Voorspellingen 11 maart 2012

Geplaats door: Senioraa ( )

  • 4D
  • 27/02
  • 1448

Na een lange winterstop, waarin sommige teams een zaalcompetitie hebben gespeeld, staat de tweede helft van de veldcompetitie voor de deur. Ik ben zeer benieuwd naar de voorspellingen voor de volgende websiteen:
Dommel H1 - Liempde H1
Don Quishoot H1 - Peel en Maas H1
Hilvarenbeek H1 - Hockeer H1
Sjinborn H1 - Eersel H1
Venray H1 - Nuth H1
Cranendonck H1 hoeft deze zondag nog geen competitiewebsite te spelen.

Reageren

Realist | 08/03

Dommel H1 - Liempde H1
De mannen van Dommel willen niet op de zaken vooruitlopen, dus ze hebben slechts een offerte aangevraagd voor de platte kar, de dansmariekes, de big band en de champagne. In deze tijden van crisis zijn dit de krenten in de pap voor de Dommelsche middenstand, dus zondag zullen de mannen van Liempde het niet makkelijk krijgen. Zodra ze de gemeentegrens passeren worden ze aangereden door de lokale slijter, krijgen ze het aan de stok met de Bestelbus van de supermarkt, en tot overmaat van ramp worden ze op de bon geslingerd door de veldwachter (tevens eigenaar en uitbater van de enige platte kar in de stadsgrenzen). Bedremmeld verschijnen ze op het veld, de uitslag is 4-0, en de crisis is voorbij.

Don Quishoot H1 - Peel en Maas H1
Het altijd wispelturige HC Willekeur mag thuis promotiekandidaten Peel en Maas ontvangen. Gestimuleerd door de TUE en door de woningnood onder stUdenten heeft zich het een en ander plaatsgevonden deze winter: de tennisbaan en hockeyclub worden nu bewoond door een slordige vierhonderd Chinese uitwisselingsstUdenten. Don Quishoot Heren I tiert er welig bij: de Chinese discipline en het gezonde eten heeft een topfitte selectie opgeleverd. Helaas heeft de nieuwe hoofdsponsor Dealextreme.com dit jaar ook de sticks geregeld, en deze worden medio november verwacht. Peel en Maas gaat met drie punten en twaalf kratten Chang bier naar huis.

Hilvarenbeek H1 - Hockeer H1
De Bikse Tritonen (sterk als leeuwen, hard als bomen) hebben van de dichtkunst niet veel meer kaas gegeten dan van het hockeyspel. Tenmiste, dat was in de eerste seizoenshelft zo. Sinds enkele weken heeft het team zich versterkt met een nieuwe coach, en gaat alles anders. Op is neer, kort is lang, breed is smal, en dik is dun. Na vier weken onder het nieuwe beleid is de selectie drie spelers verloren – in gewicht. Hilvarenbeek is onvermoeibaar, wint met 3-0 en kan blijven lopen: tot ver in de derde helft halen ze voor de onthutste bezoekers uit Zuid-Limburg vies Brabants bier.

Sjinborn H1 - Eersel H1
De spelers van Eersel mogen op bezoek in het Zuid-Limburgse Valkenburg. Als ze dan toch een roteind rijden moeten maken ze er meteen een dagje van. De mergelgrotten, de beroemde burcht, en de vele terrasjes worden allen aangedaan. Helaas zijn ze niet de enige bezoekers van de pittoresque binnenstad: een groep Engelse supporters, dronken als torren, vergist zich in het gele tenue van de Eerselse spelers. Vierhonderd Milwall supporters zien de Eerselse selectie aan voor Arsenal fans, en de mannen moeten rennen voor hun leven. Uitgeput beginnen ze aan de wedstrjd, en er wordt zo slechts met 0-2 gewonnen.

Venray H1 - Nuth H1
Deze week mag de Muur van Venray Bestormd worden door de mannen van Nuth. Dat de mannen van Nuth Best van een stevig partijtje hockey hoUden is uit het verleden gebreken. Om hun grootste talent verder te ontwikkelen en bovendien een centje bij te verdienen hebben ze de wintermaanden gewerkt in de Finse houtkapindustrie. Met bulkende bovenarmen en speciaal verzwaarde hockeysticks wordt er vlug gehakt gemaakt van het Venrayse middenveld. Gelukkig speelt dat geen enkele rol in het Venrayse websiteplan, en wint de thuisploeg met 4-1.

Wandelaar | 06/03

Dommel H1 - Liempde H1
Dommel schept graag op, blijkt ook weer dat ze pochen over ervaring van 1 website, maar zoiets zet geen zoden aan de dijk! Die dijk is bij de Dommel sowieso verrassend laag, en als hij zaterdagnacht ook nog doorbreekt is het feest. Heel het veld loopt onder, daar komt bij dat de scheidsrechters ook om te huilen zijn en de website niet doorgaat. Dommel verliest de 3e helft met 0-34 omdat ze ten ondergaan aan hun eigen arrogantie, arme dommelaars...

