Voorspellingen 25 maart 2012

Geplaats door: Senioraa ( )

  • 4D
  • 19/03
  • 1896

Jammer genoeg blijven lange verslagen van de websiteen weg. Alleen kort en krachtig de uitslagen. Dan maar door naar de voorspellingen voor:
Cranendonck - Peel en Maas
Dommel - Eersel
Hilvarenbeek - Don Quishoot
Nuth - Liempde
Sjinborn - Hockeer
Venray mag dit weekend genieten van een vrije zondag.
Reageren

Topper VD week | 23/03

Toppppieee

Outsider | 23/03

hahaha het is weer als vanouds hier op het forum

IQ v. een Pinda | 23/03

@@Analfabeet

jaj benne hier ligaal?

wache maar, ieke bellu Gierd Wielders, dahrna jaj niette lange hier

Whalllah !

@Analfabeet | 23/03

er sein ok mensen die miender iteleegendt zein dan jauw

analfabeet | 23/03

pffff ! Alweer zo'n ongeletterde uit Sjinborn die uitstraald met een d schrijft. En goedkopen met een n ??? (dit is zeker nieuwe spelling?). Word vernieuwd (word zonder t?)

Hebben ze daar op die heuvel allemaal dezelfde I-Phone ?

Sjinborn | 23/03

@gast Ja het is inderdaad veel hout en glas!! Dat is omdat hout gewoon warmte en gezelligheid uitstraald (plus staan we toch bekend om het houten hok op de heuvel.
Dit is immers geen goedkopen constructie bijvoorbeeld de hoek met glas waar we voor gekozen hebben is erg kostbaar.! De buiten kant is van hout die een stenen muur bedekt alles aan de binnenkant incl apparatuur word vernieuwd..! Zo kunnen jullie allemaal weer komen genieten volgend seizoen van een heerlijk brand biertje..![h][b][b][b]

@Hoenderhok | 23/03

Hahahahaha +1. Daarbij alle goeie dingen gaan in drie toch?!

Hoenderhok | 23/03

Dat hele clubhuis mag niet meer dan 200euro aan materiaal kosten. Nog niet gesproken over de arbeidsuren. Hiervoor lenen ze gratis krachten (minderjarige maakt niet uit ;-) bij het plaatselijk logeerhuis voor verstandelijk gehandicapten (RADAR/Ravensbos).

Daarna volgt nog een heitje-voor-een-karweitje actie door de dichtsbijzijnde woonwijk, waardoor er misschien ook nog een verwarming vanaf kan? wie weet?

GIRO 555 , Help Sjinborn de winter door !

@Gast | 23/03

ja, want stenen zijn te duur...... crisis !!

Gast | 23/03

Als julie toch aan het typen zijn, plaats dan meteen jouw voorspellingen voor de websiteen van komend weekend (zie titel), dan kunnen we elkaar daar op afrekeken ;)!

@ Sjinborn: wordt zeker een mooi clubhuisje, veel hout ;)?!

Houten hok | 23/03

Ja van eene kant kan dat inderdaad wel. Bosuil staat synoniem voor Hockeer en het Houten hok op de heuvel voor sjinborn :P

statistiekert | 23/03

de opmerking over de bosuil was dus niet van mij !!
(ondanks dat de inhoud wel klopt)

Dommel #8 | 23/03

@De10

Sommige scheidsen in de 4e klasse, maken er echt een potje van. Daar heb je gelijk in. Hier ben jezelf waarschijnlijk al vaker getuige van geweest. Op het veld schelden en ongepaste opmerkingen maken op de leiding, kan niet door de beugel. OK.

Vervolgens je ei erover kwijt raken op dit forum, moet gewoon mogen. Daarvoor is dit forum uiteindelijk ook voor bedoeld. En of dat nou op een ludieke manier gebeurd, maakt niet uit. Dat moet gewoon mogen.

Dus laten nou niet meteen duiken over een cynische of sarcastische opmerking over een scheids cq bosuil. Mede hierdoor heeft het 4D-forum zijn charmes.

Met schelden en persoonlijke grove beledigingen, zoals destijds naar de coach van Sjinborn is gebeurd, ben ik het volledig met je eens. Dan meteen het accountslot er weer op.

