Uitslagen 06-05

Geplaats door: Junior #12 ( )

  • 4D
  • 06/05
  • 2225

Heren,

Vandaag zijn er weer 10 websiteen gespeeld. De nummer 1 ligt al vast voor dit seizoen. Maar de strijd om de 2e plek gaat nog tussen twee teams: Hockeer en Peel en Maas. Of komt Nuth zich ook hierbij bemoeien?

Graag de uitslagen van de gespeelde websiteen. En wees niet verlegen om ook een verslag te posten!

Succes vandaag mannen![b]
Reageren

De10 | 08/05

@ junior zoals jij het zegt zou het idd terecht afgekeurd zijn maar goed hierin verschillen we dan van situatie schets haha..! en de bal was echt al voorbij de keeper en ik dacht idd ook dat die gewoon het doel was ingegaan als ik hem niet had aangeraakt..! gelukkig geen eigen doelpunt dus.!

Junior #12 | 08/05

@De10

1. Volgens mij zou deze bal er inderdaad in zijn gegaan. Jij tikte hem over de keeper dacht ik?

2. Ik was zelf 1e uitloop met deze strafcorner, ik heb hem niet aangeraakt. En zoals ik me kon herinneren had onze 2e uitloop hem ook niet aangeraakt. Dus het was nog steeds de 1e doelpoging, vandaar dat ik bij de scheids ging navragen. Ik kan me niet herinneren dat onze 2e uitloop hem heeft aangeraakt. Dus in mijn ogen was hij dus ongeldig.

[s]

De10 | 08/05

@Dommel11 mooi website verslag..! we kwamen alleen in de cirkel dankzij counters die we doorgaans aardig af kunnen werken..! opbouwen was echt bijna geen spraken.
Ik als spits ging op eigen initiatief de laatste 10 min. onze verdediging bijstaan zodat er ipv 4, 5 man stonden om zo een nog grotere uitslag te kunnen voorkomen.

mij resten 2 vragen
1. de bal die ik hoog uit de goal probeerde te hoUden maar die daarna toch nog de goal in schoot. was deze anders ook de goal in gegaan?( de bal was al voorbij de keeper):P

en de afgekeurde goal de eigenlijke (4-1) die was in onze ogen onterecht afgekeurd aangezien ons head schutter zijn sleep al werd gekeerd door een verdediger daarna pas werd de bal hoog in het net geslagen door onze spits. nadat een speler van jullie de andere scheids verteld dat dit een direct schot was, die daarop vervolgens zijn collega inseinde, wat is jullie visie hierop?

en de strafbal ja die zat idd mooi in er was nog even kort overleg of ik hem zou nemen of mijn teamgenoot (aangezien dit bij een 8-0 stand toch niet meer veel uit maakt) ik had besloten dat mijn teamgenoot hem mocht nemen aangezien die nog niet gescoord had dit seizoen!

en @MHCV het bier staat zeker koud (ook het witbier) we gaan er een mooie hockey dag van maken, daar kennen we elkaar te goed voor! (mbt de oefenwebsiteen enz.)

sorry voor eventuele spelVouten heb geen zin om het na te lezen haha..!

Dommel 11 | 08/05

Dommel H1 - Sjinborn H1: 12-1

Zo en toen was het zo ver! De kampioenswebsite! De dag waar we als teams het hele jaar naar toe gewerkt hebben. Na het nodige geregel de afgelopen week om er een mooi feest van te maken was het tijd voor 70 minuten Hockey. Op deze website was lekker veel publiek afgekomen wat zorgde voor een heerlijke sfeer. Een prima voorbespreking gehad waarin onze coach Ignace van der Sman samen met onze Manager Okke Jansma nog maar eens benadrukte dat we tot deze website waren gekomen door als team samen te werken en dat ze dat deze website ook wilde zien.

