Uitslagen 15-04

Geplaats door: Junior #12 ( )

  • 4D
  • 15/04
  • 2532

Heren,

Vandaag weer een mooie hockeyzondag! Er worden mooie wedstrijden afgewerkt, zoals die van ons tegen Hockeer maar ook wedstrijden die er minder toe doen: Hilvarenbeek - Sjinborn.

Toch ben ik benieuwd naar alle uitslagen van de rest! + graag een verslag als het ook even kan

Succes vandaag mannen.[s]
Reageren

Hilvarenbeek | 19/04

@De10

Meneer "Croquette" heeft twee doelpunten gemaakt in de wedstrijd tegen MOP. De 1-1 en de 2-1 uit het hoofd. Snel is ie niet, maar als ie een bal raakt, moet je als keeper van goede huizen komen ;).

Die scheidsrechter is overigens in mijn ogen een goede scheidsrechter. Hij is nog jong, maar ik floot zelf op mijn 16e!!! écht geen H1 wedstrijden. Moest er niet aan denken. Verder is hij enkele weken geleden (na "gescout" te zijn tijdens Hilvarenbeek - Hockeer) via een dispensatie regeling toegelaten tot de bondsopleiding.

Hij is nog jong, maar er zit qua fluiten echt veel potentie in die jongen. Qua veldspel iets minder ;), maar het is een goei menneke.

De10 | 19/04

nee dat vind ik niet nodig.. ik weet niet eens wie mij dit nu vraagt? iemand die @de10 heet?
waarom zou ik dat zeggen ik denk dat er al genoeg is gesproken over de arbitrage de afgelopen weken dus...........!

De10 | 19/04

nee dat vind ik niet nodig.. ik weet niet eens wie mij dit nu vraagt? iemand die @de10 heet?
waarom zou ik dat zeggen ik denk dat er al genoeg is gesproken over de arbitrage de afgelopen weken dus...........!

@de10 | 18/04

Dan vertel eens welke namen? Wie A zegt moet ook B zeggen...

Beek | 18/04

Ja die wedstrijd tegen MOP was nog beslist in de laatste minuut door beek H2 dus weer gewonnen met 4-3 .

De10 | 18/04

ik geloof niet dat dit thuisfluiters zijn bij Hilvarenbeek gewoon wat ongelukkig in de manier van fluiten en beoordelen ik heb ze slechter meegemaakt (noem geen namen ahum) want dan had beek in de loop van de competitie nog wel meer punten kunnen pakken..!

de discussie kunnen we nog heel lang voeren of de goal dan wel of niet was afgekeurd maar goed. (wij hadden ook met 0-4 de rust in moeten gaan).! en hoewel ik naast de keeper stond te verdedigen als spits lag die toch echt niet op de doellijn meer rond de stip maar dat maakt wat betreft de overtreding niet veel uit... ook over deze situatie kunnen we door blijven gaan maar dat dient geen enkel doel.

en dat de coach zoiets roept tja dat is de emotie van het moment.! dat maakt iedereen wel eens mee dacht ik zo...

ik vond het persoonlijk jammer dat we niet langer konden blijven om van dat heerlijk Valkenburgs goud te genieten (Leeuw Bier) de chauffeurs moesten helaas al snel terug.
ik zie jullie graag volgend jaar weer terug..![s]

we gaan vanavond hard trainen (tot nu toe nog geen afmeldingen dus met een completen groep) en zondag knallen tegen de mannen uit MaarHeeze...[d]

BTW is de wedstrijd tegen, MOP dacht ik? nog correct afgelopen? haha we wilde namelijk nog weten of monsieur croquette nog gescoord had haha "rechtsvoooooor"

@hilvarenbeek | 18/04

Ooo dit verklaart het gelijkspel, thuisfluiterij dus als ik De 10 lees! Ja zo kan ik ook gelijkspelen. team speelt veel slechter dan voor de winterstop, toen was het nog gedurft. Nu is het laf...en vaak slap spel!

@De10 | 18/04

Deels mee eens.

