Voorspellingen 16 okt 2011

Geplaats door: Senioraa ( )

  • 4D
  • 09/10
  • 1790

Na de wedstrijden van vandaag vraag ik me af wat het volgende weekend ons gaat brengen. Mogelijk krijgen we weer wat verrassende uitslagen te zien. Laat maar eens horen wat jullie voorspellingen zijn voor:
Cranendonck H1 - Sjinborn H1
Dommel H1 - Don Quishoot H1
Liempde H1 - Eersel H1
Nuth H1 - Peel en Maas H1
Venray H1 - Hockeer H1
Hilvarenbeek H1vrij
Reageren

De10 | 15/10

ik denk dat we daar nog even mee moeten wachten het is namelijk geen dode boel, want er worden fatsoenlijke berichten geplaatst.. en personen die het te lastig vinden om een account aan te maken hebben hier ook niet veel te zoeken vind ik..!

8 | 14/10

Ik vind het tijd voor een vrije toegang van dit forum, op realist, wandelaar en nog wat andere vaste gasten wordt het hier maar een dode boel...
Btw, realist, held[r]

De10 | 14/10

'like' 'like'

GD | 14/10

ik vind het tijd voor een "vind ik leuk" knop ! [d]

Dommel 11 | 14/10

Realist! [r]

Realist | 14/10

Nee, ik moest posten vanuit de trein, en dit fijne forum vond mijn woordkeuze (blijkbaar!) ongepast. Daarom was ik gedwongen in gedeeltes te posten, en heb ik de voorspelling van de laatste wedstrijd radicaal omgegooid!

De10 | 13/10

@ Realist, :P vind je de knop "plaatsen" leuk om te gebruiken haha?

Realist | 13/10

Venray - Hockeer
Waar Venray het vorig jaar niet verder schopten dan een goede midden-moter, doet het dit jaar met technisch en verzorgd hockey mee om promotie naar de derde klasse. Deze ommekeer is bewerkstelligd door een hechte samenwerking tussen het clubBestuur en de partners van de spelers, en kan worden samengevat met de zinssnede 'alleen als jullie scoren mogen jullie scoren'. Per doelpunt dat het team er in legt mogen de spelers van het team die week hun lading kwijt. Tegen deze intensiteit kan Hockeer niet op, en de Venrayse spelers mogen komende week flink van bil: 6-0.

Realist | 13/10

Liempde - Eersel
De coach van Liempde heeft een nieuwe methode aangegrepen om zijn spelers wat tactisch besef bij te brengen. De afgelopen weken heeft het hele team iedere vrije minuut aangegrepen om Risk te spelen. Het resultaat mag duidelijk zijn: Eersel wint de wedstrijd met 0-3, en Liempde veroverd Noord Amerika en Australie.


Nuth - Peel en Maas
Na de kansloze degradatie uit de derde klasse van vorig seizoen heeft het Bestuur van Nuth een nieuwe trainer inde arm genomen. Deze man komt uit de hardloopwereld, en is een groot voorstander van een vlakke race. Geen fratsen, maar consistentie! Nuth gelooft heilig dat ze richting einde seizoen de longen hebben om toch voor promotie te gaan. 2-2.

Realist | 13/10

Cranendonck - Sjinborn
Gedwongen door een nare darminfectie ondergaan de jongens van Cranendonck deze week een verplichte alcooholkuur. Niet alleen stijgt de baromzet tot ongekende hoogte, maar bovendien hebben de verplichte 15 pilseners per dag gevolgen voor de spelers. De club uit MaarHeeze kent namelijk het verschil tussen bier en bavaria, en schenkt Brand Bier. De spelers van Cranendonck hebben harde spieren, strakke buiken en monteree koppen, en rollen Sjinborn met 4-0 op.

Dommel - Don Quishoot
Alle mindere analisten van dit forum verbazen zich al weken over de wisselvallige prestaties van de Eindhovense stUdenten. Het ene weekeinde spelen ze prima tegen een goede ploeg, om het weekeinde er na falikant te falen tegen een hekkensluiter. Jullie Realist heeft de ware toedracht achterhaald!
De uitslagen van deze mooie klasse worden uiteraard gepubliceerd op teletekst, kranten en internet.  Wat jullie misschien niet weten is dat de uitslagen van DQ regelmatig bekeken worden vanuit Pakistan. Er is dan ook maar een verklaring mogelijk: de uitslagen van de studs zijn gecodeerde boodschappen vanuit een mysterieuze sleeper cell. De uitslag van deze wedrijd ? Geen idee! Wel weet ik dat de inwoners van Sint Michielsgestel komend weekeinde beter binnen kunnen blijven...

