Voorspellingen 1 apil 2012

Geplaats door: De10 ( )

  • 4D
  • 26/03
  • 2259

Een aantal mooi wedstrijden in het verschiet.!
Allereerst de topper tussen Peel en Maas & Dommel
wil P&M nog voor het kampioenschap gaan moet het thuis winnen.

daarnaast de Mini-Topper in de kelder van de 4e klasse namelijk Don Quishoot - Sjinborn
Beide ploegen lijken moeite te hebben met scoren wat zal dit duel opleveren behalve een gezellige 3e helft?

Dan hebben we ook nog Hockeer -Cranendonck.
Als Cranendonck nog iets wil bewerkstellige mbt promotie moet er gewonnen worden in Cadier en Keer

Don Quishoot H1-Sjinborn H1
Eersel H1-Venray H1
Hockeer H1-Cranendonck H1
Liempde H1-Hilvarenbeek H1
Peel en Maas H1-Dommel H1

Succes zondag mannen.!
Reageren

Maaskantje | 31/03

Emmen - Helmond Sport: 0 - 1 (30' Quekel)

JA-JA-JA HEEEIJ...HELMOND SPORT ! JA-JA-JA HEEEIJ HELMOND SPORT !

Dommel #7 | 30/03

Met 'De 0' is Dommel op zich al tevreden :-)

De 0 | 30/03

Don Quishoot H1-Sjinborn H1: 0 -0

Eersel H1-Venray H1: 0 - 0

Hockeer H1-Cranendonck H1: 0 - 0

Liempde H1-Hilvarenbeek H1: 10 - 0
Keeper HVB trapt keertje of 10 over de bal

Peel en Maas H1-Dommel H1: 0 - 0

@Mark | 30/03

Sjinborn speelt al jaren afbraakhockey.
Hier worden ze op getraind ! ;-)

Statistiekert | 30/03

@statistiekert

nee ;-)

statistiekert | 30/03

@Statistiekert

kun je niet een originelere naam verzinnen???

#5 | 30/03

Sjinborn is niet de enige met afbraakhockey.
Venray kan hier anders ook wat van. Een fysieke defensie met als sterke wapen: de grensbal.

Hv'beek | 30/03

@@Mark

Ik wil heel even een opmerking maken over datgene wat hieronder geschreven wordt. Wij zijn het 1ste seizoen met elkaar samen We bouwen aan een leuk gezellig team dat ook qua hockeyspel de laatste tijd progressie maakt.

Onze doelstelling was vanaf het begin duidelijk: Hilvarenbeek heren 1 terug in de KNHB competitie te zetten.

Verder gaat het ons om hockeyplezier en proberen wij sportief gezien verder te groeien. De resultaten zijn tot op heden nog uitgebleven maar ook hierin willen wij in de toekomst onze doelstellingen gaan verleggen.

Verder ben ik blij dat sommigen hier ons verbaal ondersteunen op weg naar onze felbegeerde 1ste overwinning. Er wordt al veel over gesproken. We gaan er in ieder geval een mooi feestje van maken. Dat staat vast

Statistiekert | 30/03

Indeling in de reserve 4e klasse zou voor deze 2 teams opluchting betekenen. Want wees nou eerlijk, wat is er nou leuk aan om iedere zondag te verliezen met 2 doelpunten of meer verschil ?

Van reserve klasse worden de spelers een stuk vrolijker. Hun coaches ook, voordat die weer het hazepad kiezen :-)

@ Mark | 30/03

Qua hockeybagage doet Hilvarenbeek helemaal niet onder voor Sjinborn. Hilvarenbeek speelt niet slecht, alleen in verdedigend opzicht gaat het soms fout. De goalie maakt soms echt grove en nalatige fouten.

Verder zijn ze qua veldspel zeker gelijkwaardig.

Als Hilvarenbeek in een onderklasse thuis hoort, mag Sjinborn zich daarbij aansluiten.

Mark | 30/03

Ik zou het helemaal niet vervelend vinden als Beek punten pakt tegen Sjinborn. Beek heeft als ploeg minder hockeybagage aan boord, maar ik heb Beek ook nooit kunnen betrappen op negatief afbraakhockey, waar Sjinborn wel met enige regelmaat in vervalt.

Sjinborn maakt wel iets goed met een aardige derde helft (witbier in het clubhuis!).

@ Mark | 30/03

Beek is te licht voor standaardteams, behalve voor Sjinborn H1. Deze weten ze 15 april a.s. te pakken.

En het clubhuis zal denk ik dan ook worden afgebroken met een heus feest !!!!

@Mark | 30/03

sorry, maar met je prognose over Dommel ben ik het echt niet eens. Dommel is niet sterk genoeg om uit bij de Peel te winnen. Met vlieg en stunt werk konden ze thuis op het nippertje de gasten in bedwang hoUden. In de Peel wordt het een heel ander verhaal. Partijdige scheidsrechters, veldvoordeel en meer ervaring. Het zou mij niets verbazen als de Dommel eens flink op z'n bakkes ging krijgen. 4 - 1 bijvoorbeeld.

