Uitslagen 01-04

Geplaats door: Junior #12 ( )

  • 4D
  • 01/04
  • 2083

Heren, 1 april vandaag. Alle wedstrijden zijn afgelast.
Ohnee grapje -.-

Er zijn weer wat mooie wedstrijden gespeeld! Uitslagen graag hieronder. + Verslag niet vergeten!

Zonder grappen aub haha[b]
Reageren

V. Maresilva | 04/04

@ gast:
Misschien lachwekkend verslag, maar ik moet zeggen dat ik deze eenzijdige vertelling erg koddig leesvoer vind. Je ziet zo'n wedstrijdbeleving van een speler. Erg vermakelijk, hoewel ik een carriere als journalist voor de schrijver zou afraden en in stuiverromannen is tegenwoordig maar weinig brood te verdienen...

gast | 03/04

sorry, maar ik neem het laatste gedeelte van hun lachwekkende verslag er ook nog even bij:

''In de rust zetten we de puntjes op de i. Dat is het eerste kwartier na rust goed te zien: Hockeer is heer en meester en scoort een verdiende 2-0. Kansen op meer zijn er, Cranendonck haalt een bal van de lijn en heeft steeds meer fysiek spel nodig om Hockeer af te stoppen. Maar het blijft in die fase 2-0, Hockeer zakt weer terug en Cranendonck komt wat meer naar voren. Toch gebeurt er weinig, Cranendonck raakt weer vermoeid en de wedstrijd lijtk op weg naar een gezapig einde. Tot een minuut of 7 voor tijd. De coach van Cranendonck, al eerder gewaarschuwd voor zijn gedrag, en de hele wedstrijd langs de lijn aan het tieren, scheldt de scheidsrechter uit na een ongelukkige situatie. Overigens kwam Cranendonck uiteindelijk met de bal uit die situatie tevoorschijn. De coach krijgt rood, en accepteert dit niet gelaten maar maakt nog enkele minuten stampij. Waar de wedstrijd zonder dit incident al lang gespeeld zou zijn, voelt Cranendonck zich onjuist behandeld en opeens krijgen de jongens uit Maarheze de geest. Ze krijgen twee strafcorners, en met het nodige gefrommel werken ze deze beiden binnen. 2-2.''

''Tsja, dan blijkt toch wel iets waar Hockeer steeds sterker in wordt: in de hoofdjes zit het wel goed. De kop blijft omhoog, Hockeer trekt ten strijde. Een smerige fysieke overtreding van Cranendonck levert terecht een strafcorner op. Bal wordt aangegeven, twee Cranendonckers rennen als een kip zonder kop naar de cirkelrand, simpele pass langs deze verdedigers, en het doel ligt totaal open. Deze fout wordt afgestraft, en in de laatste minuut trekt Hockeer toch nog de 3-2 winst naar zich toe. Hoezee!''

''Blij met de overwinning, maar wat ongelofelijk zonde dat een wedstrijd waar weinig aan de hand is, op deze manier moet eindigen. Ook erg jammer dat iedereen die op de juiste helft stond, de coach van Cranendonck heeft horen schelden, maar dit naderhand door Cranendonck ontkend werd. Zelfreflectie is veel van die jongens niet bekend. Het is op zich een gezellig team, maar wat laten ze zich ongelofelijk opfokken door een coach die enkel op emotie stuurt en wat vinden ze het gemakkelijk om de nederlaag aan de scheidsrechters te wijten. Als ze hieraan werken, kunnen ze nog grote stappen maken, anders blijven ze de komende jaren in de middenmoot van de vierde klasse ballen.''

''Uw verslaggever wordt wel wat moe van al die controversiële wedstrijden. Gewoon hockeyen en alle randzaken erbuiten laten, is dat nou echt niet mogelijk? Volgende afspraak: Dommel-uit. Een resultaat daar, brengt de promotiedroom een stapje dichterbij.''

wie meent Hockeer of die Eric met de dolle achternaam wel dat ze zijn? wie gaat hier de komende jaren nog fijn 4de klasse spelen?

Hockeer in de 3de klasse? ik dacht het dus niet, schrijf het maar op jullie limburgse bavariabuik ! Dit seizoen gaan Dommel en Peel & Maas over. En volgend seizoen wordt dit hoogstwaarschijnlijk Oirschot met Nuth, Venray, Eersel of Cranendonck ;-)

Hockeer mag het blijven proberen met hulp van hun 'gevleugelde thuismascotte', maar uiteindelijk zul je gewoon als promovendus met kop en schouder boven de rest moeten uitsteken. Iets wat jullie als jaren niet lukt, en Dommel op 2 jaar bereikt heeft.

