Uitslagen

Geplaats door: Sjinborn ( )

  • 4D
  • 06/11
  • 2087

De uitslagen zijn?

Dommel - Cranendonck
Hilvarenbeek - Eersel
Liempde - Hockeer
Nuth - Don quishoot
Venray - Sjinborn
Reageren

De10 | 09/11

Prima om de discussie hier te sluiten... Ik hoop dat Hilvarenbeek ons op de hoogte houd van dit dubieuze besluit..![z]

H1Hilvarenbeek | 08/11

Laten we de discussie sluiten. Ons Bestuur gaat in beroep en we zullen zien wat het wordt.

Succes komende zondag en train ze deze week.

nuth#12 | 08/11

haha die is leuk. het verhaal ook nog verdraaien. De bal was al achter de lijn. Vervolgens schopt een van jullie spelers de bal alsnog verder het doel in. De scheids fluit eerst voor een doelpunt, maar maakt er vervolgens een strafcorner van...

Import | 08/11

WTF... Het was gezellig bij Beek?!?

ik snap echt niet dat de KNHB zoiets kan doen?! ronduit belachelijk dit.

Hilvarenbeek13 | 08/11

Excuus, het waren geen handdoeken schiet me nu te binnen.

De putjes zaten verstopt omdat er op onverklaarbare wijze pionnen opstonden. Sorry, wij hebben er ook van geleerd, want zoals andere tegenstanders hebben kunnen merken, staan er inmiddels nooit meer pionnen op alle doucheputjes.

Hilvarenbeek13 | 08/11

Waarom is dat vreemd?

Ja, de scheids zat fout. De bal komt tegen de voet en rolt de goal in, maar de scheids floot al voor een strafcorner. Balen ,maar zulke zaken komen nou eenmaal wekelijks voor. Wij hadden er 2 weken geleden ook een bal inliggen, waarna de scheidsrechter fluit voor een strafcorner. Tja.. Ook liever voordeel en een doelpunt gehad, maar om daar nou protest voor aan te tekenen.... Gaat wat ver.

Bovendien ben ik van mening dat je niet na de website alsnog doelpunten kunt toekennen, aangezien je als tegenstander ook niet meer kunt reageren op dat doelpunt. Anders hadden we de laatste 7 minuten nog alles op alles kunnen zetten om een 3-3 uit het vuur te slepen, nu wordt die kans je ontnomen, aangezien je bij 2-2 nog wat te verliezen hebt.

Ik zal jullie de overgelopen douchens inderdaad niet kwalijk nemen, het klopt dat de putjes allemaal verstopt zaten. Willen jullie overigens die handdoeken nog terug die in de putjes zaten?

MHCV | 08/11

Ik kan hier alleen maar om lachen... ik neem voortaan ook een schrijfblok en schetsboek mee naar de website. Los het gewoon hockeyend op. Als je 2-2 of 3-2 speelt is er niemand overtuigend beter en dan snap ik niet dat de bond dit achteraf zo terugdraaid.
Niet dat ik Nuth de punten niet gun maar het gaat toch nergens over?

nuth#12 | 07/11

Vreemd is het dat jullie na de website zelf toegeven dat het doelpunt gewoon goedgekeurd had moeten worden, maar op de site et niet toegeven.
en wat betreft de kleedkamers. als jullie verstopte putjes hebben kunnen wij er vrij weinig aan doen dat deze overlopen wanneer 16 man zich douchen...
en sticks kwijt?.. lijkt me ook nogal sterk.. iedereen had namelijk de week ervoor een nieuwe stick gekocht. en ik neem niet aan dat iemand dan een oude en gebruikte stick mee zou nemen.
Maar ik keur het wel af als wij dit al hebben gedaan. Want dat hoort natuurlijk niet.

Hilvarenbeek13 | 07/11

Heel erg vreemd, deze beslissing van de bond...

De scheidsrechter maakt een fout, toegegeven, maar kom, als we in de 4e klasse elke fout van een scheidsrechter door de bond moeten laten corrigeren, dan weten we november 2013 eindelijk wie er kampioen wordt dit jaar....

Buiten dat kan ik niet zeggen dat ik Nuth de punten gun, gezien de ravage in het clubhuis en verdwenen spullen.