3de klasser D | 30/03

@gast

waarschijnlijk Oirschot of Mierlo. Maar Parkstad Limburg is ook nog niet helemaal veilig.

Ja jullie lezen het goed: Oirschot. Na 25 jaar steevast in de 3de klasse hebben gehockeyed, zou dit seizoen wel dan eens het doek kunnen gaan vallen.

Mark | 30/03

Don Quishoot H1-Sjinborn H1
Don Quishoot veel sterker dan Sjinborn, en thuisvoordeel bovendien. Normaal gesproken een makkelijke overwinning voor de stUdenten, en ik zet in op 4-1. Tenzij DQ de shuffle weer inzet, dan weet je het natuurlijk maar nooit...

Eersel H1-Venray H1
Venray wankelt de laatste weken. De eerste elf van Venray is sterk, maar er zit veel brandhout op de bank. Wanneer er vaste krachten ontbreken is Venray zwak. Ik zet in op een 2-2 gelijkspel.

Hockeer H1-Cranendonck H1
Cranendonck hangt nog aan de schoenveters van de top drie, en hoopt zicht te hoUden op de derde klasse. Helaas hebben ze vorige week van P&M verloren, dus als ze nog kans willen maken zullen ze zondag moeten presteren. Toch komen ze te kort - Hockeer wint met 2-0.

Liempde H1-Hilvarenbeek H1
Iedereen is het er over eens dat de mannen uit Beek een sympathiek team zijn. Iedereen is het er ook over eens dat deze groep nog een paar maatjes te licht is voor de standaardklasse. Ook nu geen punten. 5-0.

Peel en Maas H1-Dommel H1
De topper van de week. Als Peel en Maas de punten thuis kan hoUden doen ze hele goede zaken in de strijd om promotie. Lukt dat niet, dan voelen ze de hete adem van achtervolger Hockeer wel heel dichtbij komen. Genoeg motivatie bij Peel, maar in mijn ogen te weinig hockey om serieus weerstand te bieden aan Dommel. Dommel marches on!

gast | 29/03

Wat een visuele poezie, heerlijke literatuur dit forum. De heldere ouverture van de Wandelaar is weer een lust voor de ogen...rofl!
Er komen zelf reageerdurs uit 3D zich mengen. Welke teams gaan er degraderen btw?

Wandelaar | 29/03

Normaal reageer ik niet op berichten, maar ik zit momenteel thuis. Misschien hebben jullie hockeyers hier ook wel eens last van? Lenteschenen noemen ze het!
@ Outsider, tja, ik moet ook warm worden inderdaad, maar wat grover kan eigenlijk Best, ik heb immers een account!

@ Muppet
Komt goed! MMMMMMMMMMMMMMUPPET!

Muppet | 29/03

@Wandelaar!

We hebben je gemist.. Succes deze week met het wandelen langs de velden!

Intersport | 29/03

tijdelijk aanbieding: Asics Gel Lethal MP4 met klitteband: EUR 49,95

@wandelaar | 29/03

Durf je daarmee soms te beweren dat Daniel nog te stom is om zijn veters te strikken ?

Outsider | 29/03

@wandelaar

Zo hei, daar is tie dan weer, terug van vakantie? ;-)

Je bent erg genuanceerd, en ik had toch wat meer sarcastisch getinte teksten van je verwacht, maar ach ja, wat wil je. De intentie is prima. Eerst maar eens opwarmen :-)

Je hebt je huiswerk goed gedaan. Je teksten bevatten de welbekende bosuil + de Venrayse 'in constructie' muur. Die betonmixer ben ik helaas nog niet op parkeerplaats tegengekomen. Maar hier zal ik in het vervolg bij een Venrayse uitwedstrijd eens op letten.

Wat betreft de kraker van dit weekend. Die pannekoek uit Panningen kan bij aanvang idd al parten gaan spelen voor Dommel. Het tegenrecept lijkt me duidelijk. Bij het invullen van het wedstrijdformulier alvast wat poedersuiker in z'n ogen, en het probleem is grotendeels opgelost ;-)

Herenschoen met gesp....haha... Welk geitenwollensokken figuur draagt dit nog? Daniel ?

Wandelaar | 28/03

Zo, waar menigeen weer vrolijk misbruik maakt van verwijderde accountsloten en de plaatselijke D-Jeugd, kwam de wandelaar tijdens het inloggen tot een fijne conclusie, de welkomstboodschap luidde als volgt;
Beste Wandelaar, je bent binnen!

Toch fijn dat ik in de gaten gehoUden wordt, stel je toch eens voor dat ik net als onze welbekende Bosuil uit het oog verloren zou worden en wedstrijden kapotfluit, het zal je maar gebeuren!

