Voorspellingen Zondag 6 mei

Geplaats door: Junior #12 ( )

  • 4D
  • 27/04
  • 1690

Heren, nog iets meer dan een weekje en dan hebben we bevrijdingsdag erop zitten en staan we op het hockeyveld om een lekker potje te hockeyen. Er worden mooie wedstrijden gespeeld. Doordat de heren van Peel en Maas afgelopen zondag hebben verloren van de heren van Nuth speelt De Dommel H1 zijn kampioenswedstrijd. De voorbereidingen voor een groots kampioensfeest zijn in volle gang. Maar er moet dan wel gewonnen worden van de heren van Sjinborn. Graag hoor ik de voorspellingen van de wedstrijden op zondag 6 mei.

Dommel H1 - Sjinborn H1
Hilvarenbeek H1 - Cranendonck H1
Liempde H1 - Peel en Maas H1
Nuth H1 - Hockeer H1
Venray H1 - Don Quishoot H1

De mannen van Eersel hebben een weekje vrij dus die kunnen een mooi bevrijdingsfeestje vieren.

Ik zou zeggen: "Brand er op los!"


Reageren

@debbeltjes | 05/05

Het is pancake!

@gast | 05/05

het is whanker ;)

gast | 04/05

En toch proef je van die lekker frustratie bij de mensen die toch niet zo hoog staan als ze gehoopt/gedacht hadden. Want tja, het ligt altijd aan de scheids als je verliest of als je een strafbal tegen krijgt (had niks te maken met die grove en opzettelijke overtreding die je zonder na te denken vanuit frustratie begaat omdat het even tegen zit)!!
Ik zeg, ga een wat meer trainen en win wedstrijden op overwicht. Dan heeft de scheids ook niks in te brengen.
Dus @geschiedenis: ga trainen in plaats van huilie huilie doen. Wencker!!!

#2 Liempde | 03/05

@@@geschiedenis

Ze hebben iig tegen ons een strafbal gehad. dus dat zal die ene dan wel zijn.

@@geschiedenis | 03/05

welke wedstrijd zou dit dan geweest zijn?

Junior #12 | 02/05

Dommel H1 - Sjinborn H1
Zo zo onze kampioenswedstrijd! Vele regelingen zijn getroffen. Nu moet alleen nog de overwinning geregeld worden, want anders vieren we een feest voor iets wat we nog moeten worden. Die overwinning gaan we ook zeker pakken a.s. zondag. Voor het eigen, veuuuuul, publiek rollen we Sjinborn gemakkelijk op. 5-0 in de eerste helft, en nog 3 in de tweede helft zorgen voor een 8-0 op het scorebord. Sjinborn geeft ons ''ons cadeautje''; 1 doelpunt tegen. Bedankt Sjinborn voor het mooie cadeau haha.
Einduitslag 8-1 voor ons. Het publiek zingt in plaats van ''10, 10, 10!!'' : ''Kam-pi-oe-ne, Kampi, Kampioenen!''

Hilvarenbeek - Cranendonck
Hilvarenbeek nog in de winning mood? Misschien hopen ze nu op 3 punten, ipv die ene? Als Cranendonck niet oplet en H'beek scherp is in zijn kansen dan kijkt Cranendonck tegen een achterstand aan. Cranendonck maakt het eigenlijk niks meer uit, ze gaan liever BBQ'en en drinken een lekker biertje en praten na over de wedstrijd met de mannen van H'beek. Ik geef H'beek een kansje: 2-1.

Liempde - Peel en Maas
Oei Oei Oei, Peel en Maas dit wordt een moeilijke! Liempde thuis wordt lastig. Peel en Maas wil heel graag winnen, willen ze de tweede plek behoUden. Ze beginnen daarom extra scherp aan de wedstrijd. Maar omdat Liempde het friet van Ton's Snackland uit ons mooie Gestel zo lekker vindt en wij voor hun hapjes hadden, zij ook voor ons, zijn ze gebrand om de 3 punten thuis te hoUden om zo de voorsprong voor De Dommel te vergroten, zodat ze overduidelijk kampioen worden. De antilope-spits wordt onschadelijk gemaakt en er wordt maar 1 doelpunt gescoord in het doel van Liempde, einduitslag: 3-1 voor Liempde.