Strafbal was in mijn ogen 100% duidelijk. De keeper ligt op de doellijn boven op de bal. Vervolgens tilt hij inderdaad zijn andere been op. In mijn ogen niet om de bal bespeelbaar te hoUden, maar juist om hem af te schermen.

De 2-4 was inderdaad niet correct gefloten. Maar de goal had hoe dan ook niet geteld. Nu fluit de scheidsrechter en keurt de goal af. Als hij had gewacht op zijn collega, die hem dan ongetwijfeld een overtreding van Sjinborn had zien aangeven, had de andere scheids, desnoods na overleg, alsnog de goal afgekeurd. De scheids had inderdaad niet goed gehandeld, maar dit heeft geen effect op het spel gehad.

3-3 was een lucky, maar gewoon een regeltechnisch correcte backhand. We hebben het dinsdag nog getest, maar ook na diverse pogingen lukte het hem niet nogmaals een bal met de backhand 4 meter over de keeper in de goal te lobben ;).

Ik waardeer overigens je verder correcte reactie. Je geeft aan dat je het er niet mee eens bent, maar opent en sluit je betoog met een respectvolle mededeling. Zo kan het ook, klasse!

@@Toeschouwer | 18/04

Schelden is wellicht een tikkeltje overdreven, maar als op een bepaalde toon "SCHAAM JE KAPOT!!!" geroepen wordt naar de coach van de tegenpartij, moet je je toch kunnen voorstellen dat dat beledigend of op zijn minst provocerend overkomt.

Maar goed, zand er over. Iedereen heeft zo zijn eigen beleving tijdens een wedstrijd, en dat mag. Het is alleen absoluut niet mijn beleving en in mijn ogen ongewenst.

De10 | 18/04

Helemaal mee eens.! maar toch je scoort eigenlijk 4 keer.! dus het speelt wel mee..

Beekie | 18/04

Als je het bij Beek uit moeilijk hebt dan zegt dat meer over jezelf dan over de scheidsrechters naar mijn idee...

De10 | 18/04

Hilvarenbeek Sjinborn 3-3 ik gun de sporieve mannen een punt.

 We speelde ze de eerste 20 minuten helemaal weg  en komen op een 0-2 voorsprong. 

De  scheids begint met broodje Kroket in zijn handen te fluiten. 
Er word vervolgens een terechte strafcorner gegeven door zijn collega. Deze gaat er mooi in. strak linksboven in de kruising ( keeper zit er nog met de stick aan) 1-2

Bij 1-2 stand onterechte strafbal tegen de bal ligt half onder de keeper die zijn been omhooghoud om zo de bal bespeelbaar te hoUden, de mannen van Beek vonden het nodig om er zo opin te hakken dat er aan aantal blauwen plekken over bleven! 
De keeper kon in deze situatie geen kant op en dan hoort deze in bescherming te worden genomen!

scheids zonder kroket vond het geen strafbal en vraagt meerdere malen aan de scheids met kroket weet je het heeeeeel zeker..!  Resultaat 2-2. 

daarna scoren wij de 2-3 mooie aanval, vervolgens scoren we de 2-4 en fluit scheids met kroket (terwijl het niet zijn cirkel is de goal af) later geeft hij twijfelachtig als verklaring "ik mag geen corner fluiten maar wel gewoon een overtreding (regel kennis?)  de scheids aan onze kant zei ik heb niks gezien maar mijn collega fluit..! Helaas voorsprong uitbouwen was hier niet mogelijk en de goal werd afgekeurd Tegen de regels!  Anders hadden wij gewoon met 2-4 voor gestaan en was het toch een andere wedstrijd geweest. het staat nog 2-3 nog geen 3 minuten later keurt scheids met kroket  een goal goed die boven de schouder naast een speler van ons werd aangenomen ..! 

In de laatste minuten drukken wij nog met de hoop op de 3-4 die wel in de lucht hangt. Maar scheids zonder kroket fluit 1 min voor tijd af. 