De10 | 07/11

@h1Hilvarenbeek Tja Nuth.........
Ik vind deze situatie erg vreemd. Zeker dat het besluit van de scheidsen niet word geacepteerd r de bond. Ik heb ook eens een zeer ernstige situatie meegemaakt waar 2 ploegen waren die een gedeelte van de schuld van de situatie opzich hadden moeten nemen... Echter deden de scheidsen het doen blijken dat er maar 1 club schuldig was.. De nam toen de scheidsen in bescherming... Maar ik vind dat zeker in de 4e klasse een scheids een besluit neemt dat een extern persoon daar niet over kan besLissen.... Hilvarenbeek succes met de procedure en hou ons op de hoogte[r] ( misschien denkt Nuth dat ze weer kunnen degraderen maa dit maal uit de 4e klasse!? )

H1Hilvarenbeek | 07/11

Aangezien ik de enige ben die dit van dichtbij heeft meegemaakt zal ik het uitleggen. Zowel de protestaanvraag als de daadwerkelijke situatie op het veld.

Wij zijn verbijsterd door het besluit van de knhb. Beide verklaringen en die van de aanvoerder gaven duidelijk wat de situatie was. De verklaring van de knhb is dan ook erg summier. Dit is nog niet klaar en we zijn momenteel nog stappen aan het ondernemen.

Wel zo sportief dat Nuth na de website de kleedkamers netjes achterlaat en geen sticks meeneemt. Sportief hoor. Ga zo door.

Als het zo blijft dan kunnen we daar weinig aan veranderen.

Zucht

nuth#12 | 07/11

Dat kan ik niet vertellen. Ik weet alleen dat de bond verhaal heeft gehaald bij Hilvarenbeek en bij ons. ook moest er na een lap tekst ook een schets van de situatie gegeven worden. en daaruit heeft de bond besloten dat wij alsnog de punten krijgen. Maar ik neem aan dat dit niet wordt besloten, omdat wij een klacht hebben ingediend.

De10 | 07/11

En Hilvarenbeek heeft ook in die verklaring geschreven dat de goal eigenlijk toegekend had moeten worden? [g]

nuth#12 | 07/11

Dat zou wel erg makkelijk zijn niet?
Er is ook een schets gemaakt wat de situatie was. en ook bij Hilvarenbeek is een verklaring gevraagd. Zodoende is er door de knhb een besluit genomen.

De10 | 07/11

Kan iemand wat meer info geven over de veranderde uitslag van Nuth ? Het ka. Toch niet zo zij. Dat als ik als uitclub een klacht indien dat dan een goal word toegekend? ...

Rikkert | 07/11

Het protest van Nuth wegens het niet toekennen van een doelpunt is door de KNHB toegewezen. Zodoende is de uitslag veranderd in 2-3 voor Nuth.

nuth#12 | 07/11

@ #2 Liempde
Omdat er door de scheids van hbeek een duidelijk doelpunt werd afgekeurd. en na een klacht hierover in te dienen zijn ons alsnog de punten toegekent. dit was overigens in de laatste 5 minuten van de website.

#2 Liempde | 07/11

even tussendoor: hoe komt het dat de uitslag van Hilvarenbeek-Nuth is verandert naar 2-3 op de KNHB-site. Nuth is toch de koning van de 2-2? en die uitslag was het dan ook eerst...

Sgelp | 07/11

En niks tegen Dommel qua team, want is gezellig team en hebben een goede pot gespeeld!

[b][b][b]

Sgelp | 07/11

@De10
Je hebt gelijk dat bij ons de scheidsrechters ook niet altijd top zijn, maar dat is beide kanten op!
Ik heb ook gezegd dat het verlies komt omdat wij ons hoofd er niet bij hielden tegen Dommel! Maar het is gewoon frustrerend als scheidsrechters niet consequent zijn en een website kapot fluiten!
Ook had degene die de gele kaart kreeg nog geen enkele waarschuwing gehad, dus in mijn ogen onterecht om direct een gele kaart te geven door alleen te zeggen: "scheids dat is hoog". Echt een gele kaart waard!

[b][b][b]

Sgelp | 07/11

@senior

Oh dus je mag 3x shoot maken voordat je scoort? Dan heb je gelijk en had dat doelpunt niet afgekeurd mogen worden!