Blijven proberen, zou ik dus zeggen :-)

@de10 | 03/04

Grappig dat je daarover begint. Nu het toevallig over partijdige scheiden gaat.....

@Gastje | 03/04

klopt, hoe zullen we het gaan noemen?

'Het euvel op de heuvel' ??? ....namelijk:

zelfbeeld
zelfreflectie
zelferkenning

Al sla je het ze met een hamer erin, ik voorspel nu al dat het 22 april wederom hetzelfde liedje zal zijn.

Gastje | 03/04

@stein bedankt voor je tip wat betreft het verslag van Hockeer.

Erg jammer dat Hockeer zich op dit forum zo boos maakt over de opmerkingen van de kant van CD terwijl het eigen verslag niet veel beter is dan een afzeik verhaal richting de jongens van CD. Als jullie het zelf doen accepteer dan ook het commentaar van jullie tegenstanders.

Stein | 03/04

Ik lees net heel toevallig het verslag van hockeers zijde,

''Uw verslaggever wordt wel wat moe van al die controversiële wedstrijden. Gewoon hockeyen en alle randzaken erbuiten laten, is dat nou echt niet mogelijk? Volgende afspraak: Dommel-uit. Een resultaat daar, brengt de promotiedroom een stapje dichterbij.

Laatst aangepast door:Erik Dols om : 3-4-2012 12:35:38''

Ik vind dit absoluut niet gek, heb mijn laatste wedstrijd bij Hockeer vorig jaar gespeeld, en nu zie ik wel dat er niks veranderd is. Erik, mocht je dit lezen, eigen schuld dikke bult! Haal die man van het veld, bescherm hem tegen zichzelf!

CD | 03/04

@De 10

Maarten is een trainer/coach die zelf ook meespeelt. Anton neemt het volgende week van hem over.

Maar waarom vraag je dat eigenlijk?

De10 | 03/04

Hoe zit dat met een Schorsing voor een coach (Cranendonck) mag hij dan een aantal wedstrijden niet in de dug-out staan? misschien mensen van Nuth die hier ervaring mee hebben?

#5 | 03/04

hah hah hah wat grappig :-(

Hoe heet het nieuwe talent van het Braziliaanse bosuilenelftal?
L. Imbecilio

hah hah wat lachen :-(

#5 | 03/04

hah hah hah wat grappig :-(

Hoe heet het nieuwe talent van het Braziliaanse bosuilenelftal?
L. Imbecilio

hah hah wat lachen :-(

Mopje | 03/04

Hoe noem je een stokbrood aan een draaitafel?
David baguetta.

Import | 03/04

@arjen, thanks voor je sportieve reactie! Ben het volledig eens met je laatste alinea.

Succes over een week of twee met de volgende wedstrijd.

[b][b][b]

gast | 03/04

@Statistiekert

helemaal mee eens :-)

Statistiekert | 03/04

@Triest

Even voor de duidelijkheid, dit is geen forum voor frequente kerkgangers, scheinheilige paters of bijgelovigen. Jij weet zelf ook maar al te goed dat hier op het 4de klasse forum al jaren mensen hun ei kwijt kunnen. Zeker wanneer ze hun gevoelens kwijt willen over het feit dat ze ergens er finaal ingefloten zijn. Sarcastische taalgebruik en zwarte humor zijn de vaste ingredienten die hierin voorkomen. Als je hier niet tegenkunt, heb je niets te zoeken op dit forum, en moet je er weg blijven. Dan heb je er ook geen last van. Lijkt me zo ;-)

Terug naar de orde v/d dag. Ik vind dat dit forum weer helemaal is opgebloeid. De vorige pol had ca 80 reacties en ca 1200 bezoekers t.o.v. (20/400) van de weken ervoor. Deze pol heeft op 2 dagen tijd al 65 reacties en ca 700 bezoekers. Blijkbaar is het dan toch interessant leesvoer. Ik ben blij dat het accountslot eraf is, en dit forum eindelijk weer eens bezocht wordt.

Dit is het 4de klasseforum, en geen kerknieuws.
De Story en de Prive kennen ook geen accountslot.