Don Quishoot H1 - Peel en Maas H1
Don Quibloempot is blij dat ze weer mogen hockeyen! Ofja, op het veld staan. Na een volledig mislukt teamuitje op de ijzeren man in Eindhoven ten tijde van de strenge vorst heeft Daniel zijn beide armen gebroken. Helaas voor Don Quivoetschimmel! Peel & Maas maakt gebraad gehakt van de studs; 1-4

Hilvarenbeek H1 - Hockeer H1
Hockeer, nog zo'n ploeg die stellig blijven volhoUden dat ze heer en meester zijn. Na de oefentrip naar de VS, die letterlijk en figuurlijk winderig was (Deeg was aan de dunne, het enige dat overigens ooit dun zal zijn), zijn ze nu teruggewaaid naar Hilvarenbeek. De Beekse Boys laten zien dat ze wel raad weten met die poepbroeken uit Limburg, en vegen de vloer met ze aan; 3-0

Sjinborn H1 - Eersel H1
Het kot op de heuvel heeft plaatsgemaakt voor een hypermodern complex, waarbij ook camera's op de doellijnen niet ontbreken. Wat blijkt, de nieuwe terreinknecht van Sjinborn heeft connecties met Eersel, waardoor de camera's verdwijnen, echter trekt Eersel hierdoor aan het kortste eind, hun enige doelpunt wordt onterecht afgekeurd, geen discussie meer mogelijk! Eigen schuld, dikke bult! 3-0

Venray H1 - Nuth H1
De mannen van Venray hebben weer weekendverlof! De sticks worden uit het vet gehaald, en de scheenbeschermers nog maar eens extra verstevigd, Nuth komt op bezoek! Na een zinderende tOss is de rest van de website slechts voor de statistieken. De 3e helft vertrekt Nuth meteen; Rikkert en Luc willen Desperado's, maar die zijn er niet! Uitslag; 2-2

Cranendonck bouwt inderdaad verder aan het nieuwe concertgebouw, wat deze zondag zal Bestaan uit lichaamsgeluiden, aangezien er geruchten de rondte doen dat ze zaterdagavond flink uit eten gaan!

Fijn hockeyweekend, en tot zinas![h]

Dommel1 | 05/03

De titelstrijd gaat verder met volgens mij een paar nieuwe versterkingen bij een paar teams.

Dommel H1 - Liempde H1 4-2

Dommel heeft na de gewonnen oefenwebsite tegen geel-zwart H1 veel ervaring meegenomen naar de reguliere competitie. Liempde met zijn versterkingen zijn er niet op voorbereid en verliezen de spannende strijd door 10 minuten voor tijd 2 goals van de dommel om hun oren te krijgen.

Hilvarenbeek H1 - Hockeer H1 0-4

Hockeer zal moeten komen en zal het counter hockey dit keer achterwege laten en veegt de vloer aan met Hilvarenbeek! Hockeer blijft hoop hoUden voor het kampioenschap.

Sjinborn H1 - Eersel H1 4-2

Sjinborn uit is altijd lastig ook Eersel weet niet om te gaan met de reis rond de wereld en ziet zichzelf tegen de lamp lopen door 4 benutten strafcorners aan de kant van Sjinborn. Het word een groot feest in de houten schuur op de berg!

Venray H1 - Nuth H1 2-0

Venray blijft zichzelf verbazen en pakt Nuth met kinderlijke eenvoud op eigen veld

Cranendonck verblijd zichzelf met een nieuw concertgebouw voor de aankomende kraker tegen Peel en Maas.


[b][b][b]

Dommel 11 | 04/03

Dommel H1 - Liempde H: 5-0

Dommel laat zien dat na aantal goede oefen websiteen tegen 1e en 2e klasse teams goed voorbereid aan de 2e seizoenshelft begint. Daarna mooi feestje bouwen met Liempde lijkt me zo.

Don Quishoot H1 - Peel en Maas H1 : 2-2
Don quishoot laat zien dat ze zijn uit gefeest en komen sterk uit de start blokken tegen Peel en Maas

Hilvarenbeek H1 - Hockeer H1: 2-2

Hockeer met lang rit in de benen begint slap aan deze website. Het jeugdige en levendige Hilvarenbeek maakt hier handig gebruik van en loopt uit tot 2-0. Waarna Hockeer de knop omzet maar te laat om de 3 punten mee te nemen naar Limburg

Sjinborn H1 - Eersel H1 3-1
Sjinborn laat zien dat het hoger verdient te staan en houdt deze punten in eigen huis.

Venray H1 - Nuth H1 1-3

Nuth verslaat Venray en mengt zich hiermee bij de al grote middenmoot die nu al op 15 punten staan.


Import | 28/02

Potverdrie nog aan toe! We gaan weer de wei in :). Heb er zin in.

Dommel H1 - Liempde H1, 5-1. Weinig moeite met de hervatting van de competitie voor Dommel. Liempde komt veel tekort.
Don Quishoot H1 - Peel en Maas H1, 3-3. DQ gaat hoge ogen gooien en start met een keurig punt.
Hilvarenbeek H1 - Hockeer H1, 1-3. Rustige start Hockeer.
Sjinborn H1 - Eersel H1, 5-5. Aan beide kanten in de laatste tien minuten nog een bal van lijn. Spanning en sensatie.
Venray H1 - Nuth H1, 1-0. Doelpunt in de eerste minuut. Daar blijft het bij.

Succes allen!