Wat ik trouwens weer prachtig vind, is dat het hier weer helemaal losgaat! Alle nare beschuldigingen en roekeloze kreten naar tegenstanders zijn weer paraat! Ik heb er ook nog een paar in petto, te beginnen met...... *tromgeroffel*

Don Quishoot H1-Sjinborn H1
Ha! Daar gaan we! Don Quibeerput tegen Sjinborn, tja, wat kan ik er over zeggen. Volgens de geruchten heeft Daniel eindelijk hockeyschoenen gekocht, en zijn befaamde herenschoenen MET gesp ingeruild tegen een paar solide asics. Dit heeft direct effect! De tranen worden beter opgevangen, en Sjinborn is volledig de weg kwijt op dit beachfeest! 2-0 in het voordeel van D&Co.

Eersel H1-Venray H1
Venray thuis, altijd lastig. Zoals iedereen wel weet heeft Eersel aan zand geen gebrek, aan keepers wel. Venray heeft wat zwakke punten in de muur, en met de meegebrachte cementmolen maken ze van het zanderige veld nieuw cement voor hun muur aan, wat resulteert in goed hockey van Eersel, maar nog beter verdedigen van Venray; 0-0

Hockeer H1-Cranendonck H1
Met het verzetten van de klok afgelopen week, heeft Hockeer toch nog steeds een jetlag, 14 spelers komen op tijd, maar één belangrijke held niet; Gezant Degelijk! Hierdoor kan Cranendonck in de eerste helft op voorsprong komen (0-17), maar in de 2e helft wordt de wedstrijd vakkundig in het voordeel van Hockeer beslist door 18 (onterechte) strafballen van de Bosuil; einduitslag 18-17, en een muisje voor de Bosuil :)

Liempde H1-Hilvarenbeek H1
Onder het motto; ''deze pen ruikt naar jouw geslachtsorgaan'' gaat Liempde er meteen vol in. Hilvarenbeek heeft echter Cocu op de bank zitten na het ontslag van hun eigen Fredje Frutten. Het maakt geen snars uit en Liempde maakt gemengd gehakt van Hilvarenbeek; 4-0

Peel en Maas H1-Dommel H1
Clash of the watergoden, topper, kraker, henk, wedstrijd van de week, ik weet het allemaal niet. Peel & Maas heeft in elk geval wel een geheim wapen! ''De Superscheids van Panningen'' wordt hij wel genoemd. Hij is voor de wedstrijd van mening dat de kleuren van de sokken van P&M en de Dommel teveel op elkaar lijken, en besluit dat het enige juiste nieuwe tenue de blote basten van de knakkers uit Sint Michielsgestel zijn. Door de felle zon verschroeien ze als rozijnen en vlamt P&M over de hele selectie van de Dommel heen! Einduitslag; 3-2

Goed, ik heb weer genoeg gezwamd. Tijd om te wandelen![h]

Outsider | 28/03

2004/2005 is Dommel gepromoveerd van 3e naar 2e klasse.
2006/2007 weer gedegradeerd naar de 3e en in 2007/2008 gedegradeerd naar de 4e klasse. Niet zo lang geleden dus.

Junior #12 | 28/03

@3de klasser D
Ik dacht dat het zoiezo wel een stuk of 5 á 7 jaar geleden is?

statistiekert | 28/03

voor Hilvarenbeek geldt hetzelfde, maar de weg terug naar dit niveau zal daar nog lang duren ;-)

statistiekert | 28/03

klopt, jarenlang :-)

3de klasser D | 28/03

@ Junior12

Verdiep je eens in de clubgeschiedenis, dan kom je erachter dat het niet eens zolang terug is geweest, dat julie op veel hoger niveau hebben gespeeld.

Junior #12 | 28/03

@ 3de klasser D

We spelen al jaren lang 4e klasse. Vorig seizoen zelfs nog laatste geworden in deze poule. Nu hebben we eindelijk weer een goed team en een goede trainer. Onze club groeit, een club met grote ideeën. Dus we gaan voor hogerop!

Junior #12 | 28/03

Don Quishoot H1-Sjinborn H1
Don Quishoot heeft tegen de nummer 2 en 3 goed weerstand geboden, door nipt te verliezen. Nu moeten ze zich nog bewijzen tegen een team dat lager gepositioneerd staat. Ik gok op een gelijkspelletje. Geluk is aan Sjinborn's zijde.

Eersel H1-Venray H1
Eersel heeft wat recht te zetten na de grote nederlaag van afgelopen weekend. Daarom beginnen ze extra scherp aan de wedstrijd. De spits is oplettend en scoort er zo 2 binnen 5 minuten. Eersel gaat het ''wapen'' van Venray tegen hun gebruiken! De muur wordt gebouwd van het overige zand dat is overgebleven van Bon Bini Beach. Eersel houdt de 3 punten thuis. 2-0 voor Eersel.