@Provaes | 03/04

Deh oehl kent sjietuh wie inne dulle. Ent wet er oet sjiet, vrit er auch wier op

Triest | 03/04

Als je het niet eens bent met de wedstrijdleiding, mag je dat rustig opmerken of bespreken - daar is het forum voor. De betiteling "Bosuil" geeft al géén pas, laat staan "mongool", "geen schaamtegevoel" etc. Ik vind dat niet gepast en zeker niet als je je realiseert dat bij alle clubs in deze 4de klasse D de arbitrage tot op heden van bedenkelijk niveau is. Ik schaam mij op dit moment dat ik speel in deze klasse, waarbij dit de manier is waarmee wij met elkaar omgaan. Respect? Ik zou het woord eens opzoeken.

@ V. Maresilva | 03/04

Onkruid vergaat inderdaad moeilijk, dat weten ze bij de Bemmel ook maar al te goed. Waarom geldt trouwens een spreekverbod?. Anyway, doe de groeten aan de scout, mits je weet wie deze knakker in het echt is. ;-)

@@Triest | 03/04

Helemaal mee eens,
Dat ze eerst maar eens zorgen voor fatsoenlijke scheidsrechters. Dan pas hebben ze recht van spreken daar bij Hockeer

@Triest | 03/04

Als iemand op deze manier fluit, vind ik dat daar Best wat van gezegd mag worden. Daarnaast is het niet de 1ste keer dat dit bij Hockeer gebeurd. Waar komen anders al die verhalen van de bosuil vandaan? Als jullie scheidsrechters er elke week een potje van maken, dan lijkt me dit niet meer dan een logisch gevolg.@ ##&^%#*^$%^$ | 03/04

@Hockeer/Bosuil/vent of kindje/ Triest /etc

OEHOE OEHOE !

Haal die mongool van het veld af, en jullie complex is opgelost.

vent of kindje | 02/04

na de wedstrijd scheinheilig praatje met elkaar
en elkaar dan hier stront naagooien

het is 4e klasse,, laat elkaar in zijn waarde
Belachelijk waar zijn we me bezig hier

kleuters !!!

Triest | 02/04

Triest zoals er hier over een scheidsrechter wordt gesproken. Niet hij, maar jullie moeten je schamen!

@@import | 02/04

De bosuil kent geen schaamtegevoel. Hiertegen heeft dit zeldzame uilenras immuniteit opgebouwd. Helaas, het zij nou eenmaal zo. Dit staat immers geprogrammeerd in het recessieve gen ;-)

Valkenburg | 02/04

Nu zullen we wel weer commentaar krijgen op sjinborn bla bla maar ik wil even aan @Hilvarenbeek kwijt dat ik jullie positiviteit erg respecteer ondanks jullie tot nu toe puntloze seizoen.. daar kunnen nog veel teams (bij ons ook een aantal in het team) nog wat van leren! Keep up the good work..! We hebben zin in de 'Kelderkraker' tegen jullie

V. Maresilva | 02/04

Geen idee, want ik bal ieder weekend in 4E

@ maresilva | 02/04

nee ik ben niet nieuw in de 4e klasse.
ik vind het gewoon triest, tuurlijk kan zoiets een keer voorkomen. bij ons wordt er ook zeker niet altijd even goed gefloten. maar hoeveel teams hebben hier bij hockeer nou al last van gehad?

Hilvarenbeek | 02/04

Nu ik de reacties gelezen heb en zelf terugdenk aan de match tegen Liempde zondag ben ik blij dat er ook een mooie wedstrijd op de mat kan worden gelegd.

De club Bestond 35 jaar en hebben namens Hilvarenbeek een bloemetje aangeboden. Zo kan het ook. Wees sportief en ben eens wat aardiger voor elkaar, en wees niet beroerd om je hand eens in eigen boezem te steken. Ik bespeur weinig reflectie hier, jammer.

Voordat de reacties volgen als hippie o.i.d. Gun elkaar een leuke zondag, gewoon hockeyen er kan er maar een winnen en anders speel je gelijk. Zo, klaar.

V. Maresilva | 02/04

@ @import:
Dan moet jij nieuw zijn in de 4e klasse. Ik hockey ruim 17 jaar, waarvan plus/minus 5 of 6 in de 4e klasse en ik heb qua scheidsrechters nu wel bijna alles meegemaakt, wat hier vertelt wordt incluus.
Het is niets nieuws, onkruid vergaat moeizaam.