#2 Liempde | 13/10

Cranendonck H1 - Sjinborn H1
Cranendonck weet 2 keer op voorsprong te komen, maar uiteindelijk worden de punten verdeeld (2-2)

Dommel H1 - Don Quishoot H1
Dommel thuis sterk. Het aantal doelpunten dat ze weten te maken zal afhangen van de spelers die Don Quishoot weet te verLeiden tot deze zondagmiddagactiviteit. Don Quishoot scoort 2 maal, maar het zal niet baten (4-2)

Liempde H1 - Eersel H1
Liempde begint steeds meer te wennen aan het spel in de vierde klasse én aan elkaar. De vroeg opgelopen achterstand wordt in de resterende 65 minuten omgezet in een klinkende overwinning (4-1)

Nuth H1 - Peel en Maas H1
Nuth speelt op safe tegen P&M, maar er vallen toch over een weer per ongeluk wat doelpunten (totaal onverwachte 2-2)

Venray H1 - Hockeer H1
De stugge verdediging van Venray is goed opgewassen tegen Hockeer, toch weten de bezoekers er 1 keer doorheen te prikken en gaan met de maximale score naar huis omdat Venray er aanvallend niet genoeg tegenover kan zetten (0-1)

Hilvarenbeek H1vrij
trainen voor de zekerheid nog een keer op de derde helft

Biri Biri | 13/10

Inmiddels zijn er een aantal wedstrijden gespeeld, waardoor langzamerhand bepaalde patronen in de uitslagen lijken te sluipen. Tijd voor een onafhankelijke, statistische (als in volgens de statistieken) voorspelling:

Cranendonck H1 - Sjinborn H1 (3-2)
De mannen uit MaarHeeze hebben 2 wedstrijden gewonnen, 2 verloren. Het kan dus alle kanten op. Echter, Sjinborn heeft beide uitwedstrijden verloren, maar in beide duels wel 2x gescoord. Cranendonck heeft thuisvoordeel en scoort gemiddeld 3x per wedstrijd.

Dommel H1 - Don Quishoot H1 (4-0)
Dommel scoort makkelijk, waar DQ vaker wedstrijden droog staat (qua doelpunten dan; in 3/5 wedstrijden wisten de voetballende ezels -donkey shoot- niet te scoren).

Liempde H1 - Eersel H1 (7-3)
Een waar doelpuntenfestijn!! In de helft van de wedstrijden van Liempde werd 10x gescoord! Eersel wist uit ook nog niet te winnen, maar is ook vaak betrokken bij doelpuntrijke matches. Liempde trekt aan t langste eind...

Nuth H1 - Peel en Maas H1 (2-2)
Deze is niet moeilijk. Volgens de Wet van Nuth, ofwel de Nuthige Wet speelt het 2-2 gelijk of verliest het met 5-0 van Eersel. De Wet van Nuth gaat voor enige zinnige analyse van Peel & Maas (hoewel uit stiekem onderzoek blijkt dat P & M gemiddeld 1,6 = 2x scoort per wedstrijd; I rest my case).

Venray H1 - Hockeer H1 (0 - 14)
Tsja, beide hebben nog niet verloren en de statistieken wijzen nou niet bepaald in de richting van een gelijkspel, da is tenslotte ook maar saai! Derhalve een mooie gelegenheid om de doelpuntensaldomethode te introduceren: aantal doelpunten voor -/- aantal tegendoelpunten tegenstander. Allesbehalve saai!!

Sjinborn | 12/10

Altijd mooi om een wedstrijd als Underdog te beginnen als ik de berichten hier zo lees[s]

Arjen | 12/10

Cranendonck H1 - Sjinborn H1 4-0
De jongens van Cranendonck zijn los, en tikken Sjinborn weer terug naar het heuvellandsschap

Dommel H1 - Don Quishoot H1 4-2
Dommel is gezakt voor de eerste test, en wil wat rechtzetten. Don Quishoot is wisselvallig en weet wederom niet te winnen. De Kale Dommelnaar (voorheen de kale HCB'er) scoort 4x, De schwalbekoning van de TU/E weet zich 2x te laten vallen in de cirkel... en de strafcorners worden benut. uitslag 4-2

Liempde H1 - Eersel H1 3-2
2 middenmoters die waarschijnlijk aan elkaar gewaagd zijn! thuisvoordeel geeft de doorslag.

