Uitslagen 22 april 2012

Geplaats door: Senioraa ( )

  • 4D
  • 22/04
  • 2039

Het gaat weer een spannende zondag worden, waarbij je je kunt afvragen:
° Gaat Hockeer ervoor om de tweede plaats weer over te nemen?
° Verstevigt Peel en Maas z'n voorsprong op Hockeer?
Ik ben benieuwd. Laat maar horen en graag ook een verslag van de website.
Succes allemaal.
Reageren

HCC Opa | 27/04

Is goed De10... ik zie ze wel voorbijschieten

De10 | 26/04

ik heb toen alleen foto's gemaakt, ik kan ze eventueel sturen via de groeps whatsapp naar Michael?

HCC Opa | 25/04

Zeg De10... dat filmpje wat je maakte toen Cranendonck vertrok van jullie terrein... heb je dat nog? we missen namelijk wat spelers sinds die avond... ;)

gast | 25/04

Nuth kan nog zomaar 2e worden als het de nodige 'geluk' heeft...Moet het sowiezo van Hockeer winnen komende website.

Junior #12 | 25/04

Haha scherp @ Kampioen!

Jammer dat DQ zijn websiteformulier nog niet heeft ingeleverd, want zo blijft de stand tussen haakjes staan?

En van Hockeer is ook niks vernomen!? Van afgelopen website en de website bij ons niet.
[g]

Kampioen | 25/04

Blijft toch leuk die onderlinge strijd over wie beter was p&m of Nuth? Ondertussen speelt dommel 6 mei gewoon hun kampioenswebsite tegen sjinborn en gaat er veel pagne gedronken worden!

Net als in de Eredivisie gaat het hier alleen nog maar om plek 2!

Ik denk toch dat Peel aan het langste eind gaat trekken!!

neutraal | 25/04

Volgens mij verliest Peel en Maas 2 keer met 4-3 van Nuth. Dus dan doet Peel en Maas het gewoon niet zo goed tegen Nuth: ze maken te weinig goals of krijgen er te veel tegen. Misschien heeft Nuth wat meer geluk of is wat scherper voor de goal of ligt het spel van Nuth Peel en Maas wat minder. Ik denk wel dat als Peel en Maas promoveert, het niveau om hoog moet om kans te maken op handhaving in de 3e klasse. Daar zijn de teams toch wat sterker dan Nuth.

@@maas-side | 25/04

Jij hebt dezelfde roze bril als die van Ron Jans. WAAR IS DEZE VERKRIJGBAAR ? Hans Anders ?

@ oehoe | 25/04

Het blijft een schande daar in Hockeer !

@maas-side | 24/04

Als dat je conclusie is van de hele website ga je het nog ver schoppen als analist. Maar ik snap je eerste reactie. Het is altijd K*T als je een tegenstander zwaar onderschat hebt. Was wel mooi hoe strak jullie in de hagel en stortbuien bleven inspelen. Daar zullen jullie lekker warm van geworden zijn.
Nu de eerste pijn gezakt is en de kater van het zuipen verdampt is zal de film je wel weer een beetje terug komen. Zeker de eerste 20-25 minuten waren jullie NERGENS. Hiernaar hebben jullie je goed herpakt. En ja, het midden van de website (laatste 10min van de 1ste helft en de eerste 10min van de 2de helft) was zeker voor jullie. Over de hele website heen hebben jullie zeker niet meer kansen gehad dan Nuth.
Wat wel een verbetering is bij P&M, er loopt nu geen zeikwijf te bitche dat er geen tassen in het clubhuis mogen staan. Is de nieuwigheid van het hutje er dan nu toch af??

#2 Liempde | 23/04

Eersel - Liempde 0-2

Duidelijke overwinning van Liempde. Liempde maakte het spel. Eersel kwam niet verder dan enkele counters die onschadelijk gemaakt werden voordat ze echt gevaarlijk konden worden. Liempde wist het veldoverwicht wel in kansen uit te drukken, maar niet in doelpunten. Zelfs voor open goal werd er nog gemist, hierdoor gingen we met 0-0 rusten.
Tweede helft een vergelijkbaar beeld, maar nu wisten we gewoon netjes 2 keer te scoren (strafcorner en een ferme tik vanaf rand cirkel).