Hierop volgend klinkt een hard gejuich van de beekse mannen. Gefeliciteerd met het punt en misschien tot volgend jaar!

Over het algemeen floot kroket mans en collega Best aardig! Alleen jammer dat hij op 3 besLissende momenten de verkeerde beslissing maakt als je het regelboekje Naleest! Jammer maar dat is bekend in de 4e klasse..! 

@ toeschouwer | 18/04

Een coach roept wel eens wat zoals de Bekende uitspraken 'scheids, hee, andere kant op scheids, goed gezien scheids' (coach van Nuth is ook zo een voorbeeld) daarnaast coacht ze ook haar team maar om het woord schelden te gebruiken..? Zo geef je toch geen juiste schets van de situatie ! Jullie waren de eerste 20 minuten werkelijk nergens en hadden eigenlijk al met 0-4/5 moeten achterstaan maar goed wij staan niet voor niets onder in de kelder!

Toeschouwer | 18/04

@ Dommel 11

ik ook niet, het is weer dat Sjinborn dat zich 'misfloten' voelt, en dat hier even moeten uiten. Laat de stakkers maar ;-)
En daar bovenop een @Gforce die beWeert : "zie reactie coach sjinborn die geeft het voorbeeld ve een goede coach, was niety tevreden met een punt".
Zoals je leest, gebrekkig Nederlands. En dan ook nog durven te beweren dat je een 'role-model' coach hebt. Dat mens heeft alleen maar liggen schreeuwen en schelden afgelopen zondag. Ik vond het ronduit schandalig dat iemand zich zo durft te gedragen. Maar goed, wij hebben hard gewerkt voor ons 1ste punt. Dit was verdienstelijke beloond met ons 1ste wedstrijdpunt. Valt verder niet meer veel aan op te merken. Ook niet meer op dit forum.

Net zo goed dat op jullie fantastische 7 - 1 zege ook niet veel aan te merken is. Hockeer is er totaal stil van.

Mooi verslag trouwens, bedankt voor je moeite !

@Handig | 17/04

Heb je gelijk in, al speelt bij Hilvarenbeek natuurlijk ook nog mee dat slechts 2 spelers ooit eerder bondscompetitie gespeeld hebben. Het grootste deel is afkomstig uit de A, de rest komt voornamelijk uit de 2e reserve klasse.

Maar inderdaad, zo zijn er meer. Feit blijft dat voor de gehele selectie (op 2 na) dit het eerste punt ooit was in de bondscompetitie. En dan is dat toch lekker :)

Gforce | 17/04

@handig
Gforce me een 'vinkje'. Bedankt voor de tip!

Dommel 11 | 17/04

ik snap de ophef niet zo..?

Dommel 11 | 17/04

Sinds wanneer is het gek dat een team blij is als het dit seizoen het eerste punt pakt?

handig | 17/04

Ik geef Hilvarenbeek gelijk. Ondanks de teleurstellende uitslagen, laten ze wel zien dat ze er als team plezier in hebben. Dus laat deze mannen gewoon in hun waarde.

Wat betreft de spelers. Er zijn meerdere teams met veel A-jeugd die ook 2 wedstrijden per weekend spelen, dus dat doet er niet bepaald toe;).

Hilvarenbeek | 17/04

Ach kom, met een zeer jong team zijn wij inderdaad blij met een puntje. Groot deel van de selectie speelde vorig seizoen nog in de A-jeugd, en drie spelers spelen zelfs dit seizoen nog op zaterdagen hun wedstrijden.

En ik denk dat iedereen blij zou zijn met een puntje, als je halverwege april nog altijd op 0 staat.

En om dan zo kinderachtig over Weert te beginnen... Tja... Beetje onderling respect zou geen kwaad kunnen hoor.

handig | 17/04

Graag gedaan!

Dommel 11 | 17/04

Dankje toeschouwer[b]

handig | 16/04

maak dan een account aan dan heb je een vinkje;)

Gforce | 16/04

Sorry, verkeerd gelezen. Het was @Gforce en niet Gforce. Mijn fout.