1e helft:
We schoten uit de startblokken en al snel was de eerste strafcorner een feit. Deze werd goed afgeslagen door Sjinborn en verwerkt tot een lange corner. De Dommel nam deze corner heel snel en hier was Sjinborn niet helemaal scherp in. Feit was wel dat Rogier van Oosterhout de bal in kon spelen op een vrijstaande Stef van der Sman die deze bal feilloos laag in de hoek uit het bereik van de keeper plaatste. 1-0. Gesterkt door deze goal in de 3e minuut van de website trokken we verder ten strijde. Het duurde nog aantal minuten voordat Stef van der Sman de assist gaf op Dennis de Graaf. Die deze zeer koel afronden 2-0. Via een goede pass van Albert-Jan Krijthe werd Rogier van Oosterhout vrij gespeeld die vervolgens Oscar van Hasselt alleen voor de keeper zette die deze kans niet onbenut liet. 3-0. Vervolgens was er een aanval van Sjinborn die door onze verdediging goed werd afgeslagen uit de snelle omschakeling hieruit was het Oscar van Hasselt die een voorzet gaf op Rogier van Oosterhout 4-0. Sjinborn wist uit een strafcorner met een knappe backhand tegen te scoren. Na wat overleg tussen de scheidsrechters werd dit doelpunt echter terug gedraaid. Dit moment maakte ons echter wel weer wakker en via prima samen spel tussen Albert-Jan Krijthe en Rogier van Oosterhout was het Dennis de Graaf die ook deze bal netjes afronden 5-0.

2e helft:
In de 2e helft speelde we richting het publiek, gesteund hierdoor gingen we door waar we mee bezig waren, Sjinborn proberen vast te zetten op eigen helft. Na ongeveer 5 minuten was het Roderik Adang die met een steekpass Albert-Jan Krijthe vrij voor de keeper zetten. Deze verzaakte niet en tekende voor de ogen van zijn aanstaande voor de 6-0. Na weer een prima aanval ingezet door Rowan Haans werd Rogier van Oosterhout in gespeeld die Oscar van Hasselt weer bedienden en de 7-0 op het scorebord bracht. Ook mocht Oscar van Hasselt de 8-0 op zijn naam schrijven. Sjinborn trok echter nog steeds dapper ten aanval en bleef gewoon hockeyen. Ondanks onze keeper Floris Stumpel en zijn sterk spelende verdediging met daarin Richard de Graaf, Stef van der Sman, Joop Groenen en Sjoerd Jansma die de hele website eigenlijk niets weggaven, was daar toch een spits van Sjinborn die door kon lopen op onze keeper. Deze kwam echter ongelukkig in botsing met onze keeper die uit zijn goal gestormd was. Strafbal voor Sjinborn. Het moet gezegd worden deze werd zeer netjes ingeschoten. Onze keeper was kansloos. Vervolgens trokken we weer ten aanval omdat we onze zinnen hadden gezet op de10 (en daarmee bedoel ik niet de speler van Sjinborn). Het was Oscar van Hasselt die mocht tekenen voor de 9-1 in deze website nadat de bal prima was onderschept door Peter van den Berg. Vervolgens nog een prima aanval waarbij Teun Heessels een mooie voorzet gaf op Dennis de Graaf die de 10-1 op het scorebord bracht. Na prima rond gespeeld te hebben was er de pass van Joop Groenen op Rogier van Oosterhout die vervolgens Teun Heessels bedienden die de 11-1 maakte. Vervolgens was het Dennis de Graaf met het slotakkoord die tekende voor de 12-1.

Een prima sportieve website waarbij er uiteindelijk een grote uitslag uitkwam. Maar Sjinborn normaal bleef hockeyen en zich zeer sportief gedroeg. We hopen dat de geblesseerde speler snel hersteld en wensen Sjinborn veel succes de volgende website!

Junior #12 | 08/05

@De10

Bedoel je met die schoten ons team? Voorin ligt bij ons duidelijk de kwaliteit. Nu kunnen we nog de 100 doelpunten in het seizoen halen dankzij deze grote overwinning. [s]

MHCV | 08/05

@De10:

Op naar Venray? Wij komen naar jullie dus zet maar een fustje koud! Tot zondag [b]

De10 | 08/05

@ Dommel1 hij loopt momenteel op krukken (beter dan op mijn schouders leunen) maar zijn enkelbanden zijn flink opgerekt gelukkig niet gescheurd. met een strak verband en minimaal een week krukken moet het goed komen.! het seizoen is waarschijnlijk wel voor hem voorbij. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je iemand wilt blesseren maar dat gebeurd wel eens in het hockey.! positieve kant van het verhaal zegt hij dat jullie niet de nul hielde haha..!

daarnaast wil ik nog even kwijt dat het ook een kunst is om alle schoten die je kunt lOssen op doel (behalve de strafcorners) erin te schieten dat is toch wel een kwaliteit. we hebben gegokt een ander systeem te spelen en daarin zijn we DUIDELIJK niet geslaagd.! [h]snel vergeten en op naar Venray.. [s]