Bert | 07/11

De scheidsrechters zijn natuurlijk altijd een momentopname, en ik ben het met iedereen eens dat je de schuld vrijwel nooit bij de scheidsrechters moet zoeken. Dat gezegd hebbende is er natuurlijk altijd de uitzondering die de regel bevestigd, en die uitzondering hebben wij vorig jaar bij Dommel uit meegemaakt.

Met een voorsprong van 2-1 de laatste tien minuten ingegaan. De ene corner na de ander tegenkrijgen is tot daar aan toe. Toen we deze er allemaal uit wisten te hoUden werd er twee minuten voor tijd een bal de cirkel uitgeflatst door een van onze verdedigers. Fluitsignaal, strafbal tegen. Verklaring van de scheidsrechter: "bolle kant". Niet alleen was het geen bolle kant (voorhandflats met bolle kant is moeilijker dan met de platte kant), maar zelfs al was het zo dan nog zou het een onopzettelijke overtreding zijn - dus een strafcorner.

Meerdere spelers van Dommel liepen met het schaamrood op de kaken richting 23-meterlijn, om te zien hoe de strafpal gemaakt wordt. Eindstand: 2-2.

Oud zeer! Einde zeurmomentje. Nogmaals, fouten maken we allemaal als we fluiten, en iedere scheidsrechter kan ook Best wel eens een slechte dag hebben.

Mark Schmets | 07/11

@De10: Wie niet? Wij niet [b]

De10 | 07/11

@sgelp ik ken dommel als een hele positieve ploeg, wij hebben van ze verloren (wie niet) maar ik had à de website niet het gevoel als wat ik bij jullie had. Namelijk een gevoel van onmacht..! Bij Cranendonck staan namelijk (ook) niet bepaald de Beste scheidsen.. In verre van zelfs.. Ik vind het altijd vervelend om over scheidden te praten maar soms kom je er niet omheen!

Daarnaast zijn er ook teams die een verbetering hebben in de arbiters. Venray bijvoorbeeld vorig jaar kan ik me nog hele slechten scheidden maar dit seizoen staan hier 2 heren die zich niet laten gek maken door het een of het ander... Ook als de thuisploeg in een gevaarlijke counter zitten en zei maken een kleine overtreding word dit gezien,!

Complimenten heren! Daarnaast wil ik iedereen veel succes wensen dit weekend!

Bert | 07/11

Hockeer begon erg zwak aan de website, en liet Liempde te veel ruimte om te spelen. Een frommelgoal (scrimmage, doelpoging, doelpunt uit rebound) levert Liempde de 1-0 op. Verder aan beide kanten niet al te veel kansen.

Tweede helft pakt Hockeer de zaken veel scherper op. Er wordt meer druk gezet, en veel beter gecombineerd. Veel kansen, en veel corners. Helaas verzilveren we maar één corner, en eindigt de wedstrjd in een gelijkspel. Balen, want Dommel loopt nu uit.

De arbitrage was uitstekend. Natuurlijk waren er vergissingen, maar er werd consequent en duidelijk gefloten. Ook een prima sfeer daar in Liempde. Veel (en luidruchtig) publiek langs de lijn.

Dommel1 | 07/11

Keer moet keeper zijn uiteraard ^^

Dommel 11 | 07/11

Dommel – Cranendonck 4-1

Reactie op Sgelp:
Normaal gesproken ben ik niet zo van het reageren op elkaars websiteverslagen maar ik vind dat het website verslag van Cranendonck (Sgelp) Onze Club in een onterecht kwaad daglicht zet. De scheidsrechters waren namelijk totaal niet partijdig. Als ze namelijk echt partijdig geweest waren hadden ze dat ene doelpunt echt niet meer afgekeurd nadat die al gegeven was. Verder doet Sgelp alsof de gele kaart een grote invloed gehad heeft op de website terwijl het op dat moment al 4-1 stond. Deze gele kaart kreeg de speler van jullie overigens na in de 1e helft al een waarschuwing gehad te hebben.(correct dus). Ook vind ik dat het website verslag totaal geen recht doet aan een website die wij totaal gedomineerd hebben. Kansverhouding was namelijk 25-2 in ons voordeel. Daarom hieronder ons websiteverslag:

1e helft:

