Uitslagen 20-11-11

Geplaats door: De10 ( )

  • 4D
  • 20/11
  • 1530

Wat zal het worden vandaag op deze zonnige dag


Eersel H1 - Hockeer H1
Liempde H1 - Sjinborn H1
Nuth H1 - Cranendonck H1
Venray H1 - Dommel H1
Peel en Maas - H1 Hilvarenbeek H1
Reageren

Import | 21/11

Eersel - Hockeer.

Eersel start feller dan Hockeer en komt via een keurige corner op 1-0. Daarna wederom een corner die via een hoge push en de borst/schouder van een Eersel speler het doel in gaat op 2-0. Vervolgens weet Hockeer zich te herpakken en komt het terug tot 2-2. Een rommelige situatie voor de goal en een keurige veldgoal via aanval over links. Na de rust kansen over en weer, Eersel de meest gelukkige voor de goal.

Rikkert | 21/11

Nuth - Cranendonck 4-3

Spannende pot met een lange 3de helft die de mannen van Cranendonck wel wonnen. Als het goed is staan de desperado's koud als we naar Cranendonck gaan voor de return. [b]

Junior #12 | 21/11

Nog even wat te melden over Venray-Dommel,er werd ook nog een doelpunt afgekeurd voor de Dommel, in mijn ogen onterecht. De scheidsrechter vond het niet de moeite om te overleggen. Jammmer anders was het 5-1 geworden. Verder heeft onze aanvoerder alles al gezegd. [s]

Eersel | 21/11

Eersel H1 - Hockeer H1

Na een slechte wedstrijd van Eersel tegen Peel en Maas wilden we laten zien dat we toch konden hockeyen. Dat gingen we dan maar doen tegen de nummer 2.

We begonnen een stuk feller dan normaal, misschien doordat de opstelling enigszins omgegooid werd. Vrij snel kwamen we op 1-0 door een strafcorner, en de strafcorner een paar minuten daarna ging er meteen weer in. Via een bal die uit de lucht binnengetipt werd.
Daarna lieten we ons wat zakken, en viel na 10 minuten de 2-1 voor Hockeer uit een frommelgoal waar wat discussie was over een backhand/bolle kant. De 2-2 viel nog voor de rust door een fout in de verdediging bij Eersel.

Na de rust pakten we het spel weer op, en begonnen weer druk te zetten. Er waren kansen over en weer, en de 14- jarige keeper van Eersel heeft ons een paar keer prima gered. Naar mijn ongetwijfeld gekleurde mening had Eersel toch een beter hockeyende opbouw, en betere kansen om de winnende te maken dan Hockeer. Deze winnende viel dan ook. 3 minuten voor tijd kreeg onze spits, die al wat kansen had gemist, de bal in de cirkel, draaide naar zijn backhand en sloeg in zijn val de bal prima diagonaal onderin de hoek.

Uitslag: verdiende 3-2 voor Eersel

Dommel1 | 21/11

@dommel11

Je bent vergeten het ei%keltje te vermelden dat Venray bijna een doelpunt opleverde!!![s][s]

Excuus voor het leesteken maar anders pakt hij hem niet
Lame[g]

MHCV | 21/11

Prima verslag Dommel 11!

Ik sluit me er helemaal bij. Complimenten nog voor het 3e of 4e doelpunt. Mooie opgezette aanval en koelbloedig afgerond met een 1-2 in de cirkel.

Succes na de winterstop!

Dommel 11 | 21/11

Venray H1 – Dommel H1: 1-4

Deze zondag stond er de uitwedstrijd naar Venray op het programma. Toen we vanaf onze club vertrokken zaten we met de vraag of de wedstrijd door zou kunnen gaan. Er hing namelijk een dergelijke mist laag dat we er een hard hoofd in hadden. Echter het geluk was met ons en blijkbaar schijnt in Limburg altijd de zon ofzo, want het was prima hockey weer in Venray en de mist laag was totaal verdwenen. Dan nu de wedstrijd zelf,

1e helft: Rustig maar geconcentreerd begonnen aan de eerste helft, we kregen redelijk snel een aantal goede kansen om op voorsprong te komen. Dit bleef echter uit en het openingsdoelpunt liet wat langer op zich wachten dat onze bedoeling was. Gelukkig was het Stef van der Sman die ons aan de leiding bracht halve wegen de 1e helft. Kort hierna maakte Dennis de Graaf de 0-2. Dit was ook gelijk de ruststand

2e helft: Venray liet zien dat het zich niet zomaar wilde neer leggen bij de achterstand. En ging hoger en fanatieker hockeyen. Toch kwamen we niet echt in de problemen wel werd de wedstrijd iets fysieker dan nodig was. Gelukkig viel na goede aanval van ons definitief het doek in deze wedstrijd 0-3 door Tom van den Biggelaar. Hierna was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Een prima actie van Tom van den Biggelaar was de inleiding voor de 0-4. Deze werd gemaakt door Roderik Adang na prima samen spel met Albert-Jan Krijthe. Venray deed nog iets terug door middel van een strafcorner. Einduitslag 1-4. Venray prima pot, goede scheidsrechters onze complimenten.

cacoapoeder | 20/11

Eersel hockeer 3-2

H1Hilvarenbeek | 20/11

PM - Beek 5-2 geloof ik

(3-2) rust. Spannende pot, Hilvarenbeek komt steeds terug na een doelpunt van Pm. Aparte wedstrijd laat in de tweede helft komt pas de 4-2. Terwijl de 3-3 meer voor de hand lag, vonden beide partijen. de wedstrijdleiding was prima.

Veel Publiek en later ook nog een thema feest. Anonieme toeschouwer gaf in een reactie aan dat wij een punt hadden verdiend en ze niet snapte dat wij nog geen punten hadden. Vinden wij ook. Verder speelde PM kaa- uu- tee aldus die mevrouw.

Helaas wel lindeboom bier.. [h]

Junior #12 | 20/11

Waaar blijven de uitslagen + verslagen??

Junior #12 | 20/11

Waaar blijven de uitslagen + verslagen??

Senioraa | 20/11

Venray - Dommel 1 - 4

De10 | 20/11

Liempde - Sjinborn na 1 speelhelft AFGELAST
Scoreverloop:

1-0
1-1 DE10
2-1
2-2
3-2
3-3

De beide goalen waren nog goed te zien vanaf de middenstip maar de scheidsen zagen de bal niet meer wanneer die werd gescoopt