@anoniem | 07/05

faut :-)

anoniem | 07/05

Maak je niet zo druk man, hvb er ! Haha(lees jos montulet)

@anoniem | 07/05

Als HVB in de eerste 25 minuten alle kansen had benut had het 4-0 gestaan. Maar goed...'als....'. Het verslag is fetitelijk en er wordt ook recht gedaan aan het terugkomen in de website van CRD. Lees ook eens hun eigen verslag op de Cranendonck site.

anoniem | 07/05

Ik heb de website van Hilvarenbeek gezien. Ze zijn goed in het opnoemen van kansen. Als Cranendonck gewoon scherp was geweest hasdden ze hvb weggetikt en was het nog meer geworden. Cd had een offday!

dommel 12eman | 07/05

Sportieve website, sjinborn kwam regelmatig over onze 23 maar wist toen niet goed wat te doen , bal werd verspeeld en weer een counter ,omschakeling middenveld super traag , nog nooit zoveel kansen gehad om te scoren . Keeper lag vaak goed in de weg

Sportieve wrdstrijd maar hoop dat sjinborn volgend jaar wat volwassener word in hun spel

@dommel | 07/05

Enkelbanden gescheurd zover ik weet

Hilvarenbeek | 07/05

Hilvarenbeek feliciteert Dommel met het kampioenschap en de promotie. 20 mei a.s. toosten we er op in Hilvarenbeek. Tot dan.

Taeke | 07/05

Overigens, Dommel, gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Taeke | 07/05

Nuth - Hockeer 3-0

Duidelijke overwinning van Nuth. Hockeer had eigenlijk slechts weinig in te brengen en loerde op de counter. Nuth bepaalde het spel, maar ging soms nog wat slordig om met de kansen. Keeper hield Hockeer lang in de website, maar uiteindelijk kon ook hij de website niet in zijn eentje winnen. Verdediging van Nuth speelde een goede pot en hield de 0. Scheidsrechters was niks op aan te merken. Verder prima sportieve pot.

DQS | 07/05

wel mooi dat Venray ook niet door had dat de rechtsback stond te keepen en een echte keeper ontrbak :P

Hilvarenbeek | 07/05

Na 25 minuten prima hockey met een duidelijk en verrassend overwicht op het bezoekende Cranendonk en een 2-0 voorsprong gaf de Hilvarenbeekse formatie nog voor rust het initiatief uit handen. Op slag van rust werd het volledig onnodig 2-2 uit een snelle counter na een Hilvarenbeekse strafcorner. Binnen 3 minuten na rust drukte Cranendonck door naar 2-3. Hilvarenbeek, dat bekend staat om een sterke moraal, knokte zich terug naar 3-3 maar werd uiteindelijk toch door Cranendonck op 3-4 achterstand gezet.

“De eerste 25 minuten hadden we Cranendonck volledig in de zak”, aldus aanvoerder Jos Montulet. “Er zat een goede balans in de startopstelling en de combinaties over de vleugels en door het centrum liepen perfect” Door een goed doorgaande Jasper Smulders, na een afgeslagen strafcorner, kwam Hilvarenbeek na 25 minuten zelfs op een 1-0 voorsprong. Op zich al een prestatie van formaat voor de Beekse heren die al weken worstelden met een zwak begin van zowel de eerste als de tweede helft met achterstanden als gevolg. Nu kwam ‘Beek’ ook nog eens op een 2-0 voorsprong door een geweldig schot van Thijs Horvers in het dak van het Cranendonckse doel.

Een wissel in het centrum bij Hilvarenbeek, met desorganisatie als gevolg, en een Cranendonckse formatie die zich herpakte en beweeglijker werd maakte dat de gasten terug in de website konden komen. De 2-2 viel voor Beek op een psychologisch uiterst vervelend moment en uit een situatie – een counter na een Beekse strafcorner – waarover juist afgesproken was dat die niet meer voor zou komen.

Ook Lars Huijbregts, weer terug in de formatie na een lange afwezigheid, kon de gelijkmaker van Cranendonck en de snelle 2-3 na rust niet voorkomen, hoewel hij het wél was die Beek de broodnodige stabiliteit en rust achterin gaf met op links een puik spelende Pieter-Jan Smeijers en op rechtsachter een in zijn rol groeiende Pieter Abrahams. “Het is echt een heel verschil met voor de winterstop”, aldus Lars Huijbregts, die door zijn afwezigheid het verschil misschien wel het Beste kon waarnemen. “Er zijn duidelijke en simpele lijnen. Het spel gaat sneller, de balverwerking en het samenspel zijn met sprongen vooruit gegaan dus dit biedt perspectief”, aldus de vrije verdediger die het spelen in een hogere klasse gewend is.

