gestel dit weekend ook.

Hockeer - Sjinborn: 6 - 2
Hockeer bijna gepromoveerd vorig seizoen. Sjinborn geen idee?, maar schijnt erg verzwakt te zijn t.o.v. vorig seizoen. Het thuisvoordeel telt natuulijk ook mee. Ik lees hier hilarische verhalen over een partijdige Bosuil. Hopelijk fluiten de arbiters dit keer een neutrale wedstrijd.

Liempde - Nuth 3 - 3
Geen idee wat deze ploegen gaan maken. Kon wel eens een gelijkspel worden als ik naar de vorige resultaten kijk.

Peel & Maas - Cranendonck 3 - 1
PM was vorig seizoen (3de kl.) al moeilijk te kloppen in eigen huis. Ik verwacht dit seizoen dan ook weinig problemen op eigen terrein in Panningen. Wellicht dat een tegenstander als Hockeer de thuisploeg in de verlegenheid kan brengen, maar verder ligt de moeilijkheidsgraad voor PM in de uitwedstrijden.

@PM | 21/09

Al staat de verdediging nog zo goed, bij wijze van spreken als een muur...

De bosuil weet altijd wel te pas, en te onpas
een paar 'gaten' te creeren.

" OEHOE ! OEHOE ! OEHOE ! OEHOE ! "

PM | 21/09

denk overigens dat sjinborn een kans heeft punten mee terug te nemen uit cadier en keer verdedigend stond het goed afgelopen zondag,

Corvee | 20/09

... ruimen jullie die vogelstront , zelf op? :-)

Henk 2 | 20/09

Haha inderdaad, blijft mooi dat iedereen zo begaan is met ons bosuiltje :-)

Export | 20/09

Don Quishot - Hilvarenbeek 4 - 1
Eindhoven de gekstuh !

Eersel - Dommel 2 - 3
Fortuinlijke zege voor St Michielsgestel.

Hockeer - Sjinborn 8 - 1
Hockeer werkt alvast aan het doelsaldo.

Liempde - Nuth 3 - 2
1ste zege voor de debutant.

PM - Cranendonck 4 - 2
PM thuis, altijd (te) sterk

Henk | 20/09

HAAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA ! dit forum blijft altijd lachen.

@hockeer | 20/09

nee idd. goed zijn jullie inderdaad niet :-$

En dat geluk is meer afkomstig van dat 'CREATIEVE FLUITORGEL' ...70 minuten lang.

Wellicht is het verstandig dat Sjinborn wat vogelzaad meebrengt. Op deze manier lopen ze tenminste kans om 1 van de 2 scheidsrechters 'op de hand krijgen' (ik zou wel lange handschoenen aantrekken, want dat dier heeft scherpe klauwen)

hockeer | 20/09

Zo goed zijn we niet, meer geluk wat we hebben we doen maar wat .......we snappen het zelf ook niet....

Tierry | 20/09

Ze gaan regelmatig voor de sleeppush, dus wees daar ook op beducht.

Hilvarenbeek | 20/09

1ste sc. was een harde knal op goal.
2de sc.was een afschuif op de aangever, soort tip in dichtbij de 1ste paal. De rest kan ik me niet meer goed herinneren.

ik zou zeggen.... doe er wat mee!

#111 Hockeer | 20/09

Dat kun je beter aan de lijnstop van Hilvarenbeek vragen...

Adviseur | 20/09

Zijn er nog tips over de strafcorners van Hockeer?

MHCV | 20/09

DQ - Hilvarenbeek 2-1
Eersel - Dommel 4-2
Hockeer - Sjinborn 3-0
Liempde - Nuth 1-3
PM - Cranendonck 1-0

MHCV | 20/09

Ik denk dat wij onze spelers eens langs de diverse velden sturen om te kijken hoe de corners her en der uitgevoerd worden ipv een potje grensbal te spelen op het dorpsplein. Alaaaaffff

DQ | 20/09

DQ - Hilvarenbeek 1-0 hopelijk eerste puntjes voor ons

Eersel - Dommel 2-2 geen idee hoe sterk deze teams dit jaar zijn dus een gelijkspel

Hockeer - Sjinborn 1-1 Hockeer verdedigt goed maar creëert weinig, Sjinborn lijkt zich te hebben hersteld van de slechte periode vorig jaar

Liempde - Nuth 3-3 Echt geen idee wat dat gaat worden, twee onbekende teams voor mij

PM - Cranendonck 3-0 Peel en Maas is veel beter dan Cranendonck

Ik ben ook klaar met het gezeik over de scheidsen, er wordt nergens perfect gefloten maar ik kan me niet herinneren dat we vorig seizoen ergens er in gefloten zijn. Ook niet bij Hockeer.

Pffft | 20/09

Volgens mij vermeldt iemand van Sjinborn hier zelf dat ze vorig jaar van Hockeer gewonnen hebben, maar toch gaat het zielige gezeur over de scheidsrechters door. Ben er wel klaar mee. Doe eens iets zeggen over het HOCKEY want daarover wil ik graag lezen.

@ #1 Venray | 20/09

Gaat die grensbal training door a.s. zondag ?

;-)

#1 Venray | 20/09

Respons:
Sjinborn mag de laatste twee ontmoetingen wel gewonnen hebben, maar over het algemeen heeft Hockeer over de gehele competitie degelijker gepresteerd.

#1 Venray | 20/09

Och, aardig nummer... Alleen de tekst, beetje jammer. We spelen geen hoofdklasse, wen er maar aan dat scheidsrechters (hun Best doen, maar) niet altijd even goed/onpartijdig zijn. Voor creativiteit krijg je een 10.