Het was een ontzettend leuke website, goede scheidsrechters (die wel degelijk strafcorners gaven), een sportieve tegenstander en een snelle grasmat door de overmatige regenbuien.

Dommel 11 | 23/04

Don Quishoot H1 – Dommel H1 3-4

We begonnen redelijk slap aan deze website de eerste 2 kansen waren dan ook voor DQ. Hierna werden we wakker en kregen we een aantal grote kansen. We hadden recht op aantal strafcorners echter deze werden niet gegeven door scheidsrechters die redelijk besluiteloos waren. Dit Leiden er toe dat we in een website belanden waarbij heel veel toegestaan werd aan beide kanten. Uiteindelijk door een foute bal achterin van DQ wist Oscar van Hasselt de 1-0 voor ons te maken. Kort hierna waren we weer in de aanval en kregen we eindelijk een strafcorner. Deze werd makkelijk binnen gepusht door Stef van der Sman. 2-0. Net voor de rust kwamen we eindelijk tot een echt goede aanval via Dennis de Graaf, Rowan Haans en Peter van den Berg werd Rogier van Oosterhout vrij voor een leeg goal gezet. 3-0.

Na 7 minuten in de 2e helft was daar echter een strafcorner voor DQ. Het moet gezegd worden een prima uitgevoerde variant Leiden tot de 3-1 in deze website. Vervolgens verspeelde wij de bal ongelukkig en kwam DQ terug in de website tot 3-2. Hierna kregen we nog een zee aan kansen om de website naar een hogere uitslag te tillen. Echter sprongen we slordig om met deze kansen. Uiteindelijk kregen we weer een strafcorner waaruit Roderik Adang vanuit de rebound de 2-4 wist te maken. In de 31ste minuut kwam DQ echter weer terugin de website tot 3-4. Laatste paar minuten de website uitgespeeld om geen puntverlies te Leiden dit lukte gelukkig. DQ een sportieve ploeg en ik hoop voor ze dat ze snel een oplOssing weten te vinden voor de scheidsrechters. En we wensen ze nog veel succes voor de rest van de competitie.

@maas-side | 23/04

Welke website heb jij dan gezien? Volgens mij ging het toch echt gelijk op met kansen heen en weer. Alleen maakten wij er een meer in de vele kansen.

oehoe | 23/04

Het uiltje was van de partij, en ja hoor: twee minuten voor tijd nog 1-1: pfiiiieet! Strafbal voor ?? Alleen kwam er een klein strontje van het uiltje op de bal tijdens het fluiten en gleed de bal tijdens het nemen van de stick in de voeten van de keepert. Terechte 1-1 overigens, kansen over en weer, maar de muur is na vorige week nog maar eens grondig gestut en bleek zelfs tegen een onterechte strafbal Bestand.

Maas-side | 22/04

PM - Nuth : 3 - 4

PM de betere ploeg over 70 minuten. De boeren uit Nuth komen 4 x in de cirkel en treffen doel.
Onterechte overwinning....

Oehoe ? | 22/04

Hockeer - Venray: 1 - 1 ????

What happened to the Forest owl ?

HCColdplay | 22/04

Cranendonck geeft voorsprong van 2-0 (bij rust) weg in de 2e helft... Beide ploegen missen nog 1 grote kans waarbij we geen namen maar nummers noemen (10 10 10 10!!!!).

Hoewel ik volgens mij de bel voor een rondje verdomd vaak heb gehoord, is t maar bij 1 rondje van de voorzitter gebleven ;-) Om dan toch de discussie even aan te wakkeren: de 3e helft is toch wel in t voordeel van Cranenbroek (?!, tis dattie een rondje geeft) uitgevallen! Volgens mij stond t 10-3 in aanwezige teamleden bij vertrek van de spelers van Cranendonck.

De10 | 22/04

Sjinborn mooi terug gekomen van een 0-2 achterstand ..! ik had persoonlijk de 3 punten op mijn stick maar dat mocht niet baten..... Geweldig leuke ploeg Cranendonck fijne 3e helft;) Rondje van de voorzitter..
uitslag 2-2[b][b]

gast | 22/04

sjinborn-cd 2-2
hockeer-Venray 1-1
dq-dommel 3-4

#13 | 22/04

Eersel - Liempde 0-2 (0-0)[b]

willie | 22/04

P&M - Nuth 3-4

Eerdere Topics poule D