Verder ben ik blij dat dit forum weer zijn discussie terug heeft gekregen. Ca. 40 reacties op deze pol, en 700 lezers.

Toppie !

statistiekert | 23/03

De overige websiteen van dit weekeinde met de uitslagen van vorig seizoen :

Cranendonck - Peel en Maas N/A
Dommel - Eersel 0-4
Hilvarenbeek - Don Quishoot N/A
Nuth - Liempde N/A

Tot zover de statistieken ?!

Statistiekert | 23/03

Ik vind ook dat we de bosuil er gewoon in moeten hoUden. Dit siert het forum :-)

@Dommel1 | 23/03


Even voor de Brabantse medestanders die niet weten waar we het precies over hebben:
De Bosuil refereert naar een, hoe zal ik het netjes en gecensureerd zeggen, euhum, een (op leeftijd, sch#le, #ngesch#ren) vent op de velden van Cadier. Deze zeldzame vogel kan totaal niet fluiten, en tjielpt zo vals als een pas gec@streerde n@chteg@al.
Het feit dat hij zich aanbiedt als vrijwilliger bij de club Hockeer, bewonder ik, en hiervoor verdient hij zijn respect, maar als scheidsrechter voor een Heren 1 website? Totally not done !!!

@Dommel1 | 23/03

Prima gesproken

@Dommel1 | 23/03

Prima gesproken

Bijdehand | 23/03

Maakt niks uit hoe je speelt of wat je doet. Ik merk wanneer een team in een uitwebsite verliest de scheidsmhetnaltijd schuld is.... Beetje triest. Wanneer etje gaat schelden op het veld krijg je altijd de scheids tegen je.. Dat is overal zo. Dus niet zeuren en hockeyen

@mja | 23/03

Ik vind het uiteraard niet mooi als het allemaal serieus zou zijn! Maar volgens mij moet je alles wat hier gezegd word maar met een korreltje zout nemen! Ik moet zeggen dat je er wel heel serieus op ingaat. Daarbij wil niemand een vrijwilliger afschieten!

Mja | 22/03

Ik vind bosuil nou niet een vleiende term voor iemand die zich als vrijwilliger inzet voor een club. Helemaal niet als er gesproken word over afschieten van die vrijwilliger. Dommel1, jij vindt dat dus wel mooi? Apart.

Dommel1 | 22/03

Ik vind het eigenlijk wel mooi die slappe teksten over bosuilen! Ik vind het juist wel mooi dat er een beetje over en weer word gepraat maakt je nog gedrevener om de tegenstander van de mat te spelen! Over de scheidsen ben ik het eens die zijn over het algemeen overal dubieus. Tuurlijk er zijn uitzonderingen maar die bevestigen de regel![s]

De10 | 22/03

laten we het er dan maar op hoUden dat de kwaliteit van de scheidsen in de 4e klasse niet top is.
ik vind het wel jammer dat we weer over bosuilen ed. gaan praten laten we dat proberen niet te doen[r].

Ik heb in ieder geval respect op het veld voor elke tegen stander dus ook voor hockeer... dit soort websiteen stimuleert mij alleen maar om extra had te trainen! [b]

statistiekert | 22/03

@bijdehandje

ben ik niet helemaal met je eens, ook in deze klasse wordt er soms erg goed gefloten

Bijdehandje | 22/03

@de 10
Wat raar dat mensen bezopen zijn wanneer ze opstap gaan?
En je kan inderdaad niet bepaald zeggen dat jullie fluiters goed zijn. Het heeft geen zin om te zeuren over scheidsrechters, want die zijn nergens goed. Als je een goede scheids wilt hebben hadden we allemaal zoveel talent moeten hebben om hoofdklasse te spelen..

statistiekert | 22/03

@NOS, of dit de laatste was weet ik niet zeker :

22 september 2002
Hockeer - Sjinborn 1-1 (3de klasse)

Nou moe | 22/03

En het gaat alweer over scheidsrechters, die teams erin zoUden fluiten. Er moet zelfs een scheidsrechter afgeschoten worden. Tijd voor een nieuw accountslot?

NOS | 22/03

Prognose: Sjinborn - Hockeer: 2 - 2

@ Mart Smeets
@ statistiekert

De laatste 5 ontmoetingen staat 3 - 2 in het voordeel van Sjinborn (2-4/4-2/5-3/4-3/2-4).

