UItslagen 25-9-2011

Geplaats door: Senioraa ( )

  • 4D
  • 25/09
  • 1712

Opgestaan met de zon, dat zal weer een mooie dag worden, met hopelijk mooie websiteen en leuke em verrassende uitslagen. Wat is het geworden bij:
Don Quishoot H1 - Hilvarenbeek H1
Eersel H1 - Dommel H1
Hockeer H1 - Sjinborn H1
Liempde H1 - Nuth H1
Peel en Maas H1 - Cranendonck H1
Venray vrij op deze mooie dag.
Reageren

Hulde voor Bert | 27/09

Ik heb het vorig maal ook geprobeerd om de mensen die hier posten eerst te laten nadenken voor er iets anoniems op dit forum geplaatst wordt. We weten allemaal het resultaat hiervan. Het lijkt als olie op vuur te werken.

Ik hoop met de steun van de webbeheerder dat het nu wel is afgelopen.

Laten we allemaal ons verstand gebruiken! Mocht je dat toch niet kunnen, bescherm je zelf en kom niet meer op deze site.

sjinborn1 | 27/09

Sjinborn heeft gewoon terrecht verloren en begonnen niet scherp aan de website, dit konden ze niet meer herstellen en helaas het zij zo.

Verder vind ik de uitlatingen richting coaches gewoon echt niet kunnen.
uitlatingen over de arbitrage zie je overal maar ook daar zijn grenzen in laatst werd er iemand voor cokeverslaafde uitgemaakt gewoon een NOGO !!

dus iemand met een gezond verstand denkt na over wat hij zegt.

idd wij zeggen ook eens wat over de arbitrage ,, maar coaches uitmaken voor het een of ander.

nee

De10 | 27/09

ik wil even verwijzen naar het nieuwe topic in dit forum "4D alleen Accounts" de beheerders van deze site hebben naar aanleiding van mijn contact met hun een voorstel gedaan om dit forum 4D eerlijker te maken zonder respectloze, nutteloze en/of valse beschuldigingen....

toeschouwer | 27/09

hallo allemaal, ik ben het helemaal eens met Bert, reseptloos tegen over anderen. wij van Sjinborn hebben maar een persoon op dit forum schrijvend en dat is Sjinborn, al de nadere berichten komen van een ziek persoon die niet meer lid is van onze vereniging en ons en zo ook anderen iedere keer in een verkeerd daglicht steld. wij als Sjinborn worden hierop aangekeken, mijn excuses hiervoor. iedereen doet zijn Best en niemand wil uitgemaakt worden voor manwijf, zeer zeer triest, ik hoop dan ook dat de persoon zich analist noemt, wat eigenlijk een andere betekenis heeft dan waar hij over schrijft hier zijn excuses voor wil aanbieden.

De10 | 27/09

@ Bert
ik ben het helemaal met je eens. ik heb hier van dit forum een hele tijd plezier kunnen hebben omdat er gewoon volwassen word gepraat met elkaar..!!

voor mij is dit dus ook voorlopig de laatste keer dat ik hier op dit forum actief ben...

Bert | 27/09

Dit zal voorlopig mijn laatste bericht op dit forum zijn. Het was een tijdlang een nuttige en leuke manier om met de andere teams in de klasse te spreken, en natuurlijk werd er af en toe een grap gemaakt of een steek onder water uitgedeeld. De laatste weken is ieder niveau ver te zoeken, en loopt het hier de spuigaten uit. Zonder pardon worden mensen totaal de grond in geboord.

Ik vraag me af hoeveel van dat soort berichten geplaatst zoUden worden als dit forum niet zo makkelijk en anoniem was. Sterker nog, ik weet het antwoord: vrijwel geen. Er zijn hier een aantal knapen actief die een tegenstander, coach of scheidsrechter in de ogen kijken en een hand geven, om daarna thuis, veilig en anoniem, hier de meest negatieve teksten te plaatsen.

Mijn woordkeuze voor knaap is hier zeer bewust, want een volwassen man zou die persoon bij klachten of kritiek gewoon aanspreken. Ik hoop dat we dit niveau met zijn allen kunnen ontstijgen.

HVB | 27/09

Hoe oud zijn jullie?