@import | 02/04

erg vreemd?
ik hockey al meer dan 15 jaar en ik heb nog nooit zoiets meegemaakt.. de overtreding was overduidelijk buiten de 23. de bosuil die bij elke aanval van jullie die mislukte 'aah jammer' zegt?
nouja ik heb niks tege jullie team maar ik vind het wel dieptriest dat jullie geen actie ondernemen tegen Mr uil en die andere knakworst.
ik zo me in ieder geval kapot schamen..

Mark | 02/04

Arjen, mooie reactie. Blij dat er nog een beetje nuancering op het forum is.

Arjen | 02/04

@ import ik ga toch even reageren op jouw reactie..

Ik heb idd na zitten praten met een aantal van jullie, dus vermoed dat jij daar ook bijzit! Tijdens dit gesprek dat ik had (ook met degene met het rugnummer 111), weet niet of jij dat bent) kwam naar voren dat hij ook wel een beetje begreep waar onze woede jegens de wedstrijdleiding kwam!

Over de rode kaart van de coach kan ik kort zijn. Het was geen slimme actie van hem, maar wat mij betreft had het misschien ook afgedaan kunnen worden met een gele kaart! Maar helaas, rood, en tja valt wat mij betreft niet zoveel in te brengen.

Over de opmerkingen die ik hoor (van anderen op dit forum) dat we in de 2e helft veel fysieker zijn gaan spelen, ben ik het niet mee eens! Volgens mij waren er in deze wedstrijd weinig fysieke overtredingen en was er in principe weinig aan de hand.

Ja ik was degene die de zogenaamde overtreding op jouw beging, waaruit je de strafcorner kreeg. Nogmaals vanuit mijn oogpunt was het geen overtreding, onze schouders komen tegen elkaar aan, en ik pluk met de backhand de bal van je stick! De speler die zogenaamd verdedigt voor je zonder de bal te spelen heb IK niet gesignaleerd! Als het al een overtreding was, en in het 23 meter gebied, (wat ik ook betwijfel) dan was het voor mij geen strafcorner waard! En als het al zo'n zware overtreding was zoals jij het schetst, dan had ik er tenminste wel met een gele kaart vanaf gekund!

Ik weet dat een gelijkspel verdient was, en dat jullie ook een strafbal hadden kunnen krijgen.. alleen voor mij leek het alsof de scheidsrechter aan die kant een reden zocht om jullie nog een strafcorner te geven, en ik vind dat we daardoor als team heel erg benadeelt en daardoor ook Bestolen zijn van een verdient puntje!

We kunnen over de gegeven strafcorner wel eeuwig door blijven discussiëren, maar aangezien we hier samen toch nooit uit gaan komen, lijkt het me niet zinvol om hierover door te gaan lopen zeveren! Want al met al was het wel een pot waar alles inzat, en waar mijns inziens van 2 kanten geprobeerd werd om gewoon leuk hockey op de mat te leggen!!


[b][b][b]

Import | 02/04

Goedemorgen, dat zijn nogal wat posts.

Vind de reacties namens Cranendonck erg vreemd. Heb uitgebreid zitten napraten met een aantal van jullie en gisteren waren we het eens over het feit dat jullie de eerste helft iets beter waren, wij de tweede helft grotendeels domineerde en dat het wegsturen van de coach alleen maar extra krachten gaf.

Nogmaals, een gelijkspel was wat mij betreft terechter geweest maar die laatste corner kun je gewoon echt niet omheen. Ik word vol met een elleboog in me rug gelopen en vervolgens opgevangen. De overtreding start op de 23m lijn. Tja, dat is gewoon een domme overtreding. Ook daar waren we het gisteren samen over eens...

Op naar de volgende wedstrijden. Maarr eerst een weekendje vrij. Daarna Dommel weer oprollen. Zin in!

Dommel 11 | 02/04

Peel en Maas H1 – Dommel H1 1-3

We pakten meteen vanaf de afslag het initiatief en trachtten de hele wedstrijd te controleren. De tegenstander werd op eigen veld langzaam maar zeker onder druk gebracht. Pas in de 19e minuut kwam een eerste echte doelkans voor De Dommel: Peter van de Berg knalde de bal keihard op de paal. Dit was alvast een duidelijke waarschuwing voor de doelman van Peel en Maas. In de 22e minuut opende Stef van der Sman de score vanuit een strafcorner. De Dommel bleef druk zetten op de verdediging van Peel en Maas en in de 24e minuut werd via een fraaie combinatie van Stef van der Sman en Rogier van Oosterhout. Oscar van Hasselt in scoringspositie gebracht. Oscar omzeilde zijn directe tegenstander en de keeper: 0-2. Peel en Maas wilde echter de wedstrijd niet gewonnen geven en probeerde via een slotoffensief in de eerste helft langszij te komen. Het duurde tot de laatste minuut van de eerste helft voordat de thuisploeg scoorde. Vanuit een strafcorner van Peel en Maas werd het 1-2.