Wordt dit de gelijkmaker?
Ik geloof dat we heel ver in de geschiedenis moeten teruggaan, voor een gelijkspel. Dan blijft het 3,5 - 2,5 in het voordeel van Sjinborn.

@Appie | 22/03

De Valkenburgse heuvel is een beschermd natuurgebied. Deze schele behaarde postduif in kwestie wordt aangezien als een bedreiging, en meteen worden afgeschoten !

Appie | 22/03

@De10

Het is al jaren bekend dat je in Nuth er faliekant ingefloten word. ;-)

Net zo goed dat dit bij jullie ook telkens gebeurt. Er staat bij Sjinborn altijd een bekend duo te fluiten, die er alles aan doen om jullie naar een zege te dirigeren.

Een felle website en aan elkaar gewaagd zijn, dat geloven we allemaal wel. Helaas zal er weer een arbitrale stempel op deze thuiswebsite gedrukt worden.

Dat voelt iedereen in Cadier&Keer al aankomen. ;-)

Jammer dat dit weekend de befaamde bosuil (OEHOE!) niet mag komen overvliegen. Dat herstelt op de Valkenburgse heuvels weer een beetje het ecologisch evenwicht ;-)

Succes zondag !!

statistiekert | 22/03

Op verzoek van Mart heb ik de boeken er even op nageslagen.....

08.11.2009 Hockeer-Sjinborn 4-2
25.04.2010 Sjinborn-Hockeer 4-2
Kampioen Mierlo, Sjinborn 3de, Hockeer 7de

29.10.2010 Hockeer-Sjinborn 3-4
12.09.2010 Sjinborn-Hockeer 5-3
Kampioen Parkstad, Hockeer 3de, Sjinborn 6de

Lijkt dus alle kanten op te kunnen.
Succes

Mart Smeets | 22/03

Wat een spanningsopbouw voor Sjinborn - Hockeer. Poehpoeh..

Gezien het feit ik dol ben op statistieken... Laten we de spanning wat verder opbouwen. Wat zijn de resultaten in de afgelopen jaren geweest?!

Seizoen 2011-2012
Hockeer - Sjinborn 5-2
Sjinborn - Hockeer ?-?

Seizoen 2010-2011
Hockeer - Sjinborn ?-?
Sjinborn - Hockeer ?-?

Seizoen 2009-2010
Hockeer - Sjinborn ?-?
Sjinborn - Hockeer ?-?

Kom maar door met die feitjes!

Gr Mart

Sjinborn | 22/03

Trouwens ons houten hok op de heuvel [h]of hoe iedereen het hier dan ook noemt, gaat na dit seizoen naar de sloop.
Er komt dan een nieuw clubhuis voor in de plek.
Klik op de link dan krijg je een voorproefje te zien![z]

https://twitter.com/#!/SjinbornH1/status/178881242324926464/photo/1

Volg ons dan meteen op twitter![s]

De10 | 22/03

@ Aagje Over iemand uit je competitie tegen komen op stap gesproken. Ik kwam een paar maanden terug een speler van Nuth tijdens het uitgaan en die was in een nogal bezopen toestand haha, hij kwam nog net uit zijn woorden om te zeggen: "wacht maar dat jullie bij ons komen in Nuth dan fluiten we jullie er helemaal in"

maar de wedtrijd tegen hockeer is altijd erg spannend omdat het meestal Best een felle website is waarin we vaak aan elkaar gewaagd zijn.. daarnaast kennen we elkaars teams Best goed aangezien we toch al heel wat jaren tegen elkaar spelen in de 4e klasse.

Toch knap dat als je dronken bent je daar nog zo een prioriteit aan hecht.![b]

Bijdehandje | 21/03

@Sjinborn:
Ik weet niet om welke reden jullie websiteen spelen.... Maar het lijkt mij toch dat je website speelt voor eigen belang, niet voor andere teams???