Nuth - Hockeer
Nuth heeft de sub-top aardig in de gaten gekregen, en nu willen ze door! Via wat counters en strafcorners weten ze 5 doelpunten erin te krikken. De keeper van Hockeer speelt zijn slechtste wedstrijd ooit. Hij faalt faliekant. Zoiets als ''Green'' op het WK van afgelopen jaar. Hockeer weet zich niet helemaal terug te vechten na die 5-0 achterstand, hoewel ze wel tot 2 doelpunten komen, beide tip-in. Einduitslag 5-2

Venray - Don Quishoot
Don Quishoot feest lekker lang door tijdens Bevrijdingsfestival in Bermuda, sommige van de ''Goodfellas'' raken ze kwijt. Ze gingen met 14 heen, en kwamen met 8 terug. Nét genoeg om de wedstrijd te mogen spelen. ''Dan moet dat maar hé''. Iedereen weet dat Venray beschikt over een Berlijnse muur, maar ze hebben ook een counter. De lange spits tikt er 2 in, want DQ's keeper is one of the badfellas, en die is kwijtgeraakt in de Bermuda(-driehoek) dus dan een veldspeler in het goal, maar die heeft geen kaas gegeten van keepen. Na de 2 tegengoals komt in de tweede helft de rest van DQ's spelers het veld oplopen. De echte keeper in spitspositie. Tot ieders verbazing weet hij er 1 in te tikken. Daarna wordt de muur dichtgegooid, en de einduitslag is een feit: 2-1 voor Venray.

Eersel geniet van jullie vrije weekend! [b]

Allemaal thuisoverwinningen deze week![r]

@geschiedenis | 02/05

Wel appart dat we maar 1 strafbal hebben gekregen dit seizoen... Want volgens jouen berekeningen zoUden dit er dan al 7 moeten zijn...

geshiedenis les | 02/05

Ik heb zelf nog nooit uit in Nuth gespeeld zonder dat ik een strafbal tegen kreeg ... Zeker als het belangrijke wedstrijden zijn

Wedstrijd ook nog nooit met 22 spelers op het veld geëindigd

Dommel 11 | 02/05

Dommel H1 - Sjinborn H1 5-0
De kampioenswedstrijd eindelijk! Wat ik nog weet van Sjinborn is dat het een degelijke ploeg was die wilde hockeyen. We hopen op een mooie wedstrijd!


Hilvarenbeek H1 - Cranendonck H1 2-3
Beide teams zijn op stap geweest dus spraken van een eerlijke wedstrijd. Ik denk dat Cranendonck terecht wint. Maar veel plezier met de BBQ mannen!


Liempde H1 - Peel en Maas H1 2-2
Deze wedstrijd kan zo maar een verassing worden. Peel en Maas een sterke ploeg maar Liempde op eigen veld zeker niet kansloos! Hangt er natuurlijk ook wel vanaf of Liempde 5 mei links laat liggen. Peel en Maas zal namelijk volle bak gaan om geen punten te laten liggen in de strijd voor promotie.

Nuth H1 - Hockeer H1 3-1
Wie wordt de belangrijkste uitdager van Peel en Maas om de strijd voor promotie. Ik zelf zet mijn kaarten op Nuth dat steeds dichter bij kruipt. Ik denk dat het gewoon lastig is voor Hockeer om te winnen op het terrein van Nuth maar het zal een goede pot worden!


Venray H1 - Don Quishoot H1 2-0
Don Quishoot zal lekker 5 mei vieren gok ik zo! daarom denk ik dat Venray dat iets volwassener is een duidelijk voordeel zal hebben van een vermoeid Don Quishoot. Echter heren veel plezier!

Eersel: veel plezier geniet ervan! [b]

Hilvarenbeek#13 | 02/05

Dommel H1 - Sjinborn H1 5-3
Op het moment dat de rust aanbreekt, staat Dommel met 5-0 voor. Om het kampioenschap alvast te vieren, wordt alvast aan het kampioenschap begonnen, maar zelfs in een 2e helft tegen 8 man in licht beschonken toestand, komt Sjinborn niet verder dan 5-3.

Hilvarenbeek H1 - Cranendonck H1 3-3
Hilvarenbeek heeft er zin in, maar komt uiteraard binnen 5 minuten weer 0-2 achter. Misschien een traditie waar de goddelijke Bekenaren eens afscheid van moeten nemen. Cranendonck denkt dat de punten in de zak zijn, maar vergeten dat Hilvarenbeek het gewend is terug te moeten komen van achterstanden. Dit lukt, Hilvarenbeek komt op 3-2, maar aangezien de aanvoerder en laatste man 5 minuten voor tijd alvast de bbq gaan aansteken, komt Cranendonck nog op 3-3. Cranendonck mag overigens gaan bewijzen geschikt te zijn voor een geslaagde 3e helft, want zoals gezegd, de bbq staat klaar zondag.