In de tweede helft probeerde de heren van Peel en Maas weer om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Maar de verdediging van De Dommel hield goed stand en ook het prima keepers werk van Floris Stumpel mag niet vergeten worden. We bouwden de voorsprong uit: in de 5e minuut van de tweede helft sleepte Stef van der Sman vanuit een strafcorner de bal keihard op de doelmond en Roderik Adang tipte deze bal mooi in het net: 1-3. Beide partijen bleven stevig knokken voor de punten. 1-3 is een terechte uitslag van deze wedstrijd. Mooi clubhuis en goed veld mag ook nog wel even gezegd worden denk ik zo!

@gast | 02/04

HAHAHAHAHA lijkt me goed idee maar ik denk dat ze dan lang kunnen wachten op hun promotiefeest want P&M was veruit de Beste ploeg waar wij tegen gehockeyed hebben in deze poule een ware 3de klasser. En hockeer schoppen wij dit weekend wel van zijn roze wolk af! :) Dommel gaat voor 19 wedstrijden winst op rij!

Statistiekert | 02/04

Ook de statistieken van de afgelopen week kunnen de prullenbak in, veel te veel gescoord dit weekeinde.

Dommel heeft goede zaken gedaan en lijkt zich te kunnen richten op de derde klasse. Alleen Hockeer en P&M kunnen misschien nog in de buurt komen.

Het is mooi om the zien dat het forum weer goed bezocht wordt maar het niveau van de meeste posts laat veel te wensen over. Zeker dat gezeur over scheidsrechters is een terugkomend ritueel aan het worden. Het is en blijft de 4de klasse, een klasse waar, en dat klinkt misschien cru, de slechtste teams hockeyen.

Zorg dat jullie fatsoenlijk leren hockeyen en 2x promoveren, dan komen de scheidsen vanzelf.

gast | 02/04

Ook Cranendonck heeft afgelopen weekend aan den levende lijve kunnen ondervinden hoe de Bosuil er daadwerkelijk uitziet.

Zo langzamerhand begint dit fenomeen een toeristisch trekpleister te worden.

Het is jammer dat het Bestuur van Hockeer geen gunstig gebruik maakt van wat extra merchandise.

Zo zou men er eens over kunnen nadenken, om aan de bar uilensouvenirs te verkopen.

Een valse fluit met uilenkop: EUR 5,95
Een mok met scheel uilengezicht: EUR 9,95
Uilenbier 0,3L: EUR 1,50
Zakje uilenstront: EUR 1,00
Een opgezette uilenkop (aan de muur): EUR 49,95

Dit assortiment kan nog verder uitgebreid worden, lijkt mij ;-)

Viva la clubkas !
(tjsa, dat promotiefeestje zal toch ergens betaald van moeten worden)

Provaes | 02/04

@@@@Jean

Neet doon !..ich zek dich, deh Oehl geit sjietuh op det stekske

@@@Jean | 02/04

Hockeer heeft niets te zoeken in de 3de klasse. Promoveren gaan ze niet. Daar wil Nuth anders wel een stokje voor steken ;-)

6 mei ontvangen ze de bosuilen op de Kollenberg.

Scheidsrechters in Nuth, is voor Hockeer weer een tijdje geleden. Maar reden genoeg om ze dit er nog eens in te smeren... ;-)

"lorre-lorre" | 02/04

@ D. Duck

duidelijke taal

Het wordt tijd dat ze die bosuil in een kooitje opsluiten

@@Jean | 02/04

Onze corners waar doelpunten uit vielen was gewoon 2x shoot in de cirkel, niks discutabels aan volgens mij. Een corner geven buiten de 23m dat lijkt me nogal discutabel, want als het nog 2-0 of 2-1 had gestaan was deze sc NOOIT gegeven. Dus ga hier niet opnieuw jullie scheidsrechters goed lopen praten. En ik hoop dat jullie promoveren, zodat jullie volgend jaar in de 3e klasse eindelijk eens zien dat jullie gewoon NIET kunnen hockeyen en afhankelijk zijn van jullie scheidsrechters.

@Jean | 02/04

Jij weet Best dat ik daarmee bedoel, de capriolen van jullie scheids. Die 2 strafcorners waren niet meer dan terecht.