Nuth H1 - Peel en Maas H1 1-3
PeM kan aardig combineren en laat dat ook deze wedstrijd zien bij Nuth, de uitslag valt nog klein uit. Ties scoort uiteindelijk 3x

Venray H1 - Hockeer H1 1-2
Venray heeft het betere spel, maar Hockeer heeft een degelijke verdediging en is messcherp in de counter...

Bert | 11/10

Cranendonck – Sjinborn (3-4)
Een moeilijke uitwedstrijd voor de mannen uit Sjinborn. Ondanks een zwakke seizoensstart lijken de Valkenburgers weer in vorm te raken. Cranendonck is thuis sterk, maar moeten het afleggen tegen het sjouwhockey van Sjinborn.

Dommel – Don Quishoot (5-2)
Don Quishoot is deze competitie erg wisselvallend. Wat precies de bepalende factor is blijft onduidelijk. De plannen van de zaterdagavond? De kilometers die men maken moet? Over- of onderschatting van de tegenstander? Hoe dan ook, ik verwacht dat Dommel deze wedstrijd weet te winnen. Een aantal nieuwe aanwinsten (bekende gezichten van o.a. Boekel H1) geven de middenmoter van vorig jaar plots een sterke as en aanval. Tip voor de stUdenten: zet goed druk op de flanken van Dommel, daar liggen bij Dommel de kansen.

LiempdeEersel (3-3)
Beide teams tot nu toe in de middenmoot, maar ik verwacht meer kracht in de selectie van Liempde. Een gokje: een gelijkspel met drie doelpunten aan beide kanten. Maar het zou net zo goed andersom kunnen zijn!

Nuth – Peel en Maas (1-4)
De jonge ploeg van Nuth kan het dit jaar niet echt brengen in de 4e klasse. De andere nieuwkomers, Peel en Maas, laten tot nu toe beter hockey zien. Gemakkelijke overwinning voor de bezoekers.

Venray – Hockeer (2-1)
Hockeer heeft met een flinke dosis geluk en scherp counteren de overwinning op Dommel weten te pakken. Toch verwacht ik niet dat er uit in Venray gewonnen wordt. De Noord-Limburgers hoUden het hoofd koel, en Hockeer loopt zich stuk op het solide spel van de Venrayse mannen. Tegen de Venrayse speelstijl valt niet al te veel te counteren.

Wandelaar | 10/10

Ik moet trouwens toegeven dat je erg creatief bent in het gebruik van leestekens, versterkt de emotie en sterkte waarmee het overkomt!
Brave Sgelp[s]

Wandelaar | 10/10

@ Sgelp

Bedoel je niet ''Den Uyl''?[h]

OEHOE OEHOE OEHOE OEHOE

Sgelp | 10/10

Cranendonck - Sjinborn 8-2

Er vind een mysterieus incident plaats komende zondag op en rond de velden van Cranendonck. 'De Uyl' wordt gespot!!! Wat komt hij doen?? Cranendonck is er op voorbereid en is niet onder de indruk. Sjinborn is de weg hierdoor volledig kwijt.

Dommel - Don Quishoot 2-1

Ook de scheidsrechters van Dommel zijn niet onder de indruk van de schwalbes van D. waardoor hij alleen maar grafballen speelt en het veld weer huilend met een verlies op zak verlaat.

Liempde - Eersel 1-8

De pakistaanse selectie is afgereisd naar Liempde en doet zich voor als de selectie van Eersel. Liempde is nog niet bekend met Eersel, waardoor de wedstrijd gewoon gespeeld wordt en ze compleet worden afgedroogd in eigen huis. De pakistaanse selectie heeft weer een oefenwedstrijdje in de benen.

Nuth - Peel en Maas 2-2

Bij wedstrijden van Nuth kan ik niks anders verzinnen dan een gelijkspel!

Venray - Hockeer 0-0

Beide teams hebben te horen gekregen van het mysterie bij Cranendonck. Hockeer is helemaal van slag, omdat ze bang zijn dat hun goede vriend is overgestapt naar een andere club. Venray heeft door al hun techneuten het mysterie snel opgelost, maar kan niet profiteren van het verzwakte spel van Hockeer. Een oersaaie wedstrijd waar grensbal hoog in het vaandel staat.