Hockeer H1-Cranendonck H1
Dit wordt ook een spannende wedstrijd. Met genoeg vechtlust, zelfvertrouwen en een paar goede trainingen kunnen ze het Hockeer lastig maken. Hoewel Hockeer thuis wel sterker is dan uit. Ik hoop dat C'donck gaat stunten en in ieder geval 1 punt pakt. Anders 3 punten! [b] Ik hou het voor dit moment op een gelijkspel; 2-2

Liempde H1-Hilvarenbeek H1
Sorry mannen van Hilvarenbeek, jullie komen ook in deze wedstrijd te kort. Liempde is sterk team. Dit laten ze in deze wedstrijd zien. Er wordt goed gewerkt aan het doelsaldo. Ook wat doelpunten voor Hilvarenbeek. 7-2 voor Liempde

Peel en Maas H1-Dommel H1
Seeeeeeuuww de krakkerr van de weeek! Ik heb er in ieder heel veel zin in. Beloofd een mooie pot te worden. Veelal voorspellingen in ons voordeel. Andere ook in ons nadeel. Bedankt voor het vertrouwen iedereen, we gaan er het mooiste van maken. Een mooie 3-1 zege voor D'n Dommel. [r]

@@ Junior #12 | 28/03

Helemaal mee eens. Dit gaat voort Dommel met zekerheid de zwaarste wedstrijd van het seizoen worden.

Sterkte !

@Junior #12 | 28/03

Nogmaals, onderschat het niet ! :-O

#8 | 28/03

Don Quishoot H1-Sjinborn H1: 1 - 1

Een kelderduel met weinig studerende toeschouwers


Eersel H1-Venray H1: 2 - 2

Eersel heeft het vizier weer op scherp, en komt 2 x op voorsprong. Venray blijft stug overeind en neemt 1 punt mee naar Noord Limburg.


Hockeer H1 - Cranendonck H1: 6 - 1

Cranendonck komt helaas niet tot scoren. Hockeer voelt de druk van promotie oplopen.Toch weten ze het hoofd koel te hoUden, en wordt er de 2de helft gewerkt aan het doelsaldo.


Liempde H1-Hilvarenbeek H1: 5 - 2

Hilvarenbeek scoort er 2, waardoor de mannen met een tevreden gevoel naar huis gaan.


Peel en Maas H1- Dommel H1: 3 - 1

Tot aan de rust gaat de wedstrijd gelijk op. 1 -1. Zoals voorspeld, maken de scheidsen er de 2de helft er een zootje van. De rode kaart en gele worden getoond aan de gasten. Dit nummerieke overtal wordt vervolgens uitgebuit door PM.

Junior #12 | 28/03

Bedankt voor de tips! Thuis hebben we gewonnen van ze, en dat gaan we uit ook doen!

Rest van de teams, succes heren![h]

@Eens | 28/03

Klopt, nou ik denk Dommel voor a.s. zondag wel genoeg weet.

@ Dommel11 0-4 wordt het in geen geval. Daarvoor is hun keeper te goed in vorm.

Je mag hopen op 2 hooguit 3 doelpunten. De kunst is eerder om de tegenscore beperkt te hoUden. All on defence dus ;-)

Eens | 28/03

ik ben het met 3e klasser D eens,
wij hebben daar gespeeld en we hoorde de captain luid en duidelijk zeggen die strafcorners gaan ze vandaag niet zo gemakkelijk krijgen, omdat ze bij ons thuis er in zoUden zijn gefloten (wat grote onzin was) ze hebben de wedstrijd bij ons btw gewoon gewonnen.

daarnaast durfden ze bij ons niet zo snel een kaart te geven ze hadden 1 of 2 spelers van ons eraf kunnen sturen ivm commentaar op de leiding!

Jokertje | 28/03

In Krimpen kunnen ze daar ook wat van

3de klasser D | 28/03

@Dommel11

Ik zal jullie nu alvast iets verklappen. De arbiters in Peel zullen er alles aan doen, om de thuisploeg naar een winstpartij te fluiten. Dit kunstje flikten ze ook al vorig seizoen in de 3de klasse. Toen werden ineens vlak voor het einde de thuiswedstrijden weer gewonnen. Helaas heeft dit net aan niet mogen baten. PM heeft er heel erg een handje aan, om juist deze wedstrijd finaal naar zich toe te fluiten. En dit zal ook zondag het geval zijn, vrees ik. Dit is niet om jullie slechte moed in te praten, maar eerder om jullie alert te maken op wat je a.s. zondag staat te wachten. Een kaart wordt je daar zonder pardon aangesmeerd. Dus een tip: vanaf het begin kerkstilte en geen commentaar op de scheidsen, of je hebt het plakken. Ook PM heeft zich verbeterd, dus het zal een nek an nek duel worden. 0-4 is veel te oppurtunistisch. Met die instelling ga je het daar niet redden. De 0 -1 van afgelopen zondag, was een verdienste aan hun keeper, maar ook aan het prima positiespel dat ze hebben. De counter is PM's gevaarlijk wapen. Oppassen hiervoor dus.
Verder wens ik jullie veel succes, en hoop ik dat jullie promoveren. Dommel is de afgelopen jaren ver afgezakt, maar nu zeker weer een 3de klasser, toch?

Dommel 11 | 28/03

@weh: Roderik zonder ck, lees die wedstrijd verslagen nu eens;)

Dommel 11 | 28/03

Don Quishoot H1-Sjinborn H1 2-2
Verwacht een gelijke op gaande wedstrijd met uiteindelijk een gelijkspel.