Henk | 19/09

Wanneer komt ie uit op single?

Parte Zwiet | 19/09

Hahahahahahahahahahahahaha geeeeeeeeniaaaaaaaaaaal!

5 dec. liedje | 19/09

Cadier & Keer, Zondag 25 september 2011, Vervroegde aankomst sinterklaas ????

"ZIE GINDS KOMT DE ....... "


Zie ginds komt de baard-aap
uit Ca-dier weer aan.
Hij brengt mee, zijn ge-leide-hond,
Ik zie hem al staan!

Hoe kruppelt die ouwe
de-lijn op en neer
Hoe waaien zijn armen ...
1 hoog ..en 1 neer.

Zijn knecht staat te lachen
en roept hem steeds toe.
Wie oranje draagt, krijgt straf-bal,
wie blauw draagt 'de roe'.
Oh steekblin-de Bos-uil
fluit PUUR thuis-partij !

...en schrijf dan heel stil-le-tjes
Hockeer punten bij ;-)

@Venray #1 | 19/09

Hockeer presteert de laatste jaren iets beter?? de afgelopen 2 ontmoetingen eindigde in het voordeel voor Sjinborn (3 - 4/ 3 - 5).

#1 Venray | 19/09

DQ - Hilvarenbeek 3-2
- DQ is een goede ploeg, zeker thuis. Verwacht dat ze nipt winnen van Hilvarenbeek. Maar moet zeggen dat ik Hilvarenbeek nog niet heb zien spelen.

Eersel - Dommel 4-3
- Eersel normaliter de sterkere van de twee, maar Dommel kan verrassend uit de hoek komen. En Eersel is niet elke week even stabiel volgens mij. Toch zal Eersel in eigen huis hard moeten werken voor de 3 punten.

Hockeer - Sjinborn 5-2
- Spannende derby. Sjinborn een leukere tegenstander, maar Hockeer presteert de laatste jaren iets beter. Denk dat ze, zeker nu met de training van Marcel Balkenstein, de wedstrijd naar hun hand zetten.

Liempde - Nuth 1-3
- Liempde heeft vertrouwen getankt met goed spel. Als ze alles geven, geconcentreerd spelen en de combinatie blijven zoeken kunnen ze voor een stunt zorgen tegen Nuth. Maar normaliter denk ik dat Nuth zal winnen.

PM - Cranendonck 2-2
- gelijk opgaande strijd. PM is nog zoekende, Cranendonck kan hard spelen. Denk een gelijkspel.

voorspeller | 19/09

Don Quishoot - Hilvarenbeek 1-1

Eersel - Dommel 1-4
Dommel veel beter, Eersel kan het niveau niet bijbenen.

Hockeer - Sjinborn 4-1
Hockeer heeft weer 13 man (ipv 11 tijdens de wedstrijd) 13 tegen 11 van de tegenstander, nummerieke meerderheid , hiervan weten ze gebruik te maken!

Liempde - Nuth 1-4
Nuth zal duidelijk beter zijn en gaat goed van start!
Ze hebben nog geen duel verloren.

Peel en Maas - Cranendonck 2-3
Spannende wedstrijd, ik denk dat Cranendoncl sluwer en beter is!

Appie | 19/09

Venray H1 is a.s. weekend vrij...

Een extra training GRENSBAL staat op het programma. Hier werd afgelopen zondag slechts 1x uit gescoord.

:(

Tymo | 19/09

DQ - HvBeek: 1 - 0
DQ houdt het doel schoon, en scoort pas laat uit een counter. Beek zal nog ff wat harder moeten trainen om de 1ste zege binnen te halen.

Eersel - Dommel: 3 - 2
Eersel herstelt zich van de nederlaag in MaarHeeze, en boekt een krappe zege op een versterkt Dommel.
Dommel komt in de eerste helft nog op voorsprong. Echter weet Eersel de 2de helft de druk op te voeren en de punten in eigen huis te hoUden.

Hockeer - Sjinborn: 4 - 1
OEHOE-OEHOE ! ja hoor, de schele bosuil is in dit streekduel weer van de partij ! OEHOE-OEHOE!
Uiteraard drukt hij een dikke stempel op de uitslag, welke op voorhand al 100% te voorspellen is.
Naarverwachting zullen er weer een hoop cadeautjes aan 'dubieuze' strafcorners en strafballen gegeven worden. De uitslag spreekt voor zich.

Liempde - Nuth: 2 - 3
Dat Liempde niet gemakkelijk op geeft, is na de eerste 2 duels wel duidelijk. Nuth is de betere ploeg. Maar zal moeite hebben om de voorsprong te behoUden.

PM - Cranendonck: 2 - 4
Door het zwakke optreden van PM bij Sjinborn, zal Cranendonck hier voor verrassing zorgen. PM heeft last met de snelle spitsen die over de flanken de cirkel binnenlopen. CD komt hierdoor al snel op 0 - 2 voorsprong. Daarna gaat dit duel gelijk op en weten de gasten een verdiende uitzege in de wacht te slepen. De jonge honden uit MaarHeeze worden de verrassing van dit seizoen ;-) CD ruikt zijn kans op promotie.

Import | 19/09

DQ - Hilvarenbeek, 1-3. DQ heeft moeite met scoren. Beek gaat steeds beter lopen
Eersel - Dommel, 2-2. Dommel komt voor, Eersel knokt terug.
Hockeer - Sjinborn, 1-0. Laatste minuut
Liempde - Nuth, 1-6. Nuth on fire!
PM - Cranendonck, 3-2. Thuisvoordeel geeft doorslag