Gforce echt | 16/04

Jammer dat mensen mijn ID gebruiken om een comemntaar te geven. Erg zwak en respectloos. Als je een kerel bent dan gebruik je je eigen naam.

Voor de goede orde: het commentaar hierionder is dus NIET van mij.

Verzoek aan de webmaster om het commentaar hieronder te verwijderen. Thx! G

@gforce | 16/04

Je bent inderdaad niets gewend. En Weert speelt al jaren hoger maar dat heb jij waarschijnlijk gemist. Daarom speel je ook bij Beek. Je bent toch niet blij met 1 puntje? Een echte sporter wil gewoon winnen tegen sjinborn.zie reactie coach sjinborn die geeft het voorbeeld ve een goede coach, was niety tevreden met een punt...

anoniem | 16/04

Zwaar overtrokken v beek. Het is maar een puntje. Ik heb Beek voor de winterperiode zien spelen en dat was beduidend beter dan nu na de winterstop. Zeker tegen sjinborn dat uit veel slechter is dan thuis. Dus geen verglijk maar kan me voorstellen dat door blijdschap een iets te zware blijdschap komt. Het is maar een matig puntje met slecht verzorgd hockey van wat ik zag. Waar hebben we het over?

Toeschouwer | 16/04

@ Dommel 11

Thanks ! ;-)

Gforce | 16/04

@Dommel

Bedankt voor de prima sportieve reactie! We zullen later deze competitie proberen onze sportieve plicht te doen als jullie bij ons te gast zijn! Jullie succes zondag.

Dommel 11 | 16/04

Beek! Gefeliciteerd met het punt! En succes met de verder opbouw van het team!

Dommel 11 | 16/04

Dommel H1 – Hockeer H1 7-1

Mooie dagje was het zondag! Prima wedstrijdbespreking met een goed strijdplan om Hockeer te verslaan. Nog even de wedstrijd uit bij Cadier en Keer aangehaald om te bespreken waar we op moesten letten deze wedstrijd. We schoten dan ook uit de startblokken en de eerste 20 minuten van de wedstrijd mogen dan ook meteen gerekend worden als de Beste opening van ons van dit seizoen. Jammer voor Hockeer fijn voor ons. Aantal goede kansen in de eerste paar minuten al. Een tip-in die uit de kruising geplukt werd door de keeper, een andere bal die net overging. Het was voor Hockeer de waarschuwing voor wat ging komen… In de 6e minuut van de wedstrijd was daar de openingstreffer door Oscar van Hasselt. We speelde in deze periode sterk rond en Hockeer werd ver achteruit gedwongen. Na 20 minuten kwam Rogier van Oosterhout via de achterlijn de cirkel binnen en gaf een voorzet op Rowan Haans die deze zeer knap afronden. 2-0. In de 28ste minuut was daar Teun Heessels die een voorzet van de heer Albert-Jan Krijthe prima afronden. 3-0 Vervolgens was het aan Hockeer die iets terug deed uit een van de weinige aanvallen van hun uit de eerste helft. 3-1 zeer effectief 3 kansen 1 goal. Zonde voor onze verdediging en keeper die beide een zeer sterke wedstrijd speelde. En in de gehele wedstrijd maar 5/6 kansen hebben weg gegeven.

2e helft. Hockeer had blijkbaar motivatie getankt in de rust en begon vrij positief aan de 2e helft en probeerde ons onder druk te zetten. Echter waren we hier redelijk goed tegen opgewassen. Via een prima aanval kregen we na 8 minuten een strafcorner die via een variant door Teun Heessels werd afgerond 4-1. Hockeer ging verder met druk zetten. Maar uit een counter was daar Oscar van Hasselt die de score op 5-1 bracht. Via een goede aanval kwam uiteindelijk onze spits in scoringspositie waarop hij op zijn stick gehakt werd en de scheids niets anders kon dan een strafbal toe te kennen. Deze werd perfect afgerond door Dennis de Graaf 6-1. Vervolgens kwam Rogier van Oosterhout weer via de achterlijn de cirkel in en legde de bal terug op Oscar van Hasselt 7-1. Het moet gezegd worden dat Hockeer zich ondanks de grote uitslag sportief toonde en het een wedstrijd was zonder al te veel gezeur of gescheld op elkaar.