Eersel H1-Venray H1 2-0
Ondanks de 8-3 moesten wij toch even op dreef komen tegen Eersel. Stugge ploeg en kwa hockey denk ik sterker dan Venray.

Hockeer H1-Cranendonck H1 2-3
De wedstrijd waar het er omgaat voor Cranendonck als ze nog kans willen maken om te promoveren dan zullen ze deze wedstrijd moeten winnen,

Liempde H1-Hilvarenbeek H1 6-1
Liempde loopt hier gewoon over Hilvarenbeek heen, sorry voor de Heren van Beek maar dit wordt hem niet ben ik bang

Peel en Maas H1-Dommel H1 0-4
Peel en Maas bleef in de eerste wedstrijd goed bij maar toch denk ik dat wij ten opzichten van die eerste wedstrijd zo veel verbeterd zijn dat we deze wedstrijd nu een stuk sneller naar ons toe trekken en besLissen. ik hoop op een sportieve pot met goede scheidsen!

fijn weekend!

De10 | 28/03

nu weten we wel weer dat er een aantal minder goede scheidsen in de competitie rondzwerven dat hoeft niet elke keer benadrukt te worden dacht ik???[b]
@ WEH haha mooie verklaring..:P ik zal me inhoUden komende zondag[d]

Maaskantje | 28/03

Don Quishoot H1-Sjinborn H1: 2 - 1
Geen Beste pot hockey van beide kanten. DQ geniet van het thuisvoordeel, wat net het verschil maakt.

Eersel H1-Venray H1: 3 - 2
Na een weekje keihard trainen herstelt Eersel zich van de afgelopen tegenvallende resultaten.

Hockeer H1 - Cranendonck H1: 3 - 1
Hockeer in mijn ogen de favoriet om te promoveren. Mocht PM thuis winnen, dan komt de top 3 erg dicht bij elkaar.

Liempde H1-Hilvarenbeek H1: 4 -1
Hilvarenbeek heeft 0 punten, en daar komt dit weekend ook weinig verandering in.

Peel en Maas H1- Dommel H1: 2 - 0
PM-keeper maakt het verschil en houdt de nul vast. Daarnaast verwacht ik dat PM op eigen veld het overwicht weet te creeren.

@@Hockeer | 28/03

25 eurocent?? Das wel duur, voor iemand die niet goed ziet hoe hij de wc bril moet zuiver maken

@Hockeer | 28/03

sorry, maar waarschijnlijk NOOIT !

Er Bestaan bij menige 4de klasseclubs een heel nest aan blinde bavianen, die ze iedere zondag met een fluit in hun bek het veld opsturen. Maar de schele bosuil spant t.o.v alle andere clubs toch echt de kroon. Deze zgn. vrijwillger hadden jullie beter i.p.v. een fluit in zn strot te duwen, wat bezigheidstherapie in het materiaalhok of achter de toog in de kantine kunnen geven. Desnoods als travestiet met een schotelbordje bij de toiletten kunnen neerplanten (WC:25ct). Veel beter !

Hockeer | 28/03

Wanneer is dat gezeik over die bosuil nou eens afgelopen ?

Hv'beek | 28/03

haha, ik bewonder je originaliteit, maar onze huidige trainer/coach mag blijven

@weh | 28/03

Floris zal niet zo snel scoren aangezien hij in de goal staat bij de dommel!

WEH | 27/03

Don Quishoot H1-Sjinborn H1 4-0

Don Quidaniel is in vorm en weten tegen het hele jammerlijke sjinborn makkelijk te winnen. de10 is zwaar gefrustreerd en bekijkt de mogelijkheden om een transfer te maken naar een andere club.

Eersel H1-Venray H1 0-2

Saaie wedstrijd in de sahara van Eersel waar een storm het spannendste van de wedstrijd is. als de stofwolken optrekken heeft JW 2x gescoord en staat Eersel wederom met lege handen.

Hockeer H1-Cranendonck H1 1-2

Ik heb gehoord dat de Bosuil onderhandelingen heeft gevoerd met de aanvoerder van Cranendonk! Hockeer is niet langer de hoogste bieder en de wedstrijd krijgt 2 winnaars. Cranendonck en de Bosuil die een jaar lang gratis muizen krijgt om op te eten!

Liempde H1-Hilvarenbeek H1 7-1

Hilvarenbeek scoort elke keer, maar is niet opgewassen tegen de sterke strafcorner van Liempde. Na de wedstrijd komt de spelersraad van Hilvarenbeek onder leiding van Jos Montulet bijeen en besluiten ze de trainer buiten te knikkeren want een kind van 2 heeft nog meer verstand van hockey

Peel en Maas H1-Dommel H1 1-5

Meel en Paas heeft een goede keeper, maar als je hoog druk op de tegenstander zet, blijken er in hun achterhoede toch een paar zwakke schakels te zitten! Dommel maakt hier goed gebruik van, Floris, Roderick en De Kale HCD'er maken hier flink gebruik van en scoren er lustig op los. Toch krijgt Dommel hun gebruikelijke tegendoelpuntje tegen door toedoen van Ties

4e klasse | 27/03

Wat een gezeur zeg. Uit zeer betrouwbare bronnen weet ik dat de trainer uit zichzelf gegaan is. Redenen hiervoor nu niet belangrijk. Laten we uitslagen voorspellen!