Janalist | 27/09

Sjinborn, ik begrijp je frustratie. Maar van de andere kant: wat jullie allemaal posten over de bosuil is nog veel minder respectvol dan wat er over jullie coach gepost is. Misschien een eye-opener?

Analyser | 27/09

@Sjinborn

Hockeer doet het toch aanzienlijk beter ;-)


1 Hockeer H1 3 2 1 0 10 4 (7pt)
2 Peel en Maas H1 3 2 1 0 6 3 (7pt)
3 Dommel H1 2 2 0 0 10 6 (6pt)
4 Don Quishoot H1 3 1 1 1 4 3 (4pt)
5 Venray H1 2 1 1 0 3 2 (4pt)
6 Cranendonck H1 2 1 0 1 5 4 (3pt)
7 Eersel H1 3 1 0 2 8 11 (3pt)
8 Nuth H1 3 0 3 0 6 6 (3pt)
9 Liempde H1 3 0 1 2 6 9 (1pt)
10 Hilvarenbeek H1 3 0 1 2 6 11 (1pt)
11 'GEBOREN STRONT' H1 3 0 1 2 7 12 (1pt)

@Sjinborn | 27/09

Als er zoveel respect getoond moet worden voor jullie triomphantelijke coach, waarom staan jullie dan het laagste in de ranking?

Typisch weer Sjinborn. Altijd het grootste woord, maar zodra de resultaten uitblijven, dan hebben jullie altijd vanallerlei smoesjes en excusen om jullie zelf alsnog in een beter daglicht te plaatsen. Triest verhaal wederom !

Sjinborn | 27/09

@ #1 Venray
ja ik snap niet waarom sommige mensen alles 10x moeten uitvergroten... waarom er geen gele of rode kaarten zijn gevallen?? .. jammer dat somige spelers van hockeer zo moeten reageren na een sportieve maar pittige website (als het al een speler van hockeer gaat) hockeer heeft terecht gewonnen maar ik kan het niet hebben ze dat ze onze coach uitmaken voor manwijf.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Birgit traint en coach ons al meer dan 4 jaar en staat altijd voor ons klaar! zelf heeft ze voor ons 1e klasse teams als toen Maastricht H1 en scoop H1 gecoacht en ook nog Heerlen D1... zelf is ze ook kampioen geworden in de 1e klassen met Maastricht D1... dus zei verdient toch ECHT iets meer respect dan het woord manwijf..!!! mensen die zoiets respectloos posten moeten echt van dit forum geweerd worden.. Jammer! ik hoop dat meerdere mensen het met mij eens zijn hierover

ik hoop dat de kous er nu mee af is over sjinborn hockeer.. hockeer terecht gewonnen maar sjinborn wat in die website niet geheel kansloos..!

#1 Venray | 26/09

Gezellig daar in Zuid-Limburg

Dommel11 | 26/09

Hilvarenbeek of Liempde wat is het nu?:p of je titel klopt niet of je verslag niet..

Mac Donalds Gel | 26/09

Hilvarenbeek H1 - Nuth H1

Weer was goed, lange rit naar het noorden en maar net optijd aankomen. Gelukkig waren de Liempdenaren zo vriendelijk om ons 15 minuten meer tijd te geven voor de warming-up.

de eerste 5 minuten waren duidelijk voor Liempde. Zij waren veel feller op de bal en speelden een hoog tempo. Een tempo dat ze niet lang vol hielden met het warme weer.

De website ging gelijk op. Nuth verspeelde te veel ballen door slechte passes en het aangaan van duels. rust stand 1-1.

Tweede helft was niet veel beter van Nuth. Inzet was er genoeg maar slimme oplOssingen ontbraken te vaak.

Liempde speelde counter hockey met veel hoge ballen. Nuth had het de tweede helft moeten afmeken en de volle 3 punten pakken. Helaas.

De scheidsrechter waren slecht maar niet partijdig. Zagen veel overtredingen niet. hakken, duwen en shoot. Maar ze zagen het aan beide kanten niet. Kan daar dus goed mee leven.