Het middenveld van Hilvarenbeek, met de centrale rol van de steeds nadrukkelijker aanwezige Jaap Beishuizen, zorgde voor de aanvoer die leidde naar de gelijkmaker van A1 speler Roy Schijvens. “Op dat moment zat opnieuw een punt of zelfs de winst van de partij er nog in”, aldus coach Lammers, “Maar gaandeweg benutte Cranendonck de ruimtes beter die ontstonden doordat wij gingen drukken en de organisatie en het iniatief loslieten. Al met al was deze website echter een geweldig stap voorwaarts. Er is geloof in eigen kunnen, er is nu meer balans in het team, er wordt keihard gewerkt, we kunnen op een 2-0 nul voorsprong in plaats van op een 2-0 achterstand komen, wat me overigens wél een blad bier heeft gekost, en zoals altijd kunnen we ons ook weer terugknokken in de website. Als we kans zien om samen een voorsprong te consolideren en niet bijvoorbeeld op slag van rust uit handen te geven dan gaan de punten er echt aankomen. De opgaande lijn heeft zich, ondanks het misschien wel onterechte verlies, absoluut doorgezet”, aldus Lammers, die in de slotminuten zijn goalie Bob Jansen nog een strafbal zag stoppen.

gast | 07/05

Venray - D .Q. wasween sportieve website.
Venray sterker in het eerste deel van de 1e helft.
Daarna DQ iets sterker, Rust 1-1
Na rust Venray veel sterker en uitlopend naar 4-1.
Laatste minuut scoort DQ de 4-2

Dommel1 | 07/05

Dommel KAMPIOENEN!!
Maar om nog even terug te komen op de website met sjinborn zeer sportieve website alleen jammer van de meneer die zijn enkel verzwikte, weliswaar niet bedoeld door mij, maar die had het wel zwaar. Hoe is het met hem? En uiteraard nogmaals mijn excuses en sterkte ermee! [b]

Dommel 11 | 07/05

Even voor de duidelijkheid de reactie is niet van de Dommel, idd sportieve website! en verslag ga ik nog type dus komt nog;)

#13 | 07/05

Gefeliciteerd Dommel! [z]

Hilvarenbeek#13 | 07/05

Cranendonck, bedankt! Was een mooie dag!

Spannende, sportieve website, gezellig bbq en een mooi feestje.

Wat wil een mens nog meer op een zondag?

@@gast | 07/05

overbodige reactie niet echt nodig lijkt mij zo? ben je zelf een speler van dommel? wij miste 2 spelers in de achter hoede en 2 op het middenveld waardoor het inderdaad helemaal open lag maar we hebben sportief gespeeld en onze nederlaag geaccpteerd`..!

frtgy | 06/05

Hockeer is klaar, geen promotie

gast | 06/05

HAHA, mijn voorspelling van 12 - 0 kwam toch erg dicht in de buurt (zie vorige pol) .... het publiek was idd al vrij snel bij de '' 10 ! 10 ! 10 !" en " 11! 11! 11! " en 12! 12! 12 ! .... ik ben erg benieuwd naar het Dommels websiteverslag.

The Crane | 06/05

@Hilvarenbeek

tis 2200u. en wij gaan naar huis , buuurrrpp !

@Statistiekert | 06/05

ja, deze uil is van origine niet scheel maar helderziend ;-)

@gast | 06/05

12 - 1 ..... Dat Sjinborn is gewoon barslecht !! te triest voor woorden. Dit heeft niets meer met hockey te maken, maar met pure onkunde. Gelukkig smaakte deze idiote deceptie voor de limburgers erg bitter... proost !

Statistiekert | 06/05

AHA, heeft Nuth ook een uil ???

Statistiekert | 06/05

AHA, heeft Nuth ook een uil ???

bbss | 06/05

Venray - DonQuishoot 4-2

Hilvarenbeek | 06/05

3-4 Hilvarenbeek Cranendonck.

Puntje van respect, tis nu 9 uur, Cranendonck zit nog steeds aan het bier hier!

gast | 06/05

Dommel - Sjinborn 12-1

11 | 06/05

Liempde-hcpm 0-3

frtgy | 06/05

Nuth-Hockeer 3 - 0

frtgy | 06/05

Nuth-Hockeer 3 - 0

Eerdere Topics poule D