Voorspellingen 18 maart 2012

Geplaats door: Senioraa ( )

  • 4D
  • 12/03
  • 1391

De eerste websiteen zijn weer gespeeld. Er wordt niet veel geschreven over de uitslagen, misschien willen jullie liever vooruit kijken. Dus wat zijn de voorspellingen voor:
Eersel - Cranendonck
Hockeer - Don Quishoot
Liempde - Venray
Nuth - Hilvarenbeek
Peel en Maas - Sjinborn[d]
Reageren

Bert | 15/03

Eersel - Cranendonck
Stiekem Best een kraker. Het verliezende team in dit duel verliest de aansluiting met de top drie, en daarmee de hoop op promotie. Ik geef het voordeel aan de thuisspelende ploeg, maar dit zou ook zomaar een gelijkspel kunnen worden. 2-1.

Hockeer - Don Quishoot
Op basis van de websiteen die ik tegen Don Quishuffle gespeeld heb snap ik niet dat deze ploeg zo laag staat. Een ding is zeker, deze ploeg wil altijd hockeyen. Afhankelijk van het team dat het op de been brengt kan dit nog Best eens een interessante website worden. Ik zet in op een leuke website, met een nipte overwinning van het uitspelende team. 2-3.

LiempdeVenray
Twee teams die allebei op 15 punten staan. Liempde wil nog wel eens hockeyen, terwijl Venray alleen op de lange bal (slag of scoop) speelt. De muur van Venray is de afgelopen weken flink aan het wankelen, dus ik schat dat Liempde alle punten thuis weet te hoUden. 4-2.

Nuth - Hilvarenbeek
Nuth is het derde team dat op 15 punten staat. Dat zal komend weekeinde niet veranderen, want Hilvarenbeek pakt haar eerste punten. Ik voorspel een jubelend websiteverslag van veertien pagina’s, waarbij de 0-1 overwinning van Beek in geuren en kleuren verteld wordt.

Peel en Maas – Sjinborn
Op basis van de stand zou dit een eitje moeten worden voor Peel en Maas. Toch is het soms lastiger om op de promotieplek te staan dan achtervolger te mogen zijn. Sjinborn maakt het Peel en Maas moeilijk, en zorgt voor een gelijkspel: 2-2.


De10 | 15/03

De10 laat weer eens van zich horen op het forum!

Eersel - Cranendonck 3-1
Eersel kent het begrip counter als geen ander..!
de mannen uit Maarheze proberen elke keer op te bouwen maar verliezen een aantal keer hier de controle over en zo kan de kleine nummer 8 een paar goed goed uitbreken.

Hockeer - Don Quishoot 5-2
Hockeer thuis is bijna niet te winnen hoe? dat weet niemand.. een ding is zeker en dat is dat de mannen uit Cadier en Keer tot dusver een aardig seizoen spelen en de zuid limburgse trots hoog hoUden. DQ komt gewoon te kort.

Liempde - Venray 2-2
Interessante pot..
Liempde heel sterk in de strafcorner door hun sleep, Venray een sterke verdediging ik denk dat dit wel eens een Draw kan worden

Nuth - Hilvarenbeek 1-2
Misschien de verassing van dit weekend? ik gun de mannen uit Hilvarenbeek de punten in deze confrontatie GO GET THEM.!

Peel en Maas - Sjinborn 2-3
Sjinborn in het thuis duel P&M op 3-3 gehoUden, aangezien ze wat goed te maken hebben en waarcheinlijk goed op afronden gaan trainen verwacht ik dat dit duel wel eens raar kan lopen.

SUCCES ALLEMAAL..!
Dommel lekker met de voetjes in de Dommel[s]

Sgelp | 15/03

Eersel - Cranendonck 2-4
Cranendonck heeft de vrije zondag nuttig Besteed met een intensieve training. Ze zijn helemaal klaar voor de website tegen Eersel en zijn er op gebrand om de aansluiting met de top te behoUden. De 3 punten gaan dan ook mee terug naar MaarHeeze.

Hockeer - Don Quishoot 3-3
Uit hockeer is altijd lastig doordat tegenstanders niet gewend zijn om op zulke hoogtes te spelen, uitgezonderd Sjinborn dan! Ook Don Quishoot heeft het lastig, maar door een uitblinkende D. weet DQ toch een puntje mee naar Eindhoven te nemen. Ik zeg Weh!

Liempde - Venray 5-1
De muur van Venray is niet meer wat het geweest is en kent een dramatische start van de 2e seizoenshelft. Venray kan promotie dit jaar opnieuw uit het hoofd zetten. Volgend jaar weer een nieuwe kans! Liempde wordt steeds beter en zal dan ook hoog in de middenmoot eindigen dit seizoen!