Wij beginnen fel aan de website en zetten CD snel onder druk. Vanaf minuut 1 hebben we de website eigenlijk totaal onder controle en krijgen we al behoorlijk wat kansen om gewoon op een veilige marge te komen. Deze gaan er jammer genoeg niet in. Vervolgens komt Cranendonck er via een goede counter uit en is de aanvoerder van Cranendonck dodelijk effectief 1 kans 1 goal. Gelukkig gingen hierna de koppies niet naar beneden en wisten we ons sterke spel vast te hoUden. Uit een strafcorner maakt ons kanon Stef van der Sman vervolgens de 1-1. Gesterkt door deze gelijkmaker zijn we blijven zoeken naar de voorsprong uit de rebound van een strafcorner maakt Rowan Haans vervolgens deze belangrijke treffer.

Tijd voor de rust!

2e Helft:

We vliegen uit de startblokken en creëren een dot aan kansen, waarbij Rogier van Oosterhout de 3-1 aantekent. Hierna blijven we combineren en uit een mooie combinatie maakt de heer Albert-Jan Krijthe de 4-1 voor ons. Cranendonck krijgt hierna nog een strafcorner die goed gepakt word door onze keeper Floris Stumpel. Dommel maakt nog de 5-1 via Rowan Haans, deze treffer wordt eerst wel gegeven maar vervolgens na overleg afgekeurd. Al met al prima website die zoals ik in mijn reactie al aangaf gewoon prima gefloten is. En wij zijn Liempde dankbaar voor de prestatie van afgelopen weekend!

MHCV | 07/11

10 kilo zwaarder moet natuurlijk lichter zijn ;-)

MHCV | 07/11

Venray - Sjinborn.

Mooie, felle en sportieve pot! Zitten bij Sjinborn een paar nieuwe jongens, nummer 11 en 13. Geloof dat 1 van de twee pas 14 jaar oud is maar echt een talentje, erg handig met de bal. Zij zorgen voor de aanval. Vanuit achter hebben ze nog altijd een goede opbouw. Wel veel lange klappen welke helaas vaak hoog gingen met gevaar voor eigen spelers maar ook voor de Venrayse.

Venray heeft het denk ik deels op conditie verloren. De gemiddelde Sjinborn speler is minimaal 5 jaar jonger en 10 kilo zwaarder zoals 1 van onze verdedigers dit mooi onder het genot van een biertje aan het analyseren was.

Al met al een leuke middag en ik denk dat 2-2 een terechte uitslag is gezien het spelverloop en de gemiste kansen over en weer!

Ajuus!

8 | 06/11

@ Jammer
ik weet niet of je hiermee wilt zeggen dat Cranendonck zijn nederlaag aan de scheidsen wijt? Dat is namelijk niet zo.

Jammer | 06/11

De scheidsen van Dommel het minst partijdig van de vierde klasse D??? Laat me niet lachen. Ik ben niet van Cranendonck maar herken het verhaal volledig. Als het Dommel tegenzit, fluiten de scheidsen nog maar één kant op.

Wel wil ik daar meteen aan toevoegen dat een goede ploeg zich niets van de scheidsrechters aantrekt en dat ik het per definitie zwak vind om een nederlaag aan de scheidsrechters te wijten.

Senior | 06/11

@Sgelp: Partijdige scheidsen? De scheidsen bij De Dommel zijn het minst partijdig van deze klasse, net als iedereen maken ze ook wel eens een fout. Een doelpunt van De Dommel wordt afgekeurd, na overleg en niet terecht. De gele kaart was zeer terecht, die speler liep de hele website te zeuren tegen de scheids en tegenspelers, en was al meerdere keren gewaarschuwd. Verder een leuke pot en derde helft.[s]

Import | 06/11

Liempde - Hockeer, Eerste helft redelijk gelijk opgaande website. Liempde maakt het meeste van een rommelige situatie voor de goal van Hockeer. Daarna mogelijkheden over en weer maar weinig echte uitgespeelde kansen. Tweede helft volledig voor Hockeer. na ongeveer 15 minuten 1-1, vervolgens een stormloop op de goal van Liempde, helaas zonder succes. Veel goede mogelijkheden (4 open kansen om te schieten) en te veel corners zonder succes. Liempde vierde het punt als winst van de EHL, wat nog meer frustreerde ja ;). Prima arbitrage en goede website verder!