Gastje | 27/03

@Hilvarenbeek

Oh noemen jullie dat zo. Ik noem dat aanranding. Maar succes met jullie nieuwe slachtoffer!

Hv'beek | 27/03

Geen commentaar, dit is intern besloten. De rest van 4D gaat dit geen snars aan.

@gastje | 27/03

zoiets heet een ontslagpremie, en die heeft hij in natura in zijn kont gekregen.

@ Hilvarenbeek | 27/03

zeg, draai nou eens niet op de hete brei heen, en zeg gewoon waarom jullie die vent de laan hebben uitgestuurd.

PM-Dommel: 1-1 | 27/03

Beide teams zijn tevreden met een gelijkspel. En zoals de kale HCD-er (in mijn ogen nog steeds de kale HCB-er) al aangeeft, de grande final volgt op de slotdag v/d competitie.

Gastje | 27/03

@Hilvarenbeek

"Contract op te breken". Nondeju wat een professionaliteit in de Vierde Klasse. Nog een mooie bonus meegegeven?

Hilvarenbeek | 27/03

Wij hebben sinds de winterstop een nieuwe trainer coach. Dit nadat er in goed overleg besloten is om, met de toenmalige trainer/coach, het contract op te breken.

Die Kale HCDer | 27/03

Zo, 4 van de 5 wedstrijden goed voorspeld, niet het doelsaldo uiteraard, maar reden genoeg om nog een ronde mee te doen.

Don Quishoot - Sjinborn
Allebei 11 punten, maar vind DQ niet op deze plaats thuis horen. Sjinborn heeft thuis met 3-0 van DQ gewonnen, maar de studs azen op revanche en hebben wellicht de 'flow' te pakken na de 3 punten van vorige week. Ik voorspel een wedstrijd die niet om aan te zien is, maar waar wel een paar doelpunten in vallen: 3-2 voor DQ.

Eersel - Venray
Eersel thuis is een lastige horde. Een niet te Best veld en weinig publiek (hopelijk blijft het dit mooie weer en vergis ik me hierin), zorgt voor een saaie 1-1.

Hockeer - Cranendonck
Tja, CD wederom tegen een directe concurrent. Thuis werd al verloren van Hockeer met 3-1 en ik ga ervan uit dat dit weer gaat gebeuren. Het enige wat kan helpen voor CD is dat ze er echt vol voor gaan, met de niets-meer- te- winnen en niets- meer- te-verliezen-mentaliteit kan er misschien nog een puntje inzitten, maar ik voorspel 4-0 voor Hockeer die overigens weer prima hun wedstrijden blijven winnen, zodat ze nog steeds meedoen om promotie.

Liempde - Hilvarenbeek
Liempde vorige week teleurstellend verloren in Nuth, maar dat zetten ze nu even van zich af. Hilvarenbeek kan 10 minuten mee komen, maar dan is Liempde er klaar mee en laat zien dat ze een goede middenmoter zijn: 6-2 voor de Liempt.

Peel en Maas - Dommel
De reeds voorspelde voorspellingen zijn ons gunstig gezind en eigenlijk moet ik hier in meegaan. We scoren makkelijk, maar krijgen ook makkelijk doelpunten tegen. Toch, het blijft een moeilijk voorspelling, omdat ik PM in Sint-Michielsgestel goed vond hockeyen en kon zien dat ze lang in de 3e klasse hebben gespeeld. Daar willen ze volgend seizoen uiteraard weer spelen, maar ik denk dat dit pas wordt gehaald op de laatste speeldag tegen Hockeer. Lijkt mij iig een mooie finale, want ik voorspel een overwinning voor De Dommel, nipt met 1-2.

Gl zondag!

4e klasse | 27/03

Weet ik niet precies, volgens mij zal hij het idd niet meer zien zitten met die groep. Hopelijk pakken ze nog wat punten.

Insider | 27/03

ach man, met dat zootje allegaar valt niets aan te vangen... wegwezen! heeft ie bij zichzelf gedacht ;-)

@4e klasse | 27/03

Hoezo is hun trainer/coach zelf opgestapt? ;-)

Gastje | 27/03

Don Quishoot - Sjinborn 4-1
Donkiekoekoek speelt thuis wat inhoudt dat ze allemaal weer aanwezig zijn. Met geweldige scheidsrechters en de topspelers moeten ze dit kunnen winnen.

Eersel - Venray 0-2
Het niet hebben van een vast keeper nekt Eersel.

Hockeer - Cranendonck 1-3
Cranendonck is even zoekende na de wedstrijd tegen PM. Maar Hockeer gaat het dit keer niet redden. Cranendonck doet nog gewoon mee bovenin

Liempde - Hilvarenbeek 0-1
Gunningsfactor!

