Uitslagen 13-11-2011

Geplaats door: Junior #12 ( )

  • 4D
  • 13/11
  • 1543

Heren, vandaag weer matchday! Hockeer heeft rust waardoor de Dommel nog verder kan uitlopen op zijn achtervolgers mits er gewonnen wordt van hekkensluiter Hilvarenbeek. Wat zijn de uitslagen voor vandaag?

Cranendonck H1- Venray H1
Dommel H1 - Hilvarenbeek H1
Don Quishoot H1 - Liempde H1
Peel en Maas H1 - Eersel H1
Sjinborn H1 - Nuth H1

Ben benieuwd mannen, succes![b]
Reageren

Opa HCC | 14/11

Nou wandelaar, da hedde gij weer schön gedaan. Venray heeft een mooie pot gespeeld en inderdaad getracht om mentaal gezien wat klappen uit te delen. over het algemeen gingen ze hier goed mee om!

maar mannen... mag die pen nou weg... ik heb een blauwe tong[b]

Dommel 11 | 14/11

Dommel H1 – Hilvarenbeek H1 9-1


1e Helft: We begonnen fel en kregen meteen aantal goede kansen. We kamen redelijk snel met 1-0 voor na een prima aanval. Vervolgens lange klap naar voren van Hilvarenbeek die vervolgens goed werd afgerond door hun spits. 1-1. Gelukkig hebben we ons door deze tegen treffer niet van slag laten brengen en de website goed onder controle. Verder de scoren uitgebouwd naar een ruime 5-1.

In de rust besproken dat 5-1 mooi is maar dat het toch nog beter en scherper kon.

2e helft: Prima helft, het hockeyde natuurlijk lekker met een 5-1 voorsprong. Aantal mooie aanvallen gecreëerd die we goed wisten af te ronden. Zijn niet echt meer in de problemen gekomen tijdens deze website. Complimenten nog voor de zelfspot van Beek hieronder! En we wensen ze veel succes komende week!

Wandelaar | 13/11

En dan nu een voorspelling met terugwerkende kracht:

Onder het motto; Ven ''der Mauer'' Ray zu hause, immer schwierig, begint HC Cranendonck al vroeg met de teambespreking en warming up. Als alle spelers letterlijk zijn opgetrommeld, de een wat ritmischer dan de ander, begint het Sinterklaasfeest in de kleedkamer bij HCC. Kort samengevat; ieder heertje krijgt een sheertje.
Daarna volgt de warming up. Van het broeikaseffect was niks te merken, met een graad (of 7), betreden de spelers het veld, terwijl de Venraayenaren nog binnendruppelen. Al spoedig volgt er een waar spektakel als de website op het punt staat te beginnen. De aanvoerder van Venray wordt met tolk toegesproken, al is dat ook niet alles. Na een stuntelige ''bolle oder platte seite'' wint Venray de zinderende tOss.
De coach van Cranendonck maant zijn spelers gelijk te bouwen, de coach van Venray ook. Dat het hier 2 andere vormen van bouwen betrifft macht kein flaus aus. Cranendonck bouwt, Venray auch. Na een viertelstunde valt de eerste treffer voor HCC, ein volltreffer welzuverstanden. Een sleeppush hard in de linkerbovenecke. 1-0 (ein zu nul). Het vervolg van de website is das gleiche, Venray geeft wenig weg, maar Cranendonck komt toch weer in de cirkel, en krijgt nog een strafe ecke. Ook deze gaat er in, met een lobje deze keer. 2-0 (oder zwei zu nul, für de deutsche gäste unter uns). De 3-0 (drei zu nul) wordt terecht of onterecht, dat weet ik niet, afgekeurd, en de muur staat weer.
Rust (ruhe).
In de 2e helft is het Venray dat de bunkers verlaat, en de 2-1 (zwei zu eins) binnenschießt. De 3-1 volgt ook nog na een Rückhand (niet te verwarren met de zogenaamde ''ruk-hand'') von de nummer 10 (zehn) van HCC. In de zinderende schlOssfase wordt ook de 3-2 nog gemaakt, maar de overwinning voor Cranendonck is een feit!
Onder het motto; auf den dauer fällt der Mauer gaat Venray zonder 3 punten, maar mét een sportieve en goede website terug naar Venray.
Ik voorspel dus 3-2 voor Cranendonck![b]

MHCV | 13/11

Hockey.nl

2011-11-13
Sjinborn H1 - Nuth H1 2 - 1
Dommel H1 - Hilvarenbeek H1 9 - 1
Peel en Maas H1 - Eersel H1 5 - 1

#13 | 13/11

Liempde wint! 39 gratis bier in de spijker! Heuj

MHCV | 13/11

Cranendonck-Venray 3-2

Spannende en leuke website met uitstekende scheidsen. Cranendonck 1 en 2-0 uit strafcorners. Venray 2-1 via een velddoelpunt. Cranendonck naar 3-1 via velddoelpunt. Venray naar 3-2 via strafcorner. Denk dat Venray meer balbezit had maar er niks mee kon gezien die hard rennende Cranendonckse tieners ;-).

#13 | 13/11

1e helft van Liempde
2e helft van DS
3e helft van Liempde. Al is de website nog bezig.


website? Bijzaak. Maar....2-4 heuj!

De10 | 13/11

wat een beladen website tegen Nuth, de mannen van Nuth speelde Best sterk..! maar Sjinborn heeft op kracht gewonnen weliswaar de 1-1 via een terechte strafbal maar op dat moment wat het kans naar kans... Nuth zeker niet kansloos in de website maar maakte het niet af... toch nog 4 spelers van Nuth een Pint kunne geven[b]

De10 | 13/11

haha briljante reactie van Hilvarenbeek..! 10 10 10 10 10 10 DE10 :p[b]

H1Hilvarenbeek | 13/11

Ho ho ho! De Dommel kon helaas niet voldoen aan de, en terecht, hoge verwachtingen van het publiek. Geen 10-1. Jammer jongens, leuk geprobeerd.

[z]

Sjinborn | 13/11

Winst op Nuth 2-1 terechte wint op basis van de krachtsverhouding...! Nuth speelde goed!!'

Junior #12 | 13/11

Dommel H1 (9-1) Hilvarenbeek
Hilvarenbeek werd weggespeeld, Dommel scoort vrijwel aan lopende band. Verslag komt nog van onze aanvoerder. [h]