Uitslagen 9-10-2011

Geplaats door: Senioraa ( )

  • 4D
  • 09/10
  • 1514

Op dit moment is het droog, hopen dat het de rest van de dag zo blijft. Een mooie dag voor sportieve websiteen. Ben benieuwd naar de uitslagen van de volgende websiteen:
Don Quishoot H1 - Cranendonck H1
Eersel H1 - Nuth H1
Hockeer H1 - Dommel H1
Sjinborn H1 - Hilvarenbeek H1
Peel en Maas H1 - Venray H1
Liempde mag genieten van een vrije dag
Reageren

8 | 14/10

Mooi verslag mannen HVB! Sjeng is oaaaaaan de geng!
*jalalalalalalaaa la la la laaa*

De10 | 14/10

Moooi website verslag Complimenten.... SJeng aon de geng....[r]

H1Hilvarenbeek | 11/10

websiteverslag tegen Sjinborn, aanrader..

Hilvarenbeekheren1.nl/websiteen/sjeng-aon-de-geng/

[r]

Dommel 11 | 10/10

Hockeer – De Dommel 4-1


Verre uitwebsite voor ons, ruim op tijd in Cadier. We begonnen goed aan de website aantal goede kansen gehad. Waarna we in de omschakeling de 1-0 tegen kregen. Daarna verder ten strijden getrokken en alle kansen gehad om gelijk te komen en voor te komen. Vervolgens in 3min tijd 2 counters tegen waardoor we met 3-0 achter stonden. En de rust in gingen. 2e helft eigenlijk geen ander spel beeld gezien. Een website waarbij wij Hockeer eigenlijk constant onder druk hadden staan. Helaas wilde de bal er niet in. 14 min voor tijd toch 3-1 gemaakt. En nog een dozijn kansen gemist. Waarna Hockeer in de laatste min nog een strafcorner kreeg. 4-1. Zeer geflatteerd en lesje effectiviteit.

Oentje | 10/10

PM - Venray

Zo wat een spannende pot, tot laatste minuten mogelijkheden voor beide ploegen om de 3 punten in de zak steken.

Zoals hieronder ook al gezegt, Venray in de eerste helft de betere, de tweede helft was duidelijk voor PM.

Beide teams hebben over de gehele website genoeg kansen gehad om de score te open.

Zelden zo'n goede thuisscheidsrechter mee gemaakt, hulde voor dit duo. [r]

Wandelaar | 09/10

Wat er bij Don Quishoot gebeurd is?!

Laten we eerst maar eens beginnen met wat er NIET gebeurt is!

Allereerst kwam Choe Kum-Chol nooit opdagen, na een fikse huilbui van Daniel werd de Noord-Koreaan geadviseerd door zijn lokale clubdictator niet af te reizen naar Don Quikoekoek, het clubhuis zou niet sterk genoeg zijn tegen de geallieerde bierbommetjes!

Verder is het natuurlijk algemeen bekend dat Don Quikroepoek liever optredens van de lokale blokfluitsamenspeelgroep bezoekt dan dat ze op tijd naar bed gaan, ook Rob kon dit optreden niet laten schieten en het bleef nog lang gezellig... p.s. daniel kon maar niet scoren, de keeper van HCC speelde ''My Heart Will Go On''. Hij kon dit emotioneel gezien niet aan en is maar naar huis gegaan (overigens zonder getailleerde jas en schoenen met gesp, die lagen nog in de kleedkamer!)

Een ander noemenswaardig punt is dat er een gigantische grafstemming op de club heerste, wat niet toevallig komt door een oorspronkelijk in MaarHeeze geboren knul die we maar even J vd G noemen die overigens absoluut niet heeft opgelet toen hij training kreeg van de huidige coach van HCC, dat had de coach hem namelijk niet geleerd!

Het laatste punt van aandacht is dat HCC nog enkele appeltjes te schillen had met Don Quibroekhoest, aangezien er al jaren niet gescoord was bij de lokale DQ.

Conclusie; 1-6 voor HCC! Bedankt voor het goedkope bier en de lekkere bitterballen (wel jammer van die getintemensenmuziek aan het einde)

p.s. dan heb ik nog ene vroag voor jullie! Is 't clubhuis van DQ óók een afstudeerproject?![b]

Import | 09/10

Don Quishoot met 6-1 eraf tegen Cranendonck.

en

P&M - Venray, brilstand...

toch wel wat verassingen dit weekend.,,

#1 Venray | 09/10

P&M - Venray 0-0
Spannende pot tot aan de laatste minuut. Eerste helft had Venray de Beste kansen, tweede kans had P&M de Beste mogelijkheden. Lekkere pot, goede onafhankelijke arbitrage (zagen niet alles, maar prima gefloten). Terechte uitslag

smiler | 09/10

Peel en Maas - Venray 0-0
1e helft Venray 20 miin. de betere ploeg en de nodige kansen. Daarna Peel en Maas beter met wat kansen. 2e helft Venray SC op de paal en Peel en Maas bal op de lat. Over en weer kansen, met wel een pressend P en M. Al met al: correcte uitslag.

Arjen | 09/10

wat is er bij Don Quishoot gebeurd?? graag uitgebreider verslag...
ook over de website van Hockeer aub..

Sjinborn | 09/10

Sjinborn - Hilvarenbeek 4-1 na een 0-1 achterstand gaf hilvarebeek sjinborn veel ruimte waardoor we af en toe wat slordig waren... Veel kansen gecreeerd [b]

Sgelp | 09/10

Don Quishoot - Cranendonck. 1-6

Cranendonck is eindbaas en Don Quikoekoek is helemaal van de mat geveegd!

[b][b][b]

Senioraa | 09/10

Hockeer h1 -Dommel H1 4-1[z]