Analyze

Geplaats door: Analist ( )

  • 4D
  • 17/10
  • 1683

Alle ploegen hebben nu vijf a zes websiteen gespeeld, dus een kwart van het seizoen is achter de rug. De top drie is momenteel als volgt:

1. Hockeer, 13 uit 6
2. Dommel, 12 uit 5 (15 virtueel)
3. Venray, 11 uit 5 (14 virtueel)

Erg leuk, maar misschien ook wel leuk om te kijken naar de ploegen met de Beste en slechtste verdediging. Op dit moment is de Muur van Venray het minst vaak beslecht. Gemiddeld incasseren de Noord-Limburgers 0,6 tegendoelpunt per website. Hockeer (1,3 per website) en Cranendonck (1,6 per website) doen het defensief ook erg goed. Uitschieters zijn er natuurlijk ook de andere kant op: Hilvarenbeek incasseert gemiddeld 4,4 doelpunten per website, gevolgd door een hele serie ploegen die gemiddeld 2,8 doelpunten per website tegen krijgen (Liempde, Nuth, Sjinborn en Eersel).

Dan natuurlijk door naar de aanval. De meest doeltreffende aanval speelt bij Dommel. De ‘Kale van Boekel’ en kornuiten leggen er gemiddeld 3,6 doelpunt per website in. Net iets minder effectief zijn Cranendonck en Liempde (3,2 doelpunt per website), gevolgd door Hockeer met 2,8 doelpunt per website. De clubs die het minst vaak een doelpunt kunnen vieren zijn Don Quishoot (1 per website), Venray (1,6 per website) en Peel en Maas (1,8 per website).

Als je kijkt naar het Beste doelsaldo per website zie je dat Cranendonck gemiddeld op +1,6 per website uitkomt. Hockeer doet het net iets minder goed, met +1,5 per website. Dommel en Venray hoUden het graag spannend, en hebben een gemiddeld doelsaldo van +1. Als we kijken waar het doelsaldo per website gemiddeld het meest negatief uitvalt komen we terecht bij hekkensluiter Hilvarenbeek (-2,4), Don Quishoot (-1,7) en Nuth (-0,8).

Zoals gezegd hebben we er pas een kwart van de competitie opzitten, en hebben nog niet alle teams tegen elkaar gespeeld. Echt interessant worden deze analyses pas wanneer we halverwege zijn, en iedereen elkaar al eens ontmoet heeft. Toch wilde ik jullie dit niet onthoUden!

Groetjes,

Anne List

Reageren

8 | 19/10

@ Biri Biri
zuit omt ke tien[g]

Biri Biri | 19/10

@ Import: helemaal met je eens!! Oordeel niet te snel... :-]

Feit blijft dat de top 4 er gedurende november ongetwijfeld anders uit komt te zien (uit te zien komt? uit te komt zien? uit zien te komt?)

Import | 19/10

@ Biri biri, staat nog een return op het programma. Oordeel niet te snel..

Junior #12 | 18/10

Sgelp bedoelt vast dat dit topwebsiteen zijn vanwege dat deze teams zich bevinden in de top 5. Misschien geluk dat Cranendonck zich hierin bevindt? Ik zou zeggen; ''Cranendonck, show me what you got''.
In de maand november zal het spannend worden; dit beloofd iets spannends te worden.

#1 Venray | 18/10

@ Biri Biri; 'vind ik leuk'
@ Sgelp; De enige twee toppers die je noemt zijn de laatste twee in mijn ogen (VEN-DOM en HOC-PEE)

Biri Biri | 18/10

@Import: als je alleen een topper bent als je wint van Venray vallen jullie ook af he ;-)

Import | 18/10

@ Sgelp. Vind Cranendonck niet echt een topper... Wellicht een outsider maar meer kan ik er niet van maken.

uiteraard staat het je vrij om het tegendeel te bewijzen :). Winnen van Venray en Dommel dus.[s]

Sgelp | 18/10

November wordt volgens mij de maand van de Toppers!

6 November: Dommel - Cranendonck
13 November: Cranendonck - Venray
20 November: Venray - Dommel
27 November: Hockeer - Peel en Maas

In november dus elk weekend een topwebsite op het programma. Dit is een van de spannendste competities in 4e klasse D in jaren!!!

[b][b][b]

Dommel 11 | 18/10

Anna List goed berekend hoor;) Mijn complimenten!

Junior #12 | 18/10

Ook opmerkelijk dat De Dommel en Cranendonck, laatste en 1 na laatste vorig seizoen, nu beiden in de Top 5 staan. Dommel op 2e plaats en Cranendonck 4e plaats. Dommel is uitstekend van start gegaan. En we willen deze lijn doorzetten. Ben ook benieuwd naar de website tegen Venray, maar eerst zullen we nog andere tegenstanders treffen.

#1 Venray | 18/10

Een toch opmerkelijke start van de competitie. Met name dat Dommel verrassend goed is begonnen en Nuth daarentegen teleurstellend is gestart. Maar de competitie is nog lang, het kan inderdaad nog alle kanten op.
Op basis van het doelsaldo zoUden de websiteen tegen Dommel erg open moeten liggen. Veel doelpunten voor, veel doelpunten tegen. Gecontroleerd spelen het Beste remedie zo lijkt. Wij kijken nu al uit naar de confrontatie met Dommel.

MHCV | 18/10

Die cijfers hadden wij ook al berekend. Onze verdediging en keeper zijn lastig/niet te passeren echter weten onze spitsen de ballen niet tussen de palen te plaatsen. Beloofd nog een spannende competitie te worden! Kan nog alle kanten op!

Import | 17/10

Zo... Die is goed... Met cijfertjes...

Met name interessant dat Dommel en Venray nog tegen elkaar spelen en outsider P&M met name thuis niet mag worden onderschat...

Verheug me nu al op de volgende gegevens van analist in de winterstop! [s]