Accoutslot

Geplaats door: De10 ( )

  • 4D
  • 20/03
  • 1298

Heren,
ik heb vandaag contact gehad met de beheerder van deze site en heb ze gevraagd om het account slot eraf te halen..! zoals je zult merken is dat gebeurd..
wat wel belangrijk is dat als je een bericht wilt plaatsen dat je je toch even inlogd dit om je eigen account naam te beschermen. zodra iemand anders met jou naam een bericht plaatst kun je zien dat deze niet geregistreerd is en weet je eigenlijk al genoeg..

ik hoop dat het nu wat drukker word op dit forum.![d]
Gr De10
Reageren

Bijdehandje | 21/03

Wat maakt het uit of er een account slot op zit of niet? Je kan ook een maken zonder dat iemand weet wie je bent.

De10 | 21/03

Dit zijn nou van die berichten wat natuurlijk nergens over gaan! Wat is er nu interessant aan iemand op kleine spelfouten te attenderen? Als je denkt mij te kennen waarom post je dan niet onder een normale naam op het forum dat ik ook weet tegen wie ik praat!?!?

Outsider | 21/03

De account unlock werkt. De postrate gaat blijkbaar weer omhoog. Aan het lezersaantal zal het zeker niet liggen, die staat inmiddels op ca. 200.

Dit forum bloeit weer :-)

x

@ De10 | 21/03

Critisch met een C ?? en dat ligt volgens jou zeker aan die Iphone van je?? Damn, waar ben jij naar school geweest?

@De 10 | 21/03

Hoezo spreek je over de coach van Sjinborn? Dat is toch je moeder ? of niet?

Junior #12 | 21/03

Het is in ieder geval duidelijk dat het al een stuk drukker is geworden!
Meer reacties/meer voorspellingen, genieten![s]

De10 | 21/03

Het wil zeggen dat ik toen inderdaad actie ondernomen heb omdat de coach van Sjinborn inderdaad beledigd is geworden.

dat wil niet zeggen dat ik mij toen al niet stoorde aan alle andere beledigingen van andere teams, club, personen.! dit was voor mij de druppel op dat moment en heb daarom deze beslissing genomen.
waarschijnlijk als er iemand anders in deze mate beledigd was geworden had ik precies het zelfde gedaan, alleen is dat natuurlijk niet vast te stellen omdat dat niet is gebeurd.

wat ik bedoel met het gezammelijk besluit nemen van het accountslot is dat we een topic hadden gemaakt waar iedereen zijn mening kon geven en daaruit bleek dat de meerderheid vond dat er iets moest gebeuren..!

Al met al was dit gedaan om een beleefd forum te krijgen, dat is gelukt en hoop dat dit ook zo blijft. Alleen dat is afhankelijk van iedereen die op dit forum post..!

Toch dank voor je Critische reactie dat is toch waar forums voor zijn;)[b] nu weeer concentreren op de website van zondag.![h]

Janalist | 21/03

Nou, dat wil ik toch nuanceren: het beledigen van allerlei mensen was al een tijdje bezig (scheidsrechters van Venray, Hockeer en Eersel bijvoorbeeld). Pas toen je moeder er bij betrokken werd, heb je actie ondernomen, en alleen omdat zij erbij betrokken werd. Dat is te rechtvaardigen, ik vond het ook veel te ver gaan, maar nu de indruk wekken dat dit in gezamenlijk overleg en vanwege meerdere clubs is gedaan, tsja. Dat is niet conform de waarheid.

Maakt verder niet uit, laten we er gewoon weer een levendig forum van maken, met respect voor elkaar!

De10 | 21/03

Ik bedoel natuurlijk in het begin 'dit forum is niet doodgebloed' ipv account. ( daar ga ik weer )

De10 | 21/03

Even een kleine reactie..! Dit account is niet dood gebloed door mij maar door de mensen die denken dat ze iedereen en meerdere club kunnen beledigen!

Ik heb samen met de beheerder van deze site incl een aantal mensen die regelmatig op dit forum rond zwerven besloten er een slot op te zetten om zo de rust wat te bewaren.

Wat betreft mijn Nederlandse taal een iPhone typt niet altijd even makkelijk dat is namelijk waar mijn bericht op getypt is excuus daarvoor.

Maak er een mooie competitie van!!![b]

@@@biertje | 20/03

Idd, ik hoop dat het hier weer gezellig gaat worden.

Haat en smaad zaaien, heeft geen enkel nut op dot forum.

Een leuk grapje is zo af en toe op zijn plaats, maar grove beledigingen mogen wegblijven.

Laten we er een fijne 2de helft van maken op 4D

Cheers !

@DeAnalfabeet10 | 20/03

Sommige topic-owners op dit forum, weten niet eens hoe ze.... accountslot moeten schrijven/ inlogt met een t / jouW, eindigend op een w/ en het drukker wordt met een t ... moeten schrijven.

Nederlandse spelling, het blijft moeilijk ! ;-)

@@biertje | 20/03

Ik denk ook wel dat door de winterstop nog mensen op gang moeten komen wat betreft dit forum, zeker omdat er een paar maanden niet op gepost is, zullen veel mensen het misschien vergeten zijn!

Hoop dat het wel wat drukker wordt, want zo over elkaar babbelen op een vriendelijke manier voegt zeker iets leuks toe aan de 4D

@biertje | 20/03

Gemiddeld 6 reacties per pol, is inderdaad niet om over naar huis te schrijven. De10 heeft de afgelopen tijd vermoedelijk scheldconnonades willen verkomen, en beledigingen die zijn eigen club betroffen (Sjinborn, als ik mij niet vergis).

Of dit forum hiermee RIP is, durf ik niet te beweren. We zullen het vanzelf wel merken aan de reacties de komende weken.

Hopelijk komt weer wat leven in de brouwerij.

houdoe !

biertje | 20/03

@De 10

Dit 4D forum is op een paar weken doorgebloed. De mensen die er posten, zijn weg, en zullen ook niet meer terugkomen. Helaas !

Er dwalen nog een stuk of 10 mensen hier met een account op t forum, die zo af en toe de kop op steken.

4D R.I.P. dankzij De 10 !