Maaskantje | 16/04


@Que?

verekde mon-gol !

Que? | 16/04

Wat heeft Weert hier nou weer mee te maken? Die spelen al een tijdje een aantal klasses hoger hoor...

Gforce | 16/04

Wie het kleine niet eert...is het grote niet Weert...

@Gforce | 16/04

ah joh, ga toch fietsen... 1 punt halen tegen Shitborn...pfff. Shitborn is zelf ook reserveklassewaardig....

Gforce | 16/04

Hilvarenbeek pakt eerste punt

Voor het eerst sinds de herstart van het eerste herenteam van HockeyClub Hilvarenbeek in de KNHB vierde klass D heeft de formatie een gelijkspel en daarmee ook het eerste punt behaald in de competitie. Nadat het team zich destijds terugtrok uit de derde klasse speelde het een aantal jaren in de reserveklasse.

In de winterstop in december 2012 trok de trainer/coach van de Beekse heren zich nog terug na een reeks van 10 wedstrijden zonder punten. De technische leiding van de club sloot vervolgens een interim contract af met Gerdwin Lammers, die het team in ieder geval tot het einde van dit seizoen zal begeLeiden. Die wissel leverde na vier wedstrijden het eerste punt op in de thuiswedstrijd tegen het Limburgse Sjinborn.

"De kracht van dit team is zonder twijfel de enorme hechte band, het respect voor elkaar en de wil om beter te worden", legt coach Lammers uit. "Eigenlijk ben ik gewoon van voren af aan begonnen met observatie en analyse en die periode van vier wedstrijden na de winterstop hebben we afgerond met de opname op video van een wedstrijd bij Liempde en met de analyse ervan. Dat heeft verhelderend gewerkt. Normaal gesproken ziet niemand zichzelf spelen maar videobeelden liegen niet. Beelden zeggen veel meer dan woorden en dat was afgelopen zondag te merken."

Tegen Sjinborn kwam Hilvarenbeek binnen tien minuten nog wel met 0-2 achter maar door een messcherpe sleeppush van Jasper Smulders werd het nog net voor rust 1-2. De rust gebruikte Lammers voor het aanscherpen van de tactiek en in de tweede helft was het vervolgens wederom Jasper Smulders die middels een strafbal de stand gelijk kon trekken. Dat het Beekse team over de nodige mentale veerkracht én de juiste conditie beschikt bleek wel uit het feit dat het team doorknokte nadat het weer op achterstand kwam (2-3). Na een mooie combinatie was het Thijs Horvers die met een geweldige backhand lob de bal over de keeper van Sijnborn in het Limburgse doel liet verdwijnen. Het team en met name de Beekse verdediging met Bob Janssen als sluitpost moest vervolgens nog tien minuten stevig aan de bak maar uiteindelijk werd het eerste punt binnengesleept, mede ook door de geweldige inzet van drie spelers uit JA1.

Ook aanvoerder Jos Montulet ziet de komende periode met vertrouwen tegemoet. "Het team groeit, de spelpatronen gaan beter lopen, de instroom van jongens A1 spelers gaat geruisloos en de nul is er vanaf." De vraag aan Lammers is nu wat het team dit seizoen nog kan bereiken. "We krijgen nu nog wel vijf zware wedstrijden tegen de top van de poule waarin het halen van punten geen vanzelfsprekendheid is maar ik laat me graag door het team verrassen", aldus een lachende Lammers."Het is slechts de opmaat naar het volgende seizoen maar smaakte bij ons allemaal al als een overwinning". Het was nog lang onrustig in Hilvarenbeek.

@De Bosuil | 16/04

OEHOE, OEHOE !!!

zeg , wat is het stil daar in Limburg ;-)
Ik hoor jullie uil niet meer .... haha!