Sjinborn | 21/03

wij gaan er vanavond en vrijdag avond alles aan doen om klaar te zijn voor hockeer en jullie in de top daar een beetje te helpen![b]

Junior #12 | 21/03

Sjinborn, nu is het aan jullie om dat vertrouwen niet te beschamen hé!
Succes a.s. zondag! [h]

@aagje | 21/03

Lijkt me hetzelfde als een voetbal website. Streek derby he

Aagje | 21/03

Waarom eigenlijk, Sjinborn? Ik kan me voorstellen dat het in de jeugd speciaal was, jullie gingen wellicht naar dezelfde school, kwamen elkaar bij uitgaan tegen of zo. Maar tegenwoordig is dat toch allemaal veel minder spannend, of vergis ik me nu?

Sjinborn | 21/03

Veel vertrouwen in ons tegen Hockeer!
Dat is mooi om te horen haha, het is inderdaad altijd een speciale website voor ons om te spelen. [s]

Junior #12 | 21/03

Een mooi weekend voor de boeg, als dit weer blijt dan wordt het een mooie zondag, met mooie uitslagen! Alvast succes heren! [b]

Cranendonck - Peel en Maas
Cranendonck gaat een serieuze bedreiging vormen voor Peel en Mees. De nummer 1 na laatst vorig seizoen gaat nu schiterren tegen de nummer 2 en pakt de volle winst. Peel en Maas staat verslagen op het veld. Via kort tik spel komt Cranendonck op voorsprong, de lange laatste man houdt alles goed dicht. Zo weten ze de overwinning vast te stellen. 2-1 voor de thuisploeg. Tip voor spitsen PenM; lift je balletje, of doe een chopje!

Dommel - Eersel
Wij besLissen deze website al in de eerste helft. En zoals eerder gezegd spelen we hem gecontroleerd uit. Vorig jaar nog laatste, nu steevast bovenaan. En wederom bewijzen we dat haha. 5-1 voor ons. Daarna een mooie 3e helft vieren met de organisatoren van Bon Bini Beach.

Hilvarenbeek - Don Quishoot
Velen zeggen dat Hilvarenbeek hier de punten gaat pakken, ik zeg van niet. Don Quishoot staat wel 1 na laatste maar dat begrijp ik niet. Afgelopen weekend nog bijna gewonnen van Hockeer. Dus deze website weten ze nét wel te winnen, 0-1 voor de studs uit Eindhoven.

Nuth - Liempde
Nuth was een stabiele 3e klasser, Liempde is een goede ploeg met een goede strafcorner. Nuth's verdediging heeft al 33 doelpunten tegen gehad en door Liempde worden er dat meer! 3-0 voor Liempde, 2x een sleep, links- en rechtsboven in de hoek.

Sjinborn - Hockeer
De kraker van Limburg zuid! Op de berg weet Hockeer niet te winnen. De spits van Hockeer gaat door het lint en krijgt een rode kaart. Met 10 man winnen ze zekerste weten niet. Sjinborn vlamt erdoorheen, 4-0 voor de ploeg uit Valkenburg!


Venray, geniet van jullie vrije zondag!
[z]

Sgelp | 21/03

Cranendonck - Peel en Maas 3-2
Gezien de stand de KRAKER van het weekend! Cranendonck wil definitief aansluiting met de top behoUden en P&M wil de 2de plek steviger in handen krijgen. Cranendonck wil nog wat goed maken na het 2-0 verlies eerder dit seizoen bij P&M. Beide teams weten er een spectaculair duel van te maken met veel kansen aan beide kanten. Cranendonck weet mede door de fanatieke aanhang de winst in de laatste minuten binnen te slepen.

Dommel - Eersel 8-0
Dommel krijgt een makkelijke middag. Deze middag wordt het duidelijk voor Eersel dat het toch wel handig is om een vaste keeper te hebben! Doordat Dommel nog veel energie over heeft na de website hoUden ze een sponsorloop om het fust later dit seizoen bij Cranendonck te kunnen bekostigen!

Hilvarenbeek - Don Quishoot 2-1

Als Hilvarenbeek nog punten wil pakken dit seizoen dan zal het dit weekend tegen DQ moeten gebeuren. Don Quishoot is zoals elk seizoen erg wisselvallig en heeft er deze winter geen versterkingen bij gekregen. Hilvarenbeek verdient het nu wel om de eerste puntjes van dit seizoen te pakken!

Nuth - Liempde 2-2

Geen commentaar!