Over toegeven gesproken, het ontbrak er gisteren aan dat er verhaal gehaald kon worden bij de betreffende scheids. Als je rare beslissingen neemt als scheidsrechter, moet je wel kerel genoeg zijn om daar vervolgens tekst en uitleg bij te geven. Nee, meneer stifte hem vrijwel meteen het clubhuis naar binnen.

Om een lang verhaal kort te maken, erkenning blijft moeilijk daar in Zuid-Limburg. ;-)

D. Duck | 02/04

Over wat er gisteren in Cadier en Keer gebeurde ga ik niet teveel zeggen, het was een spannende pot met een negatief einde.
Over de leidsmannen wil ik wel het volgende zeggen; slecht, niks meer, niks minder. Het optreden van de harige uil is eerder lachwekkend, hoe hij zo boos kan worden als iemand malloot naar m zou roepen, zo'n vresekijk woord is dit niet. Dan nog iets, er was een vrouwtje die het schandalig vond, dat een.vrijwilliger zo werd verneuquet. 1 tip aan hockeer; jullie weten van deze ramp in zijn groene vel, haal hem van het veld af en laat hem NOOIT meer fluiten. Evenals die andere kerel, die gewoon redenen zoekt om strafcorners te geven

@@Jean | 02/04

"niemand van ons was het ermee eens, wat na die rode kaart allemaal gebeurde", dus de twee doelpunten die jullie maakten, daar vonden jullie ook een luchtje aan zitten? Fair dat je dat toegeeft.

#5 | 02/04

volgens mij bedoelt hij OEHOErslecht ;-)

@Jean | 02/04

Sorry, maar niemand van ons was het ermee eens, wat na die rode kaart allemaal gebeurde. Wat je hier schrijft slaat wederom helemaal nergens op.

Het blijft voor jullie moeilijk toe te geven dat er belabberd gefloten werd gisteren. Nee, daarentegen proberen jullie het achteraf allemaal weer recht te breien.

Er is maar 1 woord voor jullie scheidsrechters, en dat is OERSLECHT !

Janalist | 02/04

Als die coach geen rood krijgt, wint Hockeer die wedstrijd "gewoon" met 2-0 en gebeurt er niets meer in de laatste tien minuten. Cranendonck kreeg door de rode kaart juist extra energie.

@@Jean | 02/04

Ik weet niet waarom ik dit nog probeer, maar goed.

Er werd niet meteen rood getrokken voor jullie coach, hij was al gewaarschuwd op een ander moment en scheldt de scheidsrechter wederom uit. Dan is het logisch dat je rood krijgt. Hij heeft na de wedstrijd zijn excuses aan ons aangeboden.

Ook nogal opmerkelijk: meerdere spelers van jullie gisteren gesproken, allemaal waren ze het ermee eens dat er tot de rode kaart heel weinig aan de hand was, sportieve wedstrijd, redelijk gefloten, niet partijdig. Op dat moment stond het 2-0 voor Hockeer. Drie minuten later staat het 2-2 uit twee gemakkelijk gegeven strafcorners. Vinden jullie dan echt de scheidsrechters zo partijdig?

De strafcorner waar wij de winnende uit scoren was terecht. Voor de zoveelste keer in de wedstrijd proberen meerdere Cranendonck-spelers een spits van Hockeer onder het kunstgras te stoppen. We hadden trouwens al eerder twee strafballen moeten hebben, ook dit werd door jullie voorstopper/laatste man gewoon toegegeven in het veld (stopt een bal die een leeg doel in gaat met zijn voet),

Jullie woede is op twee momenten gebaseerd: rode kaart coach en strafcorner twee minuten voor tijd. Beide beslissingen waren terecht en aan jullie eigen gedrag te wijten. Bizarre reacties hier.

SCHELE BOSUIL | 02/04

oehoe ! ooehoe ! ,,en het kan nog harder :

OOOEEEEEEEEEEEEEHHHHHOOOOOOEEEEEEE !!!!!!
OOOEEEEEEEEEEEEEHHHHHOOOOOOEEEEEEE !!!!!!

:-)

@Jean | 02/04

Dat jullie arbiter de bal tegen zijn voet krijgt, heeft ermee te maken dat hij zich verkeerd positioneerde op het veld. Die vent wist nog niet eens hoe hij zijn looplijnen moest aanhoUden om het spel niet te behinderen. Geen wonder dat onze coach daar terecht iets van zegt. Maar daar vervolgens meteen rood voor te trekken, sloeg TOTAAL nergens op!