Als ik de overige uitslagen hoor dan ben ik wel benieuwd naar een verslag van de zijde van Dommel?! En ook van Venray?!

Sgelp | 06/11

Dommel - Cranendonck 4-1

Tot de 0-1 voor Cranendonck een leuke sportieve pot. Daarna vond de arbitrage dat ze de overhand moesten nemen in de website. Veel dubieuze beslissingen van de scheids waaronder een totaal onterechte gele kaart! Cranendonck gaat mee in het spelletje van de scheids en we verliezen hierdoor ons hoofd! Uiteindelijk blijft het bij 4-1. Tip voor komende tegenstanders: zelfs als je een goede pot speelt bij De Dommel, dan nog ga je geen punten pakken vanwege de zwakke en partijdige arbitrage!

Nu gaat er veel commentaar komen van De Dommel, maar ook zij moeten toegeven dat de arbitrage gewoon TE partijdig was!

3e helft was wel een topper met de pen!!

[b][b][b]

H1Hilvarenbeek | 06/11

Jazeker. 3-0 voor Eersel.

Zij komen 1-0 voor , wij scoren de 1-1. Helaas maar wel terecht afgekeurd spelen we door. Het was om het even de 1-1 of de 2-0 uiteindelijk scoort Eersel twee keer en winnen met 0-3.

Kakzooi.

DQS #8 | 06/11

iemand enig idee wat er gebeurt is in de thriller onder in onze klasse?

DQS #8 | 06/11

Nuth - DQS
Zoals van tevoren door velen voorspeld: 2-2.
Mooie sportieve pot met uitstekende scheidsen. Nuth komt 1-0 voor door een strafcorner, wij komen daarna op 1-1 en 1-2 door onze half geblesseerde spits Timmeh. Nuth weet er nog een strafcorner in te schieten. Voor teams die nog tegen Nuth moeten, let bij de strafcorner op de rechterhoek (vanuit de keeper) de slagman heeft namelijk een zeer goed schot.

#2 Liempde | 06/11

Liempde thuis tegen koploper Hockeer. Liempde begint zeer sterk. Goede combinaties en veel kansen. De bezoekers uit het zuiden hebben weinig weerwoord. De verdiende 1-0 valt dan ook ongeveer halverwege de eerste helft. Liempde mag het zich kwalijk nemen dat het niet meer weet te scoren.
De tweede helft weet Hockeer de website te kantelen. Ze worden sterker, zetten veel druk en Liempde heeft moeite om er uit te komen. Tot echt uitgespeelde kansen leidt het niet, maar wel weet Hockeer verscheidene corners te versieren. Hiervan gaat er uiteindelijk 1 in: 1-1. Hockeer probeert door te drukken maar het lukt ze niet meer en de punten worden dus verdeeld. Terecht denk ik, eerste helft Liempde duidelijk de betere ploeg en de tweede helft was voor Hockeer. Mooie pot waarin hard werd gewerkt.

GD | 06/11

Iedereen scherp aan de website begonnen..
Sjinborn maakte de eerste helft het spel en venraay kwam er een paar keer gevaarlijk uit via de counter...
0-1
2e helft werd het een felle website van beide kanten het spel golfde op en neer. Venraay komt echter op gelijke hoogte via een strafbal , de keeper zat er nog dichtbij maar helaas 1-1
Snel hierna komt venraay op 2-1 door een gelukkige goal!
De website blijft spannend , sjinborn krijgt kans na kans maar ze gaan er net niet in. Uiteindelijk maakt sjinborn de 2-2 door een gelukkige goal uit een onmogelijke hoek ..

Venraay krijgt nog een laatste kans uit een strafcorner op het einde van de website , het oranje leger staat op de rand circle maar er komt een sleep en de keeper red stijlvol !
Einde website 2-2

En complimenten voor de scheidsrechters in venraay vandaag ! De Beste tot nu toe .. Hulde !

#7 | 06/11

domme - Cranendonck 4-1

Sjinborn | 06/11

Complimenten voor de arbitrage nog trouwens de eerste tegen goal van Venray was trouwens een strafbal, en de 2e een eigen goal. Strafbal wel terecht

Sjinborn | 06/11

Venray sjinborn 2-2
0-1
1-1
2-1
2-2

Felle sportieve pot.

Eerdere Topics poule D