Peel en Maas - Dommel 1-2
PM is sterk maar niet sterk genoeg!

4e klasse | 27/03

...tijdens het zelf opstappen van hun trainer/coach bij Hilvarenbeek (stond fout vermeld ;-)

4e klasse | 27/03

Don Quishoot - Sjinborn 3-1
Sjinborn uit niet zo sterk als Sjinborn thuis

Eersel - Venray 0-1
Venray stabiele ploeg!

Hockeer - Cranendonck 2-1
Gegund aan Cranendonck, maar Hockeer heeft toch het thuis voordeel. Mooie pot maar winst voor Hockeer(helaas)

Liempde - Hilvarenbeek 4-1
Hilvarenbeek sinds het zelf opstappen tijdens de winterstop, nu helemaal de weg kwijt. Weer een grote uitslag en verlies.

Peel en Maas - Dommel 2-4
Ook een mooie wedstrijd maar Dommel sterker!

Succes allen!

Ach | 27/03

Ik denk dat hij daarmee bedoelt,verteitigen mit korper, nicht durchlassen, 11 leute um den Cirkel, und Ball immer weit weg schiessen ....

VHC | 27/03

@4

Wat is een duitse handbalverdediging ?

@Holzkens | 27/03

En ich hub auch nog inne vroag veur dich:

Is inne Holzdouf, auch inne douf? of wurt er zo geneumd, omdat er kent sjiete went inne dulle ?

Holzkens | 27/03

Ich heb nog wel inne vroag veur dich!
Is 'n oel, auch unne veugel?!

kanarie | 26/03

@ Dommelsch Bier 1

Lachen! Kijk eens aan, de Bosuil heeft blijkbaar dus ook zijn sporen van roem en faam in Brabant achtergelaten.

Of ligt het soms aan de kwaliteit van het Brabants bier? Dit gele afgetapte rioolwater uit de streekbeek, heeft blijkbaar op jullie zoveel invloed dat er allerlei rare bijverschijnselen optreden. Vraag: Hedde ge al us uwe bakkes gericht op d'n bijsluiter?
En ehhh, Hedde ge'm al zien vliegu? D'n Bosuil ?

Dommel1 | 26/03

De voorspellingen na afgelopen week weer slap te hebben verdedigd gaan we ons opmaken voor de topper tegen P&M!!!

Maar Eerst......

DQ H1 - Sjinborn H1
Lijkt mij zeer spannende pot sjinborn wat recht te zetten na arbitrale blamage van afgelopen week. DQ nog op een roze wolk die snel verdampt. Sjinborn wint met geflateerde cijfers 1-4

Eersel H1 - Venray H1
Eersel zal deze week minder makkelijk de keeper uitspelen en kan maar beter beginnen aan het aankomende strandfeest want de sub-top komen ze niet meer uit. Eindstand 1-3

Hockeer H1 - Cranendonck H1
De mannen uit Cranendonck zijn afgelopen weekend in mineur geeindigd en willen daarom nog maar eens flink in crescendo gaan en door al het lawaai voelt de bosuil zich niet meer op zijn gemak en begint allerlei rare geluiden te maken. De ene rare beslissing na de ander. Hockeer wint met counter 2-1

Liempde H1 - Hilvarenbeek H1
De afgelopen maanden is wel gebleken dat de mannen van Beek toch beter zijn in wedstrijdverslagen maken dan in het daadwerkelijk ook eens een keer in hun voordeel uit te laten vallen. Deze week zijn ze helaas kansloos tegen een goed Liempde. 6-1

Dan de zogenaamde kraker!!!
Peel en Maas H1 - Dommel H1
Peel en maas beschikt naar mijn mening over een goede keeper maar of die deze week de 0 kan hoUden lijkt me zeer sterk. Dommel raast over het semi van Peel en Maas en laat net als bij Geel-zwart zien dat zij beter spelen op semi dan in een zandbak! ook hier word de eindstand net als in Veghel 1-5

Veel plezier aankomend weekend en laat aub meneer van de scheidsrechterscommisie AKA de bosuil in zijn waarde ook al maakt hij soms rare geluiden!!![b]

#4 | 26/03

Don Quishoot H1-Sjinborn : 4 - 0

Sjinborn krijgt zeer onfortuinlijk het eerste kwartier 3 doelpunten om de oren. Het rampenscenario heeft zich nog niet voltrokken of de moedercoach heeft intussen een aantal luiers ontdaan van vloeibare pindakaas. Na een niet geheel reukloze dug-out ronde kunnen de verschoonde pamperboys er weer tegen aan. Helaas zonder resultaat. De wedstrijd eindigt in 4 - 0.

Eersel H1 - Venray : 0 - 1
Venray toont hoe effectief een duitse handbalverdediging kan zijn.

Hockeer - Cranendonck : (afhankelijk van...)
Met bosuil : 6 - 2
Zonder bosuil: 3 - 1

Liempde H1-Hilvarenbeek : 5 - 3
De rode loper wordt uitgerold in Liempde. Hilvarenbeek respecteert dit koninklijk onthaal en ontvangt later deze middag een vat bier en een setje sportiviteitsmedailles van hare majesteit zelf.

