Uitslagen 16 okt 2011

Geplaats door: Senioraa ( )

  • 4D
  • 16/10
  • 1565

Vandaag staan er weer een aantal spannende websiteen op het programma. Ik ben benieuwd naar de uitslagen!

Cranendonck H1 - Sjinborn H1
Dommel H1 - Don Quishoot H1
Liempde H1 - Eersel H1
Nuth H1 - Peel en Maas H1
Venray H1 - Hockeer H1

Hilvarenbeek: 's avonds een vent...
Reageren

Import | 18/10

eens! en zin in de return.

Nu eerst een weekendje niks! :) ook wel ff lekker...

Oentje | 18/10

@ import

Het was inderdaad een harde website. Waar gestreden werd om de 3 punten. Gelukkig waren de scheidsrechter consequent slecht. Beide hebben hier voor en nadelen van ondervonden. Maar het was op 1 klein incident na, wel een sportieve website.

MHCV | 18/10

Ben het met import eens

Import | 17/10

@ Oentje, ik vond Venray - Hockeer met name een harde website die consequent slecht werd gefloten. Een echte 4de klasse pot waarbij strenge scheidsrechters op zijn plaats waren geweest. Veel fysieke overtredingen, ongecontroleerde hoge ballen en hakken. Dit werd consequent slecht afgefloten, wat het zo af en toe erg gevaarlijk maakte. Dit bepaalde overigens niet het scoreverloop, laat ik daarover duidelijk zijn. Hockeer ging daar echter veel minder mee om... Heeft er echter wel degelijk van geleerd. Als 'topper' in de 4de klasse vond ik het niveau bedroevend laag van beide ploegen. Ik hoop dat hier nog rek in zit.

Dommel 11 | 17/10

Dommel – Don Quishoot: 4-1


Zo tijd om wat recht te zetten na vorige week. We begonnen fel aan de website en hebben Don Quishoot redelijk weinig kansen gegeven. Eerste helft hadden wel al ver voor moeten staan. Uit strafcorner viel de 1-0 voor Ons. Hierna nog paar goede kansen gehad om de website al vroeg op slot te gooien. Helaas ging net mis bij de laatste bal. Vervolgens krijgt Don Quishoot 1 strafcorner die ze meteen benutten. Waardoor het weer 1-1 stond. Gelukkig wisten we dankzij een 2 keer trefzekere Teun Heessels de voorsprong uit te bouwen naar 3-1. 2e helft gingen we op zelfde manier verder. En na kwartier krijgt dommel weer een strafcorner deze word wederom binnengesleept door Stef van der Sman. 4-1 deze scoren konden we nog verder uit breiden. Onze keeper Floris S. pakt in de 2e helft nog even een strafbal uit de hoek. En daarmee zijn alle sensationele momenten van deze website wel weer besproken.

Oentje | 17/10

Venray - Hockeer 2-0

Venray in de eerste helft zeer dominant. Kunnen snel de score openen waardoor het vertrouwen alleen maar toe neemt. Aantal goede kanssen om de score te verdubbelen. Hockeer krijgt nog wel een kans om de score gelijk te trekken. De solide verdedigen weet telkens de aanvallen van Hockeeer voordat ze in de cirkel komen te counteren. De tweede helft beginnen beide ploegen sterk aan de website en gelijk opgaande website waar beide verzuimen om te score. Hierdoor blijft Hockeer de moed hoUden op 1 punt. Daardoor zijn de laatste 10 minuten ook spannend maar blijft de defensie van Venray relatief makkelijk op de been. Pas in de slotminuten weet Venray de verdiende 2de treffer te maken waardoor de website gespeelt is en de punten in Venray achterblijven. Al met al een leuke en sportieve website. [d]

#1 Venray | 16/10

Nuth gefeliciteerd met jullie eerste overwinning! Zal technisch een leuke pot zijn geweest?
Venray - Hockeer was een spannende pot. Venray zaakjes goed op orde en kon iets meer forceren dan Hockeer. Hockeer degelijk spel, maar creëerde vrij weinig scoringskansen. Goeie, harde en spannende pot!

#13 | 16/10

Liempde komt twee keer van een achterstand terug en pakt de overwinning. [d]

Oentje | 16/10

Nuth heeft zijn eerst punten eindelijk binnen, tegen peel en maas. 4-3 wat is daar gebeurd. PenM hebben jullie hier antwoord op?

Liempde - Eersel 3 - 2 niets van te zeggen volgens mij.

Arjen | 16/10

Vandaag had Arjen vrij, dus besloot hij maar eens naar MaarHeeze te toeren, om de subtopper tussen Cranendonck en Sjinborn te aanschouwen.

In een gelijkopgaande eerste helft scoort Cranendonck 2x en Sjinborn weet hun kansen niet te benutten.

In de tweede helft werd duidelijk dat Cranendonck iets volwassener is dan Sjinborn. De jongens uit valkenburg verloren het hoofd na een aantal dubieuze beslissingen van de scheidsrechter. Cranendonck ging hier niet in mee, en bleef rustig hockeyen en wist nog 2x te scoren... maar miste een aantal kansen op een hogere uitslag

Leuke sportieve website (tussen de 2 teams zelf) met een terechte uitslag!

Gr's Arjen

Sjinborn | 16/10

Cranendonck - Sjinborn 4-0
De mannen van Cranendonck speelde Best aardig goeie doelpunten, alleen jammer van de websiteleiding wij lieten ons weliswaar meeslepen door de slechte arbiter maar overtredingen als gewoonweg hakken. Duwen, bewuste overtredingen binnen 23 werden niet gezien..

Nu kan ik daar opzich wel mee leven, maar het werd maar een kant opgezien. Zodra wij even de stick tegen de andere stick zetten floten ze meteen!! Jammer van zo een website want de mannen uit Cranendonck zijn Best een aardig team!!

Gelukkig wel Brand bier :P

MHCV | 16/10

Venray-Hockeer 2-0

Venray eerste helft sterk en na 5min op 1-0. Daarna Hockeer beter maar rond niet af. Venray in 68ste minuut op 2-0 en nu samen bieren in de zon!!!!

Senioraa | 16/10

Goede website met winst voor de Dommel: 4 - 1

Jeffrey | 16/10

Dommel H1 - Don Quishoot H1. 4-1