[b][b][b]

Wandelaar | 10/10

Cranendonck H1 - Sjinborn H1
In het overdekte stadion van HCC speelt Sjinborn deze week de lastige uitwedstrijd. Net voor de wedstrijd komt ene T.F. naar de stadionspeaker met het verzoek een cd'tje te draaien, wat er dan gebeurt had niemand verwacht!
De spelers van Sjinborn gaan allemaal gehurkt op de middellijn zitten en beginnen te zingen;

It does’nt matter if you love sjinborn, or capital S-jinborn.
Just put your paws up
'Cause you´re sjinborn this way, baby!

I am beautiful in my way,
"cause God makes no mistakes
We´re on the right hill Birgit
We´re sjinborn this way

Don’t hide yourself in regret,
Just love yourself as he said
We´re on the right hill, birgit
We´re sjinborn this way

We´re sjinborn this way, hey!
We´re sjinborn this way, hey!
We´re on the right hill, birgit
We´re sjinborn this way, hey!

Het mag niet baten, het valse gejank van de Limburgers (waar de HCC'ers overigens op voorbereid waren) levert alleen een succesvolle nederlaag op: 5-1
Na afloop geeft de coach van Sjinborn nog wel een persconferentie, want ''er is de laatste tijd zoveel over ons geschreven''

Dommel H1 - Don Quishoot H1
2 ploegen die totaal van de kaart zijn door afgelopen weekend. DQ is niet compleet omdat er wat mensen huilend in Eindhoven achterblijven, ze willen niet in het midden zitten! Uiteindelijk komt D. toch opdagen en heeft de Dommel opeens een waterveld. Een mens kan meer tranen produceren dan je denkt! Verder is deze wedstrijd alleen voor de statistieken; 4-1

Liempde H1 - Eersel H1
Na de succesvolle overwinning van afgelopen weekend besluit Eersel toch om de speelstijl om te gooien, de nieuwe coach is van mening dat wedstrijden op het middenveld beslist worden, de hieruit volgende 2-7-1- opstelling blijkt een succes; 0-3. Na afloop worden de spelers van Eersel overladen met lof & asperges.

Nuth H1 - Peel en Maas H1
Meel en Paas tuit egen Nuth, dat zal me een vrolijke bedoeling worden! Weinig woorden aan vuil te maken; 0-2

Venray H1 - Hockeer H1
En weer is het horrorveld van Venray de plek waar een gigantisch spektakel plaatsvind! De voorzitter van Venray is zelfs aanwezig, want; ''wie voor zit, staat niet achter!'' Met deze briljante grap in de achterzak rammen de 'spelers' van Venray er flink op los. Hockeer speelt zoals gewoonlijk een degelijke wedstrijd, waarin ze op voorsprong komen! Helaas worden de goals afgekeurd wegens hands van de scheids, die het heft (of in dit geval de bal) graag in eigen hand neemt. Uiteindelijk is er ook hier geen klap te beleven; 1-3

p.s. OEHOE OEHOE OEHOE[h]

Mark Schmets | 10/10

Cranendonck H1 - Sjinborn H1 3-2
Beide ploegen afgelopen weekend dik gewonnen. teams lijken me aan elkaar gewaagd, Cranendonck wint op thuisvoordeel.

Dommel H1 - Don Quishoot H1 3-1
Dommel een stuk sterker dan vorig jaar. Bij DQ is het iedere week weer de vraag welk team er die week op komt dagen. Een DQ op volle sterkte kan het Dommel knap lastig maken, maar komt het 'mindere' DQ naar De Dommel, dan kan de uitslag nog veel hoger uitvallen...

Liempde H1 - Eersel H1 4-1
Liempde begint te draaien, Eersel weinig in te brengen.

Nuth H1 - Peel en Maas H1 1-3
Peel en Maas duidelijk de betere, maar P&M heeft moeite in de afronding. Desondanks overwinning voor de Peelmazenaren.

Venray H1 - Hockeer H1 1-1
Twee degelijke ploegen die steunen op een sterke defensie. Allebei ook effectief in de afronding. Desondanks 'slechts' 1-1.

Hilvarenbeek H1vrij [b]

#1 Venray | 10/10

Cranendonck H1 - Sjinborn H1 (4-1)
- Cranendonck lijkt steeds beter in vorm te komen. Dit in combinatie met de eigen arbitrage en het eigen vertrouwde veld zal Sjinborn met lege handen terugreizen richting Valkenburg.

Dommel H1 - Don Quishoot H1 6-1
- Dommel maakt gehakt van Don Quishoot. De Eindhovense stUdenten zijn volledig de weg kwijt de laatste weken en lijken ook tegen Dommel kansloos.