Sjinborn - Hockeer 6-5

Is CD-P&M hockeyend gezien de kraker van het weekend. Sjinborn-Hockeer is buiten het veld de kraker van het weekend! In een knotsgekke website weet Sjinborn in de laatste minuut uit een terechte/onterechte strafbal de 6-5 te maken. Na de website breekt boven op de berg een degelijke vechtpartij uit. Dit brandje wordt snel geblust en beide teams drinken samen een biertje in de wetenschap dat Sjinborn zich de komende periode weer de Beste van Zuid-Limburg mag noemen. Het blijft dan ook nog lang onrustig daar boven op de berg!!!

Venray H1 - Venray JE1 0-4

Venray heeft een waardige tegenstander weten te vinden om het websiteritme op peil te hoUden. Echter weten ook de jonge talentjes van Venray 'Die Mauer' makkelijk te slopen en daalt het vertrouwen van de Heren nog meer! Weg competitie, weg promotie! Volgend jaar een nieuwe kans!!

[b][b][b]

De10 | 21/03

Meteen een stuk drukker das MOOI, @Die kale HCDer welkom terug![b]

Outsider | 21/03

Cranendonck - Peel en Maas: 2 - 5
PM draait momenteel prima om voor het kampioenschap te blijven gaan. Ook Cranendonck mag hier aan geloven. Met een marge van 3 doelpuntjes wordt het verschil uitgedrukt.

Dommel - Eersel: 3 - 2
Een lange tijd lijkt dit duel te eindigen in een remise. Maar dan, die kale king Schwalbe uit Boekel, versiert in de extra tijd nog een strafbal. Sportief als hij is, laat hij dit karweitje over aan de mini v/d week. 3 - 2

Hilvarenbeek - Don Quishoot: 2 - 1
Beek heeft het thuisvoordeel, en beseft zich dat tegen de Eindhovense gevaardigden iets te halen valt

Nuth - Liempde 4 - 1
Zoals hier al eerder werd beweerd: Nuth, was jarenlang een stabiele 3de klasser. De uitslag lijkt me een helder zaak, toch?

Sjinborn - Hockeer 2 - 1
Geen oranje boven. Alweer een pijnlijke nederlaag voor de gasten. Misschien is het toch een beter idee om voortaan idem. als het Nederlands elftal volledig in het zwart te spelen.

@@@anoniempje | 21/03

En btw ook @B100 je hebt gelijk en antwoord geven op iemand zijn vraag is niet zo lastig hoor maar voor degene die het wil weten waar Nuth ligt: kijk op g00gle en voer Nuth in en dan de wiki hit en je hebt je antwoord! En wel lief blijven hè jongens!

B100 | 21/03

Nou, het is meteen weer gezellig nu het open is hoor... Tsjongejonge.

@@ anoniempje | 20/03

Sorry, maar ik kan Nuth nergens vinden op de google map, wel Kut(h) ! je weet wel, die harige van je ...

@ anoniempje | 20/03

Nooit van google maps gehoord? beetje domme opmerking vind je niet?

Anoniempje | 20/03

Eens checken of die accountlock werkt :-)

Cranendonck - Peel en Maas 3-3
Cranendonck uit, altijd een verrassing !

Dommel - Eersel 3 -2
Eersel komt net iets te kort.

Hilvarenbeek - Don Quishoot: 1 - 0
ongelooflijk.

Nuth - Liempde 1 - 2
Nuth, waar ligt dat ?

Sjinborn - Hockeer 2 - 2
spannende pot, maar geen winnaar

Die Kale HCDer | 20/03

Das mooi dat het forum weer toegankelijk is voor iedereen! Dat was het uiteraard al, maar de 'drempel' is op deze manier wellicht lager. We zullen zien.

Dan zal ik me ook eens actief gaan mengen in de voorspellingen e.d., maar nu als Die Kale HCDer, en niet meer als Die Kale HCBer. Het heren 1-team van mijn clubje Boekel, waar ik overigens 23 jaar heb gehockeyd, viel uit elkaar (geen aanwas van de jeugd, boeren mennekes gaan tegenwoordig voetballen) en is reserve gaan hockeyen. Daar had deze heer geen zin in en zag ik wel potentie om bij De Dommel te gaan hockeyen. Deze gretige honden hebben een visie waarin ik me wel kan vinden, dus…wie weet zal ik in de nadagen van mijn carrière, nog eens in de 3e klasse spelen. We hebben het iig compleet in eigen hand! Volgens mij ben ik met m'n 35 jaar de op-een-na-oudste van de 4de D, de laatste man van P&M oogt ouder (klein/kaal). Zeker weten doe ik dit natuurlijk niet, maar van wat ik heb gezien…