Dan de laatste strafcorner. De spits gaat een duel aan met een verdediger in zijn rug. Hierbij remt hij af, waardoor hij ten val komt. Hierbij is geen fysiek contact geweest met de man in zijn rug. Een valpartij waarbij naar mijn mening jullie scheids niets gezien had. Aan de hand van appeleren wordt een strafcorner toekent??? Sorry, maar het moet niet gekker worden??. Ik heb nog nooit een club meegemaakt waar zo slecht en partijdig werd gefloten.

Ik vind de geruchten over de bosuil hier op het forum dan ook volledig op zijn plaats. In eerste instantie dacht ik dat hier gewoon een grapje over werd gemaakt. Maar na gisteren snap ik nu ook waarom dit fenomeen er is.

Jean | 02/04

Krijgen we dit weer. Ik moet deze discussie eigenlijk niet aangaan, maar vooruit. Je punten:

- je coach is in de rust al gewaarschuwd voor een grote mond. In de tweede helft krijgt de scheids de bal tegen zijn voet (onderweg terug na een strafcorner, maar toegegeven, Best onhandig), en je roept 'malloot! Onkunde!', dan geef je de scheids weinig opties.
- die corner was niet alleen terecht (twee man die een Hockeer speler met handen en voeten onder mat stoppen), maar bovendien werden die corners heel de wedstrijd gegeven, ook aan jullie (scoren jullie 2x uit).

Meneer de Uil | 02/04

Haha...

Tot mijn verbazing log ik op maandagochtend in op het 4de klasseforum en wat zie ik ??

weer heerlijke verhalen over de bosuil hahaha

OEHOE OEHOE ! hahaha

@ #5 | 02/04

Nou, als ik het zo links en rechts heb mogen aanhoren, schijnt het gisteren daar in Limburg nogal erg spannend en discutabel te zijn geweest. Veel spraakmakende gebeurtenissen waarbij de gemoedstoestanden hoog opliepen. Coach Cranendonck is het overigens niet eens met de rode kaart. Zal nog wel een staart krijgen dit verhaal.

#5 | 02/04

Wat is er allemaal gebeurd in Cadier & Keer?
een hoop kaarten? en een coach over de rooie ?

@jammerz | 02/04

Idd jammer
tja, Sjinborn met haar afbraakhockey. Het woord zegt het al. Dan wordt er iets afgebroken. In dit geval een duim.

Hopelijk komt alles goed met de getroffen speler.

@@arjen | 02/04

De scheidsrechters waren vandaag inderdaad niet in hun Beste doen. Maar het daar op afschuiven is wel erg minachtend. Het was tenslotte Cranendonck zelf, dat op gegeven moment fysiek begon te spelen. In de 2de helft wisten onze scheidsen hier feller tegen op te treden. Overigens vond ik de rode kaart voor jullie coach volkomen terecht. Hoe hij tekeer ging, was niet te tolereren.

Beetje jammer dat er zo gereageerd wordt. De wedstrijd ging aanvankelijk gelijk op, maar kreeg een negateve wending door dit voorval. Afgezien van het feit of die laatste strafcorner terecht of onterecht was, hier blijven de meningen over verdeeld. Een feit is dat de overige strafcorners enerzijds ook discutabel waren. Metname waar jullie de 2 - 2 uit scoorden. Dus in dat opzicht mogen jullie niet klagen.

Beetje onsportief hoe er achteraf gereageerd werd, na het fluitsignaal.

Ik wens jullie volgende week veel succes, zonder coach .... bye !

Zonde! | 02/04

@Arjen: was dit niet de reden waarom het forum eerst gesloten werd?

@arjen | 02/04

Lijkt me weer een duidelijk gegeven dat DE BOSUIL weer zijn talenten heeft vertoond.

Er kan bij jullie ook nooit fatsoenlijk gefloten worden he. Iedere club spreekt erover.

Als die 3 punten maar in Hockeer blijven, maakt niet uit hoe.... coaches die zinloos een rode kaart krijgen, strafcorners die uit het niets gegeven worden, fysieke overtredingen waar niet voor gefloten wordt, en zo kan ik nog wel even doorgaan

Wat een mongolen zijn jullie !

Ik hoop dat Peel en Maas promoveert, want Fuckeer is het niet gegund.

Import | 01/04

@ Jammerz. Was vorige week hetzelfde verhaal. Heb nog een stijve arm / pols...