HCC | 16/04

verslag Cranendonck - Don Quishoot:

De wedstrijd van vandaag zit er weer op. Don Quishoot was de tegenstander, en zonder onze geschorste coach Frank werd de wedstrijd begonnen. Hoog druk zetten was onze tactiek, om de tegenstander geen moment rust te gunnen. Dit lukte redelijk maar geen van de kansen werd benut. In het tweede bedrijf ging het niet anders, tot na een goed kwartier de druk flink werd opgevoerd en Cranendonck via een benutte strafcorner door Michael van den Eijnden op 1-0 kwam. Hierna was de rust uit het spel en heerste er chaos. Don Quishoot kwam via een strafbal terug op 1-1, en Cranendonck kon daarna het veldoverwicht niet in doelpunten uitdrukken. Eindstand 1-1. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Sjinborn in Valkenburg! We gaan er weer voor!

PM | 16/04

op de 0 - 8 nederlaag voor Venray valt verder weinig aan te merken. PM speelde gisteren met veel overtuiging weer het oude spel. Daar waar normaal kansen niet werden benut, gebeurde dit gisteren wel. Afgezien van het feit dat Venray met een oncomplete selectie deelnam. Hier merkte ik eerlijk gezegd weinig van, want er zat genoeg bezetting in de dug-out. Er werd van onze zijde een puike pot hockey neergezet. Voor ons de zaak om deze stijgende lijn door te zetten.

#5 | 16/04

@anoniem

sorry, maar ik dacht eerst even dat er een grapje werd gemaakt over de uitslag in Venray. Nu lees tot mijn verbazing op de KNHB-site 0-8 ! Wat is er met Venray aan de hand? Hun thuisreputatie is volgens mij letterlijk omvergevallen. Nu wist ik vanuit een verre gescheidenisles dat 9 november 1989 een memoriabele dag was in berlijn. Maar volgens mij is er door PM op 14 april 2012 j.l. een mijlpaal gelegd in de Venrayse clubgeschiedenis. De val van de muur.

Dommel #7 | 16/04

@Toeschouwer

Sorry, maar onze rubriek voor recente wedstrijdverslag wordt al een tijdje niet meer bijgehoUden. Je zult het met dat verslag van die Erik Hondsdolheid moeten doen (of hoe hij dan ook mag heten). Succes !

Toeschouwer | 16/04

@ Dommel11

Is er een Brabants wedstrijdverslag van de wedstrijd tegen Hockeer?

We kunnen ook wachten op dat van Erik (honds-)Dols, maar dat bevat hoogstwaarschijnlijk verdraaide feiten incl. rozengeur & maneschijn.

Maaskantje | 16/04

@@Sjinborn

Die limburgers hebben altijd wel wat te zeiken.

schaamte | 16/04

over schaamte gesproken.
ik denk dat Sjinborn zich diep moet schamen dat het gelijk heeft gespeeld tegen Beek.

@Sjinborn | 15/04

Waar het over? de nummer 10 tegen nummer 11 ????????

@@hv'beek | 15/04

En wat heeft die scheids dan precies verkeerd gedaan, behalve te verzuimen om die (op de tegenstander) scheldende coach voortijdig terug naar Limburg te sturen? Tuurlijk, de 3-3 was een lucky en onbedoeld, maar regeltechnisch was er niets mis mee.

De avond gaat nog lang duren hier in het Beelde! En ach, volgens de Sjinborn coach moeten we ons kapot schamen door zo blij te zijn met een punt, tja, mij een zorg, wij gaan feesten, of we ons daar nou voor moeten schamen of niet.

Maaskantje | 15/04

@ Hockeer

7 - 1 , OeHOE ! dat doet pijn.

hahahahahahahahahaha

VrayADSLwireles | 15/04

he he, eindelijk weer verbinding door de verpletterde muur

@ 0 - 8 | 15/04

zeer anoniem ;-) blijft lekker dat bavaria bier !