@outsider | 26/09

Dommel heeft nou niet bepaald grote tegenstanders gehad... Ben benieuwd of ze het kunnen volhoUden.

outsider | 26/09

Hulde aan Dommel....koploper in de 4eD. Vorig seizoen nog laatste, maar dit seizoen aan kop!

``whatskebuuurrrd???``

@ Stud | 26/09

Hockeer vs. Sjinborn = haat & nijd ...al jaren ! :)

Stud | 26/09

Sportieve en leuke website tegen Hilvarenbeek. Terechte overwinning voor ons, we konden aanvallend iets meer brengen dan de jongens van Hilvarenbeek. Gezellig team die nog even bleven hangen.

Vreemd dat die website tussen Sjinborn en Hockeer zo beladen is, de websiteen die wij tegen die teams spelen zijn sportief, worden goed gefloten etc. Blijkbaar gelden er andere wetten als ze tegen elkaar moeten.

Toeschouwer | 26/09

@Sjinborn

Geen zware overtredingen? sorry, maar iemand de grond opkegelen/hakken noem ik echt geen lichte overtreding. Jullie mogen van geluk spreken dat de 2de helft geen gele en rode kaarten zijn gevallen.
Metname de overtreding die vooraf ging aan de sc. waar de 4 -1 uit viel, was echt wel een rode kaart waardig. Met enkel een vermaning eraf komen, is een reden te meer om achteraf niet zitten te zeuren over de vele (terechte) sc's die werden gegeven. In al die websiteen dat wij tegen jullie speelden, kan ik me geen ander beeld herinneren, dan dat jullie altijd ZEER FYSIEK verdedigen.
Dus.....

@analist | 26/09

Van een T een N maken, oftwel van brood.. stront maken. Dat is alles wat ze daar kunnen in Valkenburg.

Triest !

analist | 26/09

Het is en blijft altijd komisch om te zien hoe mensen van SHITborn achteraf altijd alles gunstig in hun straatje willen praten. :)

Sjinborn | 26/09

ik wil toch nog even een bericht plaatsen over onze website van zondag...

ten eerste vind ik het jammer dat de "originele" benaming die voor sjinborn word gebruikt een domme en respectloze naam. mocht je echt een keer willen weten wat SJINborn betekend kunnen we je dat haarfijn uitleggen..! ik vind dat we gewoon moeten ophoUden met het beledigen van andere club en spelers.. zeker mag er af en toe wat worden geschreven op een pittige manier maar hou het SPORTIEF...

wij hebben als sjinborn nog niet eens zo een slechte website gespeeld, we hadden er allemaal heel erg veel zin in "de derby van het heuvelland"

Hockeer heeft een zo goed als nieuwe ploeg net zoals ons..! je ziet wel bij Hockeer dat de trainings arbeit van hun international nut heeft.. omdat het uitverdedigen gewoon elke keer consequent goed werd uitgevoerd...

daarnaast wil ik zeggen dat ik de scheids die in de 2e helft de strafcorners erg makkelijk gaf. (3 doelpunten uit strafcorners de 2e helft).. ook al zaten ze er allemaal goed in, oa. de harde knal van hun aanvoerder. het waren wel overtredingen in de 23m maar daar hoef je niet elke keer een strafcorner voor te geven, want zo een zware overtredingen waren het allemaal niet (enkele waren terecht). voor de rest de meneer die aan de kant van de dug-outs floot floot Best een aardige partij

dan wil ik ook nog even het verhaal dat de bal niet zou zijn aangeraakt uit de wereld helpen.. ik ben zelf de maker van de 2e goal en die heb ik wel deglijk aangeraakt (de bal vliegt immers niet van zelf hoog het net in). de eerste goal is ook terecht want deze werd toch wel heel duidelijk in de goal van hockeer gewerkt...

kortom een sportieve website in een website waar ik altijd erg naar uitkijk als SJINborn speler..

@Analist | 26/09


....."Sjinborn, verliezen doet pijn, dat weet ik. Maar als je van de mat bent gespeeld, siert het je niet om af te geven op de scheidsrechter. Die heeft/hebben namelijk goed gefloten. Of moeten we het hebben over dat manwijf hebben dat jullie langs de lijn bijstaat? Dat lijkt namelijk meer op een schandaal dan een coach. Ik weet zeker dat jullie dat ook zelf snappen, zo dom zijn zelfs jullie niet."


ik vind dit wel een beetje buitensporig :)

@ToeschouwerHVH | 26/09

vereniging, club, stichting, kransje .... whatever ....