Liempde H1 - PM H1 2-3
Peel en Maas heeft de punten nodig, en wint nipt. Spannende wedstrijd, maar Liempde weet helaas niet genoeg strafcorners te versieren.

Nuth H1 - Hockeer H1 1-0
Hockeer lijkt de weg kwijt te zijn, en slaagt er niet in om te scoren. Wel hebben ze een licht overwicht, maar een scherpe counter van Nuth blijkt voldoende om de punten in eigen huis te hoUden.

Venray H1 - DQ H1: 9-0
De Eindhovense stUdenten hebben nét iets te enthousiast genoten van het bevrijdingsfestival te Eindhoven. Binnen 5 minuten liggen er al 4 goals in het net, waarna de Eindhovense defensie abrubt ontnuchterd en tegenstand gaat bieden. Bij aanvang van de 2e helft is de kater weer in het spel geslopen, aangezien het 1e der Venrayse dames in de kantine al aan het bier zat, en dit lastig te verdragen was.

gast | 01/05

@Rikkert

je hebt een scherpe visie op de voorspellingen ;-) .....en uiteraard wens ik jullie veel succes tegen Hockeer ;-)

Rikkert | 01/05

Dommel H1 - Sjinborn H1 12-0
Dommel wordt kampioen en wil dit met het publiek vieren: 12 doelpunten voor de 12de man.

Hilvarenbeek H1 - Cranendonck H1 2-1
Aangezien Cranendonck nog wat spelers kwijt is na de wedstrijd van 2 weken terug pakt Hilvarenbeek de 3 punten maar verliest het de 3de helft omdat de verloren zonen van Cranendonck zich weer melden.

Liempde H1 - Peel en Maas H1 4-3
Spannende wedstrijd die door de thuisploeg nipt wordt gewonnen.

Nuth H1 - Hockeer H1 4-1
Weer 3 punten voor de mannen uit Nuth, die de 2de plaats steeds dichter bij zien komen.

Venray H1 - Don Quishoot H1 3-1
Venray thuis te sterk voor het DQ.

@Gforce | 29/04

sorry, maar PM rolt Liempde echt niet zomaar op.
2 - 6???? dream on ! zeker niet in Liempde.

ik vrees eerder wederom een verliespartij voor PM ;-)

@@gast | 29/04

...met nog 3 wedstrijden te gaan, en wetende dat op de slotdag Peel en Maas - Hockeer op het programma staat. :-)

@gast | 29/04

mooie hilarische prognoses ....haha

Maar even serieus. Volgens mij als Nuth thuis wint van Hockeer, en Peel&Maas verliest in Liempde, kan Nuth zomaar nog eens serieus mee gaan spelen voor promotie. De overbrugging in de ranglijst wordt dan namelijk nog maar 2 of 3 pt. ;-)

Gforce | 29/04

Dommel H1 - Sjinborn H1 / 5-1
Dommel niet te stuiten. Worden vandaag kampioen.

Hilvarenbeek H1 - Cranendonck H1 / 2-2
HBeek in 'positive flow'. Eerste punt smaakt naar meer.

Liempde H1 - Peel en Maas H1 / 2-6
PM rolt Liempde op

Nuth H1 - Hockeer H1 /2-2
Streekderby. Hockeer wisselvallig en kan niet doordrukken.

Venray H1 - Don Quishoot H1 / 2-4
DQ wel beter maar trekt wedstrijd pas in laatste 10 minuten naar zich toe.

gast | 28/04

Dommel H1 - Sjinborn H1: 12 - 0
Een One-way-show waarbij Sjinborn met anti-hockey probeert tegen te hoUden wat het kan. Dit schijnt niet echt te lukken, en de coach kruipt wederom uit schaamte weg achter de dug-out. De crowd roept '10 ! 10! 10!' (niet te verwarren met 'de10', want hier kraait namelijk geen haan naar) ,maar staat na een uurtje met lege handen. Dus dan maar: 11! , 11!.... en ja hoor 12 ! 12 ! .... Helaas ontbreekt tijd voor het bereiken van het bekende ongeluksgetal.