Brabander | 15/04

Wat??? Hockeer 7 om de oren ? Heeft die bosuil soms zijn keepersoutfit aangetrokken?

anoniem | 15/04

Vanray-PM 0-8

Dominant Peel en Maas laat zien wat zij kunnen!

gelijkspel | 15/04

Het weekend van de gelijke spelen lijkt het wel:

Cranendonck - DQ : 1 - 1
Hilvarenbeek - Sjinborn: 3 - 3
Nuth - Eersel: 3 - 3

Venray - PM: ook een gelijkspel?

gelijkspel | 15/04

3 - 3 Nuth - Eersel

toeschouwer | 15/04

ajjj, 7 - 1
Pijnlijke nederlaag voor Hockeer. Op doelsaldo haakt het nu ook af met Peel en Maas

gast | 15/04

Venray - Peel en Maas:

uitslag ?

#8 | 15/04

Dommel H1 - Hockeer: 7 - 1

Het ziet er idd naar uit dat de promotiedroom van Hockeer over is. Hockeer werd overklast op alle fronten en had over 70 minuten weinig in te brengen.
Dommel speelde haar eigen spel door verzorgd combinatiespel. Hiermee was de weg naar de cirkel makkelijk te vinden. 2de helft liet Hockeer serieuze steken vallen in haar verdediging waardoor de marge verder uitgebouwd kon worden.

7 - 1, terechte uitslag

BOSUIL R.I.P. | 15/04

ach wat jammer ! De bosuil leeft niet meer. Werd maar liefs 7 keer beschoten (7 - 1) ...haha

fataal !

@hv'beek | 15/04

Zeer onterecht, het recht van thuisfluiters!
De rest van het seizoen pakken ze geen punt meer!

#5 | 15/04

Dommel - Hockeer: 7 - 1

Wh@t de f%$#@k is geburd ?

Hv'beek | 15/04

Yes Yes Yes Hilvarenbeek pakt zijn 1ste punt

Hilvarenbeek - Sjinborn 3 - 3

Bbbbbbiiieeerrr !

DQS | 15/04

Cranendonck H1 - Don Quishoot H1

1 - 1

mooie pot, helaas geen winnaar

Dommel #7 | 15/04

Dommel H1 - Hockeer H1: 7 - 1

#5 | 15/04

Heren, laten we het bij deze topic over uitslagen hebben.

Bijvoorbeeld: Dommel H1 - Hockeer H1
- wat is de uitslag?

Wat zijn de overige uitslagen?

@Junior #12

Ook Hilvarenbeek - Sjinborn doet er weldegelijk toe. Waar is deze kelderkraker in geeindigd? ik ben erg benieuwd. Is het Beek dan eindelijk gelukt een puntje te behalen?

De subkraker:
Venray - Peel en Maas: uitslag?

@Statistiekert | 15/04

och, och och, daar is Hockeer weer die het niet kan verdragen. Nee, hoe bij julie gefloten wordt, dat is netjes...wil je zeggen. heel netjes ! (NOT!)

netjes, netjes, netjes, vissen in de netjes, dat is wat jullie vanmiddag te doen staat ;-)

Zonde van jouw zielig berichtje.

Statistiekert | 15/04

Wat begon als een "geintje" de naam Bosuil, is ondertussen een kant uitgegaan die zowel persoonlijk naar die persoon maar ook naar een club als hockeer op zijn zachts gezegd niet netjes is.
Ieder team heeft de ambitie om te promoveren, Dommel is het meest stabiel gebleken en zal ook vandaag waarschijnlijk de punten pakken.

De sfeer die de laatste weken gecreerd is lijkt mij door personen die zelf niet eens bij de betreffende teams spelen, mocht dat wel zo zijn, spreek na de wedstijd eens met elkaar, het gaat namelijk echt nergens meer over.

Zonde van dit forum en zonde van de 4de klasse D zelf.

@ Junior #12 | 15/04

12.54u. : AFSLACHTEN DIE BOSUIL !!!!!! ;-)

Eerdere Topics poule D