Voorspellingen 27-11-11

Geplaats door: Dommel1 ( )

  • 4D
  • 21/11
  • 1773

Aangezien het niemand er blijkbaar over wil hebben hoe ze hun website verloren dan wel gewonnen hebben dan maar weer over op de voorspellingen deze week!

Cranendonck H1 - Liempde H1
Dommel H1 - Nuth H1
Don Quishoot H1 - Eersel H1
Hilvarenbeek H1 - Venray H1
Hockeer H1 - Peel en Maas H1

Laat maar komen[s]
Reageren

8 | 25/11

OEHOE OEHOE[b]

Dommel1 | 23/11

@jammer: nee klopt de goals die jullie gemaakt hadden waren goed afgerond! Alhoewel ik de 4de dubieus vond volgens mij boven de plank met sc. Maar scheidsrechters horen toch ook bij hockey dus waarom zou ik het daar niet over mogen hebben? Daarbij de boel een beetje aanzwengelen kan ook geen kwaad toch! Ik ben niet de enige die over de bosuil schrijft! Maar goed nogmaals prettige website en zoals al zei maak er wat moois van de derde helft!
OEHOE OEHOE! [b][b][b]

Wandelaar | 21/11

Sjinborn is vrij en verplettert zichzelf en Birgit met 6-6, Stefan Frederiks scoort 12x en brengt Sjinborn en alle omliggende dorpen in een diepe extase die tot na Carnaval duurt. Na afloop geeft ons Birg' nog wel een persconferentie, want ''er is de laatste tijd zoveel op mij geproost''

Aju!

Wandelaar | 21/11

Cranendonck H1 - Liempde H1
De website tegen Liempde is een onbekende, helaas geeft Cranendonck hier niks om, en gaan de jongens van MaarHeeze keihard! Hockey als muziek, spelers als beren, doelpunten als mist, alles is aanwezig deze zondag, ook wat bekenden van afgelopen zondag. Hierdoor wint Cranendonck alledrie de helften en is de eindstand 1,5-0

Dommel H1 - Nuth H1
Na de winst op HCC, die ik niet voorspeld had, is Dommel deze week de tegenstander van Messi, Rikkert, Luc en Comrad Desperado. Vol goede moed volgt de reis vanuit Nuth, helaas vallen halverwege de elektrische auto's stil, en is een tankstop op de parkeerplaats van HCC (waar niet geheel ontoevallig zo'n oplaadpunt is) noodzaak. Hierdoor zal Nuth nooit aankomen op de plek waar ze moeten zijn. Dommel oefent vervolgens tegen hun eigen Dames 1 en verliest met 6-2 6-2 en 6-4. Pas op voor de pen, meer zeg ik niet, nu ook Nuth dit fenomeen heeft ontdekt!

Don Quishoot H1 - Eersel H1
Don QuiDaniel krijgt deze week Eersel op bezoek. En dat zullen ze weten ook. De 4 extra fusten die waren ingekocht zijn voor de website al op, Eersel drinkt niet alleen bier, maar eet ook extreem veel bitterballen. Het ''clubhuis'' van Don Quisnoekduik wordt met de grond gelijk gemaakt, en van hockey is nooit sprake geweest; 0-0

Hilvarenbeek H1 - Venray H1
De haarknabbelaar van Hilvarenbeek is terug, hierdoor spelen alle Hilvarenbekers deze zondag met een kale scalp. De aerodynamica die hierbij hoort is ingewikkeld, en hoewel Ein Stein en Der Mauer hun stinkende Best doen, valt hier geen eer te behalen voor onze oefengrage MATHEFANATEN. Eindstand geheel in traditie van Nuth; 2-2. Doordat Hilvarenbeek een punt pakt, stapt het voltallige Bestuur + trainers/coaches op. Hun doel is bereikt...

Hockeer H1 - Peel en Maas H1
Terwijl haarknabbelaars, zatlappen, bollebozen en andere aasgieren nog in de kleedkamer zitten, is Peel & Maas al aan het inlopen, ze konden door hun afgelegen woningen (panningen, daar heeft zelfs LycaMobile geen bereik) niet weten dat het wintertijd was. Bovendien waren hun oranje berenvellen nog niet opgedroogt van de huilbuien van een paar weken terug toen ze nog tegen Don Quigroepsverkrachter speelden. Degelijkheid alom, 3-1.
Fijn hockeyweekend iedereen!

P.s. ikzelf zal deze zondag weer een mooie wandeling langs de velden maken, misschien sta ik wel bij jou aan de zijlijn!

Jammer | 21/11

@Dommel1: Die vier doelpunten die wij tegen jou maakten, daar hadden we anders in het geheel geen hulp van de scheidsrechters bij nodig. Erg jammer om in je voorspelling volledig op de scheidsrechters te focussen. Volgens mij hadden we met zijn allen afgesproken om over hockey te schrijven?[b]

Import | 21/11

Cranendonck H1 - Liempde H1, 3-1. CD zal moeten. Liempde is gewillig slachtoffer.