Peel en Maas H1 - Dommel H1: 1 - 2
Het kan vriezen, het kan dooien in dit duel. Helaas, het vriest en PM maakt een scheve schaats.
Hockeer back in business ;-)

#5 | 26/03

Don Quishoot H1-Sjinborn : 3 - 1

Eersel H1-Venray : 2 - 4 : de muur weet weer goed stand te hoUden !!

Hockeer H1-Cranendonck : 4 - 1 : de heren van hockeer weten de wedstrijd redelijk makkelijk te winnen door de hulp van het thuis publiek en weten de aansluiting nog te hoUden.

Liempde H1-Hilvarenbeek : 5 - 1 : Liempde sleept deze overwinning letterlijk binnen. en helaas voor de mannen van beek ze komen te kort.( je gaat het ze wel gunnen hoor ;p)

Peel en Maas H1-Dommel : 2 - 5 : dommel gewoonweg te sterk en laat zien waarom ze bovenaan staan.

succes dit weekend maak er weer een mooie pot van !!!!

Import | 26/03

Don Quishoot H1-Sjinborn H1, 7-1. Sjinborn zonder de hulp van eigen arbiters helemaal niks. Scoren wel 1x nadat de bal door de #2 op kruishoogte wordt ingeslagen terwijl hij zoveel mogelijk ongeneeslijke ziektes binnen 10 seconden uitkraamt als hij kan verzinnen.

Eersel H1-Venray H1, 1-3 rustig weer de muur opbouwen en wat punten sprokkelen bij Eersel

Hockeer H1-Cranendonck H1, 4-1 CD is klaar dit jaar. Hockeer heerlijk in de achtervolgende rol. Wanneer wordt de druk te groot bij PM?!?

Liempde H1-Hilvarenbeek H1, 3-1. Helaas weer niks voor de mannen van Beek.

Peel en Maas H1-Dommel H1, 2-3. Dommel neemt voorschot op het kampioenschap

Henk | 26/03

Don Quishoot H1- Sjinborn H1: 5 - 1
Don Quishoot thuis een heel ander verhaal dan uit.
Sjinborn de laatste wedstrijden erg zwak.

Eersel H1-Venray H1: 0-2
Eersel moet de shock in St.Michielsgestel nog even te boven komen

Hockeer H1-Cranendonck H1: 2 -0
Zakelijke overwinning. Er moet gewonnen worden.
De verdediging van Hockeer staat als een blok

Liempde H1-Hilvarenbeek H1: 3 - 2
Hilvarenbeek helemaal zo slecht nog niet.
Liempde wint, ook wanneer het allemaal minder loopt.

Peel en Maas H1-Dommel H1: 1 - 1
De kraker ! Dit kon wel eens een gelijksspel worden.
Beide ploegen spelen behoUdend, waardoor er achterin weinig wordt weggegeven.

statistiekert | 26/03

Daar zijn we weer.

Seizoen 2010-2011
Don Quishoot H1-Sjinborn H1 2-1
Eersel H1-Venray H1 2-4
Hockeer H1-Cranendonck H1 2-1
Liempde H1-Hilvarenbeek H1 N/A
Peel en Maas H1-Dommel H1 N/A

Conclusie : alle thuisclubs gaan dit weekeinde 2x scoren. De uitclubs maakten er samen ook gemiddeld 2 echter met een grote spreiding.

De voorspelling :
Don Quishoot H1-Sjinborn H1 2-2
Eersel H1-Venray H1 2-4
Hockeer H1-Cranendonck H1 2-0
Liempde H1-Hilvarenbeek H1 2-0
Peel en Maas H1-Dommel H1 2-6

Ach | 26/03

@De10

je bedoelt: een korte reeks van afgangen kunnen beginnen ;-)

De10 | 26/03

Don Quishoot H1-Sjinborn H1 1-3
De mannen uit valkenburg kunnen aan een korte reeks overwiningen beginnen DQ, Hilvarenbeek en misschien wel Cranendonck..! zal ze dit ook lukken?

Eersel H1-Venray H1 0-2
Venray laat zich van zijn sterke verdedigende kant zien en wint zakelijk met 0-2

Hockeer H1-Cranendonck H1 5-1
De jongens uit Maarheze kunnen promotie op hun buik schrijven en blijken te ligt voor de 3e klasse..!

Liempde H1-Hilvarenbeek H1 6-1
Simpelweg 5 harde sleeppushes in de kruising.!

Peel en Maas H1-Dommel H1 3-5
Zeer interessant.! mijn ervaring met P&M is dat als er druk gezet word vanuit het middenveld je hier toch wel aardige kansen hebt om te scoren + et feit dat dommel er op dreef is denk ik dat P&M geen kans heeft

De10 | 26/03

het bekende spellings foutje is weer een feit..!
1 apRil natuurlijk :P excuus mannen!