Nuth - Hilvarenbeek 2-2
Gewoon omdat ik het Hilvarenbeek gun om één puntje te halen dit seizoen!

Peel en Maas - Sjinborn 3-2
Sjinborn wil wat goed maken na het beschamende verlies van afgelopen week boven op de berg! Ze komen dicht in de buurt van een stuntje, maar daar blijft het dan ook bij. Peel en Maas houdt de punten, anders dan de uitslag doet vermoeden, eenvoudig in eigen huis.

Dommel
Dommel is dit weekend vrij en gaat geld inzamelen om het fust voor Cranendonck te kunnen bekostigen!!!

[b][b][b]

Junior #12 | 13/03

Eersel - Cranendonck
Cranendonck staat te popelen om te beginnen. Eerste weekend vrij, dus ze kunnen er nu vol tegen aan. En ze willen het ''gaatje'' met de nummer 2 en 3 dichten. Dus ze zullen er alles aan doen om te winnen. Eersel zit nog in de euforie van de website tegen Sjinborn en verkijkt zich tegen Cranendonck, daarom pakt CD de 3 punten en komen ze boven Eersel te staan.

Hockeer - Don Quishoot
Don Quishoot zorgde bijna voor een stunt afgelopen weekend, door met 2-1 te verliezen van de nummer 2. Hoewel zij zelf de 10e plek bezetten. Ze rapen nog een keer de krachten bij elkaar, om tegen Hockeer te ''shinen''. Hockeer probeert tevergeefs de 3 punten thuis te hoUden maar Don Quishoot slaagt erin, door 2 diepe ballen, te winnen. Daarna gooien ze het dicht en nemen de 3 punten mee naar E'hoven.

Liempde - Venray
Beide 15 punten, beide verloren afgelopen weekeind. Maar Liempde heeft meer talent in de ploeg zitten dan Venray. Dus Liempde zal deze pot weten te winnen, met de cijfers: 3-1

Nuth - Hilvarenbeek
Hilvarenbeek staat nog steeds moedeloos onderin met geen enkel punt. In de website tegen Nuth zien ze de kans om misschien punten te pakken, of zal het bij 1 puntje blijven? In een website tegen de nummer 8 spelen ze gelijk. Wel veel doelpunten gevallen; 3-3.

Peel en Maas - Sjinborn
Dit wordt appeltje eitje voor Peel en Maas, de nummer 2, tegen Sjinborn, de twee na laatst. Op hun eigen semi-veld weten ze Sjinborn te verslaan met de grote cijfers 5-1. Sjinborn komt teleurgesteld terug in Valkenburg.

Wij hebben weekendje vrij, en daar gaan we zeker van genieten![b]

Dommel 11 | 13/03

Eersel - Cranendonck 2-2

teams beide wel aan elkaar gelijk, zal redelijk gelijk opgaan. dus maar weer een befaamde 2-2


Hockeer - Don Quishoot 2-2
Don quishoot afgelopen weekend bijna gestunt tegen de nummer 2, dus tegen de nummer 3 pakken ze vast een puntje


Liempde - Venray 3-1
Liempde pakt hier de punten met goed spel. Venray degelijke ploeg maar laat te veel kansen liggen.

Nuth - Hilvarenbeek 0-8
Gewoon omdat ik het de mannen van Beek gun

Peel en Maas - Sjinborn 1-2
Sjinborn heeft iets recht te zetten na zoals ze zelf vermelden (geflatteerde nederlaag) Peel en Maas afgelopen weekend zwaar gehad tegen Don q dus een verrassing hangt hier zeker in de lucht!

Dommel: Lekker mountainbike en uit eten met ze alle! Iedereen veel plezier dit weekend!

Import | 12/03

Daar gaan we weer..

Eersel - Cranendonck, 2-1 Eersel pakt door na knappe uitoverwinning bij Sjinborn. CD kent opstartproblemen
Hockeer - Don Quishoot, 2-1. Weinig kansen, effectief in de cirkel. DQ met lege handen van de berg af.
Liempde - Venray, 1-1. Venray is van slag. Liempde pakt een puntje.
Nuth - Hilvarenbeek , 5-1. Vriendelijke gasten van Beek gaan weer ten onder. Ditmaal mag Nuth lekker scoren.
Peel en Maas - Sjinborn, 5-1. Groot verschil tussen Sjinborn uit en thuis. PM sterke ploeg met veel scorend vermogen. Kan ook nog wel eens hoger uitvallen maar ik hou het op 5 treffers voor..

Succes allen!