H1Hilvarenbeeek | 26/09

Don Quishoot - Hilvarenbeek: 4 - 2
Heerlijk herfstweer, een spannende pot die gelijk op ging tot aan de rust . Don Quishoot de 2de helft net iets scherper in de afronding, daar waar het bij ons aan ontbrak. Prima 3de helft ..... die helaas geen punten opbracht :)

Kenner | 26/09

Of HC Hilvarenbeek!

Toeschouwer HVH | 26/09

Het is HV Hockeer. Ik denk dat HCH voor HC Haarlem of HC Helmond staat..

Henk | 26/09

Haha.... de waarheid mag soms wel gezegd worden hoor.

Roel zal a.s. dinsdag wel weer de boel op scherp zetten :-)

Toeschouwer HCH | 26/09

Erik ben jij dit? ;-)

Hockeer | 26/09

Ik weet niet wie Toeschouwer HCH is maar je doet ons, spelers van Hockeer, in ieder geval geen plezier met je scheldbenamingen van andere clubs.

Niveau van dit forum wordt steeds triester.

Toeschouwer HCH | 26/09

Hockeer - SHITborn:

1ste helft:
Hockeer de veel betere ploeg en dwong vanaf het begin het balbezit af. Door goed verzorgd hockey en de zoektocht naar de combinatie, komt Hockeer verdiend op een 1 - 0 voorsprong. Shitborn komt er van achter amper uit, en probeert met trage ziekenhuisballen hun luie spitsen te bereiken. Hockeer komt even later op 2 - 0 door simpelweg het baltempo veel hoger te hoUden. Vlak voor de theepauze komt 1 van de vele povere zgn. 'grensballen' door het midden eindelijk bij een SHITspits aan. Of de bal nou wel of niet getoucheerd werd, blijft een raadsel. Een feit blijft dat 'geboren stront' (lett.vertaling) een fortuinlijke aansluitingstreffer in haar zak stak.

Hoewel vooraf veel geruchten de ronde deden, omtrent een vermeende partijdige bosuil, is hier gisteren tijdens de website geen enkele keer sprake van geweest. Er werd correct gefloten, ondanks dat er zware overtredingen plaatsvonden. Onze scheidsen hadden eigenlijk zwaardere straffen hiervoor moeten uitdelen. Maar hierin werden onze gasten gespaard.

2dehelft:
in de 2de running begon het spel van Hockeer steeds beter te lopen, en de gasten hadden qua spel steeds minder in te brengen. Er zat weinig spirit in hun spel, nadat Hockeer de marge verder uitbouwde met een 3de en 4de treffer. De strafcorner liep lekker, en de ballen vlogen er makkelijk in. Dit mede door wat hulp vd keeper van SHITborn. In de slotfase dan nog een tegentreffer door een onoplettendheid achterin bij Hockeer

Kortom een terechte uitslag, die wellicht nog hoger had kunnen uitvallen. Hockeer is op dreef en gaat op zoek naar haar 1ste uitzege. 'BornSHIT' een zwak elftal met veel hak en zaagwerk dat soms onverwachts onsportief en zeer fysiek uit de hoek kan komen.

Eindelijk werd ze dan gisteren de mond gesnoerd !
Wordt tijd dat deze gasten eens naar zichzelf gaan kijken. Want er valt nog een hoop te verbeteren. Zowel in het veld, als erbuiten.

Ik hoop dan ook dat het eeuwige geblaat over tegenstanders en scheidsrechters hiermee afgelopen is hier op dit forum.

Want met het spel wat ze gisteren vertoonden, worden ze naar alle waarschijnlijkheid LAATSTE in deze poule.

Dommel11 | 26/09

Vergeet te vermelden, Prima websiteleiding.