Liempde H1 - Eersel H1 (2-3)
- Spannende wedstrijd waarbij Eersel aan het langste eind zal trekken. Maar is een wedstrijd die beide kanten op kan gaan.

Nuth H1 - Peel en Maas H1 (1-3)
- Nuth lijkt na degradatie uit de 3e klasse ook te willen degraderen uit de 4e klasse. Wat is er daar toch aan de hand?! Zullen ze tegen oud-derdeklasser P&M hun eerste overwinning behalen? Ik gok op een overwinning voor P&M.

Venray H1 - Hockeer H1 (1-0)
- Zeer spannende wedstrijd. Hockeer is uitstekend in vorm, maar ook Venray presteert prima tot nu toe. Beide teams willen voor de overwinning gaan. Op basis van onze sterke verdediging winnen we met 1-0.

De10 | 10/10

Cranendonck H1 - Sjinborn H1 2-4
Als je in maarheze op voorsprong komt geven de boys het al snel op..!

Dommel H1 - Don Quishoot H1 2-0
DQ mist een arsenaal aan strafcorners, terwijl Dommel het het eens voor de verandering thuis ook lastig kan hebben!

Liempde H1 - Eersel H1 5-0
Eersel trekt hier gewoon aan het kortste eind doordat hun keeper letterlijk veel gaten laat vallen..!

Nuth H1 - Peel en Maas H1 1-3
Nuth thuis dus ook te verslaan, wat is er met deze ex 3eklasser aan de hand? nieuwe leiding? nieuw talent?

Venray H1 - Hockeer H1 2-2
Hockeer heeft het in dit Limburgs onderonsje toch nog Best lastig en speelt met een beetje geluk gelijk in Venray..!

Hilvarenbeek H1vrij[b]

Oentje | 10/10

Cranendonck H1 - Sjinborn H1

Beide hebben afgelopen zondag kunnen trainen op score, echter kunnen van deze extra training niet proviteren. De score zal dan ook mager uitpakken. Beide teams hebben laten zien dat er ook gewonnen kan worden. Jammer Sjinborn maar Cranendonck zal toch het thuis voordeel hebben.

2-1

Dommel H1 - Don Quishoot H1

Beide afgedroogt, de eerste echte proef voor den Dommel moeten toch buigen en laten zien dat ze dit jaar nog niet mee kunnen doen voor het kampioenschap. De nederlaag heeft onrust in het team veroorzaakt waar DQ van zal proviteren. Maar de studs kunnen pas laat de 3 punten zeker stellen.

1-2

Liempde H1 - Eersel H1

De ranglijst geeft het al aan Liempde is de betere ploeg. De jongens van Billie the Kid worden volledig overdonderd door het goede spel van Liempde. Puur op kwaliteit een zakelijke overwinning.

2-0

Nuth H1 - Peel en Maas H1

Iedereen weet als er naar Nuth afgereist gaat worden dat je maximaal 1 punt mee kan nemen. Aan welke kwaliteit dat ligt laat ik in het midden. Vandaag weer niet de eerste overwinning. Een oersaaie zondag in het zuiden.

1-1.

Venray H1 - Hockeer H1

Waar gehakt wordt vallen spaanders, dit wordt echt een harde pot die beide ploegen willen en moeten winnen om in de race voor het kampioenschap te blijven. Het is overigens wel een sportieve wedstrijd waar beide ploegen elkaar geen cm gunnen. Lang gaat het gelijk op, waar over en weer kansen vallen. Maar Venray heeft het thuis voordeel, het publiek kan ze net naar de overwinning schreeuwen.

2-1

Hilvarenbeek H1

Hilvarenbeek krijgt vandaag een straftraining: "waarom geef ik een voorsprong uit handen en hoe voorkom ik dit! "

succes allen

Import | 10/10

Cranendonck H1 - Sjinborn H1, 4-1. CD is los. Sjinborn uuit en thuis groot verschil.

Dommel H1 - Don Quishoot H1, 5-0. Dommel heeft wat recht te zetten. DQ ook, echter komt het veel tekort tegen sterk Dommel. Als de corner bij Dommel gaat lopen zijn ze kampioenskandidaat.

Liempde H1 - Eersel H1, 3-3. Rommelig potje met beide een puntje aan de streep.

Nuth H1 - Peel en Maas H1, 1-5. PM eindelijk weer 3 punten en haakt (nog net) aan.

Venray H1 - Hockeer H1, 1-4. Venray weinig creatief, Hockeer efficienter