Uitslagen 27-11-11

Geplaats door: Junior #12 ( )

  • 4D
  • 27/11
  • 2810

Een hele goede morgen!
Vandaaag is het weer zondag, dus dat betekend dat er websiteen worden gespeeld. Dit is het laatste weekend voor ons allen op het veld. Sommige van ons zullen de zaal in gaan, sommige niet. Er is in ieder geval één website die echt belangrijk is. Wie deelt die mentale tik nog uit, nét voor de winterstop? Wie doet er nog mee voor promotie? ; Peel en Maas - Hockeer, de nummer 2 tegen de nummer 3.

Ik ben benieuwd naar alle uitslagen, voor degene, hieronder een lijstje van alle websiteen vandaag. Succes mannen!

Cranendonck H1 - Liempde H1
Dommel H1 - Nuth H1
Don Quishoot H1 - Eersel H1
Hilvarenbeek H1 - Venray H1
Hockeer H1 - Peel en Maas H1

Adios![b]
Reageren

Dommel 11 | 01/12

@ Import, zuur man maar bedankt voor het verslag van de website!

Import | 01/12

weet dat het al donderdag is maar eerder kreeg ik het niet voor elkaar om richting dit forum te gaan. Uiteindelijk laat ik me niet kennen dus hierbij mijn kant van het verhaal...

Hockeer - PM.

Hockeer start met gehavende ploeg (veel blessures) en meerdere A jongens in de basis. Alsnog is de start redelijk en krijgen we 3 mogelijkheden via backhandslagen vanaf de kopcirkel. Allen naast. Daarna neemt PM het spel over of beter gezegd kan Hockeer niet meer normaal uitverdedigen. Lag naar mijn idee met name aan te veel loopacties met de bal en te weinig loopacties zonder bal. Zie verhaal kip en ei. PM erg gretig en scherp in de afronding, speelde echt een prima pot. Hockeer na de 2-0 eigenlijk al klaar. uiteindelijk 4-0. Offday wanprestatie enz. Iig genoeg om over te praten en op te trainen.

Dommel 11 | 01/12

hahaha ja vorig jaar was een heel ander team;) Zoals je vast ook wel gemerkt zult hebben aan ons van dit jaar spel! Verschil van dag en nacht. anyway fijne winterstop!

Junior #12 | 01/12

Of heren we laten het hier gewoon bij?
Verder niet meer zeuren erover.
Laten we allemaal gewoon rustig winterstop ingaan, en we vechten het op het hockeyveld wel uit. Uiteraard wel in het spel he haha [h] We zullen aan het eind van het seizoen wel zien wie er kampioen is en wie niet.

8 | 30/11

Alhoewel als er niemand boven uitstak zegt dat natuurlijk ook wel weer iets he....
Leven in de brouwerij![z]

8 | 30/11

Haha Dommel11
Mooi dat je anderen lof toewenst om sportieve reacties. Ik ben ook echt niet te beroerd om te zeggen dat jullie in de website tegen ons beter waren hoor! Maar feit is dat het echt niet onopgemerkt is in jullie spel, niet dat jullie zonder hem slecht spelen hoor, absoluut niet, maar het helpt zeker!
Beetje zielig om dit zo te zeggen he? Wie werd er vorig jaar ook alweer laatste? Als we er dan toch randzaken bij gaan betrekken...[f]

Dommel 11 | 30/11

@Nuth 12 een sportieve reactie! Tuurlijk hebben wij gecheckt of Oscar nog niet gehockeyd heeft bij een andere club dit seizoen. Dus van competitievervalsing is geen spraken het regelement van de KNHB is volledig gevolgd in deze. Maar ja verder mijn complimenten aan nummer 8 ik zie dat hij boven aanstaat bij de hockeygame. Toch nog een prijs!

nuth#12 | 30/11

Dommel had gewoon terrecht gewonnen. Ze waren sterker en beter in het afronden. En persoonlijk heb ik geen speler in het veld gezien die er zo erg uitstak dat hij 1ste klasse heeft gespeels. Dus Dommel doet het gewoon goed met of zonder die speler! Want de websiteen voor ons hebben ze ook gewoon gewonnen.

Dommel1 | 30/11

@ 7, 8 ik vind dit wel heel ver gaan als jullie het vervelend vinden om te verliezen van ons dan moet je het niet gaan schuiven op competitie vervalsing want dat slaat natuurlijk nergens op. Daarbij heeft hij alleen afgelopen week voor het eerst dit kalenderjaar minuten gemaakt en dat was voor ons. Maar jullie mogen het van mij op competitievervalsing hoUden ik hou het op teamaanwist! Groetuh

8 | 30/11

@ #7
Je kunt mij niet wijsmaken dat hij in die 10 websiteen geen ENKELE minuut gespeeld heeft...