Dommel11 | 26/09

Eersel - Dommel,

website begon verlaat door dat de website van te voren uitliep door geblesseerde dame die met ambulance het veld moest verlaten. Eersel ging met deze vertraging beter om en starten een stuk scherper dan ons, resulteerde in snelle 1-0 voorsprong voor Eersel. Door goed keepers werk bleef het bij 1-0 ruststand. In de rust hebben we de knop omgezet en zijn we weer gewoon gaan hockeyen. resulteerde in dat de scoren na rust meteen omgedraaid werd naar een 2-1 voor ons, Eersel maakt daarna 2-2. Wij bleven er voor knokken en uiteindelijk viel dan ook de derde treffer door R. Adang. Kort hierna maakte we de website af door prima backhand.

Import | 26/09

Hockeer - Sjinborn, redelijk fysieke website van beide kanten. Niet gemeen. Sjinborn niet echt een ploeg met overleg. Hockeer wat zorgvuldiger in de passing. Hockeer komt op op 2-0 door simpelweg scherper te starten. 2-1 harde bal de cirkel in die net wel of net niet geraakt wordt. rust. Sjinborn steeds fysieker, Hockeer blijft rustig en benut de corners.

Zie graag andere verslagen :). Daar is dit forum tenslotte voor.

Eersel - Dommel ?!?
PM - Cranendock ?!?
Liempde - Nuth ?!?

Kom maar door met die verslagen :)

Kenau | 26/09

@ analist

Had je 't over mij?

dqs | 25/09

en wat van peel en maas - Cranendonck???

liempde nuth | 25/09

2-2

Hockeer3 | 25/09

Jammer. Leuke pot, verdiend dit commentaar niet.

Hockeer2 | 25/09

Inderdaad totsal onnodig, deze reactie. De website van vandaag was sportief en fair. Deze reactie is nergens op gestaafd, en wil mij daar van distantieren. Totaal onnodig om op het forum een grote mond te hebben terwijl iedereen elkaar na de website recht in de ogen kon kijken en een hand kon geven.

Hockeer | 25/09

Onderstaande reactie komt niet van ons en willen wij ook niets mee te maken hebben. Hou eens op met al die kansloze reacties buiten het spelletje op het veld om. Wij kennen Birgit al langer en we hebben haar vandaag nauwelijks gehoord, dus onderstaande reactie komt, nogmaals, niet van een Hockeer-speler.

Ik vermoed zomaar dat er nog een verdwaalde Parkstad-speler hier de boel komt opnaaien, eigenlijk.

Analist | 25/09

Sjinborn, verliezen doet pijn, dat weet ik. Maar als je van de mat bent gespeeld, siert het je niet om af te geven op de scheidsrechter. Die heeft/hebben namelijk goed gefloten. Of moeten we het hebben over dat manwijf hebben dat jullie langs de lijn bijstaat? Dat lijkt namelijk meer op een schandaal dan een coach. Ik weet zeker dat jullie dat ook zelf snappen, zo dom zijn zelfs jullie niet.

voorspeller | 25/09

Kneuzespelers bij Hilvarenbeek nieuw elftal dan jaren geleden die pakken geen drie punten volgende week

Klets | 25/09

Zo, moeilijk...de juiste uitslag posten :-P. Zonnesteekje opgelopen!

HVB | 25/09

Don Quishoot - Hilvarenbeek 4-2 goede website ging gelijk op tot de tweede helft. Don Q ging er overheen en konden hier niet meer op antwoorden.


Complimenten voor dames 4 die de bar, borrels en bitterballen verzorgde, lekker in het zonnetje biertjes gedronken. Hilvarenbeek moet nog één weekje wachten op de drie punten..

klets | 25/09

Uhhhhhh, ik bedoel dus 2-4

klets | 25/09

Oeps...Eersel - De Dommel 4-2

Klets | 25/09

Eersel - De Dommel 5-2

Cameraman | 25/09

Heeft iemand de schele bosuil gespot? Het schijnt dat na afloop een hoop uilestront rondom het strafcornerstreepje lag..... Heeft iemand deze zeldzame schijtert met de lens kunnen vastleggen?

Gelieve de nagatieven te mailen naar: stekeblind@schelebosuil.nl

Sjinborn | 25/09

Hockeer - Sjinborn 5-2 een aantal gemakkelijk geven strafcorners maken het doelpunten aantal voor hockeer 5...