Maargoed, back to de voorspellingen voor komende zondag:


Cranendonck - Peel en Maas
Mooi affiche, tussen twee, met vlagen goed hockeyende ploegen. P&M zal deze lastige uitwebsite naar alle waarschijnlijkheid winnen met 1-3. Ze zullen wel moeten, anders ademt de concurrentie weer in hun nek.
Er wordt naar mijn mening altijd goed gefloten in CD, hulde voor dat, maar als je CD op eigen helft stecig onder druk blijft hoUden kunnen ze geen kant op!

Tot nu toe vind ik P&M de Best hockeyende ploeg waar wij tegen hebben gepeeld en de 3punten net konden veilig stellen met een strafconer-doelpunt in de laatste minuut. CD is absoluut gegroeid t.o.v. vorig jaar. Als ze deze progressie volhoUden maken ze misschien volgend seizoen kans op promotie. Voor dit jaar haken ze af.


Dommel - Eersel
Tja, wat zal ik zeggen. Nooit je eigen 'versierde' penalty nemen, oftewel, je eigen team laten winnen in je voorspellingen…what de heck… ik voorspel ik 3 punten voor ons. Reden; we kunnen het spel maken en als we even aanzetten vliegen er meteen een paar doelpunten in (getuige de website tegen Liempde van vorige week). We krijgen ook veel strafcorners en als deze loopt zijn we unstoppable en dominating (UT ja)!

In Eersel was het warm en kwamen we twee keer achter te staan, maar we slaagde erin bij te blijven en uiteindelijk met 4-2 te winnen. Waar we zeker op moeten letten zijn de vaak 'lakse' tegendoelpunten die we elke website weer incasseren. Nu scoren we genoeg, maar dit kan ons een keer fataal gaan worden. Deze week gelukkig niet….ik zeg dus 5-2.


Hilvarenbeek - Don Quishoot
De Hilvarenbeekenaren zijn waarschijnlijk een jaar te vroeg uit de reserve gestapt om het weer te gaan proberen in de bondscompetitie. Overigens een aardig team, wat volgende jaar hoger gaat eindigen dan nu. Elke week voorspellen sommige de 3 punten voor Hilvarenbeek onder het motto "het moet toch een keer gebeuren", maar neen, deze week gebeurd het weer niet. DQ is een team wat elk jaar weer goed hockeyt, maar soms ook z'n dag niet heeft, daarom de lage klassering van dit team. Het is vaak net niet! Zondag winnen ze wel, al dan niet moeizaam, met 2-3.

Nuth - Liempde
Nuth, jarenlang een stabiele 3e klasse team, maar vorige seizoen kansloos gedegradeerd en nu krabbelen ze iets omhoog. Wat heet, als ze winnen van het stugge Liempde staan ze ineens op de 4e plek. In Liempde werd het 2-2, maar Nuth heeft naar mijn mening net iets meer kwaliteit en ervaring, daarom voorspel ik een overwinning voor Nuth: 4-2.

Sjinborn - Hockeer
Sjinborn uit…al-tijd lastig. Ik kan het weten. Ik heb met De Dommel dit jaar voor het eerst in mijn leven 3 punten gepakt om de heuvel. Het valt me op dat Sjinborn ook laag staat voor hun doen en dat ze net als DQ wisselvallig spelen. Misschien kunnen ze de punten pakken, aangezien ze nergens meer voor strijden, alleen de eer om Zuid-Limburgs Beste te zijn. Dan moeten ze flink aan de bak, want Hockeer vind ik simpelweg beter, maar hier zit de laatste tijd (lees: ook voor de winterstop) een kink(je) in de kabel. Rare fratsen op het forum en moeizaam spel (verliezen van Eersel en kansloos van P&M) zullen van deze website een harde (fysiek en mentaal) doch spannende strijd maken die eindigt in een remise: 2-2.