@ Arjen. Gelijkspel was vandaag idd terecht geweest. Laatste strafcorner was niet discutabel. Als er 2 man met de elleboog vooruit vol in je rug lopen (opzettelijk) en de man die voor je staat je opvangt zonder uberhaupt te kijken waar de bal ligt, dan lijkt me een corner terecht. Ook als de overtreding begon op de 23m lijn.

Op naar de volgende wedstrijden! Dommel denkt er al te zijn. Verstandige boys.

jammerz | 01/04

Dqs sjinborn 4 2

Beetje jammer dat sommige spelers van sjinborn het niet hockeyend maar fysiek moesten oplOssen. Met als gevolg een gebroken duim bij een dqs speler

Arjen | 01/04

Hockeer - Cranendonck

De eerste helft had Cranendonck de betere van de 2 op het veld, maar weet het veldoverwicht niet uit te drukken in goals, Hockeer laat zien waar ze goed in zijn (effectiviteit) en scoort de 1-0. Met deze stand gaan we de rust in.

2e helft begint Cranendonck slordig en Hockeer weet zich veel beter raad met het veldspel van Cranendonck. Uiteindelijk scoren ze de 2-0 via een strafcorner.

Het leek gelopen koers maar nadat de coach van Cranendonck 7 min. Voor tijd met rood van het veld moest leek er wat verandert bij jongens uit maarHeeze. 5 min. Later staat het dan ook 2-2 omdat Cranendonck 2 strafcorners benut! Uiteindelijk weet hockeer de 3-2 nog binnen te schieten na een discutabel gegeven strafcorner!

Gelijkspel was meer dan verdient geweest, maar zat er niet in voor Cranendonck.

[z][z][z]

4e klasse | 01/04

Nb. Let op kwaliteiten; 23 tegen in maar 4 wedstrijden! Aub ander onderwerp zinloos dit! Hhaha succes met je team Hilvarenbeek!

@4e klasse | 01/04

Hilvarenbeek kent geen thuisfluiters, anders waren de resultaten er wel naar ;-)

@4e klasse | 01/04

Dat baseer ik op de kwaliteiten van Gerdwin Lammers en de zwakke resultaten van Sjinborn.

4e klasse | 01/04

Jij bent zeker zelf van Hilvarenbeek? Of was dit een ouderwetse 1 aprl grap? Vraag me af waar je het op baseert op hun thuisfluiters waarschijnlijk!

@Joopie | 01/04

3 - 2 , that's a close call.
How come ?

@4e klasse | 01/04

Gun die man ff zijn tijd. 15 april is het zover. Dan staat Hilvarenbeek - Sjinborn op het programma.

Een duel dat eigenlijk in de reserve 4e klasse thuis hoort, maar wel gewonnen zal worden door de thuisploeg. ;-)

4e klasse | 01/04

Alweeer een flink verlies van Hilvarenbeek.
Gaat lekker daar. Lekkere start voor die nieuwe coach. Sinds dat hij het overnam:
* Hilvarenbeek - Hockeer 1-7
* Nuth - Hilvarenbeek 6-1
* Hilvarenbeek - Don Quishoot 1-5
* Liempde - Hilvarenbeek 5-1

Dwz in 4 wedstrijden; 23 tegen en 4 voor. En 0 punten. Gemiddeld bijna 6 per wedstrijd tegen!
Nee geweldig haha! Moed blijven hoUden jongens!

Joopie | 01/04

Hockeer - CD 3-2

PM | 01/04

Wat heeft Hockeer gedaan?

PM | 01/04

PM - Dommel: 1 - 3

was al bekend geloof ik

Dommel #6 | 01/04

@Hilvarenbeek Nu nog een kwestie van onderhandelen ;-)

Hilvarenbeek | 01/04

@ Zonde

je hebt alvast de uitslag van 15 april erop gepost. Das aardig !

@Hilvarenbeek | 01/04

2- 1 of 3 -1 was meer op z'n plaats geweest

Zonde | 01/04

Jammer van de foute uitslag verlies met 4-2 voor Sjinborn

Hilvarenbeek | 01/04

Liempde Beek 5 1 wederom leuke match wel geflatteerde uitslag volgens beide teams.

Junior #12 | 01/04

Dommel wint met 3-1 van Peel en Maas. Kampioenschap komt steeds meer in zicht. Verslag komt later, as usual. Nu eerst een Limburgs biertje.

[z]

dwijl | 01/04

DQ - Sjinborn: 9 - 1