Hilvarenbeek H1 - Cranendonck H1: 4 - 3
"De mosterd is op, dus vandaag maar eens aan de frikandel" denkt de thuisarbiter in kwestie ;-). Het spel kan gewoon 70 minuten doorgaan zonder fluiten, want tja... de combinatie vlees met fluitje is niet echt een delicatesse. Nadat hij de staaf naar binnengewerkt heeft, klinkt ineens na 20 minuten een felle oorverdovende fluit. Het spel valt eventjes stil, voor een arbiter die tracht de mayonaise uit z'n fluit te blazen. 'DOORGAAN !....DOORGAAN!... roept de dirigent, terwijl hij vrolijk een 2de vleesstaaf Bestelt."MET KETCHUP!"

Liempde H1 - Peel en Maas H1: 1 - 2
De PM-antilope is kamikaze en daardoor de weg kwijt naar het doel. Liempde leunt op de strafcorner, maar 'de loop van dit wapen' zit vast, hapert, en mist precisie aan alle kanten. PM komt hier goed mee weg, en neemt fortuinlijk de puntjes mee.

Nuth H1 - Hockeer H1: 3 - 1
De Nuthse Bosuil is welliswaar niet zo scheel, maar kan er weldegelijk ook wat van. Hockeer hoopt nog altijd op het mirakel van Liempde, maar al haar tevergeefse gebeden krijgen geen gehoor. Sterker nog, een blamage staat te wachten enkele kilometers verderop in een of ander limburgs strontdorp. En ja, in de limburgse volksmond ruikt het hier erg 'Nuth' en stikt het van de 'Nutherds'. Oehoe is het sleutelwoord in dit duel, maar dan in het voordeel van de thuisploeg wel te verstaan.

Venray H1 - Don Quishoot H1: 2 - 2

´6 mei 2012: Venray in the mix´. Venray dames 1 assisteert de aangeslagen bende,waardoor deze sportwedstrijd een mix lijkt van 5 sporten bij elkaar. Korfbal, trefbal, honkbal, ballet en een vleugje hockey. De 30 jarige Venrayse torenwachster is met zwangerschapverlof, waardoor het allemaal een beetje improviseren wordt. Met 2 schitterende grensballen zetten de korte rokjes 2 treffers voor de thuisploeg op het scorebord (rust 2 - 0). Don Quishoot is verbijsterd, en besluit toch maar eens
wat tegengas te geven. Vlak voor tijd volgt een strafcorner. Met een hard schot vliegt de gelijkmaker via een verdwaalde tampon over de stick van de lijnstop(of grenswachter?) tegen de plank.

Import | 27/04

Dommel H1 - Sjinborn H1, 8-1. Daverend naar het kampioenschap. Van harte!
Hilvarenbeek H1 - Cranendonck H1, 2-4. CD beter
Liempde H1 - Peel en Maas H1, 2-2. Bloed, zweet en tranen en een puntje in Liempde hoUden.
Nuth H1 - Hockeer H1, 1-2. Kopie van de heenwedstrijd. Teken ik voor.
Venray H1 - Don Quishoot H1, 2-3. DQ beter dan verdedigende Venray boys.

De10 | 27/04

Dommel H1 - Sjinborn H1 2-1
ik denk als Sjinborn speler dat het zeer reëel is dat Dommel wint maar ik denk niet dat ze er een grote overwinning uitslepen.. (feest is er niet minder om) wij hebben ook wel zin in een feestje;) hoop dat ons cadeau jullie zal smaken..![b][b][b]

Hilvarenbeek H1 - Cranendonck H1 2-2
Tjaa ... Als Cranendonck net zo omgaat met de kansen als bij Sjinborn en als Mosieur Corquette een beetje meezit dan kan dit wel eens het 2e punt voor beek worden..! MAAR Cranendonck is zekerheid voor een top 3e helft.!

Liempde H1 - Peel en Maas H1 2-5
Liempde in de Strafcorner zeer sterk alleen in de tegen counter wat minder (zelf ervaren) P&M Good Luck


Nuth H1 - Hockeer H1 3-2 10 tegen 10
weer een Zuid - Limburgse kRRRaker...
ik denk dat er een aantal gele kaarten gaan vallen en dat Hockeer zich uit zijn huisje laat lokken..

Venray H1 - Don Quishoot H1 2-1
Venray is gebrand om weer eens thuis te winnen..!
DQ uit gewoon te wisselvallig

Eerdere Topics poule D