Veel succes komende zondag heren! Hopelijk klopt er iets van mijn 1tjes, 2tjes en 3tjes, anders was dit de eerste en laatste keer [b]

Import | 20/03

Cranendonck - Peel en Maas, 2-3. PM uiteindelijk de betere in deze partij. CD doet er werkelijk waar alles aan om deze pot te winnen maar het mag niet baten. PM hockeyend gewoon beter.

Dommel - Eersel, 5-1. Dommel blijft makkelijk winnen.

Hilvarenbeek - Don Quishoot 1-2, DQ nu eindelijk aan de goede kant van de 2-1. Na 2 weekenden zonder punten, nu eindelijk een driepunter. Beek maakt het de mannen nog wel lastig door op voorsprong te komen.

Nuth - Liempde 2-2. Ik verwacht een gelijkwaardige website. Beide ploegen missen in de slotfase grote kansen.

Sjinborn - Hockeer 1-3, Schijnt nogal een heftige derby te zijn. We zullen het zondag wel zien. Heb er iig zin in! [s]

De10 | 20/03

Cranendonck - Peel en Maas 0-2
Ik heb van Cranendonck gewoon niet zo een hoge pet op en vind dat P&M heel professioneel hockeyd. ik denk dat de jongens uit Maarheze nog wat van ze kunnen leren..!

Dommel - Eersel 5-1
Zoals Dommel zelf al zegt verwacht ik dat de website tegen Eersel gecontroleerd word en dat ze alleen bij een moment van concentratie verlies die eene goal zoUden kunnen maken.

Hilvarenbeek - Don Quishoot 2-1
Ik hoop dat Beek nu eindelijk eens 3 punten pakt.. ! ik gun het ze van harte. als ze het willen moet het nu gebeuren.

Nuth - Liempde 2-3 [z]
Een strafcorner krijg bij Nuth is al heel moeilijk dus van die wapenfeit kan Liempde weinig gebruik maken,!
als ze zich niet gek laten maken door deze jonge ploeg en hun begeleiders dan kan Liempde hier gewoon winnen.
Sorry mannen uit Nuth maar jullie zijn nog niet volwassen genoeg voor de 3e klasse.

Sjinborn - Hockeer 3-1[d]
De rode kaart van het scorend vermogen van Hockeer doet ze in Valkenburg de das om in Eindhoven kwamen ze ook al sinds lange tijd niet meer aan scoren toe. Sjinborn heeft aan de hand van de 2e helft in P&M laten zien dat ze op karakter ook en goede ploeg kunnen Bestrijden.[s]

Dommel 11 | 20/03

Cranendonck - Peel en Maas 2-1
Cranendonck in eigen huis daar mag peel en maas nog flink aan de slag, Cranendonck vecht voor de laatste kans om nog mee te blijven doen om promotie, gesteund door een pen winnen ze!

Dommel - Eersel 5-0
website die wij zullen controleren en gaan laten zien dat we de rust dag goed zijn door gekomen


Hilvarenbeek - Don Quishoot 2-1
Beek wil dit jaar toch nog keer 3 punten pakken en dat lukt ze dit weekend na een spannende pot zijn daar dan eindelijk de punten

Nuth - Liempde 2-2
teams redelijk gelijk aan elkaar verwacht een goeie website.

Sjinborn - Hockeer 0-2 of 2-1 net waar Bert zin in heeft....


Venray mag dit weekend genieten van een vrije zondag
Geniet ervan heren!

Arjen | 19/03

Cranendonck - Peel en Maas 3-2

Een spannende topper waarin het spel op en neer golft! Cranendonck nipt wint door een goal 5 min. voor tijd!

Dommel - Eersel 5-1

Eersel is zeer wisselvallig, Dommel toont wederom aan waarom ze kampioenskandidaat nummer 1 zijn!


Hilvarenbeek - Don Quishoot 1-3

Beek gaat wederom geen punten pakken in deze klasse. De stUdenten winnen in een saaie pot met 3-1

Nuth - Liempde 4-2

Nuth stoomt op naar de subtop van de competitie door een overwinning om Liempde. Uitslag had nog hoger uit kunnen vallen

Sjinborn - Hockeer 3-4

De streekderby in het diepe zuiden. De messen worden al weken geslepen voor dit duel en beide teams vliegen er vol in! Na 5 groene, 3 gele en 2 rode kaarten klaart de lucht op en zien we dat Hockeer dankzij hun degelijke verdediging nipt heeft gewonnen.