Dommel H1 - Nuth H1, 2-2. Nuth eindelijk weer de juiste uitslag te pakken.

Don Quishoot H1 - Eersel H1, 4-1. Sterke derde helft ook!

Hilvarenbeek H1 - Venray H1, 1-2. Nee helaas weer niks voor Beek.

Hockeer H1 - Peel en Maas H1, 4-3. Bloed, zweet en tranen. Hockeer zal wel moeten overigens.

Dommel 11 | 21/11

Cranendonck H1 - Liempde H11-3
Liempde is de laatste tijd lekker aan het hockeyen, en boekt goede resultaten. Ik denk dus dat ze de punten mee zullen nemen.


Dommel H1 - Nuth H1 4-0
Laatste website voor de winterstop, we willen deze voor ons succesvolle 1e seizoenshelft gewoon goed afsluiten. Wel netjes dat Nuth dit weekend gewonnen heeft van Cranendonck

Don Quishoot H1 - Eersel H1 2-2
Denk twee gelijkwaardige teams. dus we hoUden het maar op 2-2

Hilvarenbeek H1 - Venray H1 2-1
Hilvarenbeek gesterkt door hun prima website tegen Peel en Maas (lees ik in het websiteverslag) voelt zich gesterkt en weet de eerste overwinning te boeken. Venray heeft pech dat het moeilijk te scoren komt.

Hockeer H1 - Peel en Maas H1 3-3
Peel en Maas sterker maar Hockeer weet toch paar keer te scoren uit de counter. Voor de rest denk ik prima website.


Sjinborn: Al vast een fijne winterstop! Wanneer gaan jullie de 2e helft uitspelen tegen Liempde?

Eersel | 21/11

Cranendonck H1 - Liempde H1 2-1
Dommel H1 - Nuth H1 3-1
Don Quishoot H1 - Eersel H1 1-3
Hilvarenbeek H1 - Venray H1 1-4
Hockeer H1 - Peel en Maas H1 2-5

Peel en Maas heeft de Best hockeyende ploeg in deze poule, en gaat na een moeilijke start goed in de nek van Dommel ademen.

MHCV | 21/11

Cranendonck H1 - Liempde H1 2-3
Dommel H1 - Nuth H1 1-2
Don Quishoot H1 - Eersel H1 3-1
Hilvarenbeek H1 - Venray H1 1-3
Hockeer H1 - Peel en Maas H1 2-2

Dommel1 | 21/11

Aangezien ik vorige week nogal dichtbij de uitslagen zat ga ik het deze week nog maar eens proberen!

Cranendonck H1 - Liempde H1

De mist was voor beide teams afgelopen week blijkbaar een boosdoener veel goals tegen bij beide teams. Daarom zullen ze het deze week maar eens rustig aan doen. Cranendonck heeft deze week een heel orkest uitgenodigd om de laatste website te beginnen echter door het oorverdovende geluid kunnen ze elkaar niet goed verstaan, Liempde blijkt daar minder last van te hebben omdat ze elkaar na elke website en 40 bier sowieso nooit verstaan. Liempde pakt 3 punten met een eindstand van 2-3

Dommel H1 - Nuth H1

Nuth blijkt toch te beschikken over een degelijk team en zal het de dommel heel lastig willen maken deze laatste website. Dommel weet echter dat het kan rekenen op een goed publiek en een rookworst na de website. Met deze instelling speelt de dommel vrij en wint het met 4-0 (Jawel eindelijk de 0!!)

Don Quishoot H1 - Eersel H1

Na het geweldige strandfeest in Eersel zijn de mannen helemaal ingesteld op bier! Dan zou je zeggen op het goede adres bij de studs! Echter blijkt Don Quitapvat geen zuipweekend heeft gehad maar een strafkamp door de thuisnederlaag tegen Liempde! Ze komen sterk uit de hoek en pakken Eersel met gemak 4-1!

Hilvarenbeek H1 - Venray H1

Hilvarenbeek zal toch moeten wachten op hun punten voor de winterstop! Venray zal het verlies van afgelopen week met maar liefst 4 tegengoals goed willen maken! De keeper van Venray weet alles uit het doel te vissen en geeft Venray de overwinning 0-2!

Hockeer H1 - Peel en Maas H1

De kraker van de week zo net voor de winterstop! Peel en Maas is weer helemaal terug in de race en zullen ook zeer zeker hockeer op de ranglijst willen passeren! Helaas is de bosuil weer op bezoek bij Hockeer omdat hij vernomen heeft dat hulp van boven weer nodig blijkt! Hockeer begint de website compleet in de verdrukking maar de bosuil ziet toch weer ergens een paar strafcornertjes liggen en die weet Hockeer te benutten daardoor zal er een geflateerde russtand van 3-0 zijn tweede helft wederom voor PenM maar tevergeefs. Eindstand 3-2!

Sjinborn kan alvast sinterklaas gaan vieren!

Succes allemaal en maak er een mooie 3de helft van deze laatste website!!!!![b][b][b][b]