#7 | 30/11

Als hij dit seizoen voor mep gespeeld had zou het competitie vervalsing zijn geweest

Apster | 30/11

Gaap.

8 | 29/11

Dat is gewoon competitievervalsing als je het mij vraagt...

MHCV | 29/11

@ Apster

Het gaat zeker om het hockey. Maar ik vind het nogal vreemd dat een 1e klasse speler gaat spelen bij een 4e klasser... En zeker vaag dat ie midden in het seizoen de overstap maakt...

Apster | 29/11

Ja, dat wil ik ook nog wel weten hoe de 0-4 tot stand is gekomen. Komt er nog een verslag of zijn de Hockeerenaren? compleet van slag?, want Heldenaren vinden we volgens mij niet op dit forum.

@#13 en @ MHCV. Hebben jullie nog opmerkingen over die andere gasten van Dommel, of misschien van andere clubs, want kennlijk gaat het om personen op dit forum en niet om het hockey. Is btw wel logisch gezien de stand...hehehehehhe!!!!

Dommel1 | 29/11

Toch ben ik nog steeds benieuwd naar een wedstijdverslag van Hockeer - Peel en Maas want lijkt me toch wel een bizarre uitslag!

Dommel 11 | 28/11

@13, nog al een grove beschuildiging om zomaar op een hockeyforum te zetten. ik weet ook niet goed wat je insteek is met die opmerking...

#13 | 28/11

Is Oscar van Hasselt trouwens niet geroyeerd door MEP wegens diefstal..?

Dommel 11 | 28/11

Klopt helemaal, vorig seizoen maar heeft dit seizoen nog geen website gespeeld voor die club. En wilde graag weer lekker gaan Hockeyen dus bij ons is die meer dan welkom! [s]

MHCV | 28/11

@Dommel 11:

Speelde Oscar niet bij MEP H1?

#1 Venray | 28/11

Gister uit tegen Hilvarenbeek gespeeld. Rommelige website met na 5 minuten al stromende regen. Het veld werd er wel lekker snel door. Behoorlijk fysiek spel van de Beekenaren, drie spelers van ons geblesseerd geraakt door fysieke overtredingen, waarvan 1 de strijd moest staken. Toch achterin de deur weer eens dichtgehoUden, dus zo vlak voor de winterstop is de Berlijnse muur in Venray weer in ere hersteld. Beek weliswaar laatste, maar alleen Eersel wist eerder tegen Hilvarenbeek de nul te hoUden. Toch nog met drie punten de eerste seizoenshelft positief afgesloten. Iedereen veel plezier en tot in maart.

Dommel 11 | 28/11

Dommel H1 – Nuth H1 7-3

Zo de laatste website van de eerste seizoenshelft! Tijd om deze tot nu toe succesvolle periode goed af te sluiten. Ruim op tijd op de club om onze Dames 1 met veel liefde naar een overwinning te schreeuwen.(Roderik & Stef bedankt hiervoor)
Goede website bespreking gehad en afgesproken hoe we Nuth gingen Bestrijden. We begonnen fanatiek aan de website en kregen eigenlijk naar 30 sec al de eerste kans om op voorsprong te komen. Jammer genoeg lukte dit niet maar uit een strafcorner 7 min later was het als nog raak door Dennis de Graaf. 1-0. Hierna bleven we goed hockeyen en onze nieuwste aanwinst Oscar van Hasselt maakte met een prima Backhand de 2-0 voor ons. Verder hebben we in de 1e helft nog aantal 100% kansen gehad die er helaas niet ingingen. Nuth kwam er via een aanval goed uit en wist iets terug te doen 2-1. Tijd voor de rust.

2e helft: Dommel schoot uit de startblokken en zetten meteen veel druk op de defensie van Nuth. We gooien de website redelijk snel op slot door een sterk spelen Teun Heessels die met een zuivere hattrick groot gedeelte van de dag productie voor zijn rekening neemt. Voor de rest maakt Rowan Haans nog een heerlijk doelpunt en weet Dennis de Graaf met wederom een prima strafcorner zijn tweede doelpunt van de dag te maken. Nuth doet nog wat terug door middel van harde klap hoog in het net en een ander doelpunt. Einduitslag 7-3 voor ons zeer terecht. Nuth verder prima ploeg hockeyde Best prima en zal nog wel aantal punten gaan pakken in het nieuwe jaar. Enige dat we jammer vonden als team en als club was dat ze het nodig vonden om de douches in de kleedkamer open te laten staan… humorloos en onnodig na een nette sportieve website.

Apster | 27/11

Peel en Maas wint volgens hockey.nl met 4-0 in en van Hockeer?! What the .... happend there?!

Senior | 27/11

De uitslag De Dommel - Nuth is echt 7 - 3 en niet 3-7 zoals Nuth op de KNHB site heeft gezet. En heren van Nuth jullie zijn net als i. Hilvarenbeek erg kinderachtig met de douches!!!!!!!!!!!

Sgelp | 27/11

Cranendonck - Liempde 4-4

Even het goede verslag van de website Cranendonck tegen Liempde, want Liempde had blijkbaar veel moeite met het verteren van het bier van Cranendonck!!

Liempde komt inderdaad via een strafcorner op 0-1. Cranendonck is de betere ploeg en weet dan ook snel de 1-1 te maken via J. van Berkel. Daarna komt Liempde via een voetbalgoal op een 1-2 voorsprong. 3 minuten voor rust zet Cranendonck nog even aan en weet het via M. van den Eijnden en T. Cardinaal door goede goals weer met een voorsprong van 3-2 de rust in te gaan!

Na de rust is Cranendonck wederom de Beste ploeg, maar toch komt Liempde via een strafcorner op 3-3. Daarna komt Cranendonck via een goed uitgespeelde lange corner tussen M. van den Eijnden en T. Cardinaal weer op een 4-3 voorsprong door de uiteindelijke goal van M. van den Eijnden. Cranendonck probeert daarna de 5-3 te maken, maar door een ongelukkige strafcorner weet Liempde 2 minuten voor tijd toch nog de 4-4 te maken.

Cranendonck was over het algemeen gezien de betere ploeg, maar de strafcorners van Liempde hebben de website gered voor Liempde!

Groeten vanuit Cranendonck waar de 3e helft nog in volle gang is! Terwijl alle spelers van Liempde al hebben afgehaakt!

[b][b][b]

MHCV | 27/11

Beek-Venray 0-1.

Matige website met onnodig veel lompe overtredingen aan beide zijden. Venray iig 3 punten na lang niets gehad te hebben.

#2 Liempde | 27/11

Cranendonck-Liempde 4-4

Rommelige website met wel degelijk een paar hoogtepunten in combinatiespel en doelpunten. Liempde komt via een strafcorner op voorsprong, maar kan daar niet lang van genieten, want Cranendonck komt snel langszij. Daarna even een chaosperiode, waar uiteindelijk een bal van dichtbij door Liempde het doel in wordt gewerkt. Prima dus voor ons. de twee minuten voor rust zijn we echter even dramatisch aan het hockeyen. Cranendonck komt er met een scoop mooi uit en maakt een nette 2-2. Meteen vanaf het uitnemen falen we opnieuw, we staan te hoog en CD countert naar een 3-2 voorsprong wat ook meteen het rustsignaal betekende.

2e helft was misschien niet heel mooi, maar wel spannend. Liempde werkt hard en weet wederom uit een strafcorner te scoren. Cranendonck krijgt veel van deze kansen, maar snelheid en precisie ontbreken om het onze keeper echt moeilijk te maken. Cranendonck blijft gevaarlijk in de counter. Maar scoort hier niet meer uit. Ze weten nog wel uit een lange corner via een knappe individuele actie van hun nummer 14 langs drie man te komen en van dichtbij onze keeper te verschalken. Liempde zet de laatste 10 minuten, maar moet het toch wel hebben van een SC om de 4-4 op het scorebord te krijgen.

Ik denk dat een gelijkspel wel terecht is. Beide teams maakten aanspraak op de drie punten, maar echt overtuigend was het van beide kanten niet. Wel een leuke pot, hard gewerkt en een gezellige tegenstander. Fijne zondagmiddagvulling

Junior #12 | 27/11

Dommel H1 - Nuth H1. 7-3
Puike website van Dommel, jammer van de 3 tegendoelpunten. Dommel heeft duidelijk gemaakt dat als er iemand kampioen wordt, dan zijn wij het! Als duidelijke nummer 1 de winterstop in, op naar zaalhockey!